|
|
#1441 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Własnie myślałam o magisterce na UEKu.. tylko nie wiem czy jest sens, bo tam jest mega duzo ekonomii matematyki zarządzania itp a ja nienawidzę czegoś takiego, nie umiem, nie rozumiem, nie wiem czy jest sensj tracic czas, nerwy i siły na to,żeby uczyć się czegoś,czego w sumie potem i tak nie chce robić... Już raz wybrałam studia,które miałyby dac mi dobrą pracę a tylko się wymęczyłam i nudziłam.. i jest właśnie jedne kierunek, który mi się podoba,ale on jest tylko na UJ albo na UP. No i o UJ słyszałam MNÓSTWO niepochlebnych opinii i KAŻDY kto tam studiuje z moich znajomych mi tę uczelnię odradza, ale ten dyplom z prestiżowym UJ kusi...sama nie wiem co zrobić. Mam mętlikw głowie. Moi rodzice twierdzą,że powinnam iść na to,co mi się podoba a nie na coś na czym będę się męczyć. Aczkolwiek usłyszałam od 1 koleżanki,że nie mam ambicji, bo chcę iść na UP..
|
|
#1442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tą dokładnie: http://www.dania-kontra-ania.blogspo...ie-krakow.htmlSwoją drogą aż trudno uwierzyć, że w dzisiejszych czasach kelnerki mogą się w ten sposób zwracać do klienta ![]() Kolejne spotkanie zróbmy tu! http://dania-kontra-ania.blogspot.co...ro-krakow.html
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2013-06-27 o 14:50 |
|
|
|
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na SUMie jest na bank makro i 'jakieś tam' zarządzanie. Matematyki już nie ma, tylko statystyka, która swoim poziomem nie zachwyca
|
|
|
#1444 |
|
Zadomowienie
|
gap
|
|
#1445 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41520497]
A jednak się z nim wczoraj widziałam [/QUOTE]Cytat:
nawet dzisiaj słyszałam w radio audycję na ten temat Cytat:
była któraś na Malcie?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
No to niestety nie znam GAPu, miałam tylko spotkanie z ich kierownikiem gdzie strasznie zachęcał do współpracy z nimi
Ale tam raczej nie powinnaś mieć problemu ze 'ścisłymi' przedmiotami
|
|
#1447 |
|
Zadomowienie
|
No wąłśnie mam koleżanki na GAPie i jest mega cięzko, męczą się z ekonometrią i ekonomią niesamowicie.
Siedzę w pracy i umieram. JA.CHCĘ.W.GÓRY. Ale nie mam z kim
|
|
#1448 |
|
Pani Buka
|
Odp: Krakowianki po raz XXIII
Byłam w Zazie, mają dobre bagietki z różnymi dodatkami i pyszne lemoniady. Można tam posiedzieć (są stoliki w piwnicy też), ale raczej w 2-3 osoby, nie ma za bardzo miejsca na dużą grupę.
Swoją drogą, blog z recenzjami lokali super ![]() Tindo, na pewno nie sugeruj się że UJ to UJ (pozdrawia studentka tej uczelni). Najlepiej poszukaj planów studiów, opisów przedmiotów, nazwisk wykładowców i zastanów się gdzie masz jakąkolwiek szansę dowiedzieć się czegoś z czym wiążesz przyszłość czy w jakikolwiek sposób może Ci się przydać. Mnie nawet najbardziej praktyczne przedmioty nie zastąpią doświadczenia w pracy, ale dały podstawy i pozwoliły mi stwierdzić co mnie interesuje a w czym nie czuję się najlepiej. Ale jaka to będzie uczelnia to nie ma większego znaczenia... A w góry ja sobie lubię tak na 1 dzień wypaść najczęściej z TŻ, ale towarzystwo można czasem zmienić :PWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2013-06-27 o 16:36 |
|
|
|
#1449 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Piririri tiririri ![]() W Tatrach spadł śnieg
|
|
|
#1450 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2. Jeśli nie lubisz matematyki, to się nie pchaj, aczkolwiek na UEKu na pewno byś sobie z tym wszystkim dała radę ![]() 3. Rodzice mają rację. 4. Ta koleżanka to ma małe pojęcie o życiu chyba. Są uczelnie, które słyną ze swoich kierunków i nigdzie indziej nie pójdziesz, jak na UP, jeśli chcesz być po pedagogicznych, czy językowych studiach, UEK to finanse i rachunkowość etc. Uczelnia naprawdę nie odzwierciedla Twoich ambicji. Mój chłopak siedział tam 3 miesiące na praktykach. O coś go zapytać? ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale serio-nie są to przedmioty 'nie do przejścia' ![]() Serio? Ja dzisiaj wychodząc z domu złapałam się na myśli jak to marzy mi się założenie krótkich spodenek...Tak za nimi zatęskniłam jakby był luty a nie końcówka czerwca
|
|
|
#1452 |
|
Konto usunięte
|
mam doła jak stąd do wieczności
|
|
|
|
#1453 |
|
Zadomowienie
|
wow! ekstra! chcę w góry!;(
Cara_Mel dziękuję za wsparcie ![]() czemu ? ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Ale ja na prawdę jestem tępa jeśli chodzi o ścisłe przedmioty i jest to dla mnie horror uczyć się takich rzeczy.
|
|
#1454 |
|
Nie depcze krokusów
|
Za tydzień w sobotę jedziemy z Lenką na akcję Czyste Tatry, dojazd samochodem, chcesz?
czystetatry.pl
|
|
#1455 |
|
Konto usunięte
|
Jest ktoś chętny na kawę jutro około 16 na Kazimierzu?
|
|
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
Mis po Twojej notce zrobiłam się głodna
Też często robię tortille, tylko dodatkowo zawijam je w sreberko i wrzucam na trochę do piekarnika.Udało mi się dzisiaj upolować jeszcze te maszynki z rossmana na promocji. Świetne są!
|
|
#1457 |
|
Copyraptor
|
Ja
|
|
|
|
#1458 |
|
Konto usunięte
|
Tindo - jakoś tak ogólnie dopadła mnie niemoc i mi smutno, bo sobie zdałam sprawę że nie jest tak jak być powinno, a pewnych rzeczy sie już nie zmieni i czasu się nie cofnie.
|
|
|
|
#1459 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() myślałam nad opcją z podgrzaniem ale wtedy pomidory, sałata i ogórek będą ciepłe, co mnie odwiodło od tego pomysłu ![]() Ja też kupiłam te maszynki tylko nie jestem z nich zadowolona może dlatego, że wcześniej używałam maszynki T. z 4 ostrzamiCytat:
![]() Cholerka co powiesz na Nova Resto? |
||
|
|
|
#1460 |
|
Copyraptor
|
Może być, będę świętować ostatni egzamin na tych studiach (poza obroną oczywiście) więc sobie spróbuję tego ich hamburgera na którego ostatnio już miałam ochotę
|
|
|
|
#1461 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1462 | ||||
|
Raczkowanie
|
dzięki
![]() Cytat:
Cytat:
A co do Twojego pytania czy uczelnie ma jakieś znaczenie to wg mnie nie. Pracodawca i tak zdaje sobie sprawę że będzie Cię musiał i tak wielu rzeczy douczyć, więc nie ma to znaczenia czy douczy absolwenta UJ czy UEK (chyba :p ) Cytat:
![]() ryli? czy aby na pewno mamy już prawie lipiec? :/ Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41532207]Aaaaa tam, nic takiego [/QUOTE]nie brzmi to zbyt przekonywująco
|
||||
|
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zawsze używałam różowych maszynek z 2 ostrzami, ostatnio ich nie było więc wzięłam jakieś damskie bic chyba-w życiu tyle razy się nie pozacinałam! Od razu poleciały do kosza...Dlatego teraz z tych z 3 ostrzami jestem strasznie zadowolona. Co więcej-mogę golić nogi co 2 dni a nie codziennie
|
|
|
#1464 |
|
Copyraptor
|
Mistrzyni, zapomniałam, że o 17 mam inne spotkanie
Albo może trochę wcześniej? Bo ja mam o 13 egzamin, pewnie do 14, więc ok. 15 już bym mogła być.
|
|
|
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
Napisanie pracy naprawdę czyni wolnym
Teraz jeszcze tylko obrona i wreszcie wolne ![]() Cytat:
![]() Przecież Ci pisałam, że ja mam wziąć 2 tangle teezer i jedną maskę ![]() O, jesteś jeszcze. Hiper wszystko pomieszała Dała kasiencji litrową maskę, która miała wylądować u Ciebie. Kasiencja wyjeżdzała już, więc wzięłam ja i podzielę. Tylko będziesz miała w słoiczku po soli do stóp, bo nie mam niczego innego na 500 ml W sumie ja chyba
|
|
|
#1466 |
|
Konto usunięte
|
Mis, chyba masz rację - nie będę smutasić bo to i tak nic nie zmieni.
|
|
|
|
#1467 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Siedze w pracy.....;/ Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1468 |
|
Konto usunięte
|
Nie no, serio nic takiego. Dla mnie to za duża różnica wieku, ale na imprezę możemy się kodyś tam razem przejść
![]() Wszystko pomieszałam? Czy Ty aby trochę nie przesadzasz? Gdzie napisałaś, że mam maskę dać Ineso? To Ty brałaś z wszystkimi wszystko na pół, więc wywnioskowałam, że będziesz to rozdzielać. Pomijam już fakt, że ja nie powinnam myśleć o takich rzeczach tylko powinnyście to załatwić między sobą. Rzygać mi się chce jak słyszę takie teksty i odechciewa mi się robić jakiekolwiek zamówienia. |
|
|
|
#1469 |
|
Konto usunięte
|
no to nie rób zamówień - w czym problem, przesadziłaś troszkę z tą ostrą oceną, gdyby wątek nie został usunięty by nie było problemu.
|
|
|
|
#1470 |
|
Matka Smoka
|
Wredna - nie ma mnie. Wyjechałam z laptopem. Ponieważ 4 dzień leje, to czasem wizażuję. Nienawidzę urlopu w Polsce - po raz kolejny to samo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

Na SUMie jest na bank makro i 'jakieś tam' zarządzanie. Matematyki już nie ma, tylko statystyka, która swoim poziomem nie zachwyca
[/QUOTE]