|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
martucha gratulacje
ja miałam ankietę do testowania telefonu ale na tym się skończyło, z tego co pamiętam kiedyś piwa dostałaś?
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za mężczyzna! Myślałam, że takich już na świecie nie ma! A tu jest i to mój Zięć ![]() Marcela też chętna do sprzątania, kurze wyciera jak mało kto Uffff wygląda na to, że nasze dzieci nie zarosną brudem![]() Ale super, że dostałaś się do kampanii! Ja nawet jeszcze nie dostałam żadnej ankiety do wypełnienia ![]() No i z fryzjerem też super, że tak jednak nie całkiem się rozstajecie
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2013-06-26 o 19:20 |
|
|
|
|
#213 |
|
Wtajemniczenie
|
Marta - to, że dostajesz rzeczy do testowania lub coś wygrywasz to jest coś u nas na wątku absolutnie normalnego
![]() właśnie zaczęło lać, no fantastycznie, po prostu fantastycznie do tego nie możemy się zdecydować, gdzie w końcu na wakacje pojechać, zostało ze 4 tyg. a my ciągle zmieniamy zdanie ... jak tak dalej pojdzie to chyba rozbijemy namiot na tarasie ![]() dzisiaj do pracy musiałam iść okrężną drogą ponieważ drogę zastąpiły mi łabędzie pilnujące małych, jak chciałam je ominąć zaczęły syczeć i się stroszyć, więc stwierdziłam, że lepiej ustąpić i się przejść niż zwiewać przed łabędziem - coś mi mówi, żeby mnie dogonił dzięki temu rano się dotlenilam
|
#214 | |||
|
Zakorzenienie
|
a ja takkkk
ale juz testowalam te kapsulki a teraz sa udoskonalone wiec moze dostaly te osoby co testowaly..co za hej z kropką? Cytat:
mialam piwa mialam kasulki do prania mialam balsamy z dove mialam gazety mialam jakies jeszcze balsamy albo krem mialam odświeżacze powietrza.. Cytat:
![]() ciocia rosi jak bedzie wpadac im na kontrole niczego sie nie dopatrzy ![]() a wyslalas ten druczek ze wyrazasz zgode? no niby nie do konca.. ale wiesz widzialam go co 2 mce a teraz.. teraz za tydzien a potem w grudniu.. bu.. ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
![]() u nas tez brzydko.. bu.. my na wakacje to chyba pod wroclaw pojedziemy.. i tyle.. labądki.. uwielbiam ![]()
|
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Marta ale Ci fajnie
![]() Masz fajnego synka Ale to już pisałam niejednokrotnie hihihiMadzia hej! Coś się stało? Cytat:
Dużo tych młodych miały? mogłaś foto strzelić :P
|
|
|
|
|
#216 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Na tarasie może nie być źle, ale jak ja śledzie od namiotu wbiję
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Marta, Leine miał być wykrzyknik. Koleżanka do mnie zadzwoniła i nie dopisałam nic dalej
od niedzieli jestem w play i mamy do siebie darmowe. Więc 2 godz wisiałam z nią na tel (dodam , ze to koleżanka z pracy, z którą i tak się codziennie widzę)
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#218 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia - bo czasem człowiek musi sobie pogadać i tyle
![]() Jutro mamy w mieście noc szalonych zakupów - sklepy czynne do 24, znowu się będzie działo, kłócący się klienci, walka o buty
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Iwka
|
|
|
|
#220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też jestem w play tylko nie dzwoń w nocy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- Cytat:
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ my mamy cudowne dzieci, no ![]() Dobre i wakacje pod Wrocławiem Ja też bym jeszcze chętnie pojechała gdzieś, ale Irlandia już była, weekend nad jeziorem był, w lipcu jedziemy na wesele, a reszta zależy od tego jak się wszystkie sprawy poukładają![]() Dzień dobry! Za 2 godz. idziemy na szczepienie
|
|
|
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() rozumiem ![]() ![]() ![]() dacie rade ![]() ![]()
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
czeszko
![]() ale mam cudowny tydzien :P w poniedzialek z ranca telefon ze dostalismy mieszkanie , potem na wizycie wszystko w porzadku, we wtorek bylam u dentysty i nie mam nic do roboty - 1 raz w zyciu chyba wczoraj bylismy w skarbowce i dostaniemy gigantyczny zwrot podatku dzisiaj idziemy podpisac umowe wynajmu oby tak dalej
|
|
|
|
#224 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#226 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#228 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta jakbysmy chcieli tu zostac to bedziemy chcieli wybudowac domek a nie kupowac mieszkanie tylko ze tu jest baaaaardzo trudno cos wynajac i dlugo szukalismy... bo jak juz cos bylo to albo drogie, albo brzydkie, albo mnostwo chetnych...mieszkanie ma 3 pokoje (tu mamy tylko 2, wiec w sumie nie jest zle ale rzeczy Bartka trzeba by bylo poupychac po katach a tak bedzie mial swoj pokoik no a poza tym tu mieszkamy na 2 pietrze i musialabym codzien targac wozek albo z piwnicy albo z 2 pietra, a tam co prawda bedziemy mieszkac na 5 pietrze ale jest winda wiec luzik ![]() no tylko czeka nas masa roboty, bo musimy sobie kuchnie kupic (tu mieszkania najczesciej sa bez kuchni wynajmowane), bede chciala pozmieniac tapety bo niby sa w miare nowe ale nie w moim guscie - ale to bedziemy robic stopniowo jak juz bedziemy mieszkac bo klucze dostaniemy dopiero 1 sierpnia wiec malo czasu na wszystko... nio ale damy jakos rade mam nadzieje ze dobrze sie bedzie mieszkalo i ze nastepna zima bedzie cieplejsza bo nie wyobrazam sobie marznac z Bartkiem tak jak marzlam w tym roku...
|
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
samba super
tylko zebyscie sie z kuchnia do rozwiazania wyrobili.. bo potem urzadzac mozeszale kuchnia najwazniejsza..a te rzeczy z tego mieszkania co kupiliscie zabieracie no nie..
|
|
#232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
a ja oznajmiam wszem i wobec że w dniu dzisiejszym zrobiłam NIC
i jestem z siebie dumna od 9 sie obijam i robie (a jednak cos robie) co chwile tosty z serem i ziolami prowansalskimi i nic wiecej nic nic nic nic ![]() duma mnie rozpiera
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
przerwa obiadowa i... rada a tak mi się nie chce, że...
|
|
|
|
#235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Była chwila płaczu, ale nie było źle. Póki co mała też w dobrej formie, oby tak dalej![]() Cytat:
Cytat:
Mój Mistrzu!
|
||
|
|
|
#236 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że Marta co jakiś czas idzie po te tosty, bo jeszcze by odleżyn dostała
Chociaż ja poza tym, że dzisiaj poszłam z dzieckiem na szczepienie, rano zrobiłam mężowi śniadanie, a teraz jeszcze obrałam fasolkę szparagową na obiad, też się niczym wybitnym popisać nie mogę ![]() A w ogóle to baby w tej mojej przychodni to jakieś durne są, brały pod uwagę, czy by nie podać dziecku od razu wszystkich zaległych szczepionek, czyli jednocześnie na 9 chorób A już w poniedziałek ustaliłam z jedną lekarką na bilansie, że teraz odra+świnka+różyczka, a ostatnia dawka DPT+cośtam za miesiąc. Dzisiaj była inna lekarka i razem z pielęgniarką debatowały, że w sumie to można zrobić na raz, ale powiedziałam, że się nie zgadzam.
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2013-06-27 o 13:26 |
|
|
|
#238 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie Rosi, nie psuj nam statystyk
|
|
|
|
#240 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak wszystkie meble zabieramy ze soba... na szczescie jakos strasznie duzo tego nie mamy ale troche przenoszenia bedzie... najgorzej pralka i sofa ![]() Cytat:
odkad dowiedzialam sie ze szyjka sie skraca to zarzucilam wszelkie sprzatanie i lezakuje tzn cos tam sprzatam ale pooooowoli... ![]() Cytat:
a w ogole to bylam sie wlasnie troche przejsc i tak mnie plery bola :P masakra ale kupilam mlodemu koszulke z napisem Wild Fox jak zobaczylam to sie nie moglam oprzec haha musi w koncu godnie reprezentowac klan lisow
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.

ja miałam ankietę do testowania telefonu ale na tym się skończyło, z tego co pamiętam kiedyś piwa dostałaś?

co za mężczyzna! Myślałam, że takich już na świecie nie ma! A tu jest i to mój Zięć 
dzięki temu rano się dotlenilam

A już w poniedziałek ustaliłam z jedną lekarką na bilansie, że teraz odra+świnka+różyczka, a ostatnia dawka DPT+cośtam za miesiąc. Dzisiaj była inna lekarka i razem z pielęgniarką debatowały, że w sumie to można zrobić na raz, ale powiedziałam, że się nie zgadzam.