|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 10
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;41504649]
Któraś już słyszała o "watykańskich prezerwatywach"?[/QUOTE] Ja słyszałam, trzeba to uwzględnić w vademecum antykoncepcji na ginekologii dla nieuświadomionych
Edytowane przez f _ c k yea Czas edycji: 2013-06-26 o 18:56 |
|
|
|
#632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiszonkę też uwielbiam, szczególnie taką dopiero co odgrzaną Moja mama często odgrzewa coś na smalcu. Nienawidze posamku jaki po sobie zostawia. [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;41498247]Dla mnie ziemniaki to smakują tylko w postaci frytek czy pieczonych nad ogniskiem lub chipsów.[/QUOTE] Dla mnie tak samo. Nienawidzę ziemniaków, jak dla mnie one są bez smaku. Cytat:
A propos ryb to je uwielbiam
|
|
#633 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzieki
|
|
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nauczycieli oczywiście miała fory, niektórzy dawali jej dwa razy pisać ten sam sprawdzian... Na studia się nie dostała, napisała odwołanie, że jest na wózku i oczywiście ją przyjęli.
|
|
#635 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 10
Cytat:
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 10
Nie ma się jej co dziwić, żyje głównie w internecie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 10
|
|
|
|
#638 | |||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
No ok sama na forum piszę jak mi minął dzień i są to zwykłe rzeczy, ale nie aktualizuję tego co pół godz i nie piszę o wizycie w wc ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
Patrzę kiedyś na przepis na jabłecznik, a tam...smalec. ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
![]() A jeszcze uważam, że facet wcale nie jest doskonały taki jaki jest, ale ze mną źle A może noszenie spodni to tylko dla feministek? ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
Bo tak fajnie dac komuś swoją pościel
|
|
#639 |
|
Zakorzeniona
|
Mnie również dziwią chamscy niepełnosprawni. Miałam na roku dziewczynę poruszającą się o kulach i po prostu taranowała tymi kulami każdego. Stoisz normalnie, a nagle dostajesz kulą w ramię, odwracasz się, a ona: "Weź się k***wa przesuń, nie widzisz, że idę?!". Normą było również kładzenie kul przy ławce, kiedy siedziała, w ten sposób, że 90% przechodzących się o nie potykała, co powodowało, że ta dziewczyna darła się na cały korytarz: "Jak leziesz?! Nie widzisz, że jestem niepełnosprawna?! Może mi te kule przez okno wyrzucisz?! Święte krowy!". Kiedy wychodziła z sali zawsze musiała być pierwsza, od razu wstawała i rzucała do kogoś: "Weź mój plecak!", nigdy "proszę" ani "dziękuję"... Nie przyszła na egzamin, bo było jakieś spotkanie dla osób niepełnosprawnych w jej miejscowości - wykładowca pozwolił jej przyjść w innym terminie, co było niemożliwe nawet dla tych, którzy zachorowali, ci musieli przyjść we wrześniu na poprawkę. Nie miała znajomych, ale według niej tylko dlatego, że jest niepełnosprawna.
|
|
|
|
#640 |
|
damn good coffee
|
Powiedźcie mi, czy jestem przewrażliwiona. Rottweiler, względnie amstaff który śpi i 'bawi się' z niemowlakiem. Czy to jest normalne?
Bo mi się zawsze wydawało, że to ciutkę nieodpowiedzialne. A właśnie się dowiedziałam, że nie ma w tym nic dziwnego. |
|
|
|
#641 |
|
Konto usunięte
|
prezerwatywy watykanskie - umarlam
|
|
|
|
#642 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#643 |
|
Konto usunięte
|
ejjj szybko szybko powiedzcie mi nazwę bloga adres w sensie, tej fashionelki 17 lat co ma dzieckooo taka ładna ;p
|
|
|
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Co do smażenia na smalcu. Smalec to najlepszy tłuszcz do długiego smażenia. Żaden olej mu nie dorówna. Smalec skraca czas smażenia i nie wsiąka w mięso tak jak olej. No i te wielonienasycone kwasy tłuszczowe w olejach, które w obróbce cieplnej stają się związkami toksycznymi.
A tak w ogóle to smażenie jest niezdrowe , ale smalec ze skwarkami, cebulą i jabłkiem - pyszny. A kotlety mielone - tylko na smalcu.Cytat:
To nie jest "inny gatunek śledzia" To jednoroczny śledź, przed tarłem. Dlatego też dawniejsza holenderska nazwa maagenharing (dziewiczy śledź). Jest przepyszny. Szczególnie te świeże, łowione w maju i czerwcu, moczone w delikatnym roztworze soli, z cebulką. W Holandii najpopularniejsze są "doppel maatjesharing" - dwa filety połączone kawałkiem kręgosłupa. |
|
|
|
|
#645 | |
|
sissy that walk
|
Musze Wam sprzedac newsa, bo mnie powalil na kolana - pisze kumpela TZ, ze kolezanka jakas ma z jakichs wzgledow (nie wnikam, nie czepiam sie - rozne sytuacje sie zdarzaja) do oddania kotka i czy nie chcemy. Nie chcemy, ale pytamy o szczegoly. No wiec kotka - dachowiec, wysterylizowana, 3-letnia, z calym ekwipunkiem (kuweta itd.). Mysle: duza, ale pewnie znajdzie sie jakas dobra dusza co ja przygarnie. No wiec chyba jednak nie, bo za przyjemnosc przyjecia pod swoj dach jej kota kolezanka zyczy sobie... 100€
Jestesmy na etapie zastanawiania sie czy ten kot kupka zlotymi sztabkami, liczy na ulamkach, robi salta, czy moze jednak wymrukuje hymn panstwowy salutujac.
