Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20. - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-26, 14:55   #811
Nikita...
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Bika - ale z ciebie cycolina

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 15:12   #812
gucia6
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
no nie?

nic to, zmykam do domciu
pa

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2013-06-26 o 15:14
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 15:14   #813
Nikita...
Zakorzenienie

Mykam do domciu, mam dosyc na dzis buziaki

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 15:30   #814
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Ja jakoś tego nie widzę
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 15:32   #815
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Wczoraj wieczorem na TLC oglądałam straszne programy- o chorych dzieciach, które operowane były w 1 minucie życia i o matkach, które oddawały dzieci do adopcji. Spłakałam się jak bóbr.

nie rozumiem po co sie tak katowac,

gucia, Nikita pa
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 15:41   #816
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

o matko dodaja jakie ty programy ogladasz Mi styklo przeczytac o matce w Hiszpani, ktora sposcila noworodka w muszli klozetowej i biedne dziecie 4godz bylo gdzies upchniete w rurze....
Nic akurat nie leciało i tak jakoś...

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
nie rozumiem po co sie tak katowac,
Oglądając filmy też się wzruszam i nie uważam tego za katowanie się ...
Programy pokazywały tragedie matek i pomimo wszystko, jest to interesujące. A najbardziej lubię dobre zakończenia- przez 9 miesięcy była zdecydowana na adopcję, a po 'poznaniu' dziecka zostawiła je, bo nie wyobrażała sobie życia bez Niego.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 15:55   #817
metkaa
Zakorzenienie

dodaja ja mam troche inne podejscie do tego tzn jak wiem ze program bedzie bardzo smutny to nie ogladam bo dla mnie to wlasnie katowanie sie, pozniej ciagle bym myslala o tym, za duzo złego sie wokol nas dzieje
Stary 2013-06-26, 16:12   #818
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

Wczoraj wieczorem na TLC oglądałam straszne programy- o chorych dzieciach, które operowane były w 1 minucie życia i o matkach, które oddawały dzieci do adopcji. Spłakałam się jak bóbr.
Też to oglądałam, ale ja jestem "bezczuła" więc się nie popłakałam.....
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 17:25   #819
metkaa
Zakorzenienie

chce do domu
Stary 2013-06-26, 17:40   #820
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Butter,
Cytat:
Kochana, mam te pralkę 1,5 roku dopiero, ale na razie (odpukać) nic się nie zepsuło
Korzystam na pewno z prania standardowego, z prania ręcznego, z tego programu na rzeczy mocno zabrudzone (pościel, ręczniki), z dzidziusiowego nie korzystam, bo nie mam po co
Fajne jest to, że możesz regulować przy każdym programie jeszcze temperaturę i wirowanie Ja jestem zadowolona
jestem na nią prawie zdecydowana a powiedz mi jeszcze jak długo pierze? są jakieś krótkie programy? jest głośna?

Blonde,
Cytat:
Tylko sa troszke za dlugie ale niebawem bede miała maszyne. Narazie nie moge sie doczekac wiec je prasuje i wieszam
jak się doczekam nowego domu to mi firany uszyjesz bo co jak co ale będę musiała tam zmienić wszystkie

Bika, brawa za raczkowanie Szybko zaczęła mój Kamil pełzał długo, dopiero jak miał 9.5m to śmigał na czworaka.

Stokrotka, , ŚLICZNY TEN WÓZEK

Cytat:
jeszcze nie, chociaż pracowaliśmy nad tym, próbuję tz namówić na Łukasza i jak dobrze pójdzie to może tak zostanie
imię ładne ale mi się źle koajrzy, mamy wśród znajomych 10latka Łukasza i... mam ochotę strelać niestety to wina rodziców w dużej mierze....

Kotku,
Cytat:
Wrocilismy dzis ze wsi i dopiero co sie ogarnelam....przywiezlism y ponad 50 kg truskawek.........matko jakie one sa pyszne
az żal że nie przyjechałam do Cciebie trochę później ty byś się podzieliła ale i tak było miło z babcią pogadać
powiedziała że mnie pamięta jak w ciąży byłam

Tomalinko,
Cytat:
Od dzisiaj już nie chodzę do pracy ostatecznie. Dziś udało mi się posprzątać łazienkę i jeszcze pranie wstawić, teraz kurze. A tak w ogóle to jakoś leniwie.. dziwnie się z tym czuję
też troche przed porodem wyszorowałam łazienkę fugi aż lśniły

Gucia6, apropo "odchudzającej tabelki" to zrobiłam sobie taką fajną na lodówkę mam zapisany każdy dzien po kolei i wstawiam plusy w rubrykach "picie wody","ćwiczenia","odżywa nie" wieczorem podsumowuję jak mi szło i się oceniam na plus albo minus a raz na tydzień się ważę i tam spisuję afekty (jesli będą)

Żabcia, cieszę się że tak się urodzinki udały widziałam zdj na fb! Super

Madzia, mąż wrócił to i zakwasy były?

Aaby, pokaż pościel!
widziałam śliczne

Dodaja,
Cytat:
Strong a cóż to za odchudzająca tabelka? Sama odchudza?
jasne.... sama.... aha....

Cytat:
Nauki mamy zrobione. We wrześniu idziemy na dzień skupienia i potem 2 spotkania w poradni życia rodzinnego- do końca roku chcemy to mieć z głowy.

Zapraszamy około 120 gości, ale obstawiamy, że sporo może nie przyjść, bo mieszkają za granicą i to jest sezon ich prac- nie wszyscy dostaną urlopy.

I chyba więcej ślubnych pytań nie było
Dużo gości macie Fajnie

i widzę że wszystko ładnie zaplanowane
pytałam jeszcze o suknię?

Madzia, Dodaja,
Cytat:
wyobrażam sobie mnie wczoraj kopnął synek koleżanki ech....
wy się śmiejcie... ale ile razy ja mam schizy jak mi się jelito poruszy że to mnie dzidziuś kopie

Butter,
Cytat:
Napisałam w tym nowym wątku z pytaniami do gina...dostałam odpowiedź taką, że podobną mógłby dać mi kurna woźny
mi wogóle nie odpowiedział! Pytałaś w jego wątku czy osobno?

Tomalinko, jak mi zaczęły wody odchodzić z krwią to też jechałam zaraz na IP i słusznie. Jedź się skontroluj, to Ci nie zaszkodzi a będziesz bezpieczniejsza.

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Dni mi lecą przez palce

Kamilek już umie pół korytarza przejść bez problemu, no i cały czas się chce bawić z tatą ma tacierzyński więc może się nim zajmować

a ja...hmm.. u mnie nic nowego
Stary 2013-06-26, 18:03   #821
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Wiem co wam miałam napisać...

byliśmy dziś nasz wózek oddać do reklamacji bo się kółka zepsuły ale nie ważne... no i TŻ spisywał wniosek reklamacyjny, Kamil sobie łaził przy jeździkach i oglądał a ja... oglądałam głębokie wózki... jeździłam sobie i sprawdzałam czy się wygodnie prowadzą...aż mi się zachciało

oczywiście, mam nadzieję że do jutra mi przejdzie hehe
Stary 2013-06-26, 18:04   #822
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Od września dopiero

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Aha, Ana, bo tak kojarzyłam że miałaś problem ze znalezieniem stanika w odpowiednim rozmiarze..... dziś kupiłam tu http://sklep.aren.net.pl/index.php tylko że ja kupowałam w sklepie stacjonarnym, no i kupiłam rozmiar 65I jeszcze pani podaje mi te staniki, mierzę, a ona mówi "no to już będzie I", ja jej na to "spoko, w domu mam J" ale się mój tż zaczął śmiać
Dzięki

Z mgr chyba też w takim razie?

ale an tej stronie nie da się wyszukać po rozmiarze, buuu
i w ogóle jak wejdę na stronę i wybiorę jakiś stanik to nie ma podanych rozmiarów...

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2013-06-26 o 18:05
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 18:17   #823
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Butter, jestem na nią prawie zdecydowana a powiedz mi jeszcze jak długo pierze? są jakieś krótkie programy? jest głośna?

Butter, mi wogóle nie odpowiedział! Pytałaś w jego wątku czy osobno?
Kochana, założyłam w końcu osobny wątek, bo się na odpowiedź nie zapowiadało..ale zobacz sama co mi odpisał - gó.www...o

Co do pralki, to nie wiem czy jest głośna, bo mam pralnię w piwnicy, więc nie słyszę na piętrze - co sugeruje, że chodzi ciszej niż kombajn ale wydaje mi się, że pralki obecnie są raczej ciche. Jak jest głośna, to znaczy, że źle stoi lub źle wyregulowana.
Co do programów, to najkrótszy trwa 15 minut, a ja korzystam standardowo z takiego, który trwa 66 min

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 19:46   #824
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Ana od września
aaby współczuję bóli.
tomalinka a jaka to krew? jasnoróżowa wymieszana ze śluzem? Moze czop? Mi taki odszedł 17 maja o 17 a o 18 zaczęłam mieć bóle porodowe
Strong to bierzcie się za siostrę dla Kamilka

Dziś byłąm u fryzjera się obciąć. Moi rodzice zostali z Mają. Mój tata wziął metrówkę i mówi "chodź Maja, zmierzę cię" a ta wyrwała do swojego pokoju i zaczęła palcem pokazywać linie na ścianie (tam gdzie ją mierzę zawsze i zaznaczam). Moich rodziców zamurowało. POtem jak szli do domu to tata mówi "Maja ja już idę do domu" a ona poleciała do przedpokoju i przyniosła mu jego buty

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 20:26   #825
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Dziś byłąm u fryzjera się obciąć. Moi rodzice zostali z Mają. Mój tata wziął metrówkę i mówi "chodź Maja, zmierzę cię" a ta wyrwała do swojego pokoju i zaczęła palcem pokazywać linie na ścianie (tam gdzie ją mierzę zawsze i zaznaczam). Moich rodziców zamurowało. POtem jak szli do domu to tata mówi "Maja ja już idę do domu" a ona poleciała do przedpokoju i przyniosła mu jego buty
Ale mądrala

Moje panny zasnęły...zauważyłam, że Asia ma tak jakby podskórnego krwiaka w miejscu gruźlicy...podobno to norma i z tego się blizna zrobi...ale jutro zadzwonię do punktu szczepień
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 20:33   #826
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Madzia,
Cytat:
Strong to bierzcie się za siostrę dla Kamilka
to by było co najmniej nie odpowiedzialne mamy termin ustalony na drugiego dziecia i będziemy się tego planu trzymać

Fajna ta twoja Majeczka

Butter, jeszcze pojeżdżę po sklepach ale podoba mi się Twoja pralka
Stary 2013-06-26, 20:59   #827
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
no to nie wiem w czym problem z GB... bo w DE malolaty z berbeciami to wyjatki
i to mnie własnie zadziwia

Cytat:
Blonde, jak się doczekam nowego domu to mi firany uszyjesz bo co jak co ale będę musiała tam zmienić wszystkie

Kamilek już umie pół korytarza przejść bez problemu, no i cały czas się chce bawić z tatą ma tacierzyński więc może się nim zajmować

a ja...hmm.. u mnie nic nowego
jasne

Dlugo ten tacierzynski?

Cytat:
Wiem co wam miałam napisać...

byliśmy dziś nasz wózek oddać do reklamacji bo się kółka zepsuły ale nie ważne... no i TŻ spisywał wniosek reklamacyjny, Kamil sobie łaził przy jeździkach i oglądał a ja... oglądałam głębokie wózki... jeździłam sobie i sprawdzałam czy się wygodnie prowadzą...aż mi się zachciało

oczywiście, mam nadzieję że do jutra mi przejdzie hehe
tez tak ostatnio ogldam

Cytat:

Dobry wieczór
Stary 2013-06-26, 22:08   #828
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Maleństwo u ans też długo się to po gruźlicy goiło, aż się pediatry pytałam.
Strong fajna, fajna W końcu to Twoja synowa A na kiedy macie termin?
Blonde

O matko, w niedzielę przeszłam do play. Moja koleżanka też tam jest i mamy do siebie darmowe. Dziś 2 godz wysiałam na tel. Ucho mi odpada.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 22:28   #829
Debrah
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Blonde spokojnie z tą mową Seba ruszy. Już przecież były duże postępy.

Dodaja sen zabójczy

Gucia6 nie strasz tą infekcją. Wczoraj właśnie się dziwnie zaczęłam czuć i pęcherz mnie pobolewał i potwornie słabo mi było. Ale przeleżałam cały wieczór, dużo płynów wypiłam i jakoś lepiej..

To ja całe życie jestem samotna

Stokrotko gratulacje za 9 miesiąc

Jestem dziś tym wszystkim zmęczona. Cały czas mam te dziwne sączenia podbarwione krwią. No ale lekarz kazał się nie martwić to staram się jakoś spokojnie do tego podchodzić. Całą noc miałam skurcze co 10-8 minut w sumie bolesne ale nie jakoś bardzo. Zasnęłam o 5 nad ranem i teraz jak się obudzilam to skurcze są ale nieregularne Skomplikowane to
Tomalinko...ja nie jestem na bieżąco więc nie wiem jak jest u ciebie ale u mnie od saczenia czegoś podbarwionego krwią (płyn..nie czop) zaczął się..poród. a wg usg stan wód był Okej. Saczenie sie zaczęło w niedzielę rano. Gin kazała do szpitala sprawdzić. Nic nie bolało, zero skurczy. Ale zostawili mnie w szpitalu ( na środę i tak miałam wyznaczoną cc więc mogłam te 2 dni być pod kontrolą). A tu w nocy w poniedziałek..znowu saczenie..i za moment regularna szybka akcja porodowa.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 04:40   #830
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! -

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
U Was też taka beznadziejna pogoda?
U nas uplay po 35 stopni

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość

Jestem dziś tym wszystkim zmęczona. Cały czas mam te dziwne sączenia podbarwione krwią. No ale lekarz kazał się nie martwić to staram się jakoś spokojnie do tego podchodzić. Całą noc miałam skurcze co 10-8 minut w sumie bolesne ale nie jakoś bardzo. Zasnęłam o 5 nad ranem i teraz jak się obudzilam to skurcze są ale nieregularne Skomplikowane to
To juz blizej niz dalej

Cytat:

Zabus, to super, ze masz fajna tesciowa, pozazdroscic.

no trzeba przyznac ze dobra z niej kobita

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

spokojnie, jeszcze trochę czasu mam na organizację

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Mam dziś ciężki dzień plecowy Rwa mnie tak rwie, że ledwo mogę siedzieć... Aż chce się wrócić do domu i poleżeć...
A w połączeniu z atmosferą w pracy z ostatnich dni przyznaję, że chce mi się już na zwolnienie
Kochana idz juz moze na to L4 co?

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Nie spieszy mi się po za tym ostatnio dochodzę do wniosku, że rodzice by mnie podglądali i tak jak Madzie posądzili o coś tam
Nie musisza zapraszac rodzicow do znajomych na fb

Cytat:
----------

Aha, Ana, bo tak kojarzyłam że miałaś problem ze znalezieniem stanika w odpowiednim rozmiarze..... dziś kupiłam tu http://sklep.aren.net.pl/index.php tylko że ja kupowałam w sklepie stacjonarnym, no i kupiłam rozmiar 65I jeszcze pani podaje mi te staniki, mierzę, a ona mówi "no to już będzie I", ja jej na to "spoko, w domu mam J" ale się mój tż zaczął śmiać
Takkk? Nie wyglada ze masz taki duzy biust To nie chce myslec jaki ja bym miala

Cytat:

Żabcia, cieszę się że tak się urodzinki udały widziałam zdj na fb! Super
.

Dziekuje

Kochana a czy Ty opisywalas nam swoja randke?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 07:34   #831
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Aaby, trzymaj sie dzielnie

Cytat:
P.S przypominam o fotkach mieszkania
Aj

Cytat:
Aaby, pokaż pościel!
widziałam śliczne
Na żywo też jest śliczna, zwłaszcza kocyk Taki milusi!

Cytat:
aaby współczuję bóli.

Ale Maja już jest kumata!

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Kochana idz juz moze na to L4 co?
Jeszcze chwilka i pójdę

I mam Pierwsze rozstępy na piersi
Ja wiem, że najważniejsze, by Iskra była zdrowa Ale... ciężko jest obserwować, jak zachodzą w ciele nieodwracalne zmiany

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 07:46   #832
gucia6
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! -

Cytat:
Ja jakoś tego nie widzę
kobieto nie grzesz

Cytat:
Gucia6, apropo "odchudzającej tabelki" to zrobiłam sobie taką fajną na lodówkę mam zapisany każdy dzien po kolei i wstawiam plusy w rubrykach "picie wody","ćwiczenia","odżywa nie" wieczorem podsumowuję jak mi szło i się oceniam na plus albo minus a raz na tydzień się ważę i tam spisuję afekty (jesli będą)
aha...

no ja ostatnio w koncu wzielam sie za siebie i od 18. cwicze ... troche efektow juz widze, ale dopiero sprawdze ok polowy lipca (robie zdjecia dla porownania )

Cytat:
super

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
U nas uplay po 35 stopni
ja tez chce

u nas, ze tak powiem wtf z ta pogoda ... jutro wyciagam rekawiczki, bo dzis przymarzalam do kierownicy... do tego jeszcze zmoklam, wiec w najlepszym nastroju do pracy nie jechalam ... potem suszylam sie i grzalam w lazience przy suszarce do rak (takiej na cieple powietrze)

ale mimo wszystko dzien dobry

wczoraj Sandra byla u kolezanki i tak sie wybawily, ze mi zasnela na kolanach jak suszylam jej wlosy po prysznicu ... takie zasypianie bez marudzenia to ja rozumiem

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Cytat:
I mam Pierwsze rozstępy na piersi
Ja wiem, że najważniejsze, by Iskra była zdrowa Ale... ciężko jest obserwować, jak zachodzą w ciele nieodwracalne zmiany

a jakis krem stosujesz? moze cos pomoze?
Stary 2013-06-27, 08:09   #833
onyks
Zakorzenienie

Cześć

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 08:11   #834
mysia1986
Zakorzenienie

Cześć.

