Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-27, 15:40   #301
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII

Cytat:
Napisane przez creatives Pokaż wiadomość
meeedzik , bardzo fajne kształty tych sukienek i chyba mam ten sam telefon.
Właśnie ta pierwsz bardziej mi leży i materiał ma lepszy, wygodniejsza jest
samsunga ? bardzo go lubię
Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Kiecka z paskiem mi się bardziej podoba.
Ale Ty jesteś ładna!

Na pierwszej fotce wyglądasz jakbyś się usmażyła na słońcu
Więcej głosów na pierwszą kieckę widzę muszę po nią wrócić mam nadzieję, że będzie chyba że do 5 lipca znajdę jeszcze jakąś ładną

Gdzie ja tam ładna dzięki

Usmażyłam się w zeszły czwartek teraz już mi zeszło trochę
Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
Ta pierwsza ma świetny fason, jeśli nie jest biała (a na taką wygląda) to bym tą wybrała
ta druga jakaś średnia
Ta pierwsza jest miętowa na zdjęciu właśnie słabo kolory widać a ta druga jasna koralowa/brzoskwiniowa

No to teraz jakie butki do mięty wybrać i żakiet?
Stary 2013-06-27, 15:45   #302
WarOfWorlds
Zadomowienie

meeedzik w tej z paskiem ślicznie

Dobrze, że tak gadacie o tym Bhiringraju, bo bym prawie zapomniała, że go zamówiłam i muszę pojechać odebrać ale się jaram kończy mi się Henaara to bęzie akurat Cieszę się, że wreszcie go dorwałąm na helfach, bo był ostatnio ciągle niedostępny

Dziewojeee, trzymajcie kciuki jutro o 9, bo idę na rzeź niewiniątek Będzie jakiś cholerny cud jak ten egzamin zdam Edzia: zaczaruj proszę
Nawet nie zdążyłam wszystkiego przerobić, a co dopiero powtórzyć....

ZUZKA
WarOfWorlds jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 15:47   #303
creatives
Zadomowienie

GG do creatives

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Właśnie ta pierwsz bardziej mi leży i materiał ma lepszy, wygodniejsza jest
samsunga ? bardzo go lubię
Tak, tak, samsung galaxy cośtam

Cytat:
Dziękujemy, dziękujemy just
Ale jak się niby można uczyć do matury pisemnej z języka? Przecież tam mogą być jakiekolwiek słowa jak ja to guwno znam to się spiję jak nigdy, o!
O, i to dobry pomysl jest No nauczyć się nie da, bo nie wiesz na co trafisz, tak samo z matmy, jak się można nauczyć kombinować? Mnie rodzice obiecali wakacje w przyszłym roku za średni wynik ze wszystkiego 80%

01.05.2013 - włosomaniaczę

lubię czytać 88/52

creatives jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 15:51   #304
meeedzik
Zakorzenienie

WarOfWorlds mam nadzieję, że jak za tydzień pojadę to kiecuszka będzie na mnie czekała i nikt mi jej nie wykupi
Oczywiście kciukasy będą

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

creatives zgadza się

Zdenkowałam dziś alterrę migdał i papaja na skalp poszedł gp z papryką, zastanawiam się co użyć po myciu, może fp ?
Stary 2013-06-27, 15:52   #305
grudniowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/Pielegnacja/ABC-pie...-Tonik-owsiany
Tym się zainspirowałam Jutro rano albo jeszcze dzisiaj wieczorem pierwsze testy.
Daj znac jak wrazenia Niedawno widzialam tu przepis na tonik z wody ryzowej. Ten mnie kusi tylko musialbym jakis ryz organiczny zlapac i wytlumaczyc Mlodemu dlaczego chce kupic paczke ryzu i dlaczego nie zostanie zjedzony
Stary 2013-06-27, 15:53   #306
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:

Ta pierwsza jest miętowa na zdjęciu właśnie słabo kolory widać a ta druga jasna koralowa/brzoskwiniowa

No to teraz jakie butki do mięty wybrać i żakiet?
A no to jak miętowa to spoko

Ja w maju na komunię miałam miętową sukienkę to miałam żakiet i buty czarne.

