|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
|
|
#4112 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4113 | ||
|
Blond forever!
|
Oprawa muzyczna małych imprez.
Cytat:
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=LSz9KLdkfqE Fajnie laska przedstawiła produkt
|
|
|
#4114 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tym bardziej że dojazd jest już wliczony u mnie fotograf bierze 1zł/km ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Cytat:
to ja mam jedna z najdrozszych sal i place 160 za osobę. I w cenie nie mam tylko alkoholu no i tortu, tak wszystko - nawet pokój dla nowożeńców
|
|
#4115 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Dzień dobry wszystkim :róża:
Jak dobrze pójdzie, został ROK do slubu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4116 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny
Wpadłam się przywitać i pożegnać zarazem... Pisałam Wam o moim wielkim rozczarowaniu kiedy przez ponad pół roku przygotowywałam się na wakacyjny wyjazd do pracy do Niemiec, a później nic z tego nie wyszło Trzymajcie za mnie kciuki Najbardziej przeraża mnie rozłąka z Tż, ale tłumaczę sobie że to nie wieczność, a lepiej będzie mi ze świadomością, że mam swój wkład finansowy w nasze wesele. Teraz głównie odkładamy z pieniędzy Tż, mamy też zainwestowaną pewną gotówkę, rodzice oczywiście się dołożą ale chcemy mieć jak największy wkład własny, a świadomość że sama będę mogła dać coś od siebie jest dla mnie bardzo ważna. Chcę udowodnić przede wszystkim sobie, że nie jestem aż tak beznadziejna, bo uwierzcie brak stałej pracy bardzo mnie dobija.Mam nadzieję, że dam radę. A ten czas szybko minie i nie odczuję aż tak bardzo rozłąki z Tż (chociaż wiem że to nie możliwe, bo tęsknię już od wczoraj jak tylko dowiedziałam się, że wylot w sobotę). Ale ciiiii... Z drugiej strony ciesze się, że mam możliwość zarobienia pieniędzy jakich tutaj pewnie nie udałoby mi się przez ten czas zarobić. Nie liczę na wiele, ale każdy grosz się liczy. Za Wami również będę tęsknić Trzymajcie się ciepło! ![]() moniczka gratuluję zakupu własnego M. I zazdroszczę bardzo
|
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wszystkim ślubującym 28 czerwca gratuluję roku do ślubu! ![]() My za salę płacimy 190zl/os i w tym mamy 3,5 porcji mięsa na osobę, 2 kawałki ciasta na osobę, apartament dla nowozencow, kawa i herbata b/o. Tort może nam sala załatwić po tańszej cenie. Siedzę właśnie w pracy. Dziecko które zawsze przychodzi o 7.30 równo co do minuty, jeszcze nie przyszło. Siedzę sama, pije herbatę i czytam wizaz oraz notatki na egzamin Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4118 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczka, powodzenia! Będziemy o Tobie pamiętać i z radością przywitamy Cię po powrocie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4120 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
misia, poznanianka
DZIĘKUJĘ |
|
|
|
#4121 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i cholernie zazdroszczę.Wczoraj miałam przyrką sytuacje co do mieszkania. tż mówi mojej babci że umowy na neta nie bedzie już musiała przedłużać, bo skoro się wyprowadze itp, ona do niego ( jak zwykle najmądrzejsza) że skąd my wiemy co to będzie, że myślimy że odrazu po ślubie mieszkanie kupimy, to jej mówię że nie będziemy z nią mieszkać ani dnia po ślubie ( nie wytrzymałabym psychicznie oczywiście nie zważyła na rozmiar tych słów, a potem normalnie się do mnie odzywała, i się pyta co ja taka zła Cytat:
![]() ciesz się, to znaczy że mu smakowało ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#4122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poznanianka, mogłabyś wytłumaczyć mi o co chodzi z tymi 3,5 porcji mięsa na osobę? Piszesz to już któryś raz, a ja dalej nie mogę zrozumieć Ja mam na przykład obiad + 4 ciepłe kolacje i zupełnie nie potrafię sobie tego przełożyć na porcje mięsa na osobę ![]() Aneczka, powodzenia
|
|
#4123 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w pracy szybko Ci zleci ![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
alkohol tez sami kupujecie?
|
|
#4124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiadomo, BABCIA ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- http://www.we-dwoje.pl/suknia;slubna...html?foto_id=3 dzięki tej kiecce uwierzyłam że ja grubsza mogę mieć piękną suknie ślubną !! |
|
|
|
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, sami. W hurtowni najprawdopobniej. W dodatku okazało sie że mój tata ma jakiegoś kumpla, który pracuje w takiej hurtowni więc pewnie jakiś rabacik będzie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
z pozytywów:
- znalazłam sposób na swoje lenistwo, nienawidze się balsamować, a od przed wczoraj balsamuje brzuch, a potem odrazu ide kręcić hula hopem (oczywiście kręcę na goły brzuch) i mam taki fajniusi, miękki o ile można tak powiedzieć o moim sadle ![]() - robię mega projekt denko, zużywam wszystkie kosmetyki które zalegają mi w szafach ( które mniej lubię po prostu) nawet krem do buzi z oriflame okazał się świetnym kremem do stóp
|
|
|
|
#4127 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do szklanych paneli, mamy coś takiego i sprawdza się świetnie. Kupowaliśmy gotowy panel z wzorem w Leroy Merlin, mamy niestety tylko jeden nad kuchenką. Planujemy w przyszłości zupełnie inaczej zaaranżować kuchnię, nie chcieliśmy płytek w całej kuchni więc jest tylko jeden panel. Montuje się łatwo, na klej i specjalną dwustronną taśmę. Postaram się załączyć zdjęcie mojej kuchni. EDIT: właśnie widziałam kolejne zdjęcia, chodzi mi dokłądnie o coś takiego z tą wyspą. A jeśli nie chcesz zwykłego szklanego panelu a te łączenia kolorowych mogą rzeczywiście wyglądać dziwnie, to może połóż tapetę i na to szkło hartowane... Będziesz mi8ała fajny wzorek Tajik girl Świetna ta Twoja sukienka. Jak nie znajdę Gali albo źle będę wyglądać w krótkich to idę do tego salonu gdzie kupiłaś suknię. Super cena i super kiecka
Edytowane przez justynkie Czas edycji: 2013-06-28 o 08:14 |
|
|
|
|
#4128 |
|
Wtajemniczenie
|
moniczka_90 gratulacje z okazji zakupu mieszkania!
Chyba nam się dziewczyny jakaś parapetówa szykuje
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
Shiruvii, że każdy może zjeść 3,5 kawałka mięsa (wybiera sie ileś rodzajów, ale nie wiem ile). Wiadomo,że jeden zje 2 kawałki, inna osoba 1 kawałek, ale mięso jest tak przeliczone, że na osobę przypada 3,5 kawałka mięsa. Oczywiście na sam obiad. Kolacja to zupełnie inna sprawa.
Nie wiem czy zrozumiałe napisałam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nasz ślub 16.08.2014 2740g 52 cm Edytowane przez poznanianka1990 Czas edycji: 2013-06-28 o 08:20 |
|
|
|
#4130 |
|
Wtajemniczenie
|
aneczka25057 5 tygodni to chwila, zobaczysz. Powodzenia!
|
#4131 | ||
|
Raczkowanie
|
Bry wszystkim !
Cytat:
Cytat:
![]() Moniczka - gratuluje mieszkania ![]() Aneczka - powodzenia, zarob duzo kasiory i wracaj do TZ i forum ![]() A teraz uwaga - za rowny 1 rok bede slubowala |
||
|
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja dziś spamuje
![]() przepraszam, mam jakiś przypływ energii, ale to nie moja wina, kolejna piękna kiecka w moim rozmiarze: http://tablica.pl/oferta/koronkowa-s...tml#9801d64ac7 i w dodsatku na ramiączkach. Dostaje szału jak widze takie cudeńka, no ale cóż, schuść, to schuść ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- to fakt, udowodnię to pisząc że dziś mija 7 miesięcy od zaręczyn, czaicie??? |
|
|
|
#4133 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
aneczka powodzenia ! i wróć do nas i do TŻa jak najszybciej !
|
|
#4135 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
A ja za to jestem przeciwna talerzom. Tak, każdy nakłada to na co ma ochotę. Jeden zje ciut więcej ziemniaków, inny wiecej surówek.
U nas oprócz tych 3,5 kawałków mięsa będzie także potrawka. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam znajomego, byliśmy kiedyś z nim i z jego żoną na zabawie w karnawale, przyszedł na tą zabawę z reklamówkami i jak odchodziliśmy pakował do torby to co zostało na półmiskach, twierdził że takie jego prawo, przeciez płacił ![]()
|
|
|
|
|
#4138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaaaaa, no to jasne. Pisałaś o obiedzie tylko. Ja nie mam takiej informacji na umowie ile kawałków mięsa itp. ale w sumie nie zależy mi, bo chcę obiad podawany na talerzach, z osobnymi porcjami dla każdego. Ja też właśnie tak wolę. Jest znacznie przyjemniej i luźniej jak nie trzeba podawać tych półmisków, potem nie ma ich gdzie postawić. A tak to porcja na talerzu, pyk, ładnie, elegancko, każdy ma swoją
|
|
#4139 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- u kuzyna rodzina jego żony nawet dzwoniła po znajomych i przez okna podawali wódkę i jedzenie - u innego kuzyna ciotka przyszła z "przyjacielem", on stoi z moim tatą przy wiejskim stole, rozmawiają i nagle ten facet zaczyna zawijać w serwetki kiełbasę. Tata pyta: co robisz, a on na to: a to dla pieska zabiorę... Przecież taka kiełbasa na wiejskim stole to jedna z droższych kiełbas a on dla pieska... - daleka kuzynka na jednym z wesel: kurde ale beznadziejne żarcie, nawet za prezent się nie zwróci...
|
|
#4140 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Kawka sie grzeje ( TZ kupil mi cudowna wloska kawiarke i kawke lavazza
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
), w sensie jak jest polozone, jak wykonczone, jak z lazienka? Mi by sie marzyla taka wielka wanna, ale to nie jest ekonomiczne i zabiera sporo miejsca...Cytat:
U mnie TZ tez pozeral ogromne ilosci jedzenia, ale ostatnio - jak wreszcie przytyl - stwierdzil, ze musi troche przystopowac :p a i tak jest bardzo szczuply! wiec teraz zmiast calej paczki makaronu ( czaicie? ugotowane 500 g makaronu!!!! to caly gar! ) je jakies pol - wiec dalej micha jak dla dwoch osob.... do tego sos, ser itd.... masakara... a brzucha jak nie ma tak nie ma Cytat:
Cytat:
nie chce gorsetowych, bo mam czym oddychac i bedzie mi spadas Edytowane przez ParisParisienne Czas edycji: 2013-06-28 o 08:41 |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

u mnie fotograf bierze 1zł/km
to ja mam jedna z najdrozszych sal i place 160 za osobę. I w cenie nie mam tylko alkoholu no i tortu, tak wszystko - nawet pokój dla nowożeńców 
Najbardziej przeraża mnie rozłąka z Tż, ale tłumaczę sobie że to nie wieczność, a lepiej będzie mi ze świadomością, że mam swój wkład finansowy w nasze wesele. Teraz głównie odkładamy z pieniędzy Tż, mamy też zainwestowaną pewną gotówkę, rodzice oczywiście się dołożą ale chcemy mieć jak największy wkład własny, a świadomość że sama będę mogła dać coś od siebie jest dla mnie bardzo ważna. Chcę udowodnić przede wszystkim sobie, że nie jestem aż tak beznadziejna, bo uwierzcie brak stałej pracy bardzo mnie dobija.
Z drugiej strony ciesze się, że mam możliwość zarobienia pieniędzy jakich tutaj pewnie nie udałoby mi się przez ten czas zarobić. Nie liczę na wiele, ale każdy grosz się liczy. 
I zazdroszczę bardzo

Nasz ślub 16.08.2014 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)