|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Asia
Faktycznie, napisałam, że mąki nie ma. Inny przepis nie miał i z rozpędu poleciałam. ![]() Asiu swoje zdjęcie byś wstawiła, a nie jakieś z internetu dziewuchy. Nie mniej jednak ładny kolorek iii ja nie jestem za ombre.
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podoba mi sie takie coś http://zdrowie.trojmiasto.pl/Wlosy-p....html?strona=1 i takie http://fryzuranadzis.pl/pin/category/brazowedlugie w załaczniku foto
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2013-06-26 o 20:28 |
|
|
|
|
#1893 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi sie bardziej podobaja Twoje obecne niz to cos z zoltymi koncowkami
|
|
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się w 100% ! Masz śliczny kolorek i włoski, jakie gładziutkie się wydają! Co masz na pazurkach, jaki kolor?
![]() Ombre na ciemnych to chyba jeszcze gorsze pierdzielenie się niż na jasnych, bo szybko właśnie żółknie (mama miała).
|
#1895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a lakier to od Tż dostałam , bo uwielbiam róż w każdym wydaniu i kupił mi taki barbie róż który chciałam w sklepiku tzw. ,,po groszu"
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#1896 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1897 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wytrzymałam już i zrobiłam tą szamponetką joanny wlosy. Oto efekt:
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1899 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety czasami piesek okazuje się inny niż wyobrażenia o nim. Ja z moim miałam sporo problemów, jak był mały: chorował (często biegunka, wymioty), komplet szczepień to koszt spory+ wizyty - nie każdy właściciel uważa, że jest to potrzebne i ogranicza się do obowiązkowej szczepionki za dwie dychy. Druga kwestia z moim to była taka, że niszczył wszystko, co napotkał na drodze. Podarł dywan (trzeba go było wywalić), zniszczył sofę (też do wywalenia poszła). Wszystkie spodnie dresowe, które były na wychodzenie z psem czy do ogrodu miałam podarte, bo wariat targał za nogawki Zjadł mi chyba 3 czy 4 part kapci Większość ludzie pewnie wywaliła by takiego psa, a ja nad nim pracowałam i teraz już jest ok. Oduczyłam go też skakania na powitanie- to duży pies i jak skoczy na mnie to łapy ma prawie na moich ramionach. Ma dwa lata, od jakiegoś roku zachowuje się tak, jak trzeba Rozumiem sytuację, gdy rodzi się dziecko i jest uczulone na sierść. W takiej sytuacji dobro człowieka jest nadrzędne. Podobnie, jak pies jest agresywny, ale dziwię się ludziom, którzy wezmą pieska i się dziwią, że on żyje dłużej niż kilka miesięcy Cytat:
Cytat:
|
|
#1900 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jak wszystkie wyżej uważam, że jak pies to na całe życie, na dobre i na złe, jest taki jakim sie go wychowa!! A jak czytam że kolejna osoba oddaje bo wyjeżdża czy rodzi się dziecko to mnie krew zalewa! Z drugiej strony lepsze ogłoszenie niż porzucenie takiego psa który przy dobrych wiatrach trafi na dobrego człowieka lub do schroniska, przy złych do czegoś co schroniskiem jest tylko z nazwy albo co najgorsze zginie pod kołami samochodu szukająć swojego "właściciela"
![]() Asia ładnie jest jak jest, nie kombinuj z ombre ![]() Lavia ładny kolor, ciekawe ile się będzie trzymał...
|
#1901 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale, jak na razie, wolę te ciemniejsze.Siedzę właśnie z 8.21 na włosach. Później wstawię fotki. Mam nadzieję, że mi się spodoba. Cytat:
Lavia bardzo ładnie wyszła ci ta szamponetka. Ciekawe jak z trwałością. ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Bunny, co do lakierów z Golden Rose, to mam te brokatowe, i są bardzo fajne. I zastanawiałam się nad innymi wersjami. A z Wibo jeszcze żadnych nie mam. Nie odpryskują? I które polecasz? Ja ostatnio kupiłam te http://https://wizaz.pl/kosmetyki/pr...-paznokci.html Straszne badziewie Już na drugi dzień odpada z paznokci.
|
||
|
|
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1903 | ||
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja nie lubie siedziec z farba na wlosach
|
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Pomocy
Robiłam włosy wellatonem, odrosty ładnie złapało, chłodno, prawie biało. Po odrostach zrobiłam malaks na 7 min na całe włosy...i co odrosty białawe, reszta blondo-żółta. Co z tym mogę zrobić? ![]() ![]()
|
|
|
|
#1906 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
![]() ok dzięki ![]() Cytat:
![]() daj znać po farbce ![]() dzięki ![]() dobra zostawiam w takim razie jak jest dzięki za rady ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||
|
|
|
#1907 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1908 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Mozna sie dolaczyc ?
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Blondi. Pamiętam Cię
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Phi
A ja jak się witałam to nikt mi nawet nie odpisał nieładnie
|
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
Cherry
Witam, witam i o zdrowie pytam!
|
#1912 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Proszę o poradę. Przez jakieś 7 lat robiłam u fryzjera pasemka rozjaśniaczem. Niestety moje włosy były w fatalnym stanie. Postanowiłam więc zapuszczać odrost i ściąć je do naturalnych. Niestety teraz nie czuję się w swoim kolorze i chciałabym pofarbować je na blond, ale bez traktowania ich rozjaśniaczem. Mój naturalny kolor to mysi blond. Jak myślicie, czy jakbym teraz pofarbowała je farbą np. Loreal recital preference jakims najjasniejszym, to by wyszedł blond?
|
|
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
Laurietka
zdjęcia jakieś wstaw
|
#1914 |
|
Przyczajenie
|
Ok. postaram się coś wkleić, ale trochę to potrwa, gdyż jestem pierwszy raz na forum i nie bardzo się orientuję w tych funkcjach
|
|
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
Cherry
Używałam kiedyś tego wellatona i bardzo fajny był , stan włosów po nim super, szkoda że z czasem zacząć żółknąć. Poproś je ładnie, może urosną. Moje niestety są wredne, nie słuchają. Laurietka Kliknij odpowiedz, na dole obok wyślij masz 'zaawansowane (dodawanie fotek), poniżej okna w którym piszesz masz dodatkowe opcje, a tam klikasz 'zarządzaj plikami', wybierasz foto, 'załaduj', 'wyślij wiadomość' i wsio
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-06-27 o 14:42 |
|
|
|
#1917 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie sie podoba ten efekt teraz jak refleksy Cytat:
ladnie tylko ciekawe jak to sie bedzie spierac...Cytat:
teraz lola ma 3 lata i pies na medal- wymarzony, idealny wczesniej byla wariatka tak do 1.5roku, na gosci skakala, cuda odwalala ![]() nawet gdyby moje dziecko bylo uczulone na siersc psa bym nie oddala bedzie ciezko ale sie uda.Cytat:
lola juz niczego negatywnego nie robi, i uspokaja sie od razu na wyraz "psssiiii..."(cos jakby syczacy deo w sprayu) albo klasniecie od razu jak wmurowana siedzi i sie patrzy albo ucieka na odleglosc np pod drzwi- ale wie ze zle zrobila, i nigdy kar cielesnych stosowac nie musialam by ja nauczyc tylko i wylacznie konsekwencja moja i tz.Cytat:
![]() z wibo mialam rozne- u mnei sie dobrze trzymaly. lubie tez miss sporty za krycie ale ja to na stopach maluje to wiecie
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Novelove ja ogólnie to mam dość długie włosy i strasznie na dlugosci mi nie zalezy poprostu naczytałam się tutaj tyle że aż ciekawa jestem czy u mnie bez podjasniania da rade zrobić ładny kolorek
. Najbardziej lubię się w takich cieplejszych jak na tym zdjęciu : A i jeszcze jedno, jakiej farbki teraz używasz ?
Edytowane przez CherrryCat Czas edycji: 2013-06-27 o 14:53 |
|
|
|
#1919 |
|
Przyczajenie
|
Wklejam fotkę. To jest właśnie mój zapuszczony odrost, jeszcze przed ścięciem włosków, bo nie mam zdjęcia w nowej fryzurce. W każdym bądź razie tak wyglądają teraz moje naturalne włosy.
|
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Cherry
Już od kilku farbowań jestem wierna palette c10, bo nie ora włosów, a kolor od razu jest bez żadnych rudo-żółtych-niebiesko-szarych (o zgrozo!) domieszek i się utrzymuje. Wellaton mi na początku posiwiała trochę wychodziła, a potem robiła się cieplejsza. Wrzucam fotki wellatonu ![]() Laurietka Ja Ci nie doradzę, bo się nie znam
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-06-27 o 15:14 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

jej starczaja 2 spacery dziennie- najlepiej wiadomo ze 3...
a tz nie ogarnial sam wszystkiego i pracy po 12h...
Już na drugi dzień odpada z paznokci.