Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-26, 15:11   #4921
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII

Ja też cały czas czekam żeby mi mój naturalny kolorek odrosną, mój kolor mam już do końca ucha rok czekałam żeby uzyskać taką długość, w tym czasie kolor farby się wypłukał, nie podobał mi się, i wiele razy biłam się z myślami żeby je zafarbić, ale wpadłam na pomysł, że zrobię sobie ombre i tak moje naturalne włoski sobie odrastają ;-)
M4rt3czk4_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 15:13   #4922
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleeexandra Pokaż wiadomość
Nie, nie muszę. Ale chcę . Waham się między dwoma kierunkami, które mnie interesują. Nie chodzi o to, że chcę koniecznie studiować cokolwiek. Nie wiem, gdzie w mojej wypowiedzi była wzmianka o tym, że chcę iść na studia bo to modne .
Wiem, że żadne studia pracy nie gwarantują, a filologia polska tym bardziej. Ale wierzę, że jeśli zacznę zdobywać doświadczenie jeszcze w czasie studiów i będę się starać, to uda mi się osiągnąć cel.
Nie jesteś dziwna - ja też nie rozumiem tego, że wiele osób idzie na studia, bo jest taka moda (choć czasem się do tego kompletnie nie nadają). Chociaż często teksty typu "Nie rozumiem tej całej mody na studiowanie" słyszy się od osób po studiach
Ja sama po studiach jestem, ale akurat jestem już parę lat po obronie i cały czas rozwijam się w tym kierunku. Ale w związku z tym mam też całą masę znajomych po różnych kierunkach i niestety widzę, że spora część z nich nie ma nic wspólnego z kierunkiem jaki studiowała. Zwłaszcza dotyczy to kierunków humanistycznych. W zasadzie Ci których znam, którzy na studia nie poszli, wyszli na tym całkiem dobrze. Kiedy ja przez 5 lat studiowałam, oni w tym czasie często wyjeżdżali, pracowali, albo założyli własny biznes. Po 5 latach dorobili się dosyć sporo, gdy większość osób po studiach zaczyna wtedy od zera...
Nie, nie napisałaś że idziesz bo to modne. Ale napisałaś, że żadnego kierunku poza filologią dla siebie nie widzisz i że masz wątpliwości itd. Jak dla mnie to zabrzmiało tak, jak byś jednak szła na te studia trochę na siłę, stąd mój post.
W szukaniu doświadczenia i osiąganiu celu życzę powodzenia, a jaki to cel jeśli można spytać?

Edytowane przez Limone
Czas edycji: 2013-06-26 o 15:22
Limone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 15:14   #4923
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Niedawno wróciłam i to bardzo dziwne, bo wychodziłam z prawie prostymi włosami, a wróciłam z loczkami (po jednej stronie )
podciełaś w końcu włoski?
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41508200]Haha, jak ja Cię rozumiem - przechodziłam to samo przez ostatnie 1.5 roku A potem spaskudziłam swoje naturalki tym cholernym glossem z henny poprawionym glossem z cassii i teraz kolejne 1.5 roku czeka mnie ukrywanie odrostu pod indygo [/QUOTE]
No to znasz mój ból nie chce ich farbować, ale to silniejsze ode mnie jest w dodatku jak mówię, do Tż oglądając farby, że chciałabym zafarbować na blond, to mi odpowiada " w czym problem? kup farbę i farbuj" taaa proste jak drut
Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Ja już sobie nawet wybrałam jaki kolor bym kupiła klik.
Ale szkoda włosów i forsy
Ja też bym blond chciała racja racja szkoda włosów
Stary 2013-06-26, 15:19   #4924
say-hello
Zakorzenienie

dzięki za gratulacje

wyniki będą dopiero w piątek rano, a w piątek popołudniu jest ustny. trochę bez sensu, bo jak nie zdam pisemnego to nie mogę podejść do ustnego i będę się dziś uczyć na marne
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 15:22   #4925
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

justusia16 ta długość

aleeexandra martaakow tisiphone deszczowypies
dziękuję

say dzięki u Ciebie też będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
dziewczny ale się trzęsę, laaaa!

ćwiczę sobie ot tak, zziajana już nieźle i slyszę telefon wibruje, numer nieznany, uspokoilam oddech pół minutki, odbieram...

jutr o 12:15 mam rozmowę o pracę!
15 minut od domu pieszo.

Czarodziejki, mowie Wam, także trzmajcie kciukasy, bo ja się cała trzesę tak mi zależy

Cytat:
Ediza Ty to serio wróżką jakąś jesteś dobrą (bo przecież nie czarownicą, za śliczne włosyy masz na to )

A propo jeszcze dobrej wróżki, rzecz działa się kiedyś na jakiejś domówce, rozmawia (D)ziewczyna, z (C)hłopakiem:
C - Ty to masz takie ręce zimne,
D - ja mam zawsze zimne
C - jak zimne ręcę znaczy, że dobra w łóżku
i w tym momencie z oddali ktoś:
- dobra wróżka? Kto jest dobrą wróżką

Alex przyjmuje kciuki w każdej ilości

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Śliczne są, nie narzekaj!

Niedawno wróciłam i to bardzo dziwne, bo wychodziłam z prawie prostymi włosami, a wróciłam z loczkami (po jednej stronie )
ja poszłam dzisiaj w wyprostowanych to mnie też pokręciło z jednej strony

kupiłam sobie w nagrodę spódniczkę z h&m i jeszcze pobuszuję na allegro w poszukiwaniu etui na czytnik
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 15:22   #4926
Anabe11e
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

No to znasz mój ból nie chce ich farbować, ale to silniejsze ode mnie jest w dodatku jak mówię, do Tż oglądając farby, że chciałabym zafarbować na blond, to mi odpowiada " w czym problem? kup farbę i farbuj" taaa proste jak drut

hej dziewczyny, podłączam się.

Wytrwajcie z tymi odrostami co macie, ja sama dużo eksperymentowałam z włosami, przez ostatnie kilka lat miałam blond, owszem ładne, ale nie do końca zdrowe dla włosów to rozjaśnianie. Na szczęście jest to ombre, dzięki któremu można powoli wracać do swoich włosów. Tak też zrobiłam i od 2 lat mam moje naturalne włosy, tylko po końcówkach jeszcze widać jakieś zabiegi.
Opłaca się przetrwać odrosty i potem pielęgnować naturalki Trzymam kciuki za wszystkie z Was, które wracają do swoich włosów
Anabe11e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 15:22   #4927
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

versatille mama chciała sobie kupić ten kolor ale doradziłam jej żeby wzięła bardzo jasny blond i tak też zrobiła, ciekawe jaki wyjdzie jej ten kolor ;-)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-26, 15:31   #4928
1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396
Konto usunięte

Cytat:

Oj znam, znam Wiecznie mnie ciągnie do rudych farb na półce w drogerii, ale wtedy sobie mówię, że dostanę cholery jak znów mi nie wyjdzie kolor, jak będę musiała co chwila odrosty farbować no i obawiam się tego koszmarnego wypadania, które dopiero teraz udaje mi się jako tako opanowywać (odpukać). W dodatku mam świadomość, że jeśli pofarbuję włosy "drogeryjniakiem" to nie będą już takie znośne pod względem jakości jak w tej chwili. Dlatego stawiam na zielsko
1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 15:44   #4929
halbtrocken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do halbtrocken

Cytat:
Szukam jakiejś fryzury na wesele ( 3 sierpnia mam ) no i kurcze sama nie wiem co mam zrobić z tymi włosami :/ chciałabym jakoś je podpiąć, żeby mi nie przeszkadzały, no i żeby na drugi dzień też jako tako wyglądać.
O, mam ten sam problem. Z tym, że u mnie to 15 sierpnia. Wszystko gotowe, ale nie wiem, jak się uczesać.

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Aha, znalazłam coś jeszcze.
kas, ostatnio rozmawiałyśmy o ciężkich silikonach i zastanawiałaś się, czy poza tym gliss kurem i syossem jest coś jeszcze na rynku.
Proszę bardzo KLIK. Co prawda proteinowa, ale ma jakieś tam splunięcie trimethylsilylamodimethic one.

"Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."
halbtrocken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 15:47   #4930
meeedzik
Zakorzenienie

Viekki no na mnie najlepiej działa jak pomyślę sobie o farbowaniu odrostów a przy blondach bardzo szybko odrost widoczny.
Pierdzielee nie farbuję

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Viekki no na mnie najlepiej działa jak pomyślę sobie o farbowaniu odrostów a przy blondach bardzo szybko odrost widoczny.
Pierdzielee nie farbuję
Stary 2013-06-26, 15:51   #4931
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez halbtrocken Pokaż wiadomość
O, mam ten sam problem. Z tym, że u mnie to 15 sierpnia. Wszystko gotowe, ale nie wiem, jak się uczesać.

