![]() |
#5761 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja miałam ostatnio popsutą pralkę, chodziła ale nie podgrzewała wody, przyszedł w środę pan, otworzył pralkę docisnął jakiś kabelek poczekał chwilę aby sprawdzić czy już grzałka działa, skasował 80 zł i wyszedł ![]() ![]() Niki ciesze się że jutro z tż spędzicie dzień, jednak dla chcącego nic trudnego ![]() U nas dziś piękna pogoda, byliśmy na zakupach, mała usnęła wróciliśmy do domu, zjemy obiad i idziemy na plażę pobawić się w piaseczku ![]()
![]() |
#5762 |
Zadomowienie
|
O rany! Dawno mnie tu nie było, ale miałam naprawdę zwariowany tydzień.
Alienku bardzo Ci współczuję i nie wiem, co mogłabym jeszcze napisać, słów mi brakuje po prostu. Uczczę pamięć Twojej mamy minutą ciszy. Spieszmy się kochać ludzi, bo tak szybko odchodzą... Kasia już lepiej się czuje, już wszystko je, tylko, że z nosa jeszcze się leje no i pozarażała wszystkich u mojej mamy, opiekunkę i mnie. Jutro TŻ idzie z nią na kontrolę, bo dziś mierzyłam sobie ciśnienie i dołożyłam jej stetoskop do plecków i słychać szmery, więc lepiej, żeby została zbadana. Wczoraj byliśmy cały dzień na wsi u babci i przyjechałam tak padnięta, że nie miałam siły na nic. Poszłam spać ok. 19 razem z Kasią. Potem się na trochę przebudziłyśmy i dalej spać. Dziś wstałam z ogromnym bólem głowy, wzięłam tabletki, ale nic nie pomogło. Miałam jechać z TŻ-em w plener, ale w końcu usnęłyśmy znowu i teraz dopiero idziemy na spacer, może mi przejdzie. Mam tylko wyrzuty sumienia, że cały weekend nic nie zrobiłam i już raczej nie zrobię. Ale co tam lepiej pospacerować niż sprzątać. W końcu i tak się nabrudzi. Edytowane przez iwonamysza Czas edycji: 2007-04-15 o 11:54 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#5763 |
Zadomowienie
|
Nie ma tu nikogo, więc jestem zmuszona napisać post pod postem. Chciałam się tylko pochwalić dzieckiem mym, a co...
Dobrej nocki dziewczyneczki dla Was i Waszych pociech. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5764 |
Zakorzenienie
|
Iwonka mowi dobranoc a ja dobry wieczór
![]() Za dnia nie maiałam czasu by cos napisac..pogoda byla taka ladna ze szkoda bylo w domu siedziec... Iwonko Sliczna ta Twoja pannica..zdjecia sa rewelacyjne..az milo sie patrzy.. Widziałam ze Ninamamma ma juz internet bo byla na gg ale nie wiem czemu tu juz nie zaglada.. ![]() ![]() No no nie bede zapeszac bo brakuje tu Nel i Katesi dziewuszki..? ,a wy gdzie??? |
![]() ![]() |
![]() |
#5765 |
Zadomowienie
|
Iwonko Kasiulka śliczna na tych foteczkach, ogólnie całe fotki są świetnie zrobione
![]() My zaraz mykamy na spacer dzisiaj 20 stopni wiec trzeba korzystać ze słoneczka ![]() ![]() ![]()
#5766 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki!
Iwonko zdjecia świetne ![]() A my właśnie wróciliśmy z miasta,pogoda u nas piękna ![]() ![]() Jak sie wyśpi to znów w plener idziemy,musze zrobić zakupy bo w lodówce światło ![]() ![]() ![]() Kasiu dobrej zabawy ![]() aaaa...rzadziej bede pewnie zaglądać bo zaczął sie dla nas gorący okres z mieszkaniem ![]() ![]() Wika zasnęła i ja ide parzyć kawke,bo jeszcze dziś nei piłam ![]() buźka ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pogoda u nas wymarzona..Pewnie zazywając sloneczka kazda z nas rzadziej tu zagladnie ![]() Jastin pewnie juz figurka na 5+ wiec stroj kupuj i wyginaj śmiało ciało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5769 |
Zakorzenienie
|
A to Szymuś z wczorajszego spacerku ..
Edytowane przez Moni@ Czas edycji: 2007-04-16 o 12:19 Powód: zmiana zdjecia na opisane |
![]() ![]() |
![]() |
#5770 |
Zakorzenienie
|
ooo jak tu ładnie kolorowo od zdjęć
![]() Dziewczyny śliczne te Wasze słoneczka ![]() Moni@ tam na zdjęciu z Szymusiem, to kawałek Ciebie widać??? Jak tak to laska z Ciebie i figurkę masz super ![]() Byliśmy w sobotę na chrzcinach, tż o 21 pojechał, a ja sobie zostałam, bo bardzo fajnie było i wesoło (jednak to prawda chyba, że jak się gdzieś nie chce iść, to potem jest fajnie ![]() ![]() ![]() Na drugi dzień tzn. wczoraj, zaprosili nas na poprawinki, oczywiście wcześniej musieliśmy zaliczyć wesołe miasteczko w Krakowie, takie fajne przyjeżdza co rok (holenderskie) ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona zapalona milosniczka silowni, ja moge sobie tylko pomarzyc o takiej fogurze ![]() Zazdroszcze karuzelek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5772 |
Zakorzenienie
|
Moni@ tez będziesz miałą taką frajdę ,tylko Szymuś podrośnie
![]() ![]() ![]() a tu parę fotek z karuzel ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5773 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze to
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5774 |
Raczkowanie
|
Witam po tak dlugiej przerwie!!!!
![]() Odcieli mnie od internetu(wlasciciele mieszkania t6akie chamy!)ale mam nadzieje ze teraz juz bedzie zawsze internet ![]() Przez ten dlugi czas,zmobilizowalam sie wkoncu i zapisalalm sie na areobik z fitnessem!Teraz tylko czekam na efekty bo lato juz czuc u nas... Nina rosnie tylko wiekszy lobuziak sie z niej zrobil ale tez musze przyznac ze taka z niej Zosia samosia i do tego spryciula ![]() No ale widze ze napisalyscie mnostwo postow nadazyc niemozna...i jakos kolorowiej tutaj(troche zmian w forum),piekne karuzele Niki-napewno swietna zabawa!!! Fajnie znow z wami gadac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5775 |
Zadomowienie
|
No i było przedstawienie ale bez mojej Julii
![]() ![]() ![]() Moni@ Szymuś śliczny ![]() ![]()
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez kkasiaaa Czas edycji: 2007-04-16 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#5776 |
Zadomowienie
|
Julia leży w łóżeczku tak jak kazała lekarka, mała marudzi więc i ja zaraz umyję i lulu, a ja wieczór będę miała dla siebie
![]() ![]() Humbak i Jastin wy jesteście miłośniczkami kwiatków wiec napiszcie mi jak nazywa się ten kwiatek, czy to odmiana fikusa ![]()
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez kkasiaaa Czas edycji: 2007-04-27 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#5777 |
Rozeznanie
|
Moim zdaniem to odmiana jakiegos pnącego filodendrona, musze sprawdzić w swojej mądrej książce
![]()
#5778 |
Zakorzenienie
|
Witaj ninamamma
![]() Mam do Ciebie takie pytanko, Ty daleko mieszkasz od miejscowości Foggia??? Mam tam koleżankę (siostra szwagra) przyjechała teraz na kilka dni do PL i tyyyle mi opowiadała jak super jest we Włoszech i jak ciepło ![]()
![]() |
#5779 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Oj Kasiu biedna ta Twoja Juleczka ![]() ![]() Moni@ do figury na 5+ to mi jeszcze sporo brakuje ![]() ![]() ![]() Ale musze przyznać ze 4 cm w pasie mam do tyłu,tylko wstrętne boczki mi zostały ![]() ![]() Wczoraj pokazywałam Wice Twojego Szymonka na fotkach,i ona przesyłała mu buziaczki i krzyczała "dzidzia""dzidzia" ![]() ![]() Ninamama miło Cię znów widzieć ![]() Kasiuco do tych kwiatków to ja sama nie wiem ![]() Szkoda ze nie widać jak duże sa te liście bo ja mam w domu takie,i ten kwiat który ma drobniejsze listki to u nas mówi sie na niego strzałka ozdobna(ale to tez odmiana filendrona),on jest pnący,zwisający ![]() ![]() Fikus to napewno nie jest ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5780 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny. Moja córeczka jest w podobnym wieku co Wasze dzieciaczki, więc chcę Was prosić o radę w sprawie spacerówki. Pewnie planujecie, lub już zakupiliście taki wózek. Czy możecie mi jakiś polecić? Przeglądałam allegro i wybór jest ogromny. Ale wiadomo, że wszystko wychodzi podczs użytkowania.
Teraz mam wózek wielofunkcyjny i powoli mam go dość. Jako wózek głęboki jest super, ale jako spacerówka do kitu. Przede wszystkim jest za ciężki, waży 17 kilo. Mieszkam na 4 piętrze bez windy i wnoszenie go to koszmar. Idealna spacerówka dla mnie musi być; lekka,wygodna dla dziecka, zajmować mało miejsca po złożeniu, mieć kosz na zakupy i najlepiej aby miała jeszcze folię przeciwdeszczową i okrycie na nóżki. No i żeby cena nie zwaliła mnie z nóg. Fajne są spacerówki z serii Baby Dreams. Co o nich myślicie? Wiem, że jest wątek dotyczący spacerówek, ale małe jest nim zainteresowanie, dlatego proszę Was o rady. Pytałam także dziewczyn z lutowo-marcowych, trochę mi ich posty przejaśniływ głowie, ale jestem ciekawa, jakie Wy macie doświadczenia jesli chodzi o spacerówki. |
![]() ![]() |
![]() |
#5781 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jastin ale ci zazdroszczę że mozesz założyć strój dwuczęściowy, ja mimo że mieszkam przy plaży i często bywam na plaży to w strój nie wskocze bo się wstydzę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5782 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Napewno przy zakupie trzeba zwrócić uwagę na wagę i amortyzację. To drugie najlepiej sprawdzić przyciskając tylne koła by unieść przednie...tzn tak jakbyś wjeźdżała na chodnik, schodek (nie wiem jak to inaczej opisać) Weź jeszcze pod uwagę jak rozkładane jest opracie jeśli dziecko czasami zasypia na spacerze. I pojemność kosza...czy da radę wrzucić tam np codzienne zakupy i zabawki do piasku ![]()
![]() |
#5783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale co ja sie bede przejmować,poza tym jak sama napisałaś gorsze czasem po tych plażach paraduja dziewczyny,wiec nie ma co sie wstydzić ![]() A z tym oplalaniem to ja teraz chodziłam na solarium ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czarina w sprawie spacerówki to ja sie zabardzonie nie bede wychylać bo moja Wika ma najzwyklejszą,kupiliśmy ja na allegro,fajna cenka,jak dla mnie super sie ja użytkuje,ma foli przeciwdeszczową,okrycie przed wiatrem,na górze przy rączce ma miejsce na napoje,kosz na zakupy,ma 3 poziomy oparcia i jak dla mnie jest ok.fakt słaba amortyzacja,ale jest lekka,śzybko sie ja składa i wsumie nie narzekam,poza tym ciesze sie ze nie kupowałam droższej bo teraz moja córa i tak nie chce w niej siedzieć tylko cały czas by chodziła na nóżkach,a tyle zeby sie wybrac do sklepu albo zeby sie w niej zdrzemnęła to wystarczy. Foteczka dla Ciebie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj Czarina, jak milo czytac jak ktos prosi o rade..I oczywiscie chetnie pomozemy.. ![]() Ja mam wozek Coneco Solar, jestem z niego bardzo zadowolona ale wiem ze jest to drogi wozek (ok 500-600zł) ale ja miałam podobny problem bo mieszkam na 2 pietrze i musialam poszukac wozka naprawde lekkiego i skladanego w tzw parasolke...Wozek jest na aluminiowych rurkach, posiada okrycie na nozki, posiada tez folie przeciwdeszczowa...Kola sa przednie skretne ale mozna je tez zablokowac i beda sztywne..Dziecko w tym wozku wysoko siedzi, nie wdycha tak spalin z samochodów..Wozek jest dost w 4 kolorach oto foteczki.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5786 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5787 |
Zakorzenienie
|
PS Polecam tez takie wozki choc nie wiem jakie sa w uzytkowaniu, ale tez je sprzedawca chwalil mojej kolezance bo niedawno kupowala spacerowke..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5788 |
Raczkowanie
|
Witam
Niki daleko mieszkam bo az na Sycylii(twoja znajoma jest z poludnia Wloch)ja na wyspie...ale bez przesady w Polsce tez jest super.Chodz ja tu tez nie narzekam ![]() Ja mam spacerowke-parasolke.Jednak kupilam bardzo stabilna i nie narzekam bo moge z latwoscia podnosic... Dobra wkleje pare fotek ![]() Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/ ![]() Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/ ![]() Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
#5789 |
Zakorzenienie
|
Ja mam wózek Baby Dreams jestem zadowolona, poza jedną małą wadą... nie da się go prowadzić jedną ręką, bo od razu skręca mi w lewo
![]() ![]() nina w Polsce byłoby super gdyby nie niektóre chore przepisy tu panujące ![]() ![]() Foteczki super ![]() ![]()
![]() |
#5790 |
Zakorzenienie
|
Ninamamma wiatamy po dlugiej nieobecnosci
![]() ![]() A Ty tez laseczka..Wlosi maja na kim oko zawiesic, bo oni to uwiebiaja przeciez blondynki ![]() Jastin widzisz..Ty narzekasz na boczki inne na cellulit..Inne znow na rozstepy..Ale masz racje..jak widzi sie na plazach kobiety ktore maja co pokazac i sie tego nie wstydza to co my mlode mamusie mamy sie krepowac.. W koncu jak napisała Kasiaaa urodzilysmy dzieci prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.