|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
choć raz nie ma spamu od rana ![]() dotka wcale się nie dziwię, że od czekania cholery dostajesz, zwłaszcza, że masz zielone światło. Ale z drugiej strony nie musisz jak inne czekać na jakieś konkretniejsze informacje (np. rozpulchniona szyjka, czy nisko ułożny maluszek). A nuż to dzisiaj, wszystkie trzymamy kciuki, żeby cie już zuzia nie męczyła ![]() ![]() Jezu dziewczyny, ale miałam do doopy noc Jak kończyliśmy oglądasz z tż serial nagle nie wiadomo czemu rozbolał mnie łeb tak, że na oczy nie widziałam![]() Jeszcze chciałam dzisiaj sobie badania porobić, bo we wtorek ginka, atu doopa, tak się przegłodziłam tą nocą, że rano już prawie rzygałam ![]() Do doopy ten piątek
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
Dzień dobry! witam się z zakończonym 35 tc, czyli cholera, już tak blisko!!
![]() Lecę ogarnąć chałupę przed wizytą gości o 12 przegląd kapy i zobaczę Fi <3gratulacje rozpoczętych tygodni. Cynamonki i dla potrzebujących też![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4113 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
witam sie z rana. gardlo nadal boli i kaszel doszedl wiec kolejny dzien w lozku. Maly poplynal na sam dol i grzebie mi w okolicach szyjki
ewusia gratulacje!!! |
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
Margoś napisz jak no napisz nam później o tyh okładach kapuścianych, ciekawa jestem czy t rzeczywiście daje aż taką ulgę
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj zostały skończone
wrzucę foty jak zrobię trochę poleżeć trochę muszę bo jakaś nie wyraźna jestem ![]() chyba deszczyk za oknem tak na mnie wpływa |
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
Majówki poszły na odchowalnię, jesteśmy na wylocie
|
#4118 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
dlatego zaraz idę odgruzować![]() A w planach odwiedziny małego siostry juz sie doczekać nie mogę
|
|
|
|
|
#4119 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczynki!
Mamusie i Brzuchatki ![]() Gratulacje dla Ewusi!! Ty dzielna Kobieto! Kilka dni się nie odzywałam, ale szlifujemy ostatnie rzeczy na przyjście Naszej Córci. Torbę mam w 100% spakowaną , mamy już łóżeczko Ale już zamówiliśmy nowy. Trzeba było jeszcze kilka drobiazgów dokupić do mieszkania po remoncie a przed przybyciem Córci i tak zlatywały mi całe dnie na poszukiwaniach/ zakupach/ montowaniach itp itd. Zaraz lecę się przygotować i na wizytę i chciałabym usłyszeć, że już rodzę Więc nieśmiało proszę o kciuki za jakieś informacje zbliżające nas do ewakuacji Córci ![]() Ktoś pytał o aplikację do liczenia skurczy. To Dotka mi podawała, trzeba wpisać w sklepiku - kalkulator skurczu i będzie taka ikonka pielęgniarki
|
#4120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizytęCytat:
|
||
|
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
A co się dzieje z :
Adrianą, Barbarą, Katerine2, Kayką, tak rzadko bywają...???? Ciekawe jak Kathe...może rodzi???? Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-06-28 o 08:49 |
|
|
|
#4122 |
|
Rozeznanie
|
chyba wczoraj widziałam
coś pisała
|
|
|
|
#4123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() patrze sporo dziś wizytuje |
||
|
|
|
#4124 |
|
Konto usunięte
|
Hej Laski!!!
Witam się w 39 tygodniu ciąży !!! he he mam wrażenie że tak będę wpisywać bez końca.. witam się w 40 tc, witam się w 41 tc, witam się w 42 tc .. dzięki i z Twoje tygodnie !!! ![]() he he nooo też będę i co? i co?
Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 Czas edycji: 2013-06-28 o 08:51 |
|
|
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
fiazo: noo pewnie się przemęczyłaś, więc odpocznij, a potem czekamy na fotki
![]() Madi: mało się odzywają, ale od czasu do czasu się zameldują. Kayka i Barbara rzadko ale regularnie piszą..Katerine też ostatnio pisała. Adriana ma remont/urlop czy coś, jak dobrze pamiętam. Paulinka: brawo za przygotowania! ) czyli teraz tylko rodzićKejt: kciuki za wizytę!
|
#4126 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zamierzam tam rodzicCytat:
Dzien dobry Wszystkim |
||
|
|
|
#4128 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a tak serio gratulacje!!!!!!!!!!!!! powazny wiek ciazy![]() Cytat:
Cytat:
Dzien dobry a ja dziecia odstawilam do zlobka i wcinam sniadanko kanapeczki z salata i jajkiem na twardo plus kawa Inka.
|
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
Teso, Skylie: brawa za tygodnie! jeszcze Anulka dzisiaj powinna do was dołączyć... a jutro ja..i też mam wrażenie, że tak będę bez końca pisać:P
|
#4130 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładnie nie dzwoniła i nie zadawała głupich pytań bo jej powiedziałam, ze przecież jak urodzę to zaraz się o tym dowiedzą nie? ![]() No i tak się stało urodziłam i dzwonie, że Gluciątko jest na świecie a Ci pretensje, że nie dałam znać wcześniej jak zaczynało się coś dziać No i nie mogła zrozumieć, że ja jechałam tylko na KTG a nie na poród to co ją miałam informować Sierść ma się już lepiej Na razie ma za krótkie spacery tylko, ale to kwestia poprawienia się pogody jedynie![]() No i strasznie jej smutno, że Pańcia nie pozwala do łóżka ![]() Musi ze swoim Panem na dywanie leżeć ![]() A Pancia z Glutem na łóżku )Cytat:
Ale goowno załatwiłam![]() Wysłałam wczoraj wniosek do zus-u o zaświadczenie o składka do becikowego tylko inteligentnie nie dopisałam, że to ma być 2011r, ale telefonicznie nie da się nic skorygować i muszę wysłać drugi wniosek ![]() A nie mogę załatwić nic osobiście bo wszystko muszę załatwiać w zusie dolnośląskim ![]() Ech )Cytat:
![]() Za to dzień musi być przyjemny )Cytat:
![]() W szpitalu koleżanka z sali chodziła z kapustą i była bardzooo zadowolona )Cytat:
![]() A Małego wyściskaj ) he he he ![]() Jak dobrze pójdzie to Glutka odwiedzą dziś pradziadkowie ![]() No a w niedziele albo poniedziałek przyjeżdża Babcia z Dziadkiem i Ciotką i powiedzieli, że wracają do domu dopiero jak ich wygonimy ![]() Więc powiedziałam, żeby nie zabierali ze sobą za dużo rzeczy
|
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
odp. Ci w klubie na Twoje głupoty i Eveewe też:P
|
|
|
|
#4132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katerine pewnie ciągle w ruchu na nic nie ma czasu, Adriana miała mieć remont, a kayka dość rzadko się ostatnimi czasy melduje, ale mam nadzieje ze wsio ok. A barbara też rzadko, ale co jakiś czas da znać[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41537864]Hej Laski!!! Witam się w 39 tygodniu ciąży !!! he he mam wrażenie że tak będę wpisywać bez końca.. witam się w 40 tc, witam się w 41 tc, witam się w 42 tc .. [/QUOTE] Teso a my do samego końca, do upadłego będziemy gratulować kolejnych tygodni, także ![]() ![]() klask i:![]() No chyba, że za te brawa po 40tc bijesz
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41537864]Hej Laski!!!
Witam się w 39 tygodniu ciąży !!! he he mam wrażenie że tak będę wpisywać bez końca.. witam się w 40 tc, witam się w 41 tc, witam się w 42 tc .. he he nooo też będę i co? i co? [/QUOTE]ja juz nawet nie witam się w nowych tyg. bo jeszcze mam tyle do tyłu...juz chce 38 tc. gratki Teso. |
|
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
CZeść Słoneczka
U mnie od rna piękne słonko świeci Cytat:
![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41537864]Hej Laski!!! Witam się w 39 tygodniu ciąży !!! he he mam wrażenie że tak będę wpisywać bez końca.. witam się w 40 tc, witam się w 41 tc, witam się w 42 tc .. [/QUOTE] Mam nadzieję, że w tych tygodniach będziesz witała się z nami 1 tydzień razem, 2 tydzień razemZaciskam za dzisiejsze wizyty
|
|
|
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
Hej mamuśki
![]() Mam dziś więcej czasu to z Wami pospamuje Jak dam rade nadążyć ![]() ![]() Czy bóle jak na @ są jakimiś przepowiadaczami????:roll eyes: |
|
|
|
#4137 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Gratuluję Ewusiu Tymoteuszka Wracajcie szybko do siebie i do domku![]() Gratuluję też wszystkich nowych tygodni i trzymam za wizyty.
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w 40 tc
![]() Taaaaaaak!
|
|
|
|
#4139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teściowa przyjeżdża w odwiedziny do zięcia i córki. Drzwi otwiera zięć: - O, mamusia! A mamusia na długo? - Na tak długo synku, aż wam się znudzę. - To mamusia nawet nie wejdzie. |
|
|
|
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje - podsumwalam juz Twoja wypowiedz
hmmm tez koocurku a co jzu sie wybierasz na porodowke, wbijasz sie przed szereg ha ha ha ![]() A ja zamiast ogarniac chalupe, robic porzadki w Marysi rzeczach (co by TZ, tesciowa tudziez moja mama pod moja nieobecnosc, nie ubieraly jej jak siodmego dziecka stroza) to ja sobie siedze na wizazu. Ale chwilka relaksu i ide dzialac. Liczylam na poprawe pogody, bo od soboty mam ciuszki do prania i nie chce ich kisic w domku, ale chyba bede musiala, co by do czwartku juz temat ogarnac. Ponadto mam milion mysli na minute, jak to bedzie jak mnie nie bedzie w domu, jak Marysia, jak TZ da sobie rade.... (nie to ze on ulomny jest, ale ja jestem zosia samosia - wszystko ja najlepiej).
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

Jak kończyliśmy oglądasz z tż serial nagle nie wiadomo czemu rozbolał mnie łeb tak, że na oczy nie widziałam

i dla potrzebujących też

, mamy już łóżeczko
Ale już zamówiliśmy nowy. Trzeba było jeszcze kilka drobiazgów dokupić do mieszkania po remoncie a przed przybyciem Córci i tak zlatywały mi całe dnie na poszukiwaniach/ zakupach/ montowaniach itp itd. 

za tydzień 
12.06.2010
klask i: