|
|
#1351 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
trzymajcie sie
![]() dobrej nocy
|
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1353 |
|
Nie depcze krokusów
|
Tak jest, ale niektórzy muszą się upodlić, by to zrozumieć.
|
|
#1354 |
|
Przyczajenie
|
Hej, jestem nowa na forum, ale mam nadzieję, że mogę się tutaj wyżalić.. Otóż wydaje mi się, że właśnie zostawił mnie facet.. Jestem co prawda młoda oraz długo z nim nie byłam, ale potwornie się do niego przywiązałam. Uważałam, że się nam układa, nic nie wskazywało na rozstanie.. Jednak chłopak od kilku dni się do mnie nie odzywa.. Nie odpowiada na sms'y ani telefony, nic.. Jakby zapadł się pod ziemię. Jestem załamana, jest mi przeokropnie smutno. Był to pierwszy chłopak, którego pokochałam, sam mówił, że również mnie kocha. Przeżyłam z nim swój pierwszy raz. Wydawało mi się, że byliśmy udaną parą. Tym bardziej jestem w szoku, ponieważ takie zachowanie w ogóle nie jest do niego podobne. Nie rozumiem jak można w ciągu kilku dni odkochać się i zostawić bliską osobę.. Nie wiem co mam robić.. Jest mi potwornie przykro..
|
|
|
|
#1355 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1356 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- zacznijmy ten dzień z uśmiechem ![]() |
|
|
|
|
#1357 |
|
Nie depcze krokusów
|
Był kiedyś wątek, w którym chłopak po śmierci ojca zniknął, nie odbierał telefonów od dziewczyny.
W końcu wrócił. Z nową panienką.
|
|
#1358 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dostał tego czego chciał i zniknął.Byłaś z nim krótko czyli ile? Mój pierwszy facet czekał za mną rok zanim z nim poszłam do łóżka,był to nasz pierwszy raz. |
|
|
|
|
#1359 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, które marzą o powrocie do eksów nie mają z nimi takiej hardkorowej przeszłości jak Ty Mój facet powiedział mi "jedynie" kilka przykrych rzeczy, a ja już nie chcę go widzieć na oczy, bo wiem, że zasługuję na więcej.Cytat:
Teraz wolałabym jakiegoś starszego, ze 34 lata, chociaż wiadomo, że niekoniecznie zależy to od wieku.[1=03a25f57c1c12b64185d06c 737e7e94991ae1a10_6577a30 8dca3f;41494911]Dziewczyny podczytuję Was od miesiąca, od momentu, gdy również rozstałam się z facetem. Nie piszę, bo wiem, że akurat mi to nie pomoże, nie chcę już rozdrapywać tego problemu. Chciałam Wam tylko bardzo, bardzo, bardzo gorąco polecić obejrzenie filmu "500 dni miłości". Tchnął we mnie MNÓSTWO nadziei i dobrego nastroju. Wam też tego życzę![/QUOTE]Mnie ten film wprowadził w specyficzny nastrój, ale masz rację, pomaga zrozumieć kilka spraw Cytat:
|
|
#1360 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Trafiali się tacy w przedziale 28-34. I wiecie co? Przed następnym spotkaniem poważnie się zastanowię czy warto, bo każdy koleś, którego poznałam to albo totalna sierota, albo pracoholik, albo skryty żonkiś, albo gość z bagażem doświadczeń (rozwód, dzieci) Nie twierdzę, że wszyscy tacy są, ale generalnie ciężko w tym przedziale wiekowym znaleźć normalnego faceta
|
||
|
|
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja kumpela miała szczęście, bo związała sie z chłopakiem mając 16 lat, on 5 lat starszy. Byli dla siebie pierwszymi i są już 7 lat razem. Eh, ja sie już tak dobrze czułam po tych 3,5 roku z eksem. Już tak całkiem swobodnie, trochę jak w małżeństwie i nie chce mi się na nowo przechodzić tych podchodów z innymi facetami.
|
|
|
|
|
#1362 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
nie wiem jak można tego nie chcieć ![]() A i radziłabym nie celować w kandydatów na partnerów w kwestii wieku, bo rocznik niewiele mówi o charakterze
|
|
|
#1363 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chce mnie sprowokować, lubi rzeczy typu "Szmato to Cię zgubi, jesteś z jednym,a latasz za druim". Brak mi słów
|
|
|
#1364 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dla jednych szczęście, dla innych nie. Ja widzę jak mnie każda znajomość damsko-męska kształtowała i cieszę się, że nie zostałam ze swoim pierwszym partnerem. Nie rozwinęłabym się przy nim tak, jak się rozwinęłam.
|
|
#1365 |
|
Zadomowienie
|
Czemu?
|
|
|
|
#1366 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Bo w pewnym momencie życie związkowe zaczęło się kręcić wokół niego, jego pasji, jego zdolności, jego marzeń, jego planów, muzyki której on słuchał. Jakoś automatycznie to wyszło. Nie, nie był burakiem, nie był chamem, był i jest przekozackim człowiekiem, którego uwielbiam, mimo że widzimy się raz na kilka lat
po prostu on tak ma, że gdzie się pojawia, tam staje się centrum wszechświata Za bardzo skupiałam się na związku i na partnerze, za mało na sobie, na swoich potrzebach, swoich oczekiwaniach, swoich marzeniach. Pracowałam nad sobą dla nas, a nie dla siebie. Chciałam być lepsza dla niego, dla tego związku, a okazało się że zadeptałam tym samym swoje "ja". Dobrze mi z tym było, ba, świetnie, czułam się bardzo szczęśliwa. Jakiś rok po tym, jak odszedł do mojej koleżanki, poczułam jak wiele mnie w tamtym związku omijało. Swoją drogą, z koleżanką się rozstał, miała potem podobne przemyślenia
|
|
#1367 | |
|
Przyczajenie
|
Właśnie to było pierwsze o czym pomyślałam, strasznie się martwiłam. Rozmawiałam z jego siostrą, z którą mam całkiem dobry kontakt. Powiedziała, że nie ma go w domu i że jest zajęty.. Czekam do piątku, bo wtedy powinniśmy się spotkać, bo odbieramy wyniki matur.
Cytat:
Byliśmy razem nieco ponad 7 miesięcy i po 4 miesiącach zaczęliśmy współżyć. To nie był jego pierwszy raz i nawet na mnie nie naciskał.. Jakby mu tylko na seksie zależało to myślę, że zostałby ze swoją była dziewczyną, która mieszka niedaleko niego (do mnie ma o wiele dalej). |
|
|
|
|
#1368 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny, jakoś mi się lepiej zrobiło po Waszych słowach, naprawdę.
Tindo, przypomniałaś mi o zapomnianym planie do zrealizowania - miałam zrobić przecież kolejny tatuaż! dzięki! |
|
|
|
#1369 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1371 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
nie widze nic co inni widzą nie dociera do mnie nic![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- ech cos mnie dzis na wspomnienia wzielo, ale bronie sie przed tym
|
||
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez wole etap ktory przychodzi po zakochaniu, ta intymnosc i akceptacja...przeraza mnie mysl o randkach.
|
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie skończyłam oglądać "500 dni miłości", który poleciła któraś z dziewczyn i jakoś sie rozmarzyłam.
![]() Ale film fajny i rzeczywiście dodaje otuchy. ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Mnie też, mimo, że eks był moim pierwszym, więc nie powinnam być znudzona tymi całymi podchodami i nasze randki należały do udanych. |
|
|
|
#1374 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
teraz po 6 letnim związku troszke chcę się pobawić,żyć,zwłaszcza jak wychodze z tej depresji, przez którą też przeleżałam w domu kawał czasu płacząc...wiem,że mam 22 lata i jeszcze mam czas na ustabilizowanie życia. choć wiadomo-czasem ma się potrzebe takiego bezpieczeństwa,że będzie ktoś,kto wysłucha, powie "kocham"...
|
|
#1375 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, czy wasi ex też po rozstaniu od razu ogarniają się? Mam na myśli np.: (widzę to na 2 swoich ex)
- 1 nagle kupił samochód (a męczyliśmy się jego barakiem przez ponad 4 lata), nagle zaczął chodzić na siłkę i basen. - 2 (z którym mi nie wyszło po ex 1) nagle się ocknął, że trochę zapuścił ciała i teraz chodzi na siłkę, dietka, również kupił samochód. Zastanawia się o co chodzi? To jakiś syndrom rozstaniowy? Czemu ja tak nie mam? ;] może jakaś dziwna jestem.. A tak poza tym wszystkim staram się trzymać. Czytam was codziennie, pocieszam waszymi słowami, które tu piszecie Nie zmienia to faktu, że sama masakruje się myślami. Czuje się dosłownie jak Gollum mam 2 "osobowości":1 str ciągle powtarzam sobie jego wszystkie wady, problemy, że nie warto, że będzie mi lepiej bez niego, itd. 2 str tęskni i nie wyobraża sobie spotykania się z kimś nowym. Najgorsze jest to, że dopóki był ex 2 nie myślałam o ex 1, łatwiej mi było się trzymać. Teraz jak rozstałam się z ex 2, wrócił ponownie dól dot. ex 1 Jak tu żyć.. Mam nadzieje, że napisałam to po polsku
|
|
#1376 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O 360 stopni? Czyli wróciła w to samo miejsce. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hym, u mnie tak samo. A tu znowu trzeba będzie kiedyś zaczynać od nowa. Nie lubię zmian. Nie chce mi się,nie wydaje mi się,żebym kiedyś umiała to jeszcze zrobić. Cytat:
bolało bardzo ? Co masz fajnego wydziaranego i gdzie ?Cytat:
A mi to znajomi wytknęli,z czasem widzę,że mieli dużo racji. Cytat:
Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2013-06-26 o 23:55 |
||||||||
|
|
|
#1377 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Rozmawiałam z nim dzisiaj w końcu, bo odebrał.. Pytałam co się dzieje, mamy się jutro spotkać i ma mi wyjaśnić..
|
|
|
|
|
#1378 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A mi możecie pogratulować zapłonu, zdałam sobie sprawę że zadurzyłam się/zauroczyłam w jednym koledze z mojego roku, brawo! Trzymajcie kciuki, bo nie zamierzam tak tego zostawić, chłopak jest warty zaangażowania z mojej strony!
|
|
#1379 |
|
Przyczajenie
|
No cóż dziewczyny, z czystym sercem mogę się już przyłączyć do Was. Właśnie z nim rozmawiałam, zostawił mnie. Jednak nigdy nie przestał kochać poprzedniej.
|
|
|
|
#1380 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mój sobie o mnie przypomniał... Gada ze mną normalnie, opowiada o wszystkim, nawet mi strzelił, że robią jakieś ognisko i by mnie zabrał bardzo chętnie, bo mu wspominałam jeszcze wcześniej, że bardzo chciałabym pójść na ognisko, potem mi pokazał zdjęcia, które podobno zrobił specjalnie dla mnie [!!!], pochwalił się, że od 3 dni nie pije, ale i tak mu jest beznadziejnie i że cały dzień o mnie myśli. Wszystko fajnie, nie? Tylko zdążył się podczas tej rozmowy ze mną pokłócić, że on MNIE NIE ROZUMIE, dlaczego gadam z chłopakiem, który zniszczył nasz związek! A na moje słowa, że to nie ludzie go zniszczyli tylko my, słowem się nie odzywał. I tak, najlepiej nienawidzić mojego kolegi, który nazwał go dziecinnym i niedojrzałym. To, że on się całował ze swoją przyjaciółką, a przepraszam, zę ona go pocieszała i chciała z nim być, jest nieważne. ![]() I jeszcze to wypominanie, że powiedziałam o wszystkim temu koledze i przyjaciółce, a on NIKOMU. W sumie mogłam mu powiedzieć, że jak się z kimś całuje to trudno rozmawiać o problemach, no ale... DLATEGO dziewczyny nie gadajcie z eksami. Nigdy. Nie dość, że robią nadzieję, to jeszcze powodują wyrzuty sumienia Edytowane przez 835313362e9486e3c9442f08647b1f88dd16e422_65652de798c50 Czas edycji: 2013-06-27 o 02:08 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

dobrej nocy

Dziewczyny, które marzą o powrocie do eksów nie mają z nimi takiej hardkorowej przeszłości jak Ty
Mój facet powiedział mi "jedynie" kilka przykrych rzeczy, a ja już nie chcę go widzieć na oczy, bo wiem, że zasługuję na więcej.
Teraz wolałabym jakiegoś starszego, ze 34 lata, chociaż wiadomo, że niekoniecznie zależy to od wieku.
Nie twierdzę, że wszyscy tacy są, ale generalnie ciężko w tym przedziale wiekowym znaleźć normalnego faceta 

Trzymajcie kciuki, bo nie zamierzam tak tego zostawić, chłopak jest warty zaangażowania z mojej strony!