|
|
#1951 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Teksty facetów cz. III
Cytat:
|
|
#1952 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1953 |
|
Raczkowanie
|
Rozmowa z kolegą.
J: Co byś robił gdybyś przez jeden dzień był kobietą? K: Skoro byłbym kobietą to pewnie poszedłbym na zakupy. ![]() J: Zmarnowany dzień bycia kobietą. K: Ale nie chciałbym być kobietą. J: O, a to ciekawe. Czemu? K: Bo nie mógłbym pisać po śniegu bez używania rąk. ![]() Rozmowa na GG z innym kolegą. K: Na pikniku będziesz mi za podusię robiła. J: Nie będę robiła za podusię. K: To na czym położę głowę? ![]() J: Hmmm... Na swoich rękach ![]() K: Ok. Mogą być Twoje nóżki. J: Ty chyba nie umiesz czytać. ![]() K: Umiem, ale to się odmienia. Swoje ręce - Twoje nóżki. ![]()
|
|
|
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1955 |
|
Raczkowanie
|
leje syropek na łyżeczkę, coś mnie drapnęło w gardle i kichnęłam rozlewając dość sporo, TŻ stał obok i widział wszystko, wyrywając mi moje atrybuty skwitował:
TŻ; yh Ty ciućmo! TŻ; srałaś już? ja: co!? TŻ; no, jak sie wysrałem to mi oddało miał zapalenie oskrzeli, które jak twierdzi wyleczył stawiając klocka
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Mój też ma podobnie, ale on się zachwyca sobą, jak spod prysznica wyjdzie i wtedy przychodzi, napina mięśnie i z tekstem 'ależ ja jestem przystojny', 'niezłe ze mnie ciacho', a ja konam ze śmiechu.
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
Jedziemy z TŻtem pociągiem.
Patrzy na mnie i się zaczyna śmiać. Ja: ![]() ![]() TŻ: Właśnie wyobraziłem sobie, jakbyś wyglądała z nogami zamienionymi miejscem z rękami (i się dalej śmieje) Ja: Na pewno świetnie A ja właśnie wyobraziłam sobie, jakbyś Ty miał nos zamieniony miejscami z... między nogami TŻ: (przestaje się śmiać i poważnym tonem mówi) No co, same pozytywy. A jaką byś wygodę miała (siedzieliśmy obok siebie i mówiąc o wygodzie przysunął swoją twarz do mojej i spojrzał mi w oczy |
|
|
|
#1958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mój wchodzi do łazienki, puszcza oczko do swojego odbicia w lustrze i mówi "cześć przystojniaku" ![]() galeria handlowa ja : dawno mi żadnego prezentu nie kupiłeś ... TŻ : kupiłem, nie kupiłem... ważne jest to, co daję od siebie... ja : a co Ty mi takiego dajesz? TŻ : dostajesz buziaki za darmo |
|
|
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteśmy z Tż w rossmanie. Wybiera, przebiera w końcu wybrał perfumy i psika sobie testerem na nadgarstek.
Wracamy już z zakupów i w samochodzie wywiązała się dyskusja Ja: (wyciągam z torebki perfumy) to jednak wziąłeś zielone a nie czarne? Tż: No tak, mówiłem że wezmę zielone Ja: Ja nawet nie wiem jak one pachną Tż: powąchaj na kostce (w sensie, że na nadgarstku) A ja zrozumiałam prawie jak Lacosty Ja: Tż: powiedziałem powąchaj na kostce a nie, że perfumy jak Lacosty i w śmiech Tośmy się dogadali
|
#1961 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1962 |
|
Raczkowanie
|
TŻ: Co jemy na obiad?
Ja: Mnie wsio ryba TŻ: Co? Rybę chcesz? |
|
|
|
#1963 |
|
Żona Gargamel
|
yyy też bym to tak zrozumiała bo pierwsze słysze
tzn znam "mnie to wsio" ale bez ryby
|
|
|
|
#1964 |
|
zuy mod
|
Odp: Teksty facetów cz. III
U mnie sie mowi tez wsio ryba
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Teksty facetów cz. III
Kocham jeździć z Tż-tem autem (on prowadzi) i jak przeczyta jakiś baner, jakąś miejscowość, reklamę czy cokolwiek!
Jedziemy... M: Oooo paladenki! Ja: Co?? M:No paladenki! (Myślę sobie co to jest...?) Wracamy tą samą drogą: Ja: Jezuuuu PLANDEKI! On: No przecież mówiłem!
|
#1966 |
|
Raczkowanie
|
Idę dzisiaj chodnikiem, ulewa, zerwała się wichura przez co moja dotychczas dość stabilna parasolka 'stanęła dęba'. Nie mogłam sobie z nią poradzić, bo wyłamały się wszystkie druty, nagle ktoś trąbi - patrzę, a to TŻ, wybawca mój, który akurat wybrał się na stację paliw samochodem
![]() Wsiadam do środka, ucieszona że będę miała podwózkę prosto pod dom, a on do mnie: -Masz szczęście że zawsze jadąc autem oglądam się za ładnymi laskami, bo inaczej bym Cię przegapił! ![]()
|
#1967 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1969 |
|
Konto usunięte
|
Oj tam zaraz w ryj, każdy facet się ogląda za laskami
Mój też, z resztą nawet ja święta nie jestem |
|
|
|
#1970 |
|
Konto usunięte
|
Mi też się zdarza obejrzeć za przystojnym mężczyzną i czasem takiego pana nawet komentuję przy TŻcie
Edytowane przez 201701300922 Czas edycji: 2013-06-25 o 17:36 |
|
|
|
#1971 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1972 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Teksty facetów cz. III
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;41489073]Oj tam zaraz w ryj, każdy facet się ogląda za laskami
Mój też, z resztą nawet ja święta nie jestem Nie każdy I apeluję by każda przyjęła do wiadomości ze nie każdy facet ogląda się za laskami. Jak ja bym usłyszała taki tekst to zakończyłabym znajomość. Taka jestem miła
|
|
|
|
#1973 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Teksty facetów cz. III
Dokładnie, ja nie odczuwam potrzeby oglądania się za innymi facetami i również wymagam, by mój partner nie oglądał się za innymi dziewojami.
|
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wrzućcie na luz, każda ma inne relacje ze swoim TŻ i inne poczucie humoru , nadawanie na tych samych falach też wchodzi tutaj w grę, więc berz sensu dyskutowanie o tym, że jedna zakończyłaby znajomośc, a druga też się ogląda
To miał być śmieszny tekst i ja też go tak odebrałam, widocznie lillka ze swoim tż mają takie poczucie humoru, że on wie, że ona się nie obrazi i już
|
|
|
|
#1975 |
|
Żona Gargamel
|
O matko, jakie nerwowe...
![]() Każdy się ogląda, to naturalny odruch i nie widzę w tym nic złego. Jedynie może się powstrzymywać w czyjejś obecności. Nie uwierzyłabym jakby mi TŻ powiedział, że się nigdy za nikim nie ogląda
|
|
|
|
#1976 |
|
Konto usunięte
|
Posiadanie odmiennego zdania to nerwowość. Ok, zapamiętam
|
|
|
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1978 |
|
Zadomowienie
|
Przekomarzamy się smsami z Tżtem, dostaję wiadomość:
'Jestem Marcin, jestem beztroski, swoim zimnym sercem rozpalam i porzucam całe wioski!' |
|
|
|
#1979 | ||
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1980 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Widzę, że niektóre dziewczyny traktują swoich facetów jak wytresowane pieski ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]() Przypomniał mi się tekst mojego brata w rozmowie z mamą: Brat: - Wychodzę! Mama: - Gdzie idziesz? Brat: - Gwałcić młode dziewice (Zaraz się znowu posypią gromy od co bardziej nerwowych )
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

Mój też, z resztą nawet ja święta nie jestem
To miał być śmieszny tekst i ja też go tak odebrałam, widocznie lillka ze swoim tż mają takie poczucie humoru, że on wie, że ona się nie obrazi i już 
)