Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14 - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-27, 23:12   #4081
KaEs
Wtajemniczenie

Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Pewnie sporo zależy od rozkłady (czy bardziej kwadrat, czy prostokąt) i jak dużo zamierzasz przeznaczyć na kuchnię.

My w przyszłym roku będziemy robić generalny remont i właśnie planujemy przenosić kuchnie dzięki czemu powstanie salon z aneksem - u nas to będzie ok. 23 mkw, ale bez wyspy - kuchnia będzie jakby 'we wnęce' z blatem (i stołkami barowymi ) w stronę salonu.
No właśnie 4 z groszem na 7, więc prostokąt... cholerka! Zawsze mi się marzyła wyspa i chyba jej nie będę mieć. Nie no najlepiej jak mi to ktoś zaprojektuje bo bez tego to sobie mogę gdybać. Bo ja sobie wymyśliłam, że ta wyspa byłaby zarówno szafką jak i stolikiem do spozywania posiłków coś tego typu http://zszywka.pl/p/zrodlo-internet--4067941.html

a tak w ogóle to jeszcze chciałam się zapytać jakie macie zdanie i czy w ogóle macie na temta paneli ściennych w kuchni? Takiego szkła zamiast płytek bo to dość tanie i ładne w necie różne opinie są, w sumie jedni zachwalają drudzy nie... a Wy macie.miałyście z czymś takim do czynienia?

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 23:12   #4082
di94
Raczkowanie

Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Napisane przez Martika654 Pokaż wiadomość
Jem ryby, mnóstwo nabiału, mięso tylko chude, głównie pieczone, jeśli smażone to bez grama tłuszczu, zdejmuję skórę z mięsa bo to ma tłuszczy najwięcej,piję tylko wodę, zieloną herbatę, gdzie tylko mogę chodzę piechotą, nie korzystam z windy Tak sobie postanowiłam i jestem w szoku bo na początku bardzo szybko schudłam, teraz też szybko ale wolniej niż na początku, jem jeszcze z mięsa piersi z kurczaka wędzone

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Powiedziałam, że schudłam prawie 3 kilo, wiadomo, że część to woda, ale ani się nie głodzę ani nie katuję, zawsze tak miałam, że chudłam szybko, niestety z tyciem jest tak samo, tyję w mgnieniu oka ;/
Gratuluję!
Ja byłam dwa lata temu na dukanie (też tylko białko) zgubilam ok 14 kg. W tym roku przybyło mi 2-3 kg ale przestalam miec jakiekolwiek hamulce i przestalam ćwiczyć. Więc dla mnie to nie jojo tylko lenistwo i zaniedbanie
Teraz zaczelam dietę 1000-1200 kcal i od przyszłego tyg. wracam na areobik.
Trzymam kciuki!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
di94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 23:16   #4083
Opiumalfa
Zakorzenienie

wszem i wobec oglaszam chwalac sie

Podpisana umowa na foto z RUTKO!!!!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 23:17   #4084
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:

Jak masz wymiary wszystkiego (ścian, mebli, rozstawu drzwi i okien) to jesteś w stanie to narysować nawet na kartce w kratkę - wystarczy przyjąć jakąś skalę.

My robimy projekt w corelu i mimo, że to płaskie to od razu widać gdzie i ile zostanie miejsca.
rysowałam i niby jakoś to wyglądało ale jednak poszukam jakoegoś programu, żeby było to w 3d, albo zwrócę się do siostry, może jakoś mi to zobrazuje. Wiecie o co chodzi.. jak już klamka zapadnie w moim przypadku to nie będzie odwrotu

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość

wreszcie !!!

Stary 2013-06-27, 23:17   #4085
handzia600
perfumowe ADHD

btw. oglądałyście już? kilk
Stary 2013-06-27, 23:18   #4086
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
No właśnie 4 z groszem na 7, więc prostokąt... cholerka! Zawsze mi się marzyła wyspa i chyba jej nie będę mieć. Nie no najlepiej jak mi to ktoś zaprojektuje bo bez tego to sobie mogę gdybać. Bo ja sobie wymyśliłam, że ta wyspa byłaby zarówno szafką jak i stolikiem do spozywania posiłków coś tego typu http://zszywka.pl/p/zrodlo-internet--4067941.html

a tak w ogóle to jeszcze chciałam się zapytać jakie macie zdanie i czy w ogóle macie na temta paneli ściennych w kuchni? Takiego szkła zamiast płytek bo to dość tanie i ładne w necie różne opinie są, w sumie jedni zachwalają drudzy nie... a Wy macie.miałyście z czymś takim do czynienia?
U nas też coś podobnego będzie, ale krótsze. I jakby z taką ścianką wyższą (grubszą) i od tego jeszcze kawałek blatu i dwa stołki barowe od strony salonu.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 23:18   #4087
poznanianka1990
Zakorzenienie

Opiumalfa, gratulacje

Mam nadzieję, że i ja niebawem będę mogła się pochwalić podpisaną umową z fotografem i kamerzystą

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 23:19   #4088
tajik girl
Raczkowanie

Cytat:

Nie wiem co masz na myśli jako panele - powiem co my robimy
Po wymierzeniu mebli, kontaktów itd zamówimy u szklarza szkło na całą ścianę docinane na wymiar, w tym wycinane otwory na kontakty i resztę dupereli. Ale to jest jedna tafla szkła, a nie kilka paneli. I miał z 50 kolorów szkła do wyboru. Tż przeliczył i cenowo wychodzi tyle samo co płytki + ułożenie
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 23:20   #4089
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:

wreszcie !!!
noooooooo
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 23:24   #4090
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
U nas też coś podobnego będzie, ale krótsze. I jakby z taką ścianką wyższą (grubszą) i od tego jeszcze kawałek blatu i dwa stołki barowe od strony salonu.
nie potrafię sobie tego wyobrażić ale brzmi fajnie o takie coś Ci chodzi? http://www.google.pl/imgres?um=1&sa=...r:10,s:0,i:109

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
Nie wiem co masz na myśli jako panele - powiem co my robimy
Po wymierzeniu mebli, kontaktów itd zamówimy u szklarza szkło na całą ścianę docinane na wymiar, w tym wycinane otwory na kontakty i resztę dupereli. Ale to jest jedna tafla szkła, a nie kilka paneli. I miał z 50 kolorów szkła do wyboru. Tż przeliczył i cenowo wychodzi tyle samo co płytki + ułożenie
http://m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/art/30226795/

Stary 2013-06-27, 23:30   #4091
tajik girl
Raczkowanie

O nie nie, te z ikei oglądaliśmy i nie podobało nam się to - szczególnie łączenia tych paneli są dziwne Dla mnie to wygląda trochę jak niedoróbka, tak jakby ktoś próbował coś za tym ukryć Ale to kwestia gustu

Może popytajcie u szklarza u siebie jakby wyglądało zrobienie dla Was szkła na wymiar? Zbadać sprawę zawsze można
Stary 2013-06-27, 23:30   #4092
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Witam się po krótkiej przerwie

Mały news: mam absolutorium stawiam wszystkim co tam lubicie

Postaram się Was chociaż troszkę nadrobić, bo całości na pewno nie dam rady

I wklejam obiecane jakiś czas temu zdjęcie sukni
o łaaaał!! cudnie! Śliczna ta góra

Cytat:
Dzięki dziewczyny

Jeszcze chodzi mi jedna po głowie i pojadę chyba ją przymierzyć, najwyżej z tej zrezygnuję i sprzedam (kupiłam nową za 1600, więc może wiele nie stracę ) a może mi się nie spodoba po przymiarkach i zrezygnuję
ajjj też piękna, mam ją w swoim folderze, tez mi sie b. podoba, jak pojdziesz mierzyc to błagam o foto

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 23:32   #4093
tajik girl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
o łaaaał!! cudnie! Śliczna ta góra

ajjj też piękna, mam ją w swoim folderze, tez mi sie b. podoba, jak pojdziesz mierzyc to błagam o foto
dzięki
jak będzie można to na pewno zrobię

teraz sama już nie wiem, którą chcę, i zaczynam myśleć czy może nie zmienić sukni po północy a co jak mi się spodoba kolejna? będę zmieniać co godzinę?
Stary 2013-06-27, 23:33   #4094
di94
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
Chwale się !
Kupiliśmy mieszkanie !
teraz "tylko" meble i się wprowadzamy choć ja to już myślę, ze wezmę jakiś śpiwór i już tam będę koczować
Gratuluję!

di94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 23:33   #4095
poznanianka1990
Zakorzenienie

Mykam spać, jutro pobudka o 4
Dobranoc

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 23:34   #4096
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
nie potrafię sobie tego wyobrażić ale brzmi fajnie o takie coś Ci chodzi? http://www.google.pl/imgres?um=1&sa=...r:10,s:0,i:109

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

http://m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/art/30226795/
Bardziej takiego, chodź jeszcze nie do końca:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z8349025Q,Kuchnia--Projekt-2--Dyskretna-i-funkcjonalna--Za-niewielkim.jpg (40,2 KB, 26 załadowań)

Stary 2013-06-27, 23:36   #4097
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
O nie nie, te z ikei oglądaliśmy i nie podobało nam się to - szczególnie łączenia tych paneli są dziwne Dla mnie to wygląda trochę jak niedoróbka, tak jakby ktoś próbował coś za tym ukryć Ale to kwestia gustu

Może popytajcie u szklarza u siebie jakby wyglądało zrobienie dla Was szkła na wymiar? Zbadać sprawę zawsze można
No właśnie nie miałam jeszcze okazji ich zobaczyć na żywo, tylko w necie... właśnie ta cena coś podejrzana! Dlaczgo zdecydowaliście się na takie panele? Jak z utrzymaniem?

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
Bardziej takiego, chodź jeszcze nie do końca:
łłłłłłłłłłłłłłłłłłaaaaaaa aaaa świetnie to wygląda może zamiast takiej big wyspy coś taiego bym też zrobiła... no to ja całkowikowicie inaczej sobie to wyobrażałam Jak dobrze, że się zapytałam bardzo mi się podoba super rozwiązanie

Edit: bardzo fajna jest ta ścianka wyższa - dzięki niej nie widać tak kuchni, a więc możliwego bałaganu w niej rewelacja

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-06-27 o 23:41 Powód: dopisanie informacji
Stary 2013-06-27, 23:40   #4098
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:

super
Cytat:
Napisane przez handzia600 Pokaż wiadomość
no następna smutna historia dziś

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 23:40   #4099
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
http://pinterest.com/pin/250583166739348747/
ja juz swojej druhnie to wyslalam

Cytat:
Odpisałam Ci na fb. Nie pamiętam zbyt dużo i pewnie o wielu rzeczach zapomnialam, jak mi się poprzypomina to Ci wyślę

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o panieński to byłam jak do tej pory na jednym, w tamtym roku w październiku i wyglądało to tak, startowałyśmy w spa, gdzie każda z nas miała masaż, manicure i pedicure (te dziewczyny, które nie chciały iść do spa, zaproponowały, że one ogarną temat w domu PM, do którego miałyśmy się przenieść

impreza była w stylu hawajskim więc były girlandy, słomki tematycznie i miałyśmy na szyję "korale" kwiatowe ( brakowało mi odpowiedniego słowa), byłyśmy ubrane na ciemno, PM miała być ubrana na jasno i do tego wszystkiego miała sztuczne rzęsy kolorowe, wyglądały cudnie i spódniczkę taką jak ze słomy

co do dań to były kanapki, mozarella z pomidorami, łosoś z mascarpone, ciasta, sałatki, kieszonki ze szpinakiem, panna cotta i chrupiące przekąski (paluszki włoskie, nachosy), kolorowe alkohole żeby zrobić drinki z listą przepisów, było wystarczająco, bo miałyśmy się przenieść do klubu jeszcze, ale w końcu się nie wybrałyśmy (no i zapomniałam o torcie w kształcie penisa!)

