|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Bika - ale z ciebie cycolina
|
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2013-06-26 o 15:14 |
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
Mykam do domciu, mam dosyc na dzis
buziaki
|
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie rozumiem po co sie tak katowac, gucia, Nikita pa
|
|
#816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądając filmy też się wzruszam i nie uważam tego za katowanie się ... Programy pokazywały tragedie matek i pomimo wszystko, jest to interesujące. A najbardziej lubię dobre zakończenia- przez 9 miesięcy była zdecydowana na adopcję, a po 'poznaniu' dziecka zostawiła je, bo nie wyobrażała sobie życia bez Niego. |
|
|
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
dodaja ja mam troche inne podejscie do tego tzn jak wiem ze program bedzie bardzo smutny to nie ogladam bo dla mnie to wlasnie katowanie sie, pozniej ciagle bym myslala o tym, za duzo złego sie wokol nas dzieje
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
Też to oglądałam, ale ja jestem "bezczuła" więc się nie popłakałam.....
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
chce do domu
|
#820 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Butter,
Cytat:
a powiedz mi jeszcze jak długo pierze? są jakieś krótkie programy? jest głośna? Blonde, Cytat:
bo co jak co ale będę musiała tam zmienić wszystkie ![]() Bika, brawa za raczkowanie Szybko zaczęła mój Kamil pełzał długo, dopiero jak miał 9.5m to śmigał na czworaka.Stokrotka, , ŚLICZNY TEN WÓZEK Cytat:
Kotku, Cytat:
ty byś się podzieliła ale i tak było miło z babcią pogadać ![]() powiedziała że mnie pamięta jak w ciąży byłam ![]() Tomalinko, Cytat:
fugi aż lśniły ![]() Gucia6, apropo "odchudzającej tabelki" to zrobiłam sobie taką fajną na lodówkę mam zapisany każdy dzien po kolei i wstawiam plusy w rubrykach "picie wody","ćwiczenia","odżywa nie" wieczorem podsumowuję jak mi szło i się oceniam na plus albo minus a raz na tydzień się ważę i tam spisuję afekty (jesli będą) ![]() Żabcia, cieszę się że tak się urodzinki udały widziałam zdj na fb! Super ![]() Madzia, mąż wrócił to i zakwasy były? Aaby, pokaż pościel! ![]() widziałam śliczne ![]() Dodaja, Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie ![]() i widzę że wszystko ładnie zaplanowane ![]() pytałam jeszcze o suknię? ![]() Madzia, Dodaja, Cytat:
![]() Butter, Cytat:
Tomalinko, jak mi zaczęły wody odchodzić z krwią to też jechałam zaraz na IP i słusznie. Jedź się skontroluj, to Ci nie zaszkodzi a będziesz bezpieczniejsza. ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Dni mi lecą przez palce ![]() Kamilek już umie pół korytarza przejść bez problemu, no i cały czas się chce bawić z tatą ma tacierzyński więc może się nim zajmować ![]() a ja...hmm.. u mnie nic nowego
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem co wam miałam napisać...
![]() byliśmy dziś nasz wózek oddać do reklamacji bo się kółka zepsuły ale nie ważne... no i TŻ spisywał wniosek reklamacyjny, Kamil sobie łaził przy jeździkach i oglądał a ja... oglądałam głębokie wózki... jeździłam sobie i sprawdzałam czy się wygodnie prowadzą...aż mi się zachciało oczywiście, mam nadzieję że do jutra mi przejdzie hehe
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z mgr chyba też w takim razie? ale an tej stronie nie da się wyszukać po rozmiarze, buuu ![]() i w ogóle jak wejdę na stronę i wybiorę jakiś stanik to nie ma podanych rozmiarów...
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2013-06-26 o 18:05 |
|
|
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pralki, to nie wiem czy jest głośna, bo mam pralnię w piwnicy, więc nie słyszę na piętrze - co sugeruje, że chodzi ciszej niż kombajn ale wydaje mi się, że pralki obecnie są raczej ciche. Jak jest głośna, to znaczy, że źle stoi lub źle wyregulowana.Co do programów, to najkrótszy trwa 15 minut, a ja korzystam standardowo z takiego, który trwa 66 min
|
|
|
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ana od września ![]() aaby współczuję bóli. tomalinka a jaka to krew? jasnoróżowa wymieszana ze śluzem? Moze czop? Mi taki odszedł 17 maja o 17 a o 18 zaczęłam mieć bóle porodowe ![]() Strong to bierzcie się za siostrę dla Kamilka ![]() Dziś byłąm u fryzjera się obciąć. Moi rodzice zostali z Mają. Mój tata wziął metrówkę i mówi "chodź Maja, zmierzę cię" a ta wyrwała do swojego pokoju i zaczęła palcem pokazywać linie na ścianie (tam gdzie ją mierzę zawsze i zaznaczam). Moich rodziców zamurowało. POtem jak szli do domu to tata mówi "Maja ja już idę do domu" a ona poleciała do przedpokoju i przyniosła mu jego buty |
|
|
|
#825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje panny zasnęły...zauważyłam, że Asia ma tak jakby podskórnego krwiaka w miejscu gruźlicy...podobno to norma i z tego się blizna zrobi...ale jutro zadzwonię do punktu szczepień |
|
|
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Madzia,
Cytat:
mamy termin ustalony na drugiego dziecia i będziemy się tego planu trzymać ![]() Fajna ta twoja Majeczka ![]() Butter, jeszcze pojeżdżę po sklepach ale podoba mi się Twoja pralka
|
|
#827 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dlugo ten tacierzynski? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dobry wieczór
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo u ans też długo się to po gruźlicy goiło, aż się pediatry pytałam.
Strong fajna, fajna W końcu to Twoja synowa A na kiedy macie termin?Blonde ![]() O matko, w niedzielę przeszłam do play. Moja koleżanka też tam jest i mamy do siebie darmowe. Dziś 2 godz wysiałam na tel. Ucho mi odpada. |
|
|
|
#829 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#830 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! -
U nas uplay po 35 stopni
![]() Cytat:
![]() no trzeba przyznac ze dobra z niej kobita Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziekuje Kochana a czy Ty opisywalas nam swoja randke?
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
Aj Na żywo też jest śliczna, zwłaszcza kocyk Ale Maja już jest kumata! Jeszcze chwilka i pójdę I mam Ja wiem, że najważniejsze, by Iskra była zdrowa Ale... ciężko jest obserwować, jak zachodzą w ciele nieodwracalne zmiany ![]()
|
#832 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! -
kobieto nie grzesz
![]() Cytat:
no ja ostatnio w koncu wzielam sie za siebie i od 18. cwicze )Cytat:
![]() ja tez chce ![]() u nas, ze tak powiem wtf z ta pogoda ... potem suszylam sie i grzalam w lazience przy suszarce do rak (takiej na cieple powietrze) ![]() ale mimo wszystko dzien dobry ![]() wczoraj Sandra byla u kolezanki i tak sie wybawily, ze mi zasnela na kolanach jak suszylam jej wlosy po prysznicu ... takie zasypianie bez marudzenia to ja rozumiem ![]() ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Cytat:
a jakis krem stosujesz? moze cos pomoze?
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Jestem dzisiaj sama i już od rana mnie molestują ![]() To będzie ciężki dzień... Jutro się na szczęście zwalniam bo gina mam na 15.40, także to mnie trzyma przy życiu
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
Stosuję oliwkę z Hipp'a i emulsję przeciw rozstępom Babydream fur Mama. Jak widać za mało
Muszę podjechać przy okazji do Super Pharm i kupić Pharmaceris - bo też słyszałam dobre opinie. Ale trochę mnie to podłamało Zwłaszcza, że piersi zwiększyły mi się minimalnie... A co będzie, jak się zwiększą pod koniec i przy nawale?! U nas dziś 8 stopni Hej Jak się macie?
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio pomyślałam, że jak wrócę do pracy to zwolnię tempo i w końcu będę na bieżąco
![]() Tomalinko, to już tuż tuż...aż mnie ciarki przeszły ![]() Stokrotko, ładny wózek ![]() Abby gratuluję córeczki ![]() ![]() Maleństwo, za przeprowadzkęMadzia, dla Maito tak na szybko co pamiętam ![]() Dziś w końcu słońce ![]() A w niedzielę mamy imprezę niespodziankę dla kolegi na 40 urodziny. Przylatuje w sobotę niczego nieświadomy, żona niby go wyciągnie obejrzeć lokal na urodziny dla syna, a tam my wyskoczymy niespodzianka!! Laski, ale kieckę kupiłam taką, że jak mąż zobaczył to powiedział, że w tym nie pójdę Oj dawno już nigdzie nie byliśmy, tzn na tego typu imprezie strasznie się cieszę![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Hej Nataszka już tak fajnie gaworzy cały czas do siebie, aż się chce słuchać![]() Abby, ja miałam Palmersa, rewelacyjny, nie wyszedł mi ani 1 rozstęp, a mam ich sporo na udach z boku, takich z przeszłości. |
|
|
|
#837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy tego http://allegro.pl/palmers-balsam-prz...335367093.html ? Pochwal się kiecką!
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2013-06-27 o 08:24 |
|
|
|
|
#838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...tch-marks.html to jest balsam z pomką |
|
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Aaby, co do rozstępów, to kapa, ale teraz smaruj się czym dziewczyny polecają, a jak urodzisz i wykarmisz, będziesz stosować krem na blizny ![]() Madziu, ale Maja już kumata, fajnie ![]() Malenstfo, Słonko, poproszę adres na prv, mam narzutkę w jeżyki ![]() Dziewczyny, niech mnie ktoś zastrzeli. Już mam mętlik w głowie od prozopagnozji, afazji Broca, zespołu Picka, Alzheimera, zespołu płata czołowego
|
|
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

a powiedz mi jeszcze jak długo pierze? są jakieś krótkie programy? jest głośna? 
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

jeszcze pani podaje mi te staniki, mierzę, a ona mówi "no to już będzie I", ja jej na to "spoko, w domu mam J" 

... potem suszylam sie i grzalam w lazience przy suszarce do rak (takiej na cieple powietrze)