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Aha, znalazłam coś jeszcze.
kas, ostatnio rozmawiałyśmy o ciężkich silikonach i zastanawiałaś się, czy poza tym gliss kurem i syossem jest coś jeszcze na rynku.
Proszę bardzo KLIK. Co prawda proteinowa, ale ma jakieś tam splunięcie trimethylsilylamodimethic one.
Chyba nie ten link.
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-26, 15:59   #4932
halbtrocken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do halbtrocken

Cytat:
Napisane przez martaakow Pokaż wiadomość
Chyba nie ten link.
Fakt, nie skopiował mi się dobry. Ale wtopa. Nawet nie zauważyłam.
TEN NA PEWNO DOBRY

"Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."
halbtrocken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 16:06   #4933
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
No i znowu kuszenie
Fajna jest, z czystym sercem mogę polecić. Szkoda, że kupiłam w hurtowni, bo w Hebe była za 10 zł na promocji.

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Napisane przez tisiphone Pokaż wiadomość
Dziękuje, czcigodna Ewelino

Tż też tak mówi o zimnych dłoniach. Ja zawsze mu odpowiadam, że to tylko słabe krążenie
Tak nazywana jeszcze nie byłam.

Ja to mam i dłonie i stopy zimne.. i tyłek podobno też. Ja tego nie czuję, ale TŻ się upiera, że tak jest.
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 16:15   #4934
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Dziewczyny, marzy mi się tangle teezer
Stary 2013-06-26, 16:18   #4935
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
Mnie na początku jego sławy też się marzył, ale wiem, że nie byłby da mnie dobry niestety.
Stary 2013-06-26, 16:19   #4936
Anabe11e
Raczkowanie

Cytat:
Ja nie rozumiem fenomenu tej szczotki. Kupiłam, bo wszyscy zachwalali ale prawdę mówiąc nie ma wg mnie różnicy szczególnie na suchych włosach. Z mokrymi sobie dobrze radzi, ale suche i tak mi szarpie. Kawałek plastiku, nie wiem czy z włosia nie lepsze.
Stary 2013-06-26, 16:22   #4937
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Ediza, Anabe11e mam za niedługo urodziny i mam cichą nadzieję, że TŻ mi ją kupi mam nadzieję, że okaże się dobra, suche czeszę szczotką, a mokre traktowałabym tangle teezer
Stary 2013-06-26, 16:25   #4938
Anabe11e
Raczkowanie

Cytat:
Ediza, Anabe11e mam za niedługo urodziny i mam cichą nadzieję, że TŻ mi ją kupi mam nadzieję, że okaże się dobra, suche czeszę szczotką, a mokre traktowałabym tangle teezer
Już myślałam, że napiszesz "mam niedługo urodziny, możecie mi kupić":P
No do mokrych włosów to TT się nada w sam raz. A Twój Tż tak sam z siebie, czy mu podpowiadasz, że chcesz szczotkę? ;> Ciekawe jaki kolor wybierze
Stary 2013-06-26, 16:28   #4939
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Ja używam ponad 1,5 roku, w tym od paru miesięcy drugiej (pierwsza nie zniszczyła się jakoś bardzo, ale oddałam Mamie) i hmm nie powiem, jest świetna jeśli chodzi o rozczesywanie, u mnie mokrych włosów NIE DA SIĘ rozczesać bez większego ciągnięcia nawet drewnianym grzebieniem TBS. TT robi to dużo sprawniej i mniej szarpania. Ale pojawiło się trochę głosów, jakoby niszczyła końcówki - faktycznie, nawet po podcinaniu szybko pojawiają się te białe "łebki"... Czekam teraz na szczotkę z dzika (khaja), powinna w tym tygodniu do mnie przyjść i porównam sobie. Moje włosy są teraz podsuszone szczególnie na końcach i kruszą się, więc TT pójdzie raczej w odstawkę tak na co dzień. Ale dla włosów grubszych, mocniejszych (jak niezniszczalne włosiska mojej Mamy - idealna!).

edycja: raczej staram się zbytnio nie czesać mokrych, ale pewnie TT zostanie przy tym zadaniu

Edytowane przez malyszkicownik
Czas edycji: 2013-06-26 o 16:29
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-26, 16:29   #4940
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Kascysko, w miarę jest ?

Aqua, Cetearyl Alcohol, Cocamide DEA, Cetrimonium Chloride, Dimethicone (należy do przyjaznych silikonów), Butylene Glycol, Camelia Sinesis Extract, Polysorbate-20, Zingiber Officinle (Ginger) Root Extract, Panthenol, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolino ne, Methylisothiazonlinone, Limonene, Hydroxycitronellal, Parfum, Cl 19140, Cl 42051
Przepraszam za wrodzoną czepliwość, ale nie ma przyjaznych i nieprzyjaznych silikonów

Wygląda ładnie
Cytat:
Ja to mam i dłonie i stopy zimne.. i tyłek podobno też. Ja tego nie czuję, ale TŻ się upiera, że tak jest.
Mój o mnie też tak twierdzi, a ja o nim, że jest kościsty i mi siniaki nabija głównie na udach

Na razie nic nie załatwię, menda jest w pracy. Sobie chyba poczekam.

Halb, tą odżywkę znam i mam, chodziło mi o zabezpieczenie
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 16:38   #4941
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anabe11e Pokaż wiadomość
Już myślałam, że napiszesz "mam niedługo urodziny, możecie mi kupić":P
No do mokrych włosów to TT się nada w sam raz. A Twój Tż tak sam z siebie, czy mu podpowiadasz, że chcesz szczotkę? ;> Ciekawe jaki kolor wybierze
hahaha no pięknie!!! Pytał mi się dziś co chciałabym dostać, więc niewinnie podsunęłam mu linka z tangle teezer, olejkiem khadi i perfumami elizabeth arden ;D mam nadzieję, że da mu to do myślenia hhihi

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
Napisane przez malyszkicownik Pokaż wiadomość
Ja używam ponad 1,5 roku, w tym od paru miesięcy drugiej (pierwsza nie zniszczyła się jakoś bardzo, ale oddałam Mamie) i hmm nie powiem, jest świetna jeśli chodzi o rozczesywanie, u mnie mokrych włosów NIE DA SIĘ rozczesać bez większego ciągnięcia nawet drewnianym grzebieniem TBS. TT robi to dużo sprawniej i mniej szarpania. Ale pojawiło się trochę głosów, jakoby niszczyła końcówki - faktycznie, nawet po podcinaniu szybko pojawiają się te białe "łebki"... Czekam teraz na szczotkę z dzika (khaja), powinna w tym tygodniu do mnie przyjść i porównam sobie. Moje włosy są teraz podsuszone szczególnie na końcach i kruszą się, więc TT pójdzie raczej w odstawkę tak na co dzień. Ale dla włosów grubszych, mocniejszych (jak niezniszczalne włosiska mojej Mamy - idealna!).

edycja: raczej staram się zbytnio nie czesać mokrych, ale pewnie TT zostanie przy tym zadaniu

w takim razie czekam na opinie szczotki z dzika!!! ;-) jak Ci podpasuję to może i ja się również skuszę
Stary 2013-06-26, 16:43   #4942
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Napisane przez halbtrocken Pokaż wiadomość
Fakt, nie skopiował mi się dobry. Ale wtopa. Nawet nie zauważyłam.
TEN NA PEWNO DOBRY
O, pytałam nawet ostatnio o ten silikon w tej masce właśnie i chyba nie jest taki mocny, bo jest z czymś, co ułatwia zmycie

Cytat:
Fajna jest, z czystym sercem mogę polecić. Szkoda, że kupiłam w hurtowni, bo w Hebe była za 10 zł na promocji.
o mamo szykują się litry masek do włosów

o właśnie, w niedzielę będę w Auchan co tam jeszcze ciekawego włosowo dostanę oprócz Bingaczy? tak żebym nie zbankrutowała

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 16:45   #4943
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
Wklejam:

Widać odrost jest spory i gładki, tu włosy po warkoczu dobieranym, aczkolwiek same też się tak kręcą...
1. Odrostu nie dostrzegam
2. Ja bym je ewentualnie przyciemniła, uwielbiam ciemne kolory
3. Hesu, co za włosy!

Cytat:
A propo jeszcze dobrej wróżki, rzecz działa się kiedyś na jakiejś domówce, rozmawia (D)ziewczyna, z (C)hłopakiem:
C - Ty to masz takie ręce zimne,
D - ja mam zawsze zimne
C - jak zimne ręcę znaczy, że dobra w łóżku
i w tym momencie z oddali ktoś:
- dobra wróżka? Kto jest dobrą wróżką

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
I pamiętaj, jakby coś, to jedno słówko i bierzemy bejsbole w dłoń i zaczynamy atak

Mam dość moich włosów... Przy tej pogodzie są takie fatalne
A zamówienie z AM ciągle nie jest wysłane

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-26, 16:47   #4944
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Przepraszam za wrodzoną czepliwość, ale nie ma przyjaznych i nieprzyjaznych silikonów

Wygląda ładnie

Mój o mnie też tak twierdzi, a ja o nim, że jest kościsty i mi siniaki nabija głównie na udach

Kopiowałam skład i zapomniałam o usunięciu tej dopiski.
To dobrze, że wygląda tak samo, jak się sprawuje.

