|
|
#1261 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Cross skończony . I jak ja mam teraz czekać na kolejną część ??
Oj jak ja tego nie lubię . |
|
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Cytat:
Dziekuje. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1263 |
|
Raczkowanie
|
OMG! Wchodzę sobie tutaj i czytam,że już jest CROSS!
![]() Byłam u rodzinki i niestety nie mogłam sobie pozwolić na siedzenie na necie i o niczym nie wiedziałam,aż do teraz a niektóre z Was już mają go za sobą ale takie niespodzianki to ja uwielbiam!Chciałabym wziąść się za czytanie.. ![]() ![]() Bardzo proszę o przesłanie w PDF meegi15@interia.plBędę baaaaaaaaardzo uradowana i szczęśliwa z górki ślicznie dziękuje ![]()
|
|
|
|
#1264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dam znać jak coś znajdę ![]() Meegi zaraz Ci wyślę ![]() Ja właśnie skończyłam czytać dwie pierwsze części w ramach przypomnienia i teraz zabieram się za upragnioną 3! o 4 i 5 wole nie myśleć
|
|
|
|
|
#1265 |
|
Raczkowanie
|
Asiuu bardzo Ci dziękuje!
Chyba też przypomne sobie 1 i 2 część. Ale boje się,że nie wytrzymam i odrazu sięgnę po 3 ![]() ![]() a tu słyszę,że jeszcze 4 i 5 część ![]()
|
|
|
|
#1266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wg mnie warto sobie przypomnieć poprzednie części. Chyba, że masz rewelacyjną pamięć i pamiętasz wszystkie ważniejsze wątki
|
|
|
|
|
#1267 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Cross już za mną
Każda musi przeczytać....
|
|
|
|
#1269 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zaczęłam "Szczęśliwe poszukiwania " I od razu gorąco
|
|
|
|
#1270 |
|
Przyczajenie
|
Mogłabym też prosić 3 część Crossa? Mój mail to: zaba699@op.pl
Z góry dziękuję
|
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
A macie Szczęśliwe poszukiwania w pdfie ?
Akurat patrzyłam co nowego ciekawego jest w księgarni i akurat w promocji ona jest http://bonito.pl/k-90264877-szczesliwe-poszukiwania Jak ktoś ma punkt odbioru w swoim mieście, to naprawdę się opłaca. Ja jestem zachwycona tą księgarnią, bo mają punkt na tej ulicy co moja praca A ceny niższe niż w Empikach
|
#1272 |
|
Przyczajenie
|
Czy ja też mogę prosić trzecią cześć Crossa? mail: magdazet@gmail.com
Przez dwa dni pochłonęłam pierwszą i drugą cześć i nie mogę się doczekać ....
|
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy ktoś już podawał tę informację, ale kolejna część Crossa będzie nosiła tytuł:
Captivated by You Data wydania zostanie podana dopiero gdy autorka będzie w końcowej fazie jej pisania.. |
|
|
|
#1274 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wysłane ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
poszło
|
||
|
|
|
#1276 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1277 |
|
Przyczajenie
|
Dostałam podwójnie, wielkie dzięki!
|
|
|
|
#1278 |
|
Wtajemniczenie
|
No i Cross za mną
Powiem tylko tyle, że książka bardzo mi się podobała. Tak jak pisała Yasinisi nie powala na kolana, ale nie można się od niej oderwać. Wielkim plusem jest to, że niekończy się niedopowiedzeniem przez co dużo łatwiej będzie się czekać na kolejną część. Oczywiście zostało kilka "zagadek" do wyjaśnienia żeby było o czym dalej pisać... Zdecydowanie warto przeczytać
|
|
|
|
#1279 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie skończyłam . Fajne ale troszkę za krótkie jak dla mnie .
I nie wiem na co sie teraz zdecydować To http://lubimyczytac.pl/ksiazka/173264/do-szalenstwa czy to http://lubimyczytac.pl/ksiazka/17458...zna-na-weekend |
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem mniej więcej w połowie Captive in the dark...
i narazie mam mieszane uczucia, troche mnie przeraża, jest zdecydowanie mroczniejsza od tego co czytamy. Nie moge Wam niestety zdradzic szczegółów ... Czytam dalej, zobaczymy....
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wertka71@gmail.com Bardzo dziękuję !
WYMIANA - WYMIANA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1159181 WISH - głównie ubranka i zabawki dla dziewczynki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=50710904 Edytowane przez wertusia Czas edycji: 2013-06-26 o 15:07 |
|
|
|
|
#1282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem w połowie Mężczyzny na weekend i niespecjalnie mi się podoba, nuda... ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
...a więc kusisz
|
||
|
|
|
#1283 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,
czy któraś z was czytała może serie " Up in the air" ? i czy któras miałaby moze polskie tłumacznia tych ksiazek? Pozdrawiam
|
|
|
|
#1284 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
pochłonęłam Greya, 80 dni żółtych, niebieskich i czerwonych, zaczynam czytać Crossa (posiadam tylko pierwszą część). Mam prośbę, gdyby istniała możliwość przesłania wersji elektronicznej wszelkiego rodzaju książek zbliżonych tematyką do w/w byłabym bardzo wdzięczna. Z góry bardzo dziękuję. Osobiście polecam również książkę "Sprzedana. Moja historia", książka na faktach, ukazująca sytuację niewyobrażalną. Mail: zaneta000@interia.pl Edytowane przez zaneta000 Czas edycji: 2013-06-26 o 14:49 |
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam uaktualnioną listę książek, które są tu polecane lub nawet wypisane (bez opinii). Nie ma na niej Crossa i Grey'a bo są to pozycje oczywiste
i raczej nie wpisuję książek o 'nieludziach' a o człekokształtych itp. bo takowe mnie nie interesują oraz książek bez polskich tłumaczeń Mam nadzieję, że lista komuś się przyda. 1) Perfumy Kleopatry, Autor: Jina Bacarr 2) cz. 1 Osiemdziesiąt dni żółtych; cz.2 Osiemdziesiąt dni niebieskich ; cz.3 Osiemdziesiąt dni czerwonych, Autor: Vina Jackson 3) Na każde jego żądanie, Autor: Sara Fawkes 4) Przeznaczona do Gry, Autor: Indigo Bloome 5) Trzy oblicza pożądania, Autor: Megan Hart 6) Gracze, Autor: Renata Chaczko 7) Facet na telefon; Facet na telefon 2. Grzesznik, Autor: A.J Gabryel 8) Modlitwy waginy, Autor: Charlotte Roche 9) Edukacja Kopciuszka, Autor: Gina L. Maxwell 10) Dziewczyna, której jedno w głowie, Autor: Lee Abby 11) Mistrz, Autor: Katarzyna Michalak 12) Ujarzmić Bestię, Autor: Emily Maguire 13) Sinnersi: Za sceną, Autor: Olivia Cunning Ostra Gra, Autor: Olivia Cunning Gorący Rytm, Autor: Olivia Cunning 14) Namiętność po zmierzchu, Autor: Sadie Matthews Sekrety po zmierzchu, Autor: Sadie Matthews 15) Przystań posłuszeństwa, Autor: Marina Anderson 16) Barwy pożądania, Autor: Megan Hart 17) Do utraty tchu, Autor: Portia Da Costa 18) Uwolnij Mnie, Autor: Julie Kenner Wezwij mnie, Autor: Julie Kenner 19) Zakon Pocieszenia, Autor: Megan Hart 20) Szczęśliwa zamiana, Autor: Katee Robert Szczęśliwe poszukiwania, Autor: Katee Robert 21) Przebudzeni; Autor: Nikki Gemmel Obnażeni; Autor: Nikki Gemmel 22) Seria o sportowcach A PLAY BY PLAY http://www.amazon.com/Jaci-Burton/e/B001JSJO68 23) Jej bohater, Autor: Laura Kaye 24) Sprzedana. Moja historia, Autor: Sophie Hayes 25) Szkoła żon, Autor: Magdalena Witkiewicz 26) Naga, Autor: Autor: Raine Miller 27) Mężczyzna w czarnej skórzanej masce, Autor: Evangeline Anderson 28) Wbrew zasadom, Autor: Samantha Young 29) Ucieczka do Edenu, Autor: Anne Rice 30) Nieczysta, Autor: Megan Hart 31) Wallbanger, Autor: Alice Clayton 32) Czarny Książę, Autor: Katarzyna Michalak (wyjdzie pod koniec roku 2013) 33) Na krawędzi rozkoszy, Autor: Eden Bradley 34) Mroczny sekret, Autor: Marina Anderson 35) Do szaleństwa, Autor: Cherrie Lynn 36) Mąż, którego nie znałam, Autor: Sylvia June Day 37) Built - Down And Dirty, Autor: Jami Alden 38) Zapach kobiety, Autor: Leigh Jo 39) Naga prawda, Autor: Karen Anders 40)Tak blisko..., Autor: Tammara Webber 41) Pod kontrolą, Autor: Charlotte Stein 42) Reguły Uległości, Autor: Gina L. Maxwell 43) Mężczyzna na weekend, Autor: Jeanie London Pozdrawiam
|
#1286 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Dziewczyny! Macie "Reguły uległości" w pdf? Proszę o przesłanie: martini7925@ gmail.com. Z góry dziękuję! |
|
|
|
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1288 |
|
Zadomowienie
|
ja mam " In flight" z Up in the air po angielsku jak ktoś chce ;D
|
|
|
|
#1289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym że przetłumaczona jest tylko pierwsza cześć a są trzy.... Ale podobno dobra
|
|
#1290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Im dalej tym fajniej, a trójka to już w ogóle bomba.. Czytaj dalej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

Nie mam konta na lubimyczytac.pl, jak się dorobię- dam znać.

Dam znać jak coś znajdę
o 4 i 5 wole nie myśleć