jeśli chodzi o prezent to dostała komplet bielizny i szlafroczek, kości drewniane (na jednej wyznaczone miejsca na ściankach, na drugiej pozycje seksualne) od jednej z koleżanek jeszcze podwiązkę, więc za jednym razem mogła mieć stare, niebieskie i pożyczone

a co do zabaw, było kilka ale jakoś 2 zapadły mi w pamięci:
-zdjęcia dłoni, oka, nosa ust, ucha, PM, jego 2 braci i narzeczonego świadkowej i musiała rozpoznać, które to jej TŻta
-nagrane odpowiedzi na pytania Pana Młodego i ona odpowiadała, za złą byłą kolejka do wypicia;p (listy pytań takich na pewno znajdziesz w necie bo są popularne, oczywiście możesz sobie po modyfikować)

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ja rok temu organizowałam panieński przyjaciółce. był w stylu hawajskim. impreza zaczyała się u mnie w mieszkaniu, był hawajski wystrój, dziewczyny ubrały kwieciste sukienki, na stołach dużo owoców, każda z dziewczyn przyniosła jakieś danie. w tle leciała wakacyjna muzyczka, na stołach stały misy z owocowymi pączami, robiłyśmy kolorowe drinki z parasolkami PMka miała jedno zadanie - odgadnąć odpowiedzi na temat przyszłego męża. za każdą złą odpowiedź musiała wypić kieliszek na końcu dałyśmy jej dyplom i oświadczenie, że jest gotowa wyjść za swojego pmka dostała też od nas bransoletkę Lilou z zawieszką serduszkiem ( z grawerem "love") i dziewczynką "friends" wieczorem pojechałyśmy do Sopotu na imprezę do klubu i wyszalałyśmy się za wszystkie czasy. było super

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
ja jak byłam na panieńskim to nie był on organizowany w jakimś konkretnym stylu. Po prostu byłysmy wszystkie zaproszone do PMki, każda dziewczyna dostawała na wejściu małego gumowego penisa (takiego co się w ręce zgniatało ) plus oczywiście kazda ze soba przyniosła jakieś prezenty: był komplet wyuzdanej bielizny, welon z rogami, ja przyniosłam dzwonek na seks, bileciki na lodziki i coś tam jeszcze, ale nie pamiętam dokładnie, takich gadżetów jest mnóstwo na all i tam tez zamawiałam nie było zabaw, ani konkursów. Siedzielismy, śmialiśmy się, wspominaliśmy stare czasy oczywiście było dużo %

Cytat:
Ja organizowałam w marcu przyjaciółce, ale była bardzo kameralnie i spokojnie (bo ona w ciąży).
Niektórzy pili picolo (dwie ciężarne były) niektórzy %, zrobiłyśmy dobre jedzonko, były lekko zbereźne prezenty, kupa śmiechu, ploty i obgadywanie 'mężów'.
Mimo, że w mocno spokojnej formie było super.

Cytat:
Napisane przez helcia86 Pokaż wiadomość
W tamtym roku była na 2 panienskich, je najbardziej pamiętam :P
Jednej koleżance robiłyśmy w stylu hawajskim. Kazda z nas miała być na czarno, na szyji łańcuch z kwiatów. PM dostała od nas cały strój hawajski i w nim poszła do klubu ale było już jej to obojetne
Na początku w domu - przystroiłyśmy łańcuchami, z balonów zrobiłyśmy palmę. W niektórych balonach tez były pytania - PM później musiała je przebić żeby odp na pytania odnosnie TZ, jak zła odp to karniak. Z konkursów też były przygotowane m.in.
- szybki test na dobrą gospodynię - pytania w stylu jak wybawić plamę z trawy, jak sprawdzić czy jajo jest świeże itd. Oprócz tego z zawiązanymi oczami miała zgadnąć co to jest - miała np bazylię, keczup i banana
- jedna z dziewczyn przygotowała jej test na laptopie - zdjecia np 4 kolan czy uszu i musiała zgadnąc które to jej TZ
- i jak pisałam wcześniej standardowy test zgodności czy też wiedzy o TZ.
Do jedzenia przygotowałyśmy koreczki, kanapki, owoce i fondue czekoladowe, 2 sałatki, tort. Przygotowaniem jedzenia podzieliśmy się równo - każda z dziewczyn dostała dyspozycję co ma zrobić. Prezenty się razem składałyśmy - miała lizaka czekoladowego w wiadomym kształcie, makaron tez , gumowego peniska do ściskania, 2 podwiązki, dzwonek na sex, 2 komplety bielizny i nie pamietam więcej (z Allegro i Nanu-nana wszystko).. a dekoracje i stroje kupowałyśmy na party deco.
2 panienski nie był już taki fajny..dekoracje czarno różowe, wszystko z peniskami (balony, słomki, kubki, talerzyki..) konkursy identyczne jak z pierwszych dwóch stron z Googla. Po paru godzinahc w mieszkaniu przeniosłyśmy się na miasto, byłysmy w paru knajpach, tam PM tez miała zadania. Skończyłyśmy o 5 rano..

Kochane dziękuję Wam wszystkim za pomysły

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Podpisaliśmy dzisiaj umowę z zespołem!
gratulacje! pochwal się zespołem

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Dziewczyny, do której planujecie swoje wesela? Bo my własnie do 3, ale teraz sie tak zastanawiamy i myślimy, że to za krótko...
Kochana, do rana, do raaanaaaaaa! muszę Wam zdradzić, że ja zawsze wychodzę jako jedna z ostatnich z imprez i z wesela nigdy nie zdarzyło mi się wyjść przed 6 rano

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 23:40   #4100
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
łłłłłłłłłłłłłłłłłłaaaaaaa aaaa świetnie to wygląda może zamiast takiej big wyspy coś taiego bym też zrobiła... no to ja całkowikowicie inaczej sobie to wyobrażałam Jak dobrze, że się zapytałam bardzo mi się podoba super rozwiązanie
Cieszę się, że Ci się podoba.
Na pewno zajmuje mniej miejsca i jest funkcjonalne: raz miejsce do siedzenia i szybkiego śniadania, a dwa troszkę 'zakrywa' kuchnię od strony salonu - na pierwszy rzut oka nie widać co się dzieje za 'ścianką z blatem'.

Stary 2013-06-27, 23:43   #4101
tajik girl
Raczkowanie

Cytat:
No właśnie nie miałam jeszcze okazji ich zobaczyć na żywo, tylko w necie... właśnie ta cena coś podejrzana! Dlaczgo zdecydowaliście się na takie panele? Jak z utrzymaniem?

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Ja chciałam jak najjaśniejszą, najlepiej białą kuchnię. Nie podoba mi się ciemna fuga do jasnych płytek, a możemy sobie wyobrazić białą fugę w kuchni A jak to będzie docięta jedna tafla szkła to wystarczy to myć i tyle Ważne, żeby to nie były łączone kawałki szkła - u mojej koleżanki tak jest i brud niestety wciska się w tą szczelinę, chyba, że można to jakoś silikonem zatkać czy coś. No nie wiem, ale skoro robią na wymiar i w cenie płytek, to po co kombinować?

Ja to w ogóle cały dom zrobiłabym biały, ale tż się nie zgadza ... No i kto by to sprzątał?! Przecież nie ja

Edytowane przez tajik girl
Czas edycji: 2013-06-27 o 23:45
Stary 2013-06-27, 23:45   #4102
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Cieszę się, że Ci się podoba.
Na pewno zajmuje mniej miejsca i jest funkcjonalne: raz miejsce do siedzenia i szybkiego śniadania, a dwa troszkę 'zakrywa' kuchnię od strony salonu - na pierwszy rzut oka nie widać co się dzieje za 'ścianką z blatem'.
właśnie przed chwilką dopisałam to do poprzedniej wiadomości dokładie, naprawdę świetny pomysł bardzo Ci dziękuję, że mi odpowiedziałaś a miałam obawy przed pytaniem się Was, bo pomyślałam, że tak jak i mi trudno to sobie przyjdzie zobrazować, a w ten sposób przyszedł kolejny pomysł dzięki!

a teraz mykam już spać

Edit: moja skłądnia zdań powala. Lepiej pójdę już spać, bo krzywdzę siebie i innych tym co piszę i w jaki sposób to robię

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-06-27 o 23:47 Powód: dopisanie informacji
Stary 2013-06-27, 23:46   #4103
missmalezji
Wtajemniczenie

Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Spadam spac dziewczyny. Jutro z rana jade na rezonans takze prosze o kciuki a potem z bratem na zagle jak bedzie ladnie dobrej nocy

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 23:49   #4104
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie przed chwilką dopisałam to do poprzedniej wiadomości dokładie, naprawdę świetny pomysł bardzo Ci dziękuję, że mi odpowiedziałaś a miałam obawy przed pytaniem się Was, bo pomyślałam, że tak jak i mi trudno to sobie przyjdzie zobrazować, a w ten sposób przyszedł kolejny pomysł dzięki!

a teraz mykam już spać

Edit: moja skłądnia zdań powala. Lepiej pójdę już spać, bo krzywdzę siebie i innych tym co piszę i w jaki sposób to robię
Zrozumiałam, dałam radę.

Też ciekam do łóżka. Dobrej nocy

Stary 2013-06-27, 23:55   #4105
Tycikata
Wtajemniczenie

Słyszał ktoś kiedyś o kubeczkach menstruacyjnych?
przeglądałam groupona i natrafiłam na >>coś takiego<<

- Loesje
Stary 2013-06-27, 23:59   #4106
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Ja z racji profesji oczywiscie slyszalam ponoc tylko ta koncowka niwwygodna i ja dziewczyny ucinaja. Osobiscie nie mam zdania, ale jak to wymienic w miejscu publicznym..? Wyjac,wyjsc z kabiny,oplukac i wrocic aby spowrotem zalozyc? ale jesli komus odpowiada to okej

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 23:59   #4107
tajik girl
Raczkowanie

Cytat:
Moja przyjaciółka używa od kilku lat i bardzo sobie chwali Ja jakoś nie mogę się przekonać, ale nigdy nie próbowałam
Widziałam gdzieś na wizażu cały wątek o nich.

Ja też się żegnam i idę spać, dobranoc dziewczyny
Stary 2013-06-28, 00:02   #4108
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Dla mnie świadkowa to jedna wielka niewiadoma.

Cytat:
Napisane przez helcia86 Pokaż wiadomość
Gratuluje

Mam ten sam problem.. Tz juz wybral swiadka, poprosil go, a ja nic.. :/

Wenedka, kuzynki mam ale za bardzo nie utzrymujemy kontaktu, kolezanki tez ale do zadnej nie jestem bardzo przekonana, w gre wchodzi jeszcze moja siostra. Zalezy mi zeby byla to bliska mi osoba, zeby dobrze sie bawila i tez byla na tyle obrotna zeby mi pomoc w przygotowaniach, no i zeby rzeczywiscie chciala nia byc..

U mnie moja mama chce żebym wzięła brata, ale ja się boję, że on się upije, zresztą nie mamy jakiś super stosumków....

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/christian-dior-san...341492162.html
chore jak dla mnie :P kupię łądniejsze za mniej niż 100 zł
Tylko, że te buty są po prostu brzydkie według mnie, szpili tego pana mi się podobają, ale tyle kasy bym nie dała

Cytat:
Napisane przez Martika654 Pokaż wiadomość
Tyle to mój fotograf na ślub kosztuje.....hahahaa
Mój więcej

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
Chwale się !
Kupiliśmy mieszkanie !
teraz "tylko" meble i się wprowadzamy choć ja to już myślę, ze wezmę jakiś śpiwór i już tam będę koczować
Zazdroszczę, też chciałabym już mieć swoje 4 kąty

Cytat:
na początek to trzeba ochrzcić mieszkanie

gratuluję zakupu i zazdroszczę
właśnie :pijemy :

Cytat:

Cytat:
Napisane przez handzia600 Pokaż wiadomość
ale przesłanie jest piękne...

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Spadam spac dziewczyny. Jutro z rana jade na rezonans takze prosze o kciuki a potem z bratem na zagle jak bedzie ladnie dobrej nocy
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 00:03   #4109
Tycikata
Wtajemniczenie

na wizażu jest wszystko

no nieźle, a ja myślałam, że to jakiś nowy, dziwny wymysł, ale jakos to do mnie też nie przemawia

- Loesje
Stary 2013-06-28, 00:06   #4110
201605100
Konto usunięte

Cytat:
na wizażu jest wszystko

no nieźle, a ja myślałam, że to jakiś nowy, dziwny wymysł, ale jakos to do mnie też nie przemawia
Pomyśl sobie, że za kilka lat to będzie normalne
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości