|
|
#3211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
a nie mówiłam Ale kilogram warzyw to przecież nie jest dużo. 4 duże pomidory to jest kilogram ![]() Cytat:
![]() ![]() Teraz zapnij pasy i się trzymaj Bo drugi rok życia dziecka, to jest jazda dopiero Będzie jeszcze fajniej
|
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Awww
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() SPEŁNIENIA MARZEŃ DLA CÓRUNI I NIEUSTAJĄCEGO UŚMIECHU |
|
|
|
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
klubik za chwilę
|
|
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
Mayu, wszystkiego, co najlepsze dla Oleńki
Niech uśmiech nie znika z jej buźki
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, weźcie ode mnie tych chłopów!
Jestem tak wypompowana przez ten "byznes"... któraś pytała, czy chcę uczyć w tej mojej szkole, zapomniałam kursy robię awaryjnie, ale może się skuszę, bo jednak bardzo lubię uczyć ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Maya
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
Józia, co zaś chłopy Ci robią?
a byznes - kochana, to dopiero początki, najgorsze przed Tobą
|
|
|
|
#3218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Postanowienie o wyoutowaniu się z relacji damsko-męskich i celibacie nawet ukrywane działa jak jakiś pieprzony magnes :/
|
|
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja myślę, że po prostu zawsze masz branie, Józia, tylko będąc sama, badziej je zauważasz
|
|
|
|
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niezła dupa jesteś, to się pchają do Ciebie drzwiami i oknami ale najważniejsze żebyś znalazła tego wyjątkowego i była z nim jak już będziesz pewna tej relacji
|
|
|
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Dziewczyny, pięknie to napisałyście, podoba mi się Wasz tok myślenia nie no, tak serio, to jak byłam zajęta, to zawsze ktoś gdzieś się tam kręcił, ale teraz to jest jakaś masakra. Z jednej strony mi miło, wiadomo, to dowartościowuje, ale z drugiej męczy trochę. No i źle się czuję z tym wszystkim nieco, wczoraj musiałam przystopować mojego kolegę, który jest rewelacyjny i którego bardzo lubię, no ale NIE. Gorzej, bo ja z nim non stop jeżdżę, widujemy się często, teraz będą maślane oczka, łzawe spojrzenia :/ już się zaczynało, staliśmy kiedyś ze znajomymi, ze 2 tygodnie temu, a tu nagle wspólny znajomy mój i Mateusza wywalił do niego przy wszystkich z tekstem: "Stary, jak myślisz do niej podbijać, to odpuść, serio, nie Twoja liga" udało się obrócić w żart, ale ten kolega się potem do mnie 2 dni nie chciał odzywać
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
Jestem mega zmęczona, od dwóch dni ciągle na nogach, przeprowadzka wre, a ja... Chyba robię coś szalonego No, ale nic Zobaczymy jak to wyjdzie, więcej info później.Maya Wszystkiego najlepszego dla córeczki!!!
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
jovi...
|
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, cała historia:
TŻ został w Lublinie, żeby iść dziś jeszcze na egz. Wczoraj się uczył i nagle usłyszał za oknem 'bum'. Patrzy, a przed naszym balkonem leży kociak. Więc szybko pobiegł na górę, podzwonił po mieszkaniach i nikt się nie odezwał. Więc wziął go do domu, kotek dochodził powoli do siebie, a oni szukali właścicieli - no przecież ktoś na pewno z naszego bloku. Ale nikt się nie przyznawał, mało osób w ogóle otwierało drzwi. Wywiesili ogłoszenie na obu drzwiach wejściowych do bloku - nic. Kazałam mu iść z nim do weta, ale poszedł do najbliższego, wetka dała mu leki, ale tak jak sądziłam, przydałby się rentgen. TŻ w ogóle nie ma na to czasu, dziś egz, jedzie do domu, i tak jestem mile zaskoczona, że się kociakiem zajął. W każdym bądź razie nadal nikt się po niego nie zgłosił. Przyszła wczoraj wieczorem starsza Pani przejęta losem kotka i przyniosła żarełko (ale mieliśmy jeszcze trochę Sissowego). Powiedziała, że podejrzane jest to, że kociak ma ślad po obroży lub czymś na szyi (tak jakby przez długi czas miał coś po prostu, zgnieciony włos na kształ obroży). Podejrzewamy, że .... ktoś wyrzucił tego kociaka przez okno/balkon ;/ Nie wiem, kto mógłby być aż takim zwyrodnialcem, bo kotek jest.... Piękny. Po prostu piękny. No i mamy pewną teorię - kotek prawie cały czas mruczy - może komuś przeszkadzało, że cały czas mruczy i go wyrzucił - to brzmi strasznie, ale jest realne niestety. W każdym razie pokazałam go mamie i... zakochała się w nim. W związku z czym znalazłam jakiegoś faceta na blablacar, który dziś jedzie z Lublina do Krakowa i zgodził się go wziąć. TŻ ma iść szybko kupić transporterek dla niego. No i... Nie wiem jeszcze co zrobię, czy go zaadoptujemy, czy znajdziemy jakiś dobry dom, ale chcę go mieć u siebie , bo TŻ mówi, że ona chyba nie sikała od wypadku - a to jest bardzo niepokojące i chciałabym, żeby u mnie w przychodni zrobili mu rtg i go zobaczyli. Uff. To tak w skrócie.
|
|
#3230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się, że kicia na Was trafiła.
|
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
masakra Jovi - kotka przez okno wyrzucic???? jak tak mozna???? prawie sie poplakalam czytajac
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby sięwszystko ułożyła i kicia szybko doszła do siebie Dobry ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Capri - foch! Ciągle zero informacji!
|
|
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie! to samo pomyslalam
|
|
#3234 | |
|
MBZ♥
|
Cytat:
![]() cudnie to opisałaś Najeczko ja się sałatką nie najem Gwizdak, dobrze że macie ten monitor ![]() dziewczyny, które też go mają trochę marudziły że w kilku przypadkach włączył się bez powodu:/ Tysia no Laska jesteś i tyle ![]() Carmi ja nie wierzę w takie diety ![]() W końcu słońce a jutro wraca Mąż |
|
|
|
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No prawdopodobnie tak, bo teraz nikt się do niego nie przyznaje. To okutne, nie cierpię ludzi. Obawiam się teraz, bo miałam dzwonić do tego faceta o 11 i ma wyłączony telefon... Mam nadzieję, że nie zmieni zdania w związku z przewozem kici
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
Jovi nie wiem jak można wyrzucić kota przez okno, tak samo jak nie rozumiem jak można przywiązac psa do drzewa w lesie i go tak zostawić
no ale widac my inny gatunek ludzi jesteśmy ![]() dobry dzień - szefowa leci dziś na urlop więc musi być dobry ![]() przeczytałam właśnie że Polska się wyludnia i trochę mnie to przygniotło bo jak tak dalej pójdzie to nie będziemy mieli do czego/po co wracać ![]() nie wiem czy to tylko u mnie czy tak ogólnie ale przy pisaniu posta większość opcji typu emoty, formatowanie tekstu mi nie działa i muszę to robić ręcznie co mnie mocno wkurza
|
|
#3237 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Cytat:
Ola ma loczki? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Od wyjazdu Frezjuszy nie mam na nic czasu. Ciągle tylko praca/treningi/szukanie ofert wakacyjnych. Chyba wszyscy uznali, że jestem nalepsza w szukaniu ofert, bo każdy odpuścił i czekają na moje propozycje... ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Ufff, uratowałaś mnie i moją alergię |
|||
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi Kotek jest taki dosyć mały, ale nie maleńki. Wrzuciłabym Wam foteczkę, ale coś nie mogę zgrać z telefonu. Jest śliczny, na prawdę
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, skąd ja to znam - u mnie to zawsze ja jestem "organizatorką"...
Melduję ćwiczenia na dziś - wykonane!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

a nie mówiłam
Bo drugi rok życia dziecka, to jest jazda dopiero 

kursy robię awaryjnie, ale może się skuszę, bo jednak bardzo lubię uczyć

cieszę się, że kicia na Was trafiła.
no ale widac my inny gatunek ludzi jesteśmy