Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz. XI - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 1 2,33%
Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo 3 6,98%
Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci 23 53,49%
Zaduch, gorąc, ciało z potu - byle tylko do porodu! 5 11,63%
Dzieci rosną, wielkie brzuchy, wciąż czekamy na maluchy 11 25,58%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-28, 05:08   #571
teacherka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-

To wczoraj jakiś zgagowy dzień był... Nasze dzieci nie będą łyseeeee

Nie mogę spać choć oczom przydałyby sie podpórki z zapałek. Postanowiłam wstać, wymęczyć się i wtedy wrócić do wyrka.

Mataaaaaaaaaal, dopiszesz mi wizytkę na 15.07 o godz. 16:40?

Amelka, brawa za wyniki Jejuuuuuu masz energię żeby tyle sprzątać?!
Będzie dobrze z tą obroną, nie nastawiaj się tak źle Ja też sie kiedys bałam jak słyszałam jakie oceny dostawali znajomi. A potem ja sama 5 czy 4,5 Więc luuuuuzik, jesteś najlepsza

Pszczoua, to dzięki za informacje, podejdę chyba wobec tego do apteki i zapytam o jakiś dozwolony środekk

Tassia, to już może przemęcz się z włosami?
Ja chce iść na podcięcieeeeeeeeeeee... daaawno nie byłam i mam już długaśne i wcale mi z tym chyba nie jest tak dobrze...

A teraz pobuszuję na allegro, dawno nic nie kupiłam Tatuś śpi, to mamusia może poszaleć z córcią, prawda?

Edytowane przez teacherka
Czas edycji: 2013-06-28 o 05:09
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 05:16   #572
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Lola - fajnie, ze glukoza ok.
Pszczoua - gratuluje wizyty i maluszka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-28, 05:16   #573
your Angel
czyli Endżi

Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość

widziałam się wczoraj między innymi z kolegą i nie miał za ciekawej miny jak mnie zobaczył i gadka w sensie jak ja wyglądam itp itd, po nim się tego nie spodziewałam

staram się nie takim czymś nei przejmować, normalnie, że w ciązy się tyje, a pysk zawsze pyzaty miałam ale czasem po prostu przykro jest
Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
A propos komplementów dla ciężarnych to spotkałam dzisiaj moją szefową ☠☠☠☠olinę... dowiedziałam się ze mam pryszcze na czole (no mam prawda ale co z tego? Całą ciążę mam) i że mam duży brzuch jak na ten tydzień ciąży (powtarza się). Ale duży w porównaniu do kogo bo nie czaje powiedziałam jej tylko żeby się tym nie trapila bo wszystko jest wg lekarzy w normie a przytyłam 8 kg gdzie inni na tym etapie mają już ze 20. Piłam wyraźnie do niej bo wiem że przytyła w ciąży 30 z haczykiem nic nie kmentowała ale założę sie że będzie mnie jutro opisywać dziewczynom w pracy, nienawidzę francy... tak to jest jak się nie ma własnego życia to się żyje życiem innych. ..
Dżizas, co za ludzie. Zauważyłam, że im ktoś większy Adonis czy Afrodyta, tym bardziej chętny do krytycznych ocen wyglądu innych. Kompleksy z nich wyłażą moje drogie, kompleksy
Stary 2013-06-28, 05:34   #574
teacherka
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Dziewczyny, podkłady higieniczne Seni kupujecie? Czy inne? Bo upatrzyłam sobie dwie większe rzeczy u jednego sprzedawcy i mogłabym dorzucić do zamowienia... 40x60cm czy 90x60?

A nożyczki do pazurków to chyba Canpol Babies mają dobre?

---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ----------

Łóżeczko dla księżniczki? http://allegro.pl/stylowe-meble-dzie...342367258.html
Stary 2013-06-28, 05:43   #575
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, podkłady higieniczne Seni kupujecie? Czy inne? Bo upatrzyłam sobie dwie większe rzeczy u jednego sprzedawcy i mogłabym dorzucić do zamowienia... 40x60cm czy 90x60?

---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ----------

Ja kupilam te wieksze, bo tak mam podane na wyprawce ze sxpitala. Wzielam tez profilaktycznie pare sztuk mniejszych.
Ja mam chyba wlasnie z canpola.

Stary 2013-06-28, 05:44   #576
nena_milka
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013

[/COLOR]Łóżeczko dla księżniczki? http://allegro.pl/stylowe-meble-dzie...342367258.html[/QUOTE]

chyba dla królowej

Dzień dobry:p byłam zawieść starego do roboty, chyba skocze jeszcze do sklepu po coś dobrego na śniadanie kefir za mną chodzi bo u Bosackiej ostatnio oglądałam:p
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 05:45   #577
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:

Apropo podkladow ktoras ostatnio mowila ze Hartmanna dobre. Czy Seni lepsze? Tez mnie interesuje bo w poniedzialek zabieram sie za zakupy ☠☠☠☠☠☠☠ek

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 05:49   #578
teacherka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-

NEna, ja wczoraj program o kefirach oglądąłam

no właśnie nie wiem na jaką firmę podkładów postawić... Czekamy na opinie
Stary 2013-06-28, 05:53   #579
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mam

Cytat:

Ja mam Seni, ale nie wiem, ktore lepsze, bo nigdy zadnych nie uzywalam.

Stary 2013-06-28, 05:54   #580
nena_milka
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mam

Cytat:

No właśnie od niedzieli go puszczają i mnie torturują kefirem dzisiaj kupię bo będę robić bułeczki cynamonowe więc będzie idealny
Stary 2013-06-28, 06:16   #581
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwaw

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Ja mam Seni, ale nie wiem, ktore lepsze, bo nigdy zadnych nie uzywalam.

Mnie polecono Seni i te będę kupowała

Dzień dobry wszystkim.

Tancerko gratuluję zgromadzenia prawie całej wyprawki
Amelka, Pszczoua brawa za wizytę
Lola brawa za wyniki.
Jak mi się wstać nie chce a muszę bo młodszy ma na 8 30 zakończenie roku. W nocy co chwilę się budziłam, śniły mi się jakieś głupoty.

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013

Edytowane przez katarzyna2811
Czas edycji: 2013-06-28 o 06:19
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 06:28   #582
teacherka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwaw

No to mamy głos doświadczonej za Seni?
No właśnie Snow, ja tak samo kupuję w ciemno a potem doczytuję, że tu zły rodzaj, tam nie taki rozmiar.... dlatego przed zakupami będę męczyć bułę chyba i wypytywac o wszystko:P

Nena, ja jestem cwaniarka,bo dopiero od środy mam w tv więcej niż kilkanaście kanałów Więc trafiłam na kefiry pierwszy raz
Stary 2013-06-28, 06:43   #583
butterfly20
Zakorzenienie

Czeeeeść

Ale ten wczorajszy mecz mnie zmemłał, ile można oglądać dogrywki i karne?

Cytat:
przebiłaś Kaśkę

ja do pupy kupię tylko ten linomag biało zielony, na początek nic więcej, się zobaczy
Ja też kupiłam ten Linomag jedynie.

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ja u mlodej uzywalam octaniseptu i nic sie nie babralo, kikut odpadl chyba po tygodniu. tyle ze w szpitalu juz jej uchlastali tak ze kikucik mial chyba z centumetr ledwo, zadnych klamerek, zabaw w zawijanie w gaziki ani nic.

ja kocykow tez mam cala mase, nie dosc ze po Blance, to teraz kupilam chyba ze 4 czy 5 wiec mam ponad dyszke

slaby dzien dzisiaj mam. poszlam z rodzicami do sklepu jakies zakupy zrobic, bo auto u mechanika, a stwierdzilam ze sie przejde bo siedze w domu od niedzieli no wiec cala rodzinka sie wybrala, jak rumuny heh. no ale wychodzimy ze sklepu, a tu karetka, straz pozarna, policja ... okazalo sie ze jak tylko weszlismy do sano to byl wypadek koles wyjezdzajac z podporzadkowanej wymusil pierwszenstwo na jadacym na drodze z pierwszenstwem, piznal w niego i ten wylecial na pobocze wbijajac 14 latka w skrzynke telekomunikacyjna, chlopak zginal na miejscu to jakas masakra, tym bardziej jak sobie pomysle ze 5 min przed wypadkiem szlam tym chodnikiem z rodzicami i mloda w wozku...
To wygrałaś z ilością kocyków

Współczuję przeżyć z tym wypadkiem

Podobno to jak długi będzie kikut zależy od grubości pępowiny

Cytat:
A propos komplementów dla ciężarnych to spotkałam dzisiaj moją szefową ☠☠☠☠olinę... dowiedziałam się ze mam pryszcze na czole (no mam prawda ale co z tego? Całą ciążę mam) i że mam duży brzuch jak na ten tydzień ciąży (powtarza się). Ale duży w porównaniu do kogo bo nie czaje powiedziałam jej tylko żeby się tym nie trapila bo wszystko jest wg lekarzy w normie a przytyłam 8 kg gdzie inni na tym etapie mają już ze 20. Piłam wyraźnie do niej bo wiem że przytyła w ciąży 30 z haczykiem nic nie kmentowała ale założę sie że będzie mnie jutro opisywać dziewczynom w pracy, nienawidzę francy... tak to jest jak się nie ma własnego życia to się żyje życiem innych. ..
Baba ma kompleksy i tyle, co się przejmujesz?

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Dzień dobry Podwojonym

Powiem Wam, że po tym jednym shocie Monuralu mój pęcherz ma się lepiej Nic nie boli, nie piecze, nie gna mnie do toalety co 5 minut.
Ja Monural piłam w środę i też nie piecze, ale do wc gonię normalnie, ale ja dużo piję
Następna dawka w niedzielę i też mam potem zrobić badania i dzwonić do gin...

Cytat:

Ja też miałam zgagę,ale moja nie będzie mieć włosów:P

Cytat:

Ja mam Hartmanna, u nas w szpitalu używają wszystkiego z tej firmy. Jakichś kompresów czy gazików też. 90x60 Ale to mniej znana chyba firma niż Seni. Mi się wydaje,że co kupisz to będzie dobre.
Jeśli chodzi o podpachy to podobno Bella Mama są kiepskie.

Co do nożyczek to my kupujemy zwykłe dla dorosłych ale nie ze spiczastą końcówką, tylko zaokrągloną. Te niemowlęce z kulką na końcu podobno często brzydko obcinają lub wcale, jakieś takie nieprzystosowane do cieniutkich paznokietków

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 07:00   #584
teacherka
Zakorzenienie

butterfly (mogę Cię tak nazywać? wiem, że mówiłaś, żeby Motylku, ale mi tak bardziej pasuje ) A skąd ta pewność,, ze będzie łysolek?

Hm hm hm... Czyli Seni vs. Hartmann.
Widzisz, boję się właśnie takiej wpadki, ze kupię coś a potem doczytam, że tej JEDNEJ firmy to aakurat nei są dobre
A ja na podpaski to jestem wyczulona, nie cierpię ich, same tampony stosowałam i co teraz, każde będą mnie wkurzać, ale zwijające sie itp. to juz w ogóle...
Stary 2013-06-28, 07:12   #585
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
butterfly (mogę Cię tak nazywać? wiem, że mówiłaś, żeby Motylku, ale mi tak bardziej pasuje ) A skąd ta pewność,, ze będzie łysolek?

Hm hm hm... Czyli Seni vs. Hartmann.
Widzisz, boję się właśnie takiej wpadki, ze kupię coś a potem doczytam, że tej JEDNEJ firmy to aakurat nei są dobre
A ja na podpaski to jestem wyczulona, nie cierpię ich, same tampony stosowałam i co teraz, każde będą mnie wkurzać, ale zwijające sie itp. to juz w ogóle...
No pewnie nazywaj jak Ci wygodniej
My oboje byliśmy blondasy przy urodzeniu, przy czym ja łysiejszy-mój mąż miał więcej włosków.A mój brat to był łysy jak nie wiem I mój bratanek po nim też.
Przewiduję więc,że Tusia się w nas wda. Małe są szanse,żeby miała włoski po którymś z dziadków- z tego co zauważyłam,to wygląd bardziej zawsze drugie dziecko dziedziczy po dziadkach.
A włosy jak wiadomo ze zgagą nie mają nic wspólnego

Obie firmy są dobre. Z Seni mam...dla kota. Nie przeciekło przy awariach, także nie mam złego słowa na nie.
Po prostu kupowałam podpachy z Hartmanna ( na SR babka pokazywała je i z Bella Mama i te z Hartmanna były takie z jakimiś wcięciami i rowkami, przypominały Alwaysy bardziej i wyglądały porządnie) i przy okazji sprzedawca miał podkłady na łóżko też z Hartmanna, nie było dla mnie różnicy czy to Seni czy Hartmann

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 07:12   #586
Sylwia cypr
Raczkowanie

dzien doberek

...to tak na szybciutko bo ide nadrabiac dopoki mam jakitaki luz w pracy
Sylwia cypr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 07:21   #587
teacherka
Zakorzenienie

Aaaaaaa robię research i nawet ten Hartmann wychodzi taniej.
Ja pytałam o podkłady na łóżko, to róznica 2-2,50 (Seni) do 0.67 gr za H.
Stary 2013-06-28, 07:22   #588
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaaaaa robię research i nawet ten Hartmann wychodzi taniej.
Ja pytałam o podkłady na łóżko, to róznica 2-2,50 (Seni) do 0.67 gr za H.

Ja kupiłam dokładnie ten komplecik http://allegro.pl/hartmann-podklady-...319581481.html i u tego sprzedawcy też podpachy.

Stary 2013-06-28, 07:37   #589
teacherka
Zakorzenienie

Butterfly, a podpachy Midi czy Maxi? to chłonność jest oznaczona, tak?
Ile tego brałaś?

Te podkłady to potem do przewijania się tez przydadzą, prawda? Wezmę chyba 30 dużych i 30 małych...

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Aaaaaa a gaziki jałowe tylko? Czy niejałowe też mogą być?

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Uprzedzałam, ze dziś będę marudna i upierdliwa?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 07:37   #590
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Butterfly, a podpachy Midi czy Maxi? to chłonność jest oznaczona, tak?
Ile tego brałaś?

Te podkłady to potem do przewijania się tez przydadzą, prawda? Wezmę chyba 30 dużych i 30 małych...
Ja mam zamiar w domu kłaść malutką na tetrze na tym przewijaku,ale te podkłady mogą się przydać w miejscu publicznym. No i jak pisałam-używam też do transportera jak jadę z kotem lub królikiem do weta, tak na wszelki wypadek jakby się któraś porobiła Także można znaleźć różne zastosowania

Ja miałam na wyprawce z SR,że niby 10 tych podpach wystarczy,ale wydaje mi się to mało. Kupiłam paczkę 14 szt maxi na początek, oraz 14 szt. mini na potem. Też niewiadomo jak to będzie z tym krwawieniem, w razie czego się dokupi A tyle na początek pewnie wystarczy.

Ja mam napisane,że jałowe.Ale na zajęciach o kąpieli mówiła też,że można kupić takie nieciągnące się kompresy z Hartmanna 10x10 do przemywania ciałka (czyli buzi, oczek, ewentualnie całej reszty w dniu, kiedy się nie kąpie).

A właśnie-macie zamiar kąpać codziennie?Bo nam polecano tak co 2 dni.

Edytowane przez butterfly20
Czas edycji: 2013-06-28 o 07:39
Stary 2013-06-28, 07:44   #591
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

hallo bylismy wczoraj podpisac umowe...ale dostalismy ja do poczytania do domu bo skubana ma ok 30 stron....wlasnie sie zmierzam z tymi paragrafami po niemiecku bo jeszcze dzis chcialabym ja odeslac...masakra po polsku by mi sie nie chcialo tego czytac

kurde wczoraj troche pospacerowalam i mam takie zakwasy ze hoho...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 07:50   #592
misia332
Zakorzenienie

Jeszcze tydzień tutaj, a mnie szlag już trafia, wczoraj teściowa wyczerpała moje resztki godności, wyszłam i rozpłakałam się na dworze.

idę dzisiaj do fryzjera na 13

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 07:50   #593
kaska87
Zakorzenienie

siemka
Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Dzis mialam wizyte. Maly w 3 tygodnie przybral 0.5kg (gdzie ja 1.5 - gdzie reszta? ) i teraz w 28tc wazy 1058g takze prosilabym o dopisanie na I stronie. No i kolejna wizyta 18 lipca godz. 14.00. Ciesze sie jak gwizdek bo ostatnio wazyl ponizej normy
ja już drugi dzień chodzę za małżem i melduje każdą wagę Waszych dzieci i się jaram, że Miki z 1,5kg pewnie już ma jutro się okaże
Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że po tym jednym shocie Monuralu mój pęcherz ma się lepiej Nic nie boli, nie piecze, nie gna mnie do toalety co 5 minut.
to super ciekawe co mój gin jutro powie na te moje dolegliwości znowu jakies leki pewnie buuu
Cytat:
A teraz pobuszuję na allegro, dawno nic nie kupiłam Tatuś śpi, to mamusia może poszaleć z córcią, prawda?
ta na pewno
ja muszę fotelik zamówić, przewijak i rożek
Cytat:
ja mam tommy tippe i są fajne i nie mają nic na końcu ale u nas ja się za obcinanie pazurków nie biorę tylko małż
Cytat:
\właśnie nie wiem na jaką firmę podkładów postawić... Czekamy na opinie
ja hartmann kupię, bo takie dziołchy polecają

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 07:54   #594
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:

Aaaaaaaaaa od jutra w Rossmannie w promocji też Bepanthen. Dobre to? bo gdzies czytałam, że dobre tylko drogie. W sumie chyba 25zł za 100 ml czy tam gram... Warto??
Warto

Mają być też wkładki laktacyjne w promocji J&J.

Cytat:
nie pracuje
eh, po kim jak po im ale po nim nie spodziewałam się
Co za burak

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ja kocykow tez mam cala mase, nie dosc ze po Blance, to teraz kupilam chyba ze 4 czy 5 wiec mam ponad dyszke

slaby dzien dzisiaj mam. poszlam z rodzicami do sklepu jakies zakupy zrobic, bo auto u mechanika, a stwierdzilam ze sie przejde bo siedze w domu od niedzieli no wiec cala rodzinka sie wybrala, jak rumuny heh. no ale wychodzimy ze sklepu, a tu karetka, straz pozarna, policja ... okazalo sie ze jak tylko weszlismy do sano to byl wypadek koles wyjezdzajac z podporzadkowanej wymusil pierwszenstwo na jadacym na drodze z pierwszenstwem, piznal w niego i ten wylecial na pobocze wbijajac 14 latka w skrzynke telekomunikacyjna, chlopak zginal na miejscu to jakas masakra, tym bardziej jak sobie pomysle ze 5 min przed wypadkiem szlam tym chodnikiem z rodzicami i mloda w wozku...
Ja też mam sporo kocyków

Cytat:
Ja też nie lubię jak ktoś mówi, że duży (zazwyczaj koleżanki, które nigdy w ciąży nie były). I też się zastanawiam w porównaniu do kogo

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
ah no to faktycznie emocje niezłe, jeszce raz brawo
ja sie dzisiaj dowiedzialam, ze nasza recenzentka dala mojej kolezance 3,5 za prace i czekam na wyniki bo boje sie ze i mnie tak slabo ocenila, swoja droga dziwne, ze ocenila gorzej o promotorki
i teraz mam nerwa bo promotorka ostra i widac, ze ta recenzetka ostra i boje sie tej obrony eh

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Śpicie już ale pochwale się wynikami glukozy 73 a po 2 godzinach 89
także odetchnęłam
Będzie dobrze

Cytat:
Buszuj

Cytat:
[/COLOR]Łóżeczko dla księżniczki? http://allegro.pl/stylowe-meble-dzie...342367258.html
O ja

Cytat:
Ja też nienawidzę podpasek. Na połóg miałam podkłady tena lady, po powrocie ze szpitala zmieniłam na cienkie podpaski. Nie dałam rady chodzić w tych grubych

pszczoua super, że wszystko ok

Wzięłam dziś wolne. Wykąpałam się, zjadłam śniadanie i lecę na targ po truskawki bo mam piec tort na jutrzejsze urodziny córki.
Nie pada, ale niebo zachmurzone, jutro musi być ciepło

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ja zamierzam codziennie.

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Jeszcze tydzień tutaj, a mnie szlag już trafia, wczoraj teściowa wyczerpała moje resztki godności, wyszłam i rozpłakałam się na dworze.

Olej ją
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 07:57   #595
butterfly20
Zakorzenienie

Kaśka u nas też mąż będzie obcinał, ja się boję.On zawsze kotu obcina

Stary 2013-06-28, 08:00   #596
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
hallo bylismy wczoraj podpisac umowe...ale dostalismy ja do poczytania do domu bo skubana ma ok 30 stron....wlasnie sie zmierzam z tymi paragrafami po niemiecku bo jeszcