|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII
Cytat:
jeszcze oglądałam w IM te nowe farby olia garniera to już całkiem mnie korciło, żeby kupić i pofarbować
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bałabym się na jego miejscu podskakiwać ![]() Tak na szybkości - jakie nożyczki do włosów polecacie?
|
|
#4864 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII
Pisze prosto z uczelni, dzieki za kciuki! Zdalam!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4865 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I też patrzyłam na te farby i chciałam prosić o analize składu... Mi nawet tż mówi że kolor mam paskudny... Wklejam: Widać odrost jest spory i gładki, tu włosy po warkoczu dobieranym, aczkolwiek same też się tak kręcą... Kolor to jakieś sprane ciemne brązy, sino-koperkowo-różowo-rudy ble ... Masakra.. I wczoraj ciachnęłam chyba z 4 cm bo mnie wkurzają Będę ryczeć ![]() Walcie prosto z mostu, nie obrażę się
|
|
#4866 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41502721]Pisze prosto z uczelni, dzieki za kciuki! Zdalam!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Gratulacje! ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
A na jaki kolor chciałabyś pofarbować? |
|
|
|
|
#4867 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41502721]Pisze prosto z uczelni, dzieki za kciuki! Zdalam! [/QUOTE]
Gratuluję! ![]() Cytat:
![]() A kolor mnie się podoba. I cięcie masz fajne. I zazdroszczę takich falek po warkoczu! Czy tylko ja po warkoczu mam większy wyprost niż normalnie? |
|
|
|
|
#4868 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie widać odrostu bo nie umiem zrobić foty...
Nie no kolor jest brzydki niektóre kosmyki wpadaja w zielony wstretny jest na żywo serio... Nie wiem sama... Nie podoba mi się naturalny mój ale szkoda mi włosów.. Kocham jasne blondy i w takich czuje się najlepiej..
Oh, foolish.. Harmless.. Foolish, harmless child.. Edytowane przez justusia16 Czas edycji: 2013-06-26 o 12:07 |
|
|
|
#4869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się kolor podoba, taki dość naturalny jest, poza tym piękna długość Odrobinę spuszone, ale to mało ważne
|
|
#4870 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomogę, pomogę ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
No ja też bym się bała. Albo będzie potulny jak baranek, albo go spotka kara. ![]() Wczoraj jedna z dziewczyn polecała mi zwykłe, biurowe Stainlessa. Mówi, że nie miażdżą ![]() Mam ochotę to wypróbować
|
||
|
|
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
Mam ważne pytanie.
![]() Czy szampon BD zmywa parafinę? Czy potrzebny SLeS/SLS? |
|
|
|
#4872 |
|
Wtajemniczenie
|
Kas dobrze ujęte... trochę spuszone bo od 2 dni nie wynurzyłam się z chaty więc jest 'nieźle'
![]() Dobra może napisze tak... mi się ten kolor nie podoba, czuje się w nim paskudnie ![]() wczoraj w akcie desperacji chciałam odciąć włosy do odrostu
|
#4873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ediza, zainteresowałaś mnie tymi nożyczkami, chyba sobie sprawię
|
|
#4874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z ciekawości... w którym miejscu jest ten odrost? |
|
|
|
|
#4875 |
|
Zadomowienie
|
Niestety, nie zostałam recenzentką Aussie, troszkę smutno
Ale nie kupię z tego powodu na pociechę ich odżywki czy szamponu, bo i tak jestem wierna Ziaji.
|
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo kupiłam Ziaję b/s z parafiną i po pierwszym użyciu dała radę, później był sls, przy drugim znów było nieźle, a przy trzecim użyciu (z myciem BD)... no cóż. Ale myślałam, że za dużo jej dałam. Ale chyba jednak 2 dni bez zmycia tej parafiny moje włosy nie dają rady. Może jakby to było troszkę, ale u mnie ta odżywka działa, jak jej sporo nałożę.Jeszcze jedno pytanie. Bo Ty, kascysko, zawsze polecasz tę piankę Nivei jako zamiennik Isany. Ale Nivea jest podobnie "tępa" jak Isana? Bo mam porównanie tylko Isany z Wellaflex i ta druga u mnie wypadała o wiele wiele lepiej, miałam po niej takie mięsiste falki, elastyczne, a po Isanie są trochę szorstkie. |
|
|
|
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak czytam opinie o nich, to wcale nie żałuję. ![]() A nie wydam tyle kasy na kosmetyk nazywany "średnim" . Nawet dla mnie to przegięcie. ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- To będzie trudniejsze niż myślałam ![]() Nigdzie nie mieli
|
|
|
|
|
#4879 |
|
Wtajemniczenie
|
Na zdjęciu faktycznie średnio to widać, moje są bardziej w zimnym odcieniu, myślę ze gdzieś z 20 możne nawet 25 cm odrostu..
No wiem że mogę zafarbować jednak trochę mi szkoda...
|
#4880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przynajmniej nikt nie twierdzi, że źle wyglądam.A jakieś hennowe mieszanki? Da się chyba jakiś jasny/orzechowy brąz uzyskać? W ogóle, jaki Ty byś chciała kolor? |
|
|
|
|
#4881 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie ciepły...
(ale marudze )
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
justusia nie jest źle, pięnka długość, kolor też niczego spobie, ale... jeśli źle się w nim czujesz, to moim zdaniem nie ma co się męczyć, wlosy są dla Ciebie, ni Ty dla włosow, a jak będziesz miała wymarzony kolor to będzie zastrzyk pewności siebie pewnie
|
#4883 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie kuś
Na allegro jest za 4 zł![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
Nie marudzisz.
Ja zimne odcienie miałam po Castingach. Nie miałam wtedy po nich zniszczonych włosów w ogóle, a nie dbałam. Ale opinie bardzo różne słyszałam. Tak. ![]() ![]() Ma inną konsystencję i inaczej się rozprowadza niż inne pianki (które używałam). |
|
|
|
#4885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się kolor podoba, i cięcie. Ale ja rozumiem, że lato, że marudzenie, że chce się zmian. Rozumiem, bo mnie średnio co dwa tygodnie gniecie, żeby coś z włosami zrobić. I tak, też się aktualnie zastanawiam nad farbowaniem.
|
|
#4886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4887 |
|
Wtajemniczenie
|
Kath ahh wiem...
Nie mało kłopotu sprawiają mi te włosy... Musze się mocno zastanowić... Do 10 sierpnia muszę coś zrobić bo idę na wesele przyjaciółki ![]() Ok zmiana tematu: Polećcie mi jakiś krem nawilżający ale z tych z drogerii... Eve naturie miałam ale nie czułam jej wgl, skończyłam drugi Apis chcę coś innego.. Mam alterre orchideową ale ten zapach przyprawia mnie o bół głowy.. Mam Fitomed nawilżający ale mnie zapych.. Może macie coś fajnego do polecenia.. ? ![]() Widziałam w rosie w przecenie z Alterry krem bodaj w jakimś lekko niebieskawym opakowaniu za 5 zł. Lece po siostrzenice, małe zakupy i będę gulasz robiła ![]() Wpadne po obiedzie kas Daj znać jak sytuacja...i czy mamy się zbierać na ustawkę :
|
#4888 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Trzymaj się, nie daj się! Chociaż ja i tak jestem przekonana, że to żart był ![]() Jaki odrost? ![]() Świetna długość i mój ulubiony typ skrętu, naturalny Ja mykam robić Skalpel, postawiłam sobie zadanie: -4kg w 40 dni ![]() Po 10 dniu mam -1,2kg, nawet jakoś mi to idzie. |
|
|
|
|
#4889 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41502721]Pisze prosto z uczelni, dzieki za kciuki! Zdalam! [/QUOTE]
![]() ![]() justusia ale masz długie włosy! ja też żadnego odrostu nie widzę dziękuję za kciuki ! egzamin był dosyć trudny, na dwa pytania w ogóle nie odpowiedziałam (a jednego pytania się spodziewałam, tylko jakoś zapomniałam się tego nauczyć a kościoła z drugiego pytania nawet nie kojarzyłam, a co dopiero rysować rzuty i przekroje :P ), na dwa odpowiedziałam średnio, a na dwa całkiem wyczerpująco. więc średnia z tego wychodzi, że zdam oby!w piątek mam ustny z tego samego przedmiotu, także jeszcze raz Was będę prosić o kciuki. teraz się zdrzemnę, bo w nocy nie mogłam spać ze stresu... Dzisiaj przyszła moja sukienka z allegro, ale dopiero koło 16 listonosz wróci na pocztę i będę mogła odebrać. także spodziewajcie się fotek
|
#4890 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kuszą farby, ale zacisnęłam zęby i zamówiłam indygo. Cytat:
Kolor świetny, długości zazdroszczę, falki ładne Wreszcie mam GHD |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

jeszcze oglądałam w IM te nowe farby olia garniera to już całkiem mnie korciło, żeby kupić i pofarbować

Odrobina szczęścia się teraz przyda, bo my już wszystko co mogłyśmy zrobiłyśmy.