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2013-06-27 o 07:38 |
|
|
|
|
#646 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kurcze, za dużo chętnych to ona nie znajdzie, za dachowca to raczej nikt nie zapłaci tyle kasy, szczególnie, że można małego kociaka za darmo dostać.
|
|
|
|
|
#647 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 10
Yyyyyyyyyyyyy...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#648 | |
|
sissy that walk
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;41518923]To ona chce tą kotkę oddać czy sprzedać
Kurcze, za dużo chętnych to ona nie znajdzie, za dachowca to raczej nikt nie zapłaci tyle kasy, szczególnie, że można małego kociaka za darmo dostać.[/QUOTE]Oddac w dobre rece. Za drobna doplata Nie pojmuje jak mozna doroslego kota chciec sprzedawac. Rozumiem, ze z jakichs wzgledow go dalej trzymac nie moze, ale zeby jeszcze chciec na tym zarobic to szczyt szczytow - zawsze mi sie wydawalo, ze ludzie oddaja zwierzeta z bolem serca i tylko do zaufanej osoby. Zwlaszcza ze cena oderwana od rzeczywistosci zupelnie.
|
|
|
#649 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emeryt, poruszający się o kuli |
|
|
|
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale odnośnie dachowca to nie wiem Może po prostu jest im bardzo drogi...
|
|
#652 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
od 3 lat mam jamnika i bałabym się dopuścić do dziecka, bo jak widzi dzieciaki na placu zabaw (mieszkam zaraz obok) to zaczyna warczeć, a jak jakieś dziecko chce pogłaskać, to zaczyna warczeć, szczekać, jakby nie kaganiec to by pewnie zaczęła gryźć. Więc... myślę, że to zależy. Do niemowlaka bym żadnego psa nie dopuściła. Chociaż inaczej powiem - do psa nie dopuściłabym niemowlaka. a tak z innej beczki - mój pierwszy chłopak (daaawno były) do mnie pisze, że chyba zostanę ciocią. Ja pytam, że jak to, a on do mnie, że znał się z laską miesiąc, przespali się ze sobą, nie zabezpieczali się i teraz nie wie, zobaczą, czy będzie miała okres za miesiąc, jak nie to wezmą ślub. Pytam, czemu po 1 się nie zabezpieczali, po 2 czemu po 2 tygodniach nie zrobi laska testuu. Odpowiedź dostalam: "piliśmy i tak wyszło. a testu nie zrobi bo się wstydzi kupić". Okej, spoko. Pytam się, kiedy to było, może mogą kkupić tabletkę po. On mówi, że jakieś 19-20 godzin temu. No to jak najbardziej mogą kupić. Mówię mu, że kosztuje 60 zł i problem z głowy. a on do mnie, że drogo. No tak, przecież lepiej płacić przez najbliższe 25 lat na dziecko, niż raz wydać 60 zł na tabletkę po... |
|
|
|
|
#653 | |||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Cytat:
Para kretynow.
|
|
|
#654 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Nie ogarniam po co w ogóle napisał z tym do Ciebie… A już tym bardziej nie ogarniam całej reszty zachowania, którą tutaj opisałam.Mam nadzieję, że dziecka nie będzie, bo szkoda dziecka.
|
|
#655 |
|
Konto usunięte
|
Mam nadzieję, że jednak tego dziecka mieć nie będą, bo z całą moją niechęcią do dzieci, ale szkoda by mi go było... mieć za rodziców taką parę kretynów, mam nadzieję że nie.
a czemu pisał? Ogólni gadaliśmy i zapytałam co tam u niego
Edytowane przez 201803111829 Czas edycji: 2013-06-27 o 10:20 |
|
|
|
#656 |
|
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;41519658]Jakbym ja musiała oddać mojego kota to chyba ze łzami w oczach jeszcze bym dopłaciła aby ta osoba dobrze się nim zaopiekowała.[/QUOTE]
Kurde, ja bym jeszcze zapłaciła, żeby móc go odwiedzać... Tinkerbell, też nie lubię Michaela Jacksona
|
|
|
|
#657 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#658 | |||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
#659 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No ale dajcie spokój, odpowiedzialny chłopak! 20 godzin po fakcie, a on już ma plan - ślub i te sprawy na pewno wyjdzie taniej niż tabletka ![]() A tak serio - to nadal nie rozumiem po co Cię o tym poinformował
|
|
#660 |
|
Konto usunięte
|
Smalec najlepszy? Nieee, frytura jest najlepsza do smażenia czegoś bardzo głęboko jak np pączki, frytki, faworki i inne...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

A propos ryb to je uwielbiam
dzieki

Jestesmy na etapie zastanawiania sie czy ten kot kupka zlotymi sztabkami, liczy na ulamkach, robi salta, czy moze jednak wymrukuje hymn panstwowy salutujac.
Kurcze, za dużo chętnych to ona nie znajdzie, za dachowca to raczej nikt nie zapłaci tyle kasy, szczególnie, że można małego kociaka za darmo dostać.