Ja siniaków na udach co prawda nie mam, ale za to kolana odgniecione często.

Poczekaj, poczekaj.
I pamiętaj- w razie co, zbiorowa zemsta będzie słodka.
Stary 2013-06-26, 16:49   #4945
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
o właśnie, w niedzielę będę w Auchan co tam jeszcze ciekawego włosowo dostanę oprócz Bingaczy? tak żebym nie zbankrutowała
Pottersy i rypacze

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 16:51   #4946
aleeexandra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Limone Pokaż wiadomość
Ja sama po studiach jestem, ale akurat jestem już parę lat po obronie i cały czas rozwijam się w tym kierunku. Ale w związku z tym mam też całą masę znajomych po różnych kierunkach i niestety widzę, że spora część z nich nie ma nic wspólnego z kierunkiem jaki studiowała. Zwłaszcza dotyczy to kierunków humanistycznych. W zasadzie Ci których znam, którzy na studia nie poszli, wyszli na tym całkiem dobrze. Kiedy ja przez 5 lat studiowałam, oni w tym czasie często wyjeżdżali, pracowali, albo założyli własny biznes. Po 5 latach dorobili się dosyć sporo, gdy większość osób po studiach zaczyna wtedy od zera...
Nie, nie napisałaś że idziesz bo to modne. Ale napisałaś, że żadnego kierunku poza filologią dla siebie nie widzisz i że masz wątpliwości itd. Jak dla mnie to zabrzmiało tak, jak byś jednak szła na te studia trochę na siłę, stąd mój post.
W szukaniu doświadczenia i osiąganiu celu życzę powodzenia, a jaki to cel jeśli można spytać?
W żadnym wypadku nie chodziło o to, że idę na te studia "na siłę". Po prostu po wysłuchaniu kilkunastu tekstów typu "Po co ci takie studia, i tak skończysz w McDonaldzie" złapałam tak zwanego doła i zaczęłam wątpić.
A z tym celem chodziło mi o studiowanie tego, co mnie interesuje i znalezienie związanej z tym pracy

Właśnie zmyłam z włosów maseczkę z żółtkiem. Zamawiam Białą Perłę, mam nadzieję że się sprawdzi
aleeexandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 16:52   #4947
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
O, pytałam nawet ostatnio o ten silikon w tej masce właśnie i chyba nie jest taki mocny, bo jest z czymś, co ułatwia zmycie

o mamo szykują się litry masek do włosów

No nie tylko u Ciebie.
Dałam sobie bana na kosmetyki do włosów, ale jak trafię na Bingacze, to będzie ze mną ciężko.
Stary 2013-06-26, 16:54   #4948
say-hello
Zakorzenienie

dobra, wrzucam te zdjęcia. szczerze to jestem trochę zawiedziona, bo kolor ecru wyszedł okazał się dziwnie żółty, jak stare firanki babci na zdjęciach tego nie widać. no i pasek z zestawu jest mega kiczowaty, to ten cienki biały. myślicie, że z tym moim brązowym paskiem też mogę nosić? poza tym podszewka jest błyszcząca, co średnio wygląda, bo ten "blask" przebija spod koronki. no i jak się dobrze przyjrzycie, to zobaczycie, że widać mi majtki będę musiała cieliste nosić pod nią. ogólnie na zdjęciach wyszła lepiej niż na żywo.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_091fhgf5.jpg (39,5 KB, 79 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0915.jpg (25,5 KB, 64 załadowań)
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 16:57   #4949
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
dobra, wrzucam te zdjęcia. szczerze to jestem trochę zawiedziona, bo kolor ecru wyszedł okazał się dziwnie żółty, jak stare firanki babci na zdjęciach tego nie widać. no i pasek z zestawu jest mega kiczowaty, to ten cienki biały. myślicie, że z tym moim brązowym paskiem też mogę nosić? poza tym podszewka jest błyszcząca, co średnio wygląda, bo ten "blask" przebija spod koronki. no i jak się dobrze przyjrzycie, to zobaczycie, że widać mi majtki będę musiała cieliste nosić pod nią. ogólnie na zdjęciach wyszła lepiej niż na żywo.
ładna i zgrabne nóżki brązowy pasek jak najbardziej. a jasne sukienki mają to do siebie, że trzeba nosić cieliste majtki

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 16:57   #4950
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Bardzo ładna!! Według mnie lepiej prezentuje się z tym białym paskiem, ten brązowy jest trochę "za ciężki" do tej sukienki. Ale to tylko moja opinia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości