|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Drogie Panie, jako zaawansowany wiekiem człowiek i stażem małżonek powiem w kwestii filmu tak: zdecydowanie takie dzieło nabiera znaczenia po latach. Po weselu zobaczyłem swój film raz!. Później przeleżał 8 lat nietknięty. A teraz, z juniorem mam ubaw, że hej jak sobie to włączymy od czasu do czasu. Krótko mówiąc, dla pokazywania dzieciom warto
|
|
|
|
#3962 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Ines G R A T U L A C J E
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
zdalismy. ja 4.5 a TZ 4.0
|
|
|
|
#3964 |
|
Rozeznanie
|
Misia no to super!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
|
|
|
|
#3966 | ||
|
Wtajemniczenie
|
nam kwartet tez zaspiewał 1000.. a jest z tego samego miasta
fakt że więcej osób, ale żeby 3 czy 4 pieśni zagrać i zgarnąć tyle..?Cytat:
bądź taką dobrą panią dentystka jak moja pani dentystka to będziesz mieć peeeełno pacjentów! Kasiulenkowo, szklaneczko, ja zawsze czytam wasze posty bo tyle jest nowych nicków że jesteście jednymi z niewielu kt9óre pamiętam! i Kasiu,ciebie też pamiętam! ![]() Cytat:
chciałabym zaprosić 6 przyjaciółek, plus osoba towarzysząca.. a tż zastanawia się jakiego KOLEGĘ zaprosić ![]() Gratulacje!!!!! (matko jakie to pracochłonne! )
|
||
|
|
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3968 |
|
Zadomowienie
|
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje Wam ;*
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3970 |
|
Zadomowienie
|
Gratulacje, dziewczyny!
|
|
|
|
#3971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny nie nadrobię Was, cały czas zakuwam do obrony Dziś TŻ ma urodziny - 27 ![]() W sobotę robi urodziny więc spędzę dzień w kuchni ![]() Ja jeszcze nie mam świadkowej, mam dwie siostry ale wiem, że one nie mają zbytnio czasu, mają też dzieci i na weselu się nie rozdwoją a ja nie chcę im robić "kłopotu". Mam też przyjaciółkę, siedzi w Poznaniu, znamy się od gimnazjum, razem byłyśmy w liceum. Widujemy się rzadko niestety ale jesteśmy sobie bliskie, znamy się bardzo dobrze, wszystko o sobie wiemy i ona bardzo się cieszy, że biorę ślub i wiem, że byłaby zachwycona będąc moją świadkową ![]() TŻ ma siostrę, jedną jedyną i nie wiemy czy dwóch kobiet na świadków nie wziąć ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o świadków to u nas już dawno ustalone. Ja mam 2 braci, TŻ 2 siostry i brata. Wybraliśmy mojego brata (31 l.) i siostrę TŻ (35 l.)
Oczywiście już po zaręczynach poinformowałam brata, że został wybrany i byłoby mi bardzo miło, zgodził się
|
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
u nas swiadkowie sa para i sa to nasi wspolni przyjaciele
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3974 |
|
Zadomowienie
|
naprawde druhny do polska tradycja?
![]() to prawda! jest tyle nowych dziewczyn (ktore serdecznie witam ale juz nie gadam głupot![]()
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje
![]() rany, tylko dziś wysłałam 18 cv jestem totalnie wypluta. Na dodatek po tych tabletkach się kiepsko czuję ![]() ide się położyć chyba.... Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-06-27 o 16:35 |
|
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3977 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3978 |
|
Konto usunięte
|
Gratuluję zdanych egzaminów i rocznic
![]() My mamy wybranego jednego świadka, znaczy TŻ wybrał, ja nie wiem kogo wziąć
|
|
|
|
#3979 | |
|
Zadomowienie
|
misia gratuluję!
![]() Cytat:
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzajta http://www.etsy.com/listing/12660910...op_home_active fajne, np w kolorze cielistym lub delikatnym różowym
A tu ozdoby do włosów http://www.etsy.com/shop/serenitycry...ef=seller_info
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2013-06-27 o 17:05 |
|
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
Widzialas, odpisalam ci jak robilam save the date
?
|
|
|
|
#3982 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Już jutro obrona... i koniec tego dobrego. Potem od razu jadę z M. do mojego domu rodzinnego, robię sobie 1,5 tyg. "wakacji" A od połowy lipca staż. I się zacznie zapierdzielanie w pracy.Czytałam tak sobie co piszecie o kamerzyście na ślubie i weselu. Ja jak dotąd nie chciałam, ale zaczęłam się zastanawiać nad jakąś "skróconą" wersją. Muszę to rodzinnie obgadać żeby potem nie żałować ![]() A co do koleżanek i przyjaciółek to z wszystkich znajomości od podstawówki do liceum została mi dwójka - przyjaciel i jego dziewczyna, a moja koleżanka z klasy. Z resztą kontakt mam bardzo sporadyczny. Teraz mam kilka bardzo dobrych koleżanek i jedną przyjaciółkę na studiach no ale studia się kończą więc zobaczymy czy znajomości przetrwają... Oby. Lece jeszcze coś powtórzyć na jutro i skończyć pakowanie pudeł, które trzeba wywieźć do domu. Nie wiem kiedy znów uda mi się zaglądnąć na forum, także życzę Wam udanego weekendu/ wakacji/ imprezowania/ spokoju w pracy itp.
|
#3983 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hello
Cytat:
Cytat:
![]() Gratuluję i życzę kolejnych udanych wspólie spędzonych rocznic ! Ja jestem świeżak na tym forum, więc nie pamiętam, ale GRATULUJĘ !! ![]() SUPER ![]() Ja dziś namawiam TŻ do wykonania telefonów do zespołów na wesele (mamy upatrzone dwa) ale nie zabrał się do tego... Jak przeliczacie alkohol i napoje na wesele bez poprawin?
|
|
#3984 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A napoje.. cięzko. nam wlaścicielka zaproponowała że jak wykorzystamy nasz limit (litr na osobę) to będą dokładać w miarę potrzeby a potem nam policzą tak jak byśmy zapłacili w hurtowni. Wygodne to,bo nie będziemy musieli tego tachac z makro, potem wnosić i wynosic z sali jakby zostało
|
|
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też jestem na etapie pakowania się. Jeszcze tydzień i baj. Zazwyczaj jest mi smutno jak się wyprowadzam. Takie uczucie towarzyszyło mi, jak kończyłam ostatni rok studiów i z dużego miasta musiałam przenieść się do domu rodzinnego w moim mieście. Tym razem jest inaczej. Cieszę się bardzo, bo będę mieć TŻ codziennie po pracy dla siebie, a niecały rok później zamieszkamy razem. Martwi mnie tylko kwestia, czy uda mi się znaleźć od września pracę w naszej okolicy. Jeśli nie, to co najmniej pół roku mogę pracować w tej szkole, ale znowu 100 km od TŻ... Ale ciii... staram się nie martwić tym teraz. Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-06-27 o 18:06 |
|
|
|
|
#3986 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3987 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() missmalezji litr na osobę? Toż to strasznie mało.... plus taki, że policzą Was jak w hurtowni. Ja na szczęście napoje zimne mam bez ograniczeń Edytowane przez 201605100 Czas edycji: 2013-06-27 o 18:38 |
|
|
|
|
#3988 |
|
Rozeznanie
|
KOBIETY !!! Dzięki Bogu, że ten miesiąc się już kończy !! Zakopałam się w domu w książkach i pokonałam sesję !!! Wczoraj miałam ostatni egzamin, dlatego wracam do życia, zdejmuję dresy i zaczynam normalnie funkcjonować, nadrabiam Was bo się stęskniłam !!!!
|
|
|
|
#3989 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3990 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
[QUOTE=helcia86;41523492]Cześć Witam też nowe PM W tamtym roku była na 2 panienskich, je najbardziej pamiętam :P Jednej koleżance robiłyśmy w stylu hawajskim. Kazda z nas miała być na czarno, na szyji łańcuch z kwiatów. PM dostała od nas cały strój hawajski i w nim poszła do klubu Na początku w domu - przystroiłyśmy łańcuchami, z balonów zrobiłyśmy palmę. W niektórych balonach tez były pytania - PM później musiała je przebić żeby odp na pytania odnosnie TZ, jak zła odp to karniak. Z konkursów też były przygotowane m.in. - szybki test na dobrą gospodynię - pytania w stylu jak wybawić plamę z trawy, jak sprawdzić czy jajo jest świeże itd. Oprócz tego z zawiązanymi oczami miała zgadnąć co to jest - miała np bazylię, keczup i banana - jedna z dziewczyn przygotowała jej test na laptopie - zdjecia np 4 kolan czy uszu i musiała zgadnąc które to jej TZ - i jak pisałam wcześniej standardowy test zgodności czy też wiedzy o TZ. Do jedzenia przygotowałyśmy koreczki, kanapki, owoce i fondue czekoladowe, 2 sałatki, tort. Przygotowaniem jedzenia podzieliśmy się równo - każda z dziewczyn dostała dyspozycję co ma zrobić. Prezenty się razem składałyśmy - miała lizaka czekoladowego w wiadomym kształcie, makaron tez , gumowego peniska do ściskania, 2 podwiązki, dzwonek na sex, 2 komplety bielizny i nie pamietam więcej (z Allegro i Nanu-nana wszystko).. a dekoracje i stroje kupowałyśmy na party deco. 2 panienski nie był już taki fajny..dekoracje czarno różowe, wszystko z peniskami (balony, słomki, kubki, talerzyki..) konkursy identyczne jak z pierwszych dwóch stron z Googla. Po paru godzinahc w mieszkaniu przeniosłyśmy się na miasto, byłysmy w paru knajpach, tam PM tez miała zadania. Skończyłyśmy o 5 rano.. Aż mnie pachy zabolały jak to przeczytałam ![]() Cytat:
potem w wakacje ( było to 26 lipca, obie jesteśmy Anki) napisałam do niej, chciałam się pogodzić, 2 razy przekładała spotkanie, aż w końcu napisała że to dla niej za szybko, że jak będzie gotowa to się odezwie, do dziś milczy... potrafimy mijać się na ulicy a ona odwróci głowę... a jeszcze 2 lata temu myślałam ze znamy się jak łyse konie ... no Cytat:
xdCytat:
tylko że to dwie osoby, no i od nas po znajomości 3 koła Cytat:
Cytat:
no wiadomo, soki, wody, pepsi, jakieś fanty, sprity też?? |
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

fakt że więcej osób, ale żeby 3 czy 4 pieśni zagrać i zgarnąć tyle..?
to będziesz mieć peeeełno pacjentów! 

ale juz nie gadam głupot
jestem totalnie wypluta. Na dodatek po tych tabletkach się kiepsko czuję 

a jak dodam, że kilka razy chciał pożyczyć ode mnie kase na fajki (32 letni facet) to macie całkowity jego obraz
Sprzedałam ten przepis juz paru osobom i jak narazie smakuje wszystkim