Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-26, 21:24   #3811
szklaneczka25
Rozeznanie

Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Dokładnie... trudno, niech zostanie wstępnie do tej 3 i zobaczymy jak się zabawa rozwinie... jak po 3 dalej będą się goście bawić to się przedłuży i tyle
No właśnie. Nic gorszego jak męczyć gości.. ja bylam na weselu do 4.30 i jeszcze jak odjeżdzalismy kazali poczekać bo będzie gorące danie... masakra.
Stary 2013-06-26, 21:26   #3812
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Zgadzam się, że wszytsko zależy od tego jak goście się bawią. Dowiedz się czy zespół gra do konkretnej godziny, jeśli tak do której. Wtedy podczas wesela będziecie widzieli jak goście się bawią. Jeżeli będzie dużo osób na parkiecie to możecie przedłużyć o godzinę.
Czasami trzeba pójść na żywioł
Tak właśnie zrobimy, na umowie z zespołem mamy do 3 i w sumie zapomnieliśmy dzisiaj spytać czy będzie można przedłużyć (bo oczywiście dopiero teraz zaczęliśmy o tym myśleć, tak jak mówie moja mama nam w głowach pomieszała!!), ale to spoko ludzie, więc myśle, że na pewno nie będzie problemu a restauracja w której robimy wesele jest naszych sąsiadów, więc też nie będzie problemu

Mordsith my mamy sale (sąsiadów), fotografa (i już mamy za sobą sesję narzeczeńską foty boskie! ) i od dzisiaj zespół a i w kościele zaklepane za suknią zaczne chodzić we wrześniu, a za obrączkami będziemy się rozglądać gdzieś od listopada

Edytowane przez Waniliova
Czas edycji: 2013-06-26 o 21:27
Waniliova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 21:26   #3813
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mordsith Pokaż wiadomość
W porówaniu ze mną jak Was czytam to już niektóre dużo mają zaplanowane. Szczerze mówiąc to ja za niczym się nie rozglądałam. Wesele skromne, bez żadnych zbędnych wydatków. Salę mamy zaplanowaną do 4 rano, orkiestry jeszcze nie mamy.. Za sukienką się nie rozglądałam, bo mam nadzieję, że jeszcze schudnę, bo teraz wyglądam jak kluseczka..
A ja szczerze nie zauważyłam, żeby którakolwiek tu robiła bal z toną wynalazków i dodatkowych kosztów. Na moim przykładzie, też uważam, że będzie skromnie, bo nic zbędnego nie planuję.
Większość ma więcej załatwione, bo zwyczajnie zaczęłyśmy wcześniej.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 21:28   #3814
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szklaneczka25 Pokaż wiadomość
No właśnie. Nic gorszego jak męczyć gości.. ja bylam na weselu do 4.30 i jeszcze jak odjeżdzalismy kazali poczekać bo będzie gorące danie... masakra.
Racja, to też przesada...

My też robimy skromne wesele takie właśnie chcieliśmy i chcemy... w sumie nie mamy dla kogo robić ''wypasionego'' bardziej zależy nam na fajnej podróży poślubnej
Stary 2013-06-26, 21:30   #3815
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:

My też robimy skromne wesele takie właśnie chcieliśmy i chcemy... w sumie nie mamy dla kogo robić ''wypasionego'' bardziej zależy nam na fajnej podróży poślubnej
My wprawdzie wesele z poprawinami, ale też skromne. Nie będzie ani płonącej świni, ani wiejskiego stołu, ani fajerwerków, lampionów, fontanny czekoladowej czy barmana

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-06-26 o 21:34
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 21:32   #3816
KaEs
Wtajemniczenie

Aniu egzamin napisała - na wszystkie pytania odpowiedź udzieliłam , także myślę że pozytywnie czekam na wyniki, które będą w lipcu Dziękuję że pytasz i pamiętasz ale teraz ważniejsze co się dzieje, że tak piszesz? Jakieś niezgodności z Tżtem? Nie martw się i przede wszystkim nawet tak nie pisz, dojdzie do ślubu na pewno

Ja sobie nie wyobrażam nie mieć kameruna przed kamerą czuję się swobodnie od dziecka rodzice nas do tego przygotowywali - tata był kamerzystą z pasji w latach 90 także mam całe pudło kaset... no i płyt bo co jakiś czas staramy się przegrać z kaset na płytki Także kamerun obowiązkowo! Ja znalazłam taniego, ale fajnego jestem zadowolona z wyboru - tym bardziej, że 1700 zł w porównaniu z innymi cenami usługodawców wygląda nieźle będę mieć film tak myśle 120 minut wesele + poprawiny, oprócz tego na dysk sobie zgramy surowy materiał coby mieć całe wesele w razie w fajna pamiątka

plusy kameruna:
- chwile są ulotne, więc warto je nagrać, aby jak najwięcej pamiętać
- są na nim ludzie, którzy wiecznie żyć nie będą - tak np. poznałam swoją babcię... która zmarła gdy miałam dwa latka i dziadka który mnie nawet nie poznał... więc miło mi chociaż że mogę ich zobaczyć za szkłem, zobaczyć jakimi ludźmi byli.
- kameruny przeważnie nie kręcą długich filmów... z reguły to jest fajny dynamiczny skrót z wesela, z fajnymi, płynnymi przejściami..
- dzięki nagraniu możemy raz jeszcze przypomnieć sobie te emocje...
- kamerzysta nagrywa wszystkich, a więc nawet te momenty w których nie byliśmy uczestnikami, a warto by było je zobaczyc - czyli daje to możliwość zobaczenia albo raz jeszcze daną chwilę, albo coś zupełnie nowego
- film pamiatka na całe życie i twierdzenie, że za chwilę płyt nie będzie jest żadnym argumentem, bo zawsze można przegrać na inny nośnik... tak jak my z kaset na płyty itd...
Taką pamiatkę później można pokazać swoim dzieciom... no coś wspaniałego

nie chce mi się myśleć nad kolejnymi 'za' ale na pewno coś by się jeszcze znalazło Nie chce Cię przekonywać, ale żebyś później sobie nie pluła w brodę, że nie pamiętasz tego dnia, a mogłabyś dzięki nagraniu... Jeżeli zjada Was trema, nie czujecie się swobodnie przed kamerą, ogranicza Was - to nie ma sensu, bo w tyym dniu nie potrzeba Wam więcej stresów.

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 21:37   #3817
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
My wprawdzie wesele z poprawinami, ale też skromne. Nie będzie ani płonącej świni, ani wiejskiego stołu, ani fajerwerków, lampionów, fontanny czekoladowej czy barmana
U nas tak samo będzie najbliższa rodzina, przyjaciele i o to nam chodzi, żeby się bawić w gronie najbliższych, a nie z rodziną siódma woda po kisielu

Dobra ja mykam się połozyć z TŻ miłego wieczorku wszystkim, dobranoc
Stary 2013-06-26, 21:38   #3818
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
U nas w sumie cena za sale zależy od tego do której, a z zespolem myśle ze nie będzie problemu przedluzyć...

O 16 mamy ślub, więc tak pewnie na 17:30-18 będziemy na sali... nie wiem czy nasze lepiej nazwać weselem, czy przyjęciem weselnym... gości będzie ok. 40

Własnie, jak wesele to 3 za wczas... kurde moja mama namieszała nam w głowie! Ustaliśmy, że do 5, a ona zaczęła mówić, że to za długo, kto się tyle będzie bawił... jajco ma do gadania! Sami sobie organizujemy i płacimy! Po co jej posłuchaliśmy!!
Wiesz trudno przewidzieć do której goście będą się bawić - możesz pomyśleć jak było na innych weselach z udziałem tych gości ale dużo zależy od dnia, pogody, biometru itp tsk więc na weselu się okaże dopiero Np u siostry tż ślub był o 17, wesele ok 18 się zaczęło a i tak trwało tak intensywnie do 3 a potem do 4 to już takie wychodzenie zbieranie się, zgarnianie rzeczy. Tż mi mówił żebyśmy o 15 zrobili ślub żeby było więcej czasu na zabawę ale myślę że bez sensu i 16 to optymalna pora. My nie mamy ograniczenia czasowego ani na salę ani ani na zespół.

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
bez przewodnika, czas wolny
mówisz żeby wimienić na waluty obecne w tamtych kraju???
my mamy bezpłate konta walutowe w euro i tak jakieś resztki kitramy
w naszym banku nawet bardziej opłacało się wypłacić na miejscu z bankomatu gotówkę albo płacić kartą bo był korzystniejszy kurs no i nie trzeba wozić ze sobą pieniędzy!

Cytat:
Tak właśnie zrobimy, na umowie z zespołem mamy do 3 i w sumie zapomnieliśmy dzisiaj spytać czy będzie można przedłużyć (bo oczywiście dopiero teraz zaczęliśmy o tym myśleć, tak jak mówie moja mama nam w głowach pomieszała!!), ale to spoko ludzie, więc myśle, że na pewno nie będzie problemu a restauracja w której robimy wesele jest naszych sąsiadów, więc też nie będzie problemu

Mordsith my mamy sale (sąsiadów), fotografa (i już mamy za sobą sesję narzeczeńską foty boskie! ) i od dzisiaj zespół a i w kościele zaklepane za suknią zaczne chodzić we wrześniu, a za obrączkami będziemy się rozglądać gdzieś od listopada
nie pochwaliłaś się fotami ale dobrze że się podobają! ja mam wątpliwości co do naszego foto.. tak mnie męczy ten temat...

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 21:40   #3819
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie to będzie, bo jest w cenie - ale! też mimo wszystko skromne wesele... chociaż koszt powalającyy i sprawiający wrażenie drogiego, full wypas itp. no niestety takie nie będzie a może i stety
mamy w cenie: tort, ciasta, fajerwerki, przejazd bryczką, stół wiejski, 2l napoi na os., pokój nowożeńców... ale co z tego... jak będziemy płacić 250 zł na os. więc i tak strasznie dużo + 80 zł od pary nocleg.

za to menu mamy bogare i pyszne i dużo, dużo dań!

Stary 2013-06-26, 21:42   #3820
mariuszwojcicki
Raczkowanie

ijja, gdyby barman powodował zero ludzi na parkiecie to pierwszy bym rzucał w niego kamieniami i odradzał Jedno jest pewne, jest na to branie. Gdybym miał wybierać co z atrakcji, wiejski stół czy barman to zdecydowanie barman.
mariuszwojcicki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 21:42   #3821
ollka1994
Rozeznanie

Przepraszam, ze tak żadko wpadam, ale wszystko robie na szybko. orkiestra zarezerwowana. Jak bede miala tylko wiecej czasu to sie odezwe. przepraszam:/

“Jedynie miłość rozumie tajemnice: innych obdarowywać i samemu przy tym stać się bogatym”
- Clemens von Brentano
ollka1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 21:44   #3822
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
u mnie to będzie, bo jest w cenie - ale! też mimo wszystko skromne wesele... chociaż koszt powalającyy i sprawiający wrażenie drogiego, full wypas itp. no niestety takie nie będzie a może i stety
mamy w cenie: tort, ciasta, fajerwerki, przejazd bryczką, stół wiejski, 2l napoi na os., pokój nowożeńców... ale co z tego... jak będziemy płacić 250 zł na os. więc i tak strasznie dużo + 80 zł od pary nocleg.

za to menu mamy bogare i pyszne i dużo, dużo dań!
Ale jakbyś chciała sama dobierać rzeczy to też by tak wyszło - zawsze weźmie się tak żeby nie brakowało i koszty rosną... my płacimy 50zł za osobę za nocleg uważam że to dużo...

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 21:45   #3823
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
U nas tak samo będzie najbliższa rodzina, przyjaciele i o to nam chodzi, żeby się bawić w gronie najbliższych, a nie z rodziną siódma woda po kisielu
)
Nie lubię takiego myślenia typu: duża liczba gości = nie najbliższe osoby. Duża liczba Gości = nieskromne wesele, bo przeciez tyyyyyle Gości zaproszono. Skromne i tak będzie, bo ogranicza nas finansowo. Gdyby nie ograniczało to bym pojechała na maksa tyle inspiracji w necie... no ale cóż U mnie ma być 140 osób, ale to są najbliżsi! Osoby z którymi mamy stały kontakt, z którymi się widujemy kilka razy w roku... z którymi jak się nie widizmy to dzwonimy. Była ostra selekcja... bo gdybyśmy mieli zaprosić wszystkich to łooo matko... Nasi rodzice mają sporo rodzeństwa, więc tak wychodzi niestety. Nie mamy małych rodzin

Stary 2013-06-26, 21:49   #3824
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:

i jeszcze nic nie widzialysmy? pochwal się nie klubowiczkom

Cytat:
Aniu egzamin napisała - na wszystkie pytania odpowiedź udzieliłam , także myślę że pozytywnie czekam na wyniki, które będą w lipcu Dziękuję że pytasz i pamiętasz ale teraz ważniejsze co się dzieje, że tak piszesz? Jakieś niezgodności z Tżtem? Nie martw się i przede wszystkim nawet tak nie pisz, dojdzie do ślubu na pewno
dziękuje za mile słowa. Jakas zobojetniala jestem ostatnio - bedzie co ma byc. lepsze rozstanie teraz niz rozwod.

Pochwale sie Wam moimi zakupami wyprzedazowymi. Nie wiem jeszcze czy wszystko zostawie, wiec wszelkie uwagi (pozytywne i nie) mile widziane.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20130626_155609.jpg (71,3 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0039.jpg (85,7 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0041.jpg (66,8 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0043.jpg (76,3 KB, 41 załadowań)

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 21:51   #3825
alloffkowa
Zakorzenienie

dziewczyny właśne sobie marzyłam z tż o naszej podróży poślubnej kiedy cos sobie uświadomiłam. ślub mamy 6 września, do tej pory w naszych marzeniach w podróż w połowie września ( do USA) a teraz moja mądra mózgownica powiedziała mi: a co z paszportem???????? przecież nie będzie już ważny.... więc co?? muszę czekać kilka tygodni z podróżą?
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 21:51   #3826
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Nie lubię takiego myślenia typu: duża liczba gości = nie najbliższe osoby. Duża liczba Gości = nieskromne wesele, bo przeciez tyyyyyle Gości zaproszono. Skromne i tak będzie, bo ogranicza nas finansowo. Gdyby nie ograniczało to bym pojechała na maksa tyle inspiracji w necie... no ale cóż U mnie ma być 140 osób, ale to są najbliżsi! Osoby z którymi mamy stały kontakt, z którymi się widujemy kilka razy w roku... z którymi jak się nie widizmy to dzwonimy. Była ostra selekcja... bo gdybyśmy mieli zaprosić wszystkich to łooo matko... Nasi rodzice mają sporo rodzeństwa, więc tak wychodzi niestety. Nie mamy małych rodzin
To nieźle Na moje 50 osób, połowa to przyjaciele, znajomi. Moi rodzice mają po dwoje rodzeństwa. Kuzynostwa razem z pierwszej linii mam razem tylko pięcioro. (2 kuzynów i 3 kuzynki)

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-06-26 o 21:53
Stary 2013-06-26, 21:52   #3827
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny są niezawodne i nieocenione! Tak szybko się okazało jaka to Wyobraziłam sobie Twoją radość Teraz znaleźć ją w sklepie i żeby cena nie zwaliła z nóg
Oj, tak! Dziewczyny są jedyne i wyjątkowe! Pytanie i szybka odpowiedź DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM!

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
z tym chyba może być gorzej
Też się tego obawiam, ale wierzę, że będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez handzia600 Pokaż wiadomość
nieee to jest coś bardzo prostego. Plastry łososia rozkładam na desce , nakładam na nie uprzednio zrobiony farsz ( szpinakowo-solankowy lub z twarogu ) i zawijam , gotowe

to nic trudnego jak widać. Ale jednak z braku czasu zrobiłam pierwszy raz makaron z łososiem i wyszedł cudownie podsmażyłam cebulkę , dodałam plastry łososia ( 250g) które rozdziabdziałam na małe kawałeczki podsmażyłam to , popieprzyłam , dodałam koperku , ząbek czosnku posiekany i pół dużej śmietany i gotowe. A jakie pyszne
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Na wstępie ogłaszam iż o tej porze za:

10 miesięcy

będę Żoną!

Poza tym od wczoraj nic nowego.
Aaa!!! Świetnie!!!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 21:56   #3828
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:

nam też zależy na fajnej podróży poślubnej a wesele mogłoby być skromniejsze np. zamiast menu z 4 dań - zwykły obiad weselny z deserem do 00... ale skoro mało gości to i niech będzie fajnie. A wszystko z naszej kieszeni więc nie możemy poszaleć... rodzice tż jeszcze nie wiedzą że chcemy się chajtać ... mamy zamiar im powiedzieć w lutym jak już będzie ustalona godzina
Stary 2013-06-26, 21:57   #3829
say-hello
Zakorzenienie

haha, patrzcie: http://www.fotoknyt.pl/galeria/plener-slubny
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 22:00   #3830
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuje za mile słowa. Jakas zobojetniala jestem ostatnio - bedzie co ma byc. lepsze rozstanie teraz niz rozwod.

Pochwale sie Wam moimi zakupami wyprzedazowymi. Nie wiem jeszcze czy wszystko zostawie, wiec wszelkie uwagi (pozytywne i nie) mile widziane.
Możesz śmiało się wygadać, jak nie tu to w prywatnej. Powiem Ci, że obojetność to najgorsze co może się człowiekowi przytrafić... Tak myslę...

Co do zakupów odrzuciłabym bokserki, ponieważ wyglądają na za duże i rozciągnięte - a to sprawia, że niekorzystnie w nich wyglądasz.

Przepiękna kobieta w telefysku )chodzi o PM) http://player.vimeo.com/video/69011210 Ja się pytam gdzie się takie rodzą?

i wrzucam jeszcze suknię: http://www.lejdi.sklep.pl/index.php?...-kokarda-ag6-7 CO MYŚLICIE O TAKIEJ NA POPRAWINY??

Tak w ogóle mój Tż dzis fajny pomysł... EDYTOWANE pomysł się nie przyjął

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-06-26 o 22:42 Powód: zmiana informacji
Stary 2013-06-26, 22:03   #3831
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:

Tak w ogóle mój Tż dzis fajny pomysł mi sprzedał, żeby na poprawiny się ubrać tak jak w latach hmmm 20? nie wiem nie znam się że szelki, sama koszula z rękawkami podwiniętymi, trampki, a ja w rozkloszowanej w grochy sukience co o tym myślicie? Tak bardziej na luzie
tak było na poprawinach mojego kuzyna mnie się to średnio podobało, bo w sumie do niczego to nie pasowało. no ale najważniejsze, żeby Wam się ten pomysł podobał
Stary 2013-06-26, 22:03   #3832
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
i wrzucam jeszcze suknię: http://www.lejdi.sklep.pl/index.php?...-kokarda-ag6-7 CO MYŚLICIE O TAKIEJ NA POPRAWINY??

łoooooooo..... przecież to jest cudo zakochałam się miałam fazę aby mieć krótką bo ślub cywilny żeby nie przesadzać ale uznałam że zawsze marzyła mi się długa biała ...
Stary 2013-06-26, 22:05   #3833
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:

i wrzucam jeszcze suknię: http://www.lejdi.sklep.pl/index.php?...-kokarda-ag6-7 [BO MYŚLICIE O TAKIEJ NA POPRAWINY??[/B]]C

Tak w ogóle mój Tż dzis fajny pomysł mi sprzedał, żeby na poprawiny się ubrać tak jak w latach hmmm 20? nie wiem nie znam się że szelki, sama koszula z rękawkami podwiniętymi, trampki, a ja w rozkloszowanej w grochy sukience co o tym myślicie? Tak bardziej na luzie
Sukienka bardzo ładna, ale ja bez ramiączek nie chce. Już się tyle razy utrułam z taką sukienką i co chwilę ją poprawiałam i podnosiłam :P

2014

Stary 2013-06-26, 22:06   #3834
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość

nie wierzę!!!!!!!! haha no nie wierze

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
tak było na poprawinach mojego kuzyna mnie się to średnio podobało, bo w sumie do niczego to nie pasowało. no ale najważniejsze, żeby Wam się ten pomysł podobał
rzeczywiście... bez sensu, nam też nie będzie pasować. No i tak po jednej opinii pomysł poszedł się ******* masz rację, nawet nie pomyslałan o tym czy pasuje czy nie

Stary 2013-06-26, 22:07   #3835
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
Sukienka bardzo ładna, ale ja bez ramiączek nie chce. Już się tyle razy utrułam z taką sukienką i co chwilę ją poprawiałam i podnosiłam :P
ja miałam bez ramiączek na studniówce i też nie polecam podczas tańca zsunęła mi się górna część całkowicie pod biust
Stary 2013-06-26, 22:08   #3836
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Możesz śmiało się wygadać, jak nie tu to w prywatnej. Powiem Ci, że obojetność to najgorsze co może się człowiekowi przytrafić... Tak myslę...

Co do zakupów odrzuciłabym bokserki, ponieważ wyglądają na za duże i rozciągnięte - a to sprawia, że niekorzystnie w nich wyglądasz.

Przepiękna kobieta w telefysku )chodzi o PM) http://player.vimeo.com/video/69011210 Ja się pytam gdzie się takie rodzą?

Dzieki tez tak sądziłam, chociaż na nich mi najbardziej zalezalo i to S jest

Stylizacje na lata 20 - fajna spraw, jezeli ktos dobrze sie czuje w tych klimatach.

Edit: zmykam powiczyc i spac. Dobranoc

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2013-06-26 o 22:12
anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 22:10   #3837
szklaneczka25
Rozeznanie

Cytat:

Nie nooo, trwa aktualizacja sklepu
Ale na pewno musi być śliczna
Stary 2013-06-26, 22:11   #3838
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
nie wierzę!!!!!!!! haha no nie wierze

rzeczywiście... bez sensu, nam też nie będzie pasować. No i tak po jednej opinii pomysł poszedł się ******* masz rację, nawet nie pomyslałan o tym czy pasuje czy nie
nie chciałam wam psuć pomysłu
to tylko moje zdanie, tamta Para Młoda wyglądała trochę jak na balu przebierańców. ale może Wy zrobilibyście to bardziej subtelnie?
Stary 2013-06-26, 22:14   #3839
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Stylizacje na lata 20 - fajna spraw, jezeli ktos dobrze sie czuje w tych klimatach.
Ten pomysł całkowicie odpada, bo nie będzie współgrać z resztą - uświadomiła mmi to jednym zdaniem say hello

Cytat:
Napisane przez szklaneczka25 Pokaż wiadomość
Nie nooo, trwa aktualizacja sklepu
Ale na pewno musi być śliczna
no właśnie nie wiem czy taka śliczna, nie zrobiiła na mnie aż takiego wrażenia dlatego pytam, czy ewentualnie by się nadała jest taka zwyczajna w sumie i nie tak rozkloszowana jak chcę ale tania, więc to mogłaby byc jakaś alternatywa

Stary 2013-06-26, 22:14   #3840
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
He he ruskie czerwone złoto ono chyba ma większą domieszke miedzi miałam taki pierścionek na 18 ale mi się zgubił a szkoda bo bym przetopila
dokładnie strasznie mi się to nie podoba

ijaa gratuluje tych 10 miesięcy zleeeeci szybko
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości