|
|
#3601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Cytat:
![]()
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Więcej Ambre Muscadin nie zaszkodzi
Ty też zrobiłaś mi niezłą niespodziankę, w pierwszej chwili nie mogłam zaskoczyć, czemu te dwa zapachy są w jednej przesyłce, skoro miały przyjść od różnych osób W sumie dobrze, że na liście prawie nic nie ma, mogę udać się na odwyk, zasłużony ![]() No, nie taka znowu ta lista pusta: - L'eau du Navigateur - nie wiem, czy odlewka będzie wystarczająca, chętnie capnęłabym flaszkę - Eau de Gentiane Blanche - z przyjemnością zużyłam odlewkę w zeszłe lato i obiecałam sobie do niej wrócić, bo jest świetna - Likierowy Anioł - odlewka - oczywiście nieustannie aniołkowa pielęgnacja Może coś się spełni
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2013-06-11 o 14:03 |
|
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
1. Rahat Loukoum Serge Lutens - musi być flakon
![]() 2. Prada Candy - może być odlewka 3. Shalimar ode La Vanille zwykły i z meksyku - flakony 4. Kapsule Woody na testy 5. Shalimarowe EDT - flakon 6. So hooked on Carmella Benefit - odlewka 7. Lorenzo Viloresi Aura Maris - na testy
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
Wymarzony flakon V for Men Clive Christian od poniedziałku jest już mój
Do osiągnięcia tegorocznej idylli zapachowej brakuje mi już tylko duetu Clive Christian No 1 for Women i for Men ... i ewentualnie dwóch flakonów ponadplanowo ale tu nie ma pośpiechu, bo właściwie umieściłam je na przyszłorocznej liście marzeń
|
|
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
Dior - Addict
Burberry - Body Guerlain - Herba Fresca (chcę w ciemno) |
|
|
|
|
#3606 |
|
Konto usunięte
|
Przyleciała używka Arabskich Nocy, więc można skreślić z listy
Musz mieć: - Ramon Molzivar Black Cube (chcę flachę, a co )- Jesus del Pozo Arabian Nights PH - Chopard Oud Malaki (flaszkę, a co )- Ambroxan Crystals Musz wąch: - Amouage Opus VI - Amouage Opus VII - Amouage Tribute - Annick Goutal Les Orientalistes - Encens Flamboyant - Bond No 9 Bleecker Street - Bond No 9 Bond No. 9 Perfume - Bond No 9 Coney Island - Bond No 9 Gramercy Park - Bond No 9 Great Jones - Bond No 9 I Love New York for All - Bond No 9 I Love New York for Him - Bond No 9 Little Italy - Bond No 9 Riverside Drive - Bond No 9 Saks Fifth Ave. Las Vegas - Bond No 9 So New York - Bond No 9 Texas - Clive Christian 1872 Men - Clive Christian C Men - Clive Christian No. 1 Men - Clive Christian V Men - Comme des Garcons Amazingreen - Creed Bois de Cedrat - Creed Bois du Portugal - Creed Chevrefeuille - Creed Cypres Musc - Creed Erolfa - Creed Green Valley - Creed Himalaya - Creed Imperial Millesime - Creed Neroli Sauvage - Creed Original Santal - Creed Original Vetiver - Creed Royal Delight - Creed Royal Oud - Creed Royal Water - Creed Santal Imperial - Creed Vetiver - Maison Francis Kurkdjian Absolue Pour le Matin - Maison Francis Kurkdjian Acqua Universalis Forte - Montale Aoud Collection - Aoud Flowers - Montale Aoud Collection - Red Aoud - Montale Embruns d'Essaouira - Montale Fougeres Marines - Montale Moon Aoud - Montale Royal Aoud - Olivier Durbano Jade - Olivier Durbano Turquoise - Profumum Roma Alba - Profumum Roma Fiori d'Ambra - Profumum Roma Ambra Aurea - Profumum Roma Aquea Nobilis - Profumum Roma Vanitas - Sonoma Scent Studio Fireside Intense - Tom Ford Private Blend: Italian Cypress - Bvlgari Eau Parfumee au The Blanc - Carolina Herrera Herrera Aqua PH - Cartier Santos de Cartier - Chanel Allure Homme Eau Fraichissante Pour l`Ete - Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme - Chopard Noble Vetiver - David Beckham Homme - Elizabeth Taylor Passion PH - Ermenegildo Zegna Indonesian Oud - Giorgio Armani Armani Mania PH - Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds Black Carat PH - Issey Miyake L’Eau d’Issey Edition Bois PH - Issey Miyake L`Eau d`Issey Gold Absolute PH - Issey Miyake L’Eau d’Issey Noir Absolu PH - Jaguar Vision - Prada Amber PH Intense - Vercase Eros - Versace V/S Homme - Versace Versus Uomo - Viktor&Rolf Antidote - Yves Rocher Comme une Evidence Homme - Zadig & Voltaire Tome 1 La Purete PH - Zadig & Voltaire Tome 1 La Purete Collector PH * - priorytety do obwąchania * - już poznałem/ rezygnuję z chęci poznania Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2013-07-05 o 17:08 |
|
|
|
|
#3607 |
|
Zadomowienie
|
Coco M edt
Shiseido Zen Właściwie to jeden z tych dwóch uczyniłby mnie szczęśliwą jak mało kiedy |
|
|
|
|
#3608 |
|
Zadomowienie
|
1. Burberry Body Intense
2. Givenchy Hot Couture 3. Ginestet - Botrytis 4. Bebe - Gold 5. Vivienne Westwood -Boudoir 6. Bvlgari - BLV Notte Pour Femme 7. Ajmal - Jade 8. Boucheron - Jaipur Saphir 9. Demeter - Apple Blossom 10. Laura Biagiotti - Mistero di Roma 11. Vera Wang - Rock Princess 12. YSL - Cinema 13. Dior- HP Eau Sensuelle 14. Guerlain - L'Instant de Guerlain EDT 15. Guerlain - Champs Elysees 16. Armani Code Luna 17. HP Eau Secrete 18. Boucheron - Place Vendome 19. Trussardi - My name 20. Hermes - Rouge 21. Gucci - Flora by Gucci, Glamorous Magnolia 22. Van Cleef & Arpels - Oriens 23. L`Artisan Parfumeur - Caligna 24. HISTORIAE - Violette Imperiale 25. Annick Goutal - Nuit Etoilee mam chcę mieć Edytowane przez smolinosek86 Czas edycji: 2013-11-23 o 16:05 |
|
|
|
|
#3609 |
|
Raczkowanie
|
hej
ja poszukuję pewnego zapachu, chodzi za mną od tyg jak go tylko powąchałam Na pewno któraś z was kojarzy ![]()
|
|
#3610 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.fragrantica.com/perfume/J...our-10279.html |
|
|
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Kabul Aoud już jedzie
Niezmiennie Amelia - piątaczki wpadają do skarbonki pojawiło się nowe chciejstwo, Phaedon Sable Marocain - niebawem spróbuję rozebrać Mały Gaiac - na jesień... |
|
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
zen sun shiseido
![]() |
|
|
|
|
#3613 |
|
Konto usunięte
|
Les Nombres d`Or Vetyver Mona di Orio for men
Gdybym potrafił, skomponowałbym taki zapach. TEN zapach.
|
|
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
chyba chodzi o sytuację, gdyby go potencjalnie nie było - wówczas EadDeParfum by go skomponował...
Na mojej liście: Wciąż Amelia - piąteczki wpadają do skarbonki Gaiac - poczeka do jesieni plus dwa zapachy, czekające na obniżenie temperatury, żeby potestować globalnie przed ewentualną rozbiórką - ale nie zdradzę jakie
|
|
|
|
|
#3616 |
|
Konto usunięte
|
Edytowane przez 201605091004 Czas edycji: 2013-07-10 o 16:10 |
|
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Habanita upolowana
Nadal wypatruję :* Idole de Lubin edt *Szulc Sale 01 * YSL Nu EdP (maluszek 10 lub 30 ml) * Theorema * CdG Sequoia i muszwąchy próbkowe: Bentley edt i Intense, Bronze Goddess, Charriol Royal Leather.
Edytowane przez MysiaJadwisia Czas edycji: 2013-06-27 o 14:42 |
|
|
|
|
#3618 |
|
Rozeznanie
|
Zapasy dożywotnie?
Wątek działa nierychliwie, ale niezawodnie! Na liście must pozostały już tylko Memoir i Arso, na liście drugoplanowej Messe edt i Tourmaline (i liczę, że mi przejdzie ) a na liście trzeciej odlewkowej Amaranthine - tu na nic nie liczę, od 4 lat marzę o 10ml tego płynu... Się kiedyś zawezmę i sama rozleję... Nie wiem tylko, czy skuteczności wątku nie wspiera konsekwentny odwyk wizażowy i odkładanie każdej nie wydanej na odlewki złotówki na okazje allegrowe
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
Ano, liczę właśnie na magiczne właściwości wątku i pomoc w zgromadzeniu dożywotniego zapasu Idola
|
|
|
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i odleweczka Tam Dao by się przydała
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
Marzenia flaszkowe:
- niezmiennie Coco EDP i No. 5 EDP ![]() - Tendre Poison (taaa, jasne )- Violet Blonde - Klasyczna Trucizna - Hesperydy - Viva La Juicy - Alien EDP Marzenia do spróbowania: - Tobacco Vanille - Daim Blonde - Noir de Noir - Tuscan Leather - Nuit Etoilee - Cuir Pleine Fleur - Sacrifice for Her |
|
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3623 |
|
Wtajemniczenie
|
Coco Chanel edp to najchetniej w najblizszej przyszlosci bo bardzo mi jej brakuje.
Potem dlugo, dlugo nic. A pozniej lista zapachow bardzo dluga wiec nawet nie bede pisac, na razie.
|
|
#3624 |
|
Wtajemniczenie
|
Marzę o Le Labo Poivre 23
Cuś mię na pieprz wzięło
|
|
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
Lista chciejstw do przetestowania:
Tom Ford Sahara Noir April Aromatics: Rosenlust Precious Woods Nectar of Love Bohemian Spice Rose L'Orange Ceny próbek April Aromatics powalają
|
|
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualizuję:
1. Acqua di Gioia 2. D&G L'eau The One 3. Addict - odlewka 4. HP - na jesień 5. Angel edt 6. Zara 92 7. Zara Black Amber 8. Tesori d'Oriente Jasmin di Giava (najpierw przetestować )
|
|
|
#3627 |
|
Zadomowienie
|
Chciałbym przetestować:
April Aromatics Unter den Linden (zabójcza cena próbki!) Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Rose Velours Dior Gris Montaigne Parfums de Nicolai Eau sOleil Slumberhouse Pear&Olive
|
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wąteczku, Idol i Szulc, ceeeel, pal! |
|
|
|
|
|
#3629 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
![]() i szczypta zazdrości
|
|
|
#3630 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś poznałam Rousse i takiego cynamonu właśnie szukałam
, pełen zachwyt, marzy mi się własna flaszka
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

Ty też zrobiłaś mi niezłą niespodziankę, w pierwszej chwili nie mogłam zaskoczyć, czemu te dwa zapachy są w jednej przesyłce, skoro miały przyjść od różnych osób

ale tu nie ma pośpiechu, bo właściwie umieściłam je na przyszłorocznej liście marzeń 

)