|
|
#331 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja wczoraj kiliknęłam paczke konkretnych ciuszków (spodnie, bluzy, kurteczka, dresik)10 szt. 74-80 perfect stan za 30 zł, przesyłka gratis Cytat:
kombiak powiadasz tylko sie nie złam z obiadem, bo ja jak sie w☠☠☠☠iałam na maxa to naprawde nie było a jak ugotowałam i nie zjadl to bez skrupułów dawałam psu ![]() bedzie dobrze, nasze kciuki mają moc Cytat:
![]() ide sie ogarniac bo usnął
|
||||||
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Kurrrrrrr pocytowalam i mi zniknely te cytaty! Ale sie wnerwilam, glupia aplikacja :/
Z tego co mialam pisac to Szajka Lady, daj znac co z Pietraszkiem ![]() Menq fajnie ze uwzglednilas mnie w sushi ![]() Ja zaprosilam znajomych na piatek na sushi i zrobie torcik limonkowy od Marsi ![]() Wspolczuje tez przeprowadzek A jak smakuje latajaca ryba??? Silver powodzenia na wizycie! U nas dzis Hania wstala o 5 ale tzbokeh sie nia zajal! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- A wiem co jeszcze mialam pisac, ja jak zrobie obiad to tz akurat nie glodny a jak nie zrobie to by zjadl tak mnie to wkurza, albo cos zrobie i sie marnuje ........No i Hani chyba tez bardziej do twarzy w takich luznych kreacjach typu gacie i dresy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#333 |
|
Rozeznanie
|
Igi rozrabiaka
|
#334 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc!!
jedziemy na 14 z Julką do lekarza charczy, jest taka smutna, ma takie oczka jakieś przeszklone, nie wiem- przeziębiła się czy co bo zęby chyba nie dają takich objawów ![]() ehhh, się stresuję, prosimy o kciuki ![]() ![]() ![]() Juz bardzo bardzo długo, no jakies 3-mce pewnie nie chciała smoka, a dzisiaj w tym żalu nawet z nim sie przeprosiła
|
|
#335 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za Julaska
|
|
#336 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ooo jak miło że zauważyłaś ![]() nie było mnie wczoraj prawie cały dzień bo dziecie moje marudne strasznie. I jeszcze teściowa się zwaliła mi na głowę Dziś jedziemy z Darią i jej nereczką do urologa więc też mnie nie będzie. Może dopiero pod wieczór albo jutro. Dziękuję U nas każda nocka wygląda ostatnio tak samo :/ Zasnęła z wielkim trudem dopiero o 22. Potem pobudka o 1, potem o 4 i koniec spania.... bijkora ![]() za zdany egzaminSzaja, Witamy ![]() jaka Agatka na tym zdjęciu do Darii podobna. Aż w szoku byłam bo myślałam że to Daria i też taka buziuchna drobniutka i duże oczy ![]() Lady, Przykro mi że Pietraszko się tak męczy ![]() Darii na gorączkę pomógł paracetamol
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-26 o 10:03 |
||||
|
|
|
#337 |
|
Wtajemniczenie
|
silver,
za wizytę
|
|
#338 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
i zdrowkaCytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#339 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Kanapki z truskawkami? tego jeszcze nie grali ![]() A ja uważam, że nasze dzieciaczki we wszystkim pięknie wygladaja Sylwia, gratuluje łowów! Pstryczkowa allegrowy zwierz pewnie już zazdrości Co do żyru, ja to zawsze jak zrobiłam , to TZ opylił, jeszcze wychwalił pod niebiosa. A ja nie zjadł to na drugi dzień nie robiłam i słowem nie pisnął, no niechby tylko spróbował Nie byłyśmy wczoraj na szczepieniu, bo sie nie wyrobiłam dziś idziemy, u mnie w przychodni teraz jest fajnie, bo wie zapisuje sie na konkretną godzinę tylko idę jak nam pasuje, wyciagam kartę i szczepimy fajnie, bo zraziłam sie po tym, jak mnie w tamtej przychodni lekarka potraktowała jak małolate i wyradną matkę , bo szczepie na nfz
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Illusion, jak mlody slodko wyglada zza tego ochraniacza
![]() Cala ![]() Zofia dala mi jeszcze po godziny podrzema laskawa.. |
|
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
Maly od rana znowu histeria, podalam czopka, wpadl w jeszcze wieksza..... Ale wykapalam (znowu pomoglo!!!) Dalam cyca i spi. Nie wiem, czy dobrze robie z ta kapiela, ale w tej chwili to jest jedyna rzecz ktora go uspokaja.....
Dzieki dziewczyny kochane jestescie ![]() I jeszcze raz przepraszam ze tak z doskoku i o nas tylko Szajus super, ze juz jestes ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#342 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Igorek rozrabiaka piękny Cytat:
Oj , mocno trzymam kciuki Dziewczyny, sorry, ale muszę to napisać Piotrus spał dziś ciągiem 10,5 godziny, wstał pobuszował pól godzinki i dospała jeszcze przez 1,5
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa tamta wiadomosc mi teraz wyslalo dopiero......
Jestesmy na necie sasiada dalej :PJuz jest wsio oki, Maly ma niecale 36st czyli jak zawsze, uf!!!!!!! Rany jak sie balam Przespal prawie 2godz i juz sie bawi swoja ukochana malpa Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#344 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#345 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Lady, dobrze, że już wszystko ok
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przy zębach temperatura i marud tak. Kaszel nawet ale charczenie? a temperaturkę ma?
|
|
|
|
|
#347 |
|
Zadomowienie
|
O kurka, cała, dopiero odczytałam
mam nadzieję, że znajdziecie przyczynę Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Cytat:
![]() a mi Dawid nie chciał zasnąć wczoraj, teraz też nie. i jak cały dzień wczoraj grzeczny tak wieczorem po krótkiej wizycie u t. dziecko mi się zepsuło! |
||
|
|
|
#349 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i jest taaaaaaaka smutna
|
|
|
#350 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#351 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Iguś rozrabiaka ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lady super, że z Pietraszkiem już lepiej ![]() Moja Domcia też marudna - rozmawiałam z mężem przez telefon to mówił, że pospała 15 min, jeść nie bardzo chce, rano zjadła 70 ml z trudem i na raty. ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Ill Iguś świetnie wygląda zza tego ochraniacza
|
||
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
hej
dla Julaska i Pietraszka kciuki żeby zdrowko dopisało ech dziewczyny ta pogoda mnie załamuje |
|
|
|
#354 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
|
|
|
|
|
#355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już chyba wolę czikę
|
|
|
|
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja chce jjuz swój wlasny kąt!!!!!1 jak nie ptaki w piecu to niedziałająca pralka, ja nie wiem co robić, jak życ ;( oby nie bylo na mnie, ze pralke popsulam
|
|
#358 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
huehuehue, ma pomysły, tęskni no niech se kobita tłumaczy ;>Oj baby, Wam dogodzic ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
nie da rady
|
|
|
|
|
#360 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja uwielbiam Darii sukieneczki ubierać aha no i dziękujemy za komentarze do zdjęć w k. ![]() Cytat:
chyba jej się nudziło i to fest.... iiiiiii wiecie co?? Wzięła Darię na godzinny spacer!!! PIERWSZY RAZ !! Nie wiem co jej się stało. I na dodatek powiedziała że jak się zrobi cieplej to zabierze Darię na dłuższy spacerek hahaCytat:
dla PiotrusiaCytat:
iffonka, jeszcze nie przesadziłam Darii do spacerówki bo muszę jechać do rodziców po nią. Mam małe mieszkanie i nie miałam gdzie trzymać i gondoli i spacerówki Jak przesiądę Darię to cyknę fotkę ![]() aha no i dla Bartłomieja za skończone 4 miesiące ![]() Illusion, fotki-- REWELACJA. Ale Igorek ma zaciesz cała, trzymam kciuki za lekarza
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-26 o 10:50 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.

niech sobie chipsiory w sklepie obok kupi
ale ładnie to to chodzi i w sumie ładnie wygląda
tylko sie nie złam z obiadem, bo ja jak sie w☠☠☠☠iałam na maxa to naprawde nie było
a jak ugotowałam i nie zjadl to bez skrupułów dawałam psu 

*

Nie wiem co jej się stało. I na dodatek powiedziała że jak się zrobi cieplej to zabierze Darię na dłuższy spacerek