|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
38 prawie
takze juz moge rodzic:P |
|
|
|
#3542 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Cytat:
![]() Cytat:
no to cały czas do przodu ![]() Cytat:
Cytat:
magolinka: ) brawo za nadrobienie!A mnie coś zaczyna zamulać, słońce się schowało...mam dzisiaj jeden kartonik z dokumentami do przerobienia w planie.. szuflady w łazience już ogarnęłam..
|
|
#3543 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dla siostryCytat:
żebyście mieli jutro wypisCytat:
za dobry wynikCytat:
za brak wymiotówyyy wcięło mi parę cytatów ona u mnie ćw w szkole rodzenia są w 4 godzinach w ciągu dnia 8:30 10:30 14:00 i 16:00 same sobie wybieramy na którą idziemy i chodzimy 2x w tygodniu dziś sobie posłuchałam serducha synka, pięknie bije |
||||||||
|
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3545 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
|
|
|
|
|
#3546 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a wtedy Mały mocno napierał mi na szyjkę.Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
MELA: powodzenia na wizycie! czekamy na Ciebie i niech wróci już wi-fi
She: brawo za miesiąc! dzoan, skylie: a co będziecie robić? )Envl: wracaj do nas, w towarzystwie zawsze raźniej
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizytę. ![]() A to luzik. Można spokojnie rodzić małą Sarę. W sumie teraz po Antosiu właśnie dziewczynka by się "nam przydała". ![]()
|
|
|
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3550 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
po wizycie to Ty nie wychodź z budynku tylko od razu zdawaj relację oczywiście Cytat:
za wizytęczerwony balonik zdrówka ale mnie dziś naszła ochota na rurkę z kremem, a nie mogę przy mojej diecie
|
|||
|
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra zabieram się do roboty, bo jak nie teraz, to już się w ogóle dziś się nie zbiorę w sobie.
![]() Zajrzę zobaczyć za jakiś czas jak sobie Domi radzi ze skurczami.
|
|
|
|
#3552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
Kciuki za gina! Za nowe tygodnie i dzisiejsze wizyty trzymam kcuki!!!!! ja tez od razu szukałam suwaczka! ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- a miałaś juz wizytę? Dzieki za brawa
|
||
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
mogę w SR posłuchać i skorzystałam dziś z tej możliwości, przy okazji sprawdzają brzuszek
|
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki,
A Ty jak sie dzis miewasz?po pessarze czysciutko? |
|
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które chodzą na SR ćwiczycie na tych zajęciach, czy macie tylko teorie?
|
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
ale super, a chodzisz do SR przy szpitalu?
|
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
wrzucam zdjęcie mego wczorajszego obiadku-tak wygląda kalafior z żółtym serem i curry
oraz wrzucam częściowe prace nad szafkami 1zdjęcie przed z szybami na górze 2 zdjęcie jak aktualnie wygląda, jeszcze zostało fronty na górze zamontować 3 jak kolorystycznie to wygląda oczywiście moj aparat jest dupny więc slaba jakość, ale jakiś obraz daje |
|
|
|
#3559 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Pije właśnie kawkę i wcinam prince-polo XXL
według wagi mojej ginki w ciągu 3 tygodni przytyłam 800 gram trochę mi się to nie widzi, przeciez ja tyle jem!!!!! i to najchętniej wciągam słodkie.....![]() domcia może to faktycznie zwiastun zbliżającego sie porodu ![]() Cytat:
jak się go pytam dlaczego tak jest to twierdzi, że po prostu nie ma czasu albo jest bardzo zmęczony...ehhh więc ja przejmuje inicjatywe i sama się do niego tulę, choć już to nie to samo .Wzajemnie Cytat:
![]() mela czekamy na Twój powrót na forum |
||
|
|
|
#3560 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak przewinąc i wykąpać lalkę ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ćw 2x w tygodniu po 1h wykłady najpierw 7 spotkań a potem jeszcze 2 spotkania po tych 7 (poród rodzinny i kąpiel noworodka-takie bardziej praktyczne) niby nie jest przy szpitalu, ale są zaprzyjaźnieni z tym w którym chciałabym rodzić bo dają zaświadczenia, że się chodziło do SR i przychylniej patrzą w mojej mieścinie są 2 szpitale i 2 prywatne kliniki idę po jajca wioskowe bo teściu przywiózł |
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Czuje sie taka trochę niepewna, brak takiej 'ochrony'
I nic się nie dzieje.Jedynie napływająca energia ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3563 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale gdzie spalam??? seksu nie uprawiam, na spacery nie chodzę, więcej leżę niż chodzę nawet po domu
Yyyyyy chyba zostanę jednak przy tej co już ma |
|
|
|
#3564 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
taka moja własna teoria
|
|
|
|
|
#3565 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ja najpierw popracuję nad sobą
) i na razie to tyle Cytat:
ale pewnie do faceta nie dociera, że palnął głupotę i wychodzi, że kobieta przewrażliwiona i wcale mi z tym lepiej nie jest ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja się boję, że po takim czasie będę miała 3 kg 2. mój podobnie by powiedział.. i masz rację, że to już nie to samo..
|
||||
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
Jestem po wizycie. Wszystko ok, za tydz moge zaczac myc okna (wg pana doktora). Serduszko ladnie miarowo bije, badanie tez ok. Za 2 tyg kolejna wizyta
Zapomnialam zelazo dostalam bo mi spadla hemoglobina. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Małgosia http://www.suwaczki.com/tickers/km5suay39l1xn26m.png Alicja http://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rvw46h6aq.png Edytowane przez mela1234 Czas edycji: 2013-06-27 o 11:28 |
|
|
|
#3567 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
Ghia super ze Antos jest juz po drugiej stronie brzuszka. Gratulacje!
My nadal w szpitalnych murach ale jutro po poludniu lub najpozniej w sobote wychodzimy I pochwale sie Wam ze nareszcie widze swoja kape Wczoraj mialam szwy sciagniete i zostal mi tylko jeden jeszcze. Ale juz nic mnie nie boli ani nie ciagnie Kto nastepny w kolejce do rodzenia? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3568 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ale się narobiłam, ale ILE narobiłam
Zapakowałam też pół nowej szafy i mam teraz taki porządek Wpadłam odpocząć i coś zjeść, bo już duży głód mnie atakował ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Madi sorry, że dziś dopiero, ale zapomniłam ![]() Zdjęcie 1-rogal po przeróbce, czyli przedzieleniu go na 2 części. Zdjęcie 2 - dłuższa część rogala w roli poduszki do karmienia Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-06-27 o 11:29 |
||||
|
|
|
#3569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli ja pewnie też, choć jak mi pessara nie zdejmie to mi nic to nie da poczekam aż obroży nie będzie to wtedy jazda....Ale powiem Wam, ze od tego oszczędzania się, rozpakowuę torby teraz i plecy mi chyba pękną tak bolą od tego nieróbstwa.... ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
![]() Trzymam kciuki byscie prędzikiem wyszły z Milenką ![]() Nadal łądnie już je? |
||
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
Domi
![]() Mela Fiazo za szafeczke!Czarownica, zalaczniki specjalnie dla Ciebie a dzis moze pierwszy spacer jesli sie pogoda utrzyma w miare bedzie fota w Royce ![]() Dwa ostatnie zdjecia to parowkowe osmiornice - moj maz takie cuda Lali serwuje na sniadanko ![]() EDIT: Mam laktator reczny AVENT ![]() Trzymajcie kciuki, musze rozbujac te swoja laktacje
Iza Diablicja Lilo Kubulek Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2013-06-27 o 11:35 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

Ogarniam się na wizytę u gina i w szpitalu-konsultację tych za niskich cukrów na patologi ciąży. Miłego dnia kobietki!
także dzień przed rozpoczęciem 36 tc mam +8 kg
a nie jesteśmy prawdziwą?

dla siostry
żebyście mieli jutro wypis

i jade do smyka i mothercare bo przecenki sie zaczęły może cos fajnego dopadnę.

jak się go pytam dlaczego tak jest to twierdzi, że po prostu nie ma czasu albo jest bardzo zmęczony...ehhh 
Ja się boję, że po takim czasie będę miała 3 kg