Kiedy idziesz na ten ślub? Bo jak będzie bardzo ciepło to w sumie do tej sukienki żakiet nie będzie Ci potrzebny bo nie jest specjalnie goło u góry, to wtedy spokojnie czarne buty i torebka mogą być. Będzie się z paskiem komponować ładnie.

Jeśli chcesz z żakietem to z czarnym może być niby za ciemno ale w sumie to tylko do kościoła, potem i tak bez więc mógłby być. Ale ja nie lubię przeładowania kolorów w stroju więc moja opinia może być inna niż reszty.
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 15:55   #307
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grudniowa Pokaż wiadomość
Daj znac jak wrazenia Niedawno widzialam tu przepis na tonik z wody ryzowej. Ten mnie kusi tylko musialbym jakis ryz organiczny zlapac i wytlumaczyc Mlodemu dlaczego chce kupic paczke ryzu i dlaczego nie zostanie zjedzony
No ryżowy też kusił, ale stwierdziłam, że nie będę ekstra kupować jakiegoś tam hiper duper organicznego ryżu i wykorzystam to, co mam w domu
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-27, 16:00   #308
Nieszka__
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość

Sama wcierałam wcierki na godzinę i myłam włosy, a efekty były
Ok, dzięki wielkie za odpowiedź
Nieszka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 16:04   #309
meeedzik
Zakorzenienie

SoBitter 3 sierpnia czyli możliwe, że będzie gorąco ale jak patrzę za okno i pomyślę, że w sierpniu będzie taka pogoda jak teraz ( 10-15 stopni na plusie ) to wolę w razie W mieć ten żakiet
Też nie lubię jak za dużo kolorów jest, buty chciałabym jakieś sandałki, a w sklepach nie widziałam nic czarnego, wszystko teraz kolorowe

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

SoBitter 3 sierpnia czyli możliwe, że będzie gorąco ale jak patrzę za okno i pomyślę, że w sierpniu będzie taka pogoda jak teraz ( 10-15 stopni na plusie ) to wolę w razie W mieć ten żakiet
Też nie lubię jak za dużo kolorów jest, buty chciałabym jakieś sandałki, a w sklepach nie widziałam nic czarnego, wszystko teraz kolorowe
Stary 2013-06-27, 16:23   #310
mrookuu
Raczkowanie

Jaki indyjski olej polecacie ? Dodam, że vatika mi kompletnie nie służy
mrookuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 16:25   #311
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez tisiphone Pokaż wiadomość
Może jest odwodniona i się przetłuszcza? Miałam tak parę lat temu.

[swoją drogą sprawdziłabym tą autoagresje, a u genetyka byłaś? Przepraszam, może nie powinnam.
Może... Pomyślę nad tym w wakacje

Nie byłam. Mam w planach immunologa, ale na razie żadnego nie znalazłam. Z resztą potrzebne mi skierowanie, a co lekarz ma mi na nim napisać? Z resztą, do tej pory tylko jedna lekarka wpadła na pomysł zw. z autoagresją, a reszta ma ją za wariatkę, "bo to takie rzadkie przypadłości, że aż niemożliwe"
Cytat:
Napisane przez tisiphone Pokaż wiadomość
W Naturze jest do 29 promocja -40% na wszystko z Bell
O curfa
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-27, 16:41   #312
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ghassoul

kurde nic dzisiaj nie zrobiłam przez was i allegro na studia... a w piątek mam ten ustny i oddanie projektu... także jutro będę cisnąć cały dzień i całą noc przez dzisiejsze lenistwo
jak mnie zobaczycie na forum, to mnie wygońcie
skąd ja to znam. zamiast magisterkę ogarniać to siedzę na wizażu

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
A ja jakoś nie mam weny na pisanie . TŻ poprosił mnie żebym założyła bloga i opisała na nim swoje marzenia w stosunku do niego i tak codziennie dodaję nowe wpisy . Póki co jest prywatny, ale może kiedyś udostępnie wpisy na publicznym
super pomysł! on też pisze tego bloga?

Cytat:
Napisane przez dilula Pokaż wiadomość
Trzymajcie za mnie magiczne kciuki, bym zdała ostatni egzamin, który pisałam w poniedziałek. To byłby cud, gdybym zdała, a z Waszą pomocą na pewno się spełni!
nie martw się. na pewno nie udupi całej drugiej grupy bo nie będzie mu się chciało robić poprawki.

Cytat:
Dziękuję dziewczyny za wszelkie rady jeśli nie będzie upałów, to ubiorę czarne bryczesy (grube legginsy :P), do tego błękitną koszulę, czarną marynarkę i nude szpilki - tak chyba będzie bardziej elegancko. tylko szpilki średnio mi się widzą, bo będę musiała w piątek sporo latać - mam jeszcze oddanie projektu i będę musiała iść do drukarni, później zanieść ogromne plansze itp itp. a jak będzie ciepło, to wezmę tę sukienkę. tylko się zastanawiam, czy odkryte sandałki to dobry pomysł ?

dzisiaj mam niezłą adrenalinę, żeby ze wszystkim się na jutro wyrobić. także wracam do roboty, a Wam życzę miłego dnia!

dodam tylko, że mam ghd po wczorajszym miksie ulubionych masek

i witam nową włosomaniaczkę )
to zależy jakie odkryte sandałki. najważniejsze jak Ty się w tym czujesz. ja np. lubię chodzić czasami w szpilkach bo dodają pewności siebie. a zawsze można wziąć buty na zmianę.

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
kascysko O! ale Ci zazdroszczę, że masz tak blisko do rossmana czy Auchan ja jestem z Oświęcimia i jedynie co tu mam to drogeryjki, w których uginają się półki pod silikonowymi produktami

Dostanę jedynie rypacza z barwy i joanny, wcierę z jantara, odżywkę z garniera i to by bylo na tyle, reszte muszę z neta zamawiać :-(
rozwalił mnie ten tekst
wiesz, mam rosmana pod blokiem. i to też nie jest tak kolorowo, bo wchodzę po jakąs pierdołe, wychodzę z wózkiem rzeczy

Cytat:
Napisane przez mrookuu Pokaż wiadomość
Obiecane zdjęcia.
Wybaczcie jakość.
Włosy zaraz po wstaniu, także troszkę roztrzepane

P.S Dzięki dziewczyny, nie spodziewałam się tak miłego powitania
PIĘKNE!

Cytat:
Jest źle. Z nudów zrobiłam sobie tonik owsiany Jakoś mi tak dziwnie, że nie muszę żadnych projektów robić, poprawiać po raz tysionc pińcet sto dziewięćset swoją pracę mgr i innych bzdur robić.

Chyba teraz czas uporządkować szafę z ciuchami, bo mi ciuchy z niej jakimś cudem wyfruwają kiedy ją otwieram
jak będzie Ci się nadal nudziło to zapraszam. mój pokój nie sprzątany przez sesję

Cytat:

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Może... Pomyślę nad tym w wakacje

Nie byłam. Mam w planach immunologa, ale na razie żadnego nie znalazłam. Z resztą potrzebne mi skierowanie, a co lekarz ma mi na nim napisać? Z resztą, do tej pory tylko jedna lekarka wpadła na pomysł zw. z autoagresją, a reszta ma ją za wariatkę, "bo to takie rzadkie przypadłości, że aż niemożliwe"

O curfa
o ja biorę ślub 3 sierpnia. może idziesz do mnie?

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 16:41   #313
grudniowa
Rozeznanie

Cytat:
Moze amle? Niestety nie umiem powiedziec czy cos mi robi dobrego z wlosami, bo odkad sie przenioslam, to nic mi nie dziala i mam suche siano bez wzgledu na wszystko.

Czy ktoras z Was ma moze doswiadczenie z henna? Bo mam i chce zrobic, ale nieopatrznie weszlam na watek o hennie I teraz juz nic nie wiem.
Normalnie zalalabym prawie wrzatkiem, poczekala az nieco ostygnie i wrzucila na skalp. Ale tam pisza cos o rozmieszaniu z sokiem z cytryny, postawieniu na noc w temperaturze pokojowej i dopiero wtedy rozprowadzaniu na wlosach. No i juz w koncu nie wiem. Na opakowaniu jest klasycznie - zalac goraca woda. Henna, ktora mam to taka nasza rubina(nie wiem czy jeszcze sie u nas pod ta nazwa sprzedaje, ale ma wyjsc ciemnoczerowna). Wiec moze to z cytryna odnosi sie do 100% henny?
Stary 2013-06-27, 16:41   #314
XminorXlosX
Zakorzenienie

Kurde , nie wiem czy dam radę nadrobić
Dopiero teraz moje zamówienie z AM jest wysłane... Nie lubię czekać

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 16:48   #315
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Kurde , nie wiem czy dam radę nadrobić
Dopiero teraz moje zamówienie z AM jest wysłane... Nie lubię czekać
A kto lubi czekać?
Stary 2013-06-27, 16:52   #316
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość
No to chyba sobie odpuszczę to z Bell, a kupię tą l'biotica jak zdenkuję Eveline
Nie zauważyłam, żeby ta z Eveline jakoś mi zbawiennie na rzęsy zadziałała, ale jak ją dam na noc to jak rano tuszuję rzęsy to marzenie

Cytat:
Napisane przez halbtrocken Pokaż wiadomość
Udało mi się zrobić taki burdel, jak w załączniku. Jest strasznie luźny, nienawidzę luźnych upięć, mam wrażenie, że zaraz wszystko zjedzie (i w 99% przypadków tak jest )
Podpięłaś wsuwkami ? Ładny taki lekko rozwalony

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
A kto lubi czekać?
Nie wiem może jakiś psychopata delektujący się cierpieniem

Stary 2013-06-27, 16:52   #317
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
A w ogóle pożalę Wam się. Gadałam przed chwilą z TŻ przez telefon. Jest u niego od paru dni kuzynka, z którą spotkaliśmy się parę dni temu. TŻ mi opowiada, że jego kuzynka myje włosy tylko szamponem i robi z włosami czyt. prostuje. Włosy ma lśniące, grube, no ogólnie ładne. A prostuje je od dobrych paru lat. Nawet się chwaliła, że fryzjerka się dziwiła, że ma takie zdrowe włosy mimo prostowania.
Gdzie tu sprawiedliwość? Jak żyć?
ech, sprawiedliwości nie ma pomyśl sobie, jakie te włosy byłyby ładne nieprostowane...

dostałam telefon - mam dzień próbny w pracy i przydzielono mi plan na III rok, nawet znośny i pozmieniałam już co chciałam, idealni ćwiczeniowcy i ludzkie godziny

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 16:55   #318
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Nie wiem może jakiś psychopata delektujący się cierpieniem
Omg
Stary 2013-06-27, 16:56   #319
mrookuu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez grudniowa Pokaż wiadomość
Moze amle? Niestety nie umiem powiedziec czy cos mi robi dobrego z wlosami, bo odkad sie przenioslam, to nic mi nie dziala i mam suche siano bez wzgledu na wszystko.

Czy ktoras z Was ma moze doswiadczenie z henna? Bo mam i chce zrobic, ale nieopatrznie weszlam na watek o hennie I teraz juz nic nie wiem.
Normalnie zalalabym prawie wrzatkiem, poczekala az nieco ostygnie i wrzucila na skalp. Ale tam pisza cos o rozmieszaniu z sokiem z cytryny, postawieniu na noc w temperaturze pokojowej i dopiero wtedy rozprowadzaniu na wlosach. No i juz w koncu nie wiem. Na opakowaniu jest klasycznie - zalac goraca woda. Henna, ktora mam to taka nasza rubina(nie wiem czy jeszcze sie u nas pod ta nazwa sprzedaje, ale ma wyjsc ciemnoczerowna). Wiec moze to z cytryna odnosi sie do 100% henny?

Właśnie amla chyba najbardziej mnie kusi.
A co do henny, to ja zawsze robiłam tradycyjnie, zalewałam gorącą wodą i na włosy
mrookuu jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-27, 17:07   #320
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
dostałam telefon - mam dzień próbny w pracy i przydzielono mi plan na III rok, nawet znośny i pozmieniałam już co chciałam, idealni ćwiczeniowcy i ludzkie godziny
super

http://www.youtube.com/watch?v=600Py...embedded#at=24
O mój Boshe...

Stary 2013-06-27, 17:08   #321
say-hello
Zakorzenienie

już nie muszę się martwić co ubrać na ustny, bo nie zdałam pisemnego
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 17:11   #322
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:

no, laski, to dałyśmy dupy z kciukami tym razem.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 17:12   #323
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
poprawisz

Stary 2013-06-27, 17:14   #324
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WarOfWorlds Pokaż wiadomość
Dobrze, że tak gadacie o tym Bhiringraju, bo bym prawie zapomniała, że go zamówiłam i muszę pojechać odebrać ale się jaram kończy mi się Henaara to bęzie akurat Cieszę się, że wreszcie go dorwałąm na helfach, bo był ostatnio ciągle niedostępny
Kusicielka!
Cytat:
Napisane przez creatives Pokaż wiadomość
O, i to dobry pomysl jest No nauczyć się nie da, bo nie wiesz na co trafisz, tak samo z matmy, jak się można nauczyć kombinować? Mnie rodzice obiecali wakacje w przyszłym roku za średni wynik ze wszystkiego 80%
Moi mnie dobrze znają i za 30% są mi w stanie dać wszystko
Cytat:
na skalp poszedł gp z papryką, zastanawiam się co użyć po myciu, może fp ?
Też się zastanawiam. Chyba Oleo
Cytat:
Amla jest na parafinie i śmierdzi, więc nie polecam. Sesa też podobno capi
Ale polecam Heenarę
No i te indyjskie proszki też świetne są. Mam zamiar wypróbować jak najwięcej. A mam dopiero jeden do twarzy
Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
o ja biorę ślub 3 sierpnia.

Zrobiłam 5/6 Killera

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 17:16   #325
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
jak będzie Ci się nadal nudziło to zapraszam. mój pokój nie sprzątany przez sesję
Sama u siebie mam sporo burdelu. Na kolejne dni zostawię sobie ogarnianie notatek, kserówek i książek. Muszę też sobie posprzatać w szafce z kosmetykami, bo mi się wszystko porozwalało

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
ech, sprawiedliwości nie ma pomyśl sobie, jakie te włosy byłyby ładne nieprostowane...

Nie chcę nawet myśleć, dlatego jej nie będę proponować odżywek, bo uzna za głupią patrząc na moje lichelce

Tak szybko plan?! U mnie jak plan był 2 dni przed zajęciami to było dobrze.

Powodzenia na dniu próbnym
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 17:16   #326
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 17:17   #327
versatille
Zakorzenienie

Cytat:

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-27, 17:21   #328
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

say
Stary 2013-06-27, 17:22   #329
say-hello
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny...
najbardziej mnie teraz wkurza fakt, że we wrześniu będę się tego uczyć drugi raz.
i komentarze koleżanek typu "dwóch zadań nie zrobiłam, resztę ściągnęłam i mam czwóreczkę, jupi" ;/
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 17:29   #330
WarOfWorlds
Zadomowienie

Cytat:
Kusicielka!

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Cytat:
dzięki dziewczyny...
najbardziej mnie teraz wkurza fakt, że we wrześniu będę się tego uczyć drugi raz.
i komentarze koleżanek typu "dwóch zadań nie zrobiłam, resztę ściągnęłam i mam czwóreczkę, jupi" ;/
Jak ja nie cierpię takich tekstów
trzym się
I dobrze Cie rozumiem, aż się boje jutra... Z jednej strony od jutra wolne i się cieszę tak czy siak, ale co to za wolne jak się okaże, że mam poprawkę... Oby nieee

ZUZKA
WarOfWorlds jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości