|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
be be be -tvn style ,
ogladłąm dzisiaj "no to pięknie" i nie bylo psychologa :"be be be" tylko inny
![]() czyzby ktos z tvn style czytał wizaz?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
przypadkiem kiedyś widziałam z nim rozmowę i myślałam, że facet sie zgrywa, nie można tyle razy powtarzać be,be,be....
teraz wiem, że się nie zgrywał... |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: be be be -tvn style ,
Mnie rozbraja program Musisz To Miec i te chamskie komentarze stylisty i prowadzacej na ulicach... :/
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie strasznie zdenerwował program "Musisz to mnie mieć" kiedy Stylist-Cudak chodził z Puślecką po ulicach Warszawy i naśmiewali się z dziewczyn. Przeciez to jest chamstwo nierzpeciętne!. Każdy ubiera się jak chce i to tego Cudaka interesuje, zwąłszcza,ze sam wygląda jak przebieraniec. ja rozumiem, że jest gejem i nienawidzi kobiet (to bije od niego!), ale dlaczego od razu taka agresja? Jeszcze dojdzie do tego, że strach będzie wyjść na ulicę z obawy przed patrolem z "musisz to mieć" szukającym ofiar.l
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli piszecie o Tamaszu Jacyku to też szcerze faceta niecierpie! Jest takim obleśnym stworem, że po usłyszeniu co to ma ciekawego do powiedzenia można go tylko znienawidzić. NO żywcem stylista - chłopina się nie umie zachować. I, że go jeszcze wołają jako specjaliste do pr.tv., to już całkiem musi byc źle z TV.
NIe wiem czy NIE MA innych specjalistów-stylistów TYLKO jeden Jacyków???
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stosuje się podśwaidomie, żeby nikt nam nie przerywał w trakcie naszej wypowiedzi. Strasznie sie to 'rzucało w uszy'. Nie wiedziałam, że był wątek na ten temat- pośmiałybyśmy sie razem ![]() A ktoś z TVN Style na pewno przegląda Wizaż- było to widać podczas awantury na temat 'Musisz to mieć'.
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Juz wole sie ubrac dziwnie niz mowic w sposob w jaki mowi stylisty z programu: "musisz to miec", denerwuje mnie rowniez maniera Jagi. Za to ten drugi fryzjer wydaje mi sie bardzo sympatyczny.
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wtajemnicz mnie/nas Rzastin
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
chodzenie po ulicach i obgadywanie jest hmm zabawne
![]() kazdy chodzi i krytykuje ,kazdy tez chodzi ubrany jak chce wiec nie widze wtym nic zlego. faktycznie Jacyków jest mega zmanierowany ,taki "bułke przez bibułkę" ,natomiast lubie tego drugiego marcina chyba -taki luzaczek ,całkiem sympatyczny i bez nalotów światka mody . Jaga to Jaga ,mogłaby w koncu zmienic fryzure ,jej mąz hmm wkurza mnie ,cholerk agosc mieszka juz tyle lat w polsc ei nie potrafi mówic po polsku? zachowuje sie jak polacy w stanach -mieskzaja po 10 lat i tylko "good bye"potrafia powiedziec. najfajniejsze sa reakcje najbliższych ,kopnęłabym wtylek TŻ gdyby cos wykrzyknął na mój widok ![]() fajny program
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Cytat:
Odwłok??? Kto tego idiotę i bufona zatrudnia w telewizji? Sam wygląda jak mierna imitacja M. Jackson'a , a jego komentarze wołają o pomstę do nieba. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
O ile Aga zauważyła od razu, że wygląda jak król Majkel pierwszy, to mnie uderzyła wystająca mu z kieszeni pielucha, maści jeszcze białej, sięgająca kolan. Wyglądało to jak zapasowy pampers, na wypadek jakby właściwy skończył się przed upływem pokazu. Potem oglądaliśmy zdjęcia z imprezy, na którymś ze zdjęć Majkel siedział sztywno, że niby ogląda pokaz. Tymczasem (godzina 22.00, ciemna noc) siedział w ciemnych okularach przeciwsłonecznych. Wątpię, żeby coś widział. Ze względu na edipskie ciemności fotografowi wystrzelił flesz i widać było wyraźnie, że pomimo, iż niby oglądał pokaz ZEZOWAŁ na fotografa i wyraźnie ustawiał się, żeby dobrze wyjść. W skrócie, mało, że pampersiarz, to jeszcze kompletny bufon. Wstyd, że polska moda dźwiga takiego jełopa. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do programu, o ktorym piszecie, to sie nie wypowiem, bo nie ogladam, ale moze teraz zaczne. do do jacykowa, to widzialam go parokrotnie w programie na tv4 "modna moda" i tez nie darze go sympatia - nie lubie takich zadufanych w sobie ludzi. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Cytat:
Mało zeza nie dostał
Edytowane przez AgaZ Czas edycji: 2005-06-03 o 17:40 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Czy oby ten sławny stylista nie jest gejem??
jego mowa bynajmniej an to wstazuje... Pozatym wolałam już stroje tych pań mijanych na ulicach( z dziesiejszego programu), niż jego propozycje ubrań. Ta druga dziewczyna(grubsza), którą obwiesił wręcz różnokolorowymi koralami wyraźnie była niezadowolona ze swego wyglądu i widac było, że czuje sie jak pajac- bo tak też wyglądała. Poza tym kto nosi kozaki na przełomie wiosny i lata?? Nie wiem czy kierował się ten "stylista" ubierając dziewczyny w te "falbaniaste kiece", ale wg mnie tylko je oszpecił. Wstydziłabym się pokazać tak na ulicy. Możecie się ze mną nie zgodzić, bo gusta są różne, jednak ja za nic nie "oddałabym się" w jego ręce... BUŹKA
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
kariera pana Majkela vel Tomasza - Cudaka pokazuje jakie są mechanizmy "warszawki". możesz być miernota ale jeżeli znasz tego i oewgo a w dodatku jesteś gejem- robisz karierę. ja nie mogę patrzec na tego Pajaca i dlatego cora zmniej oglądam tvn style... szkoda, że szefowie tvn zmarnowali taki pomysl i zrobili z tvn style taką beznadziejną stację (pani Prowadzącej "no to pięknie" nie będe już krytykowac bo chyba wysztsko na jej temat zostało powiedziane. intryguje mnie tylko jak ktoś tak prostacki w sposobie bycia i tak nie znający się na makijażu może być pierwszym makijazysta RP.wysłąłąbym ją chętnie an kilka lekcji makijażu do naszych koleżanek-wizażanek).
ehhh, szkoda słów w temacie "tvn style i jego gwiazdy"... |
|
|
|
|
#17 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze jedzie na jakims koksie, skoro ma nadwrazliwosc na swiatlo?
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Oglądałam dzisiaj "Musisz to mieć" i powiem Wam, że też byłam w szoku
jak usłyszałam dzisiejsze komentarze tego stylisty dotyczące właśnie ludzi na ulicy. Jak można tak wyśmiewać innych? Kto go wogóle zatrudnił do tego programu?! Wrrrrrr, nie znoszę takich ludzi |
|
|
|
|
#19 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w zyciu bym mu sie nie pozwolila dotknąc.
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a kiedy mozna ten program obejrzec, o ktorym tak plotkujecie?? |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Dla mnie to nie jest żaden autorytet, który miałby tyle wiedzy i doświadczenia by dzielić się nimi w mediach. ![]() Wycofuję powyzsze słowa i przyznaję się do błędu w ocenie tego pana Edytowane przez aragosta Czas edycji: 2005-06-04 o 16:34 |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A program "No to pięknie" ma premiere w kazdy czwartek o 22:30, powtórki w ciagu tygodnia ale nie pamietam niestety o ktorej, zawsze jak mi sie uda trafic to ogladam
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Pani Orłowska - Filasiewicz musi mieć niezłe chody...
Ostatnio wystartował nowy program na tvn style o wystroju wnętrz, który prowadzi pan Filasiewicz (nota bene w mało profesjonalny sposób)... Przypadek? Tvn style z fajnie zapowiadającego się kanału powoli zaczyna się stawać "zabawą w telewizję". Nie mogę wybaczyć kierownictwu stacji, że w programie Paris Paris sympatyczną i elokwentną Annę Rosińską zamieniono na tego potwora - Horodyńską. Od tamtego czasu w ogóle nie oglądam tego programu, a był jednym z moich ulubionych. Nie trawię Horodyńskiej, która oprócz łamanego francuskiego i ciuchów z second handu nie ma nic do zaoferowania. |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Najgorsze jest to, że ten francuski Horodyńskiej jest bardzo łamany.
Pewnie dlatego w tych programach tylko stoi i się uśmiecha. Wygląda jakby nie rozumiała o czym mowa. Pamiętam jeden z pierwszych odcinków z nią. Jakaś babka oprowadzała ją po swoim mieszkaniu, pokazywała swoje ciuchy, a ta cały czas tylko głupio się uśmiechała, a na koniec ledwo "merci" wydusiła. Brr... nie cierpię jej. Też lubiłam Paris Paris dopóki go ta poprzednia dziewczyna prowadziła. Teraz to to nie da się oglądać. :/A komentowanie ludzi z ulicy w "Modnej Modzie" doprowadza mnie do pasji. Szczególnie teksty w stylu "ale bebech", "odwłok", "słonica" itp. Tym bardziej, że mimo zasłoniętych twarzy można tych ludzi rozpoznać, jeśli się ich zna. A już na pewno nie jest przyjemne zobaczyć siebie i usłyszeć taki komentarz. Jacykow już mnie wkurzał w Modnej modzie tym jak jechał młodych projektantów. Kim on w ogóle jest, żeby tak ludzi krytykować? Kto mu dał do tego prawo? W ogóle ten TVN Style to jedna chała. Niestety. |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, a może by tak podesłać linka do tego wątku redakcji TVN Style? Może pójdą po rozum do głowy i zmienią prowadzących?
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Papryczka, podaje godziny "Musisz to miec":
Poniedziałek 12:30, 19:30 Wtorek 14:30, 19:00 Środa 15:00, 22:30 (premiera nowego odcinka) Czwartek 17:00 Piątek 11:30, 16:30, 23:00 Sobota 15:30, 21:00 Niedziela 10:30, 15:00, 21:30 |
|
|
|
|
#28 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
juz chcialam sama poszukac, bo komentarze z tego watku sparwily, ze mnie to bardzo zaciekawilo. jednak uprzedzilas mnie, wiec dziekuje ci i dzis o 23-ej sobie obejrze. pozdrawiam!
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
ok, dziewczyny, obejrzalam i jestem w szoku, ze oni tak bezczelnie obgaduja przechodniow!
ten program jest chyba wzorowany na "straznikach mody" z clubu - tylko, ze tam prowadzacy zaczepiaja przechodniow i rozmawiaja z nimi na temat ich ubioru, potem wybieraja dwie osoby do przemian wlasnie z ulicy, a w tym wypadku maja juz umowione osoby, a jesli chodzi o przechodniow, to mowia o nich, ale nie do nich, choc ci ludzie to slysza! pewnie wiekszosc czuje sie speszona ta kamera i jacykowem (nie wiem czy mozna odmieniac jego nazwisko?), ale co odwazniejsze osoby powinny im wygarnac! choc moze tak robia, ale te fragmenty nagrania nie trafiaja na antene...
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm Wy tu tak tego na faceta ,a ja mam ciekawostkę-może i plotkę? Kiedyś swojego czasu tvn style nadawało program "no to pięknie " czy coś takiego? Niestety nie posiadam polskiego tv więc nie wiem , obejrzałam pare razy urywki z Pania Anią na czele. Z pewnych źródeł wiadomo mi, że ta Cała pani Ania to żadna wizażystka tylko zwykła(czy niezwykła) dziennikarka," zrobiona " na wizażystkę dla potrzeb programu!!! Może juz to wiecie, żadna nowość dla Was ale mnie to szlag trafił, w tym TVN to sami oszuści i prostacy! Znam wiele osób, które były zafascynowane tym programem ale szczerze mówiąc nie było czym, pytały mnie co o niej sądzę , że taka dobra z niej specjalistka itd, mnie osobiście nie powaliły na kolana jej propozycje, a Wy co sądzicie na temat tej Ani? Plotka to czy nie?
Pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

. Dla mnie to nie jest żaden autorytet, który miałby tyle wiedzy i doświadczenia by dzielić się nimi w mediach.
ten program jest chyba wzorowany na "straznikach mody" z clubu - tylko, ze tam prowadzacy zaczepiaja przechodniow i rozmawiaja z nimi na temat ich ubioru, potem wybieraja dwie osoby do przemian wlasnie z ulicy, a w tym wypadku maja juz umowione osoby, a jesli chodzi o przechodniow, to mowia o nich, ale nie do nich, choc ci ludzie to slysza! pewnie wiekszosc czuje sie speszona ta kamera i jacykowem (nie wiem czy mozna odmieniac jego nazwisko?), ale co odwazniejsze osoby powinny im wygarnac! choc moze tak robia, ale te fragmenty nagrania nie trafiaja na antene...