Jestem dzisiaj sama i już od rana mnie molestują
To będzie ciężki dzień...

Jutro się na szczęście zwalniam bo gina mam na 15.40, także to mnie trzyma przy życiu
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 08:14   #835
aaby
Zakorzenienie

Cytat:

a jakis krem stosujesz? moze cos pomoze?
Stosuję oliwkę z Hipp'a i emulsję przeciw rozstępom Babydream fur Mama. Jak widać za mało
Muszę podjechać przy okazji do Super Pharm i kupić Pharmaceris - bo też słyszałam dobre opinie. Ale trochę mnie to podłamało Zwłaszcza, że piersi zwiększyły mi się minimalnie... A co będzie, jak się zwiększą pod koniec i przy nawale?!

U nas dziś 8 stopni

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Cześć
Hej
Jak się macie?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-06-27, 08:18   #836
onyks
Zakorzenienie

Ostatnio pomyślałam, że jak wrócę do pracy to zwolnię tempo i w końcu będę na bieżąco

Tomalinko, to już tuż tuż...aż mnie ciarki przeszły

Stokrotko, ładny wózek

Abby gratuluję córeczki

Maleństwo, za przeprowadzkę

Madzia, dla Mai

to tak na szybko co pamiętam

Dziś w końcu słońce zaraz uciekam na rolki, a potem biorę Nataszkę na spacer

A w niedzielę mamy imprezę niespodziankę dla kolegi na 40 urodziny. Przylatuje w sobotę niczego nieświadomy, żona niby go wyciągnie obejrzeć lokal na urodziny dla syna, a tam my wyskoczymy niespodzianka!!
Laski, ale kieckę kupiłam taką, że jak mąż zobaczył to powiedział, że w tym nie pójdę
Oj dawno już nigdzie nie byliśmy, tzn na tego typu imprezie strasznie się cieszę

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
[FONT="Arial Narrow"]

Hej
Jak się macie?
Hej mamy się świetnie Nataszka już tak fajnie gaworzy cały czas do siebie, aż się chce słuchać

Abby, ja miałam Palmersa, rewelacyjny, nie wyszedł mi ani 1 rozstęp, a mam ich sporo na udach z boku, takich z przeszłości.

Stary 2013-06-27, 08:23   #837
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Abby, ja miałam Palmersa, rewelacyjny, nie wyszedł mi ani 1 rozstęp, a mam ich sporo na udach z boku, takich z przeszłości.
Tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...tch-marks.html ?
Czy tego http://allegro.pl/palmers-balsam-prz...335367093.html ?

Pochwal się kiecką!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2013-06-27 o 08:24
Stary 2013-06-27, 08:26   #838
onyks
Zakorzenienie

ten drugi
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...tch-marks.html
to jest balsam z pomką

Stary 2013-06-27, 08:27   #839
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć.

Aaby, co do rozstępów, to kapa, ale teraz smaruj się czym dziewczyny polecają, a jak urodzisz i wykarmisz, będziesz stosować krem na blizny

Madziu, ale Maja już kumata, fajnie

Malenstfo, Słonko, poproszę adres na prv, mam narzutkę w jeżyki

Dziewczyny, niech mnie ktoś zastrzeli. Już mam mętlik w głowie od prozopagnozji, afazji Broca, zespołu Picka, Alzheimera, zespołu płata czołowego

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 08:31   #840
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś w końcu słońce zaraz uciekam na rolki, a potem biorę Nataszkę na spacer

A w niedzielę mamy imprezę niespodziankę dla kolegi na 40 urodziny. Przylatuje w sobotę niczego nieświadomy, żona niby go wyciągnie obejrzeć lokal na urodziny dla syna, a tam my wyskoczymy niespodzianka!!
Laski, ale kieckę kupiłam taką, że jak mąż zobaczył to powiedział, że w tym nie pójdę
Oj dawno już nigdzie nie byliśmy, tzn na tego typu imprezie strasznie się cieszę

Uuuu.. kochana, to koniecznie fotka Ciebie w tej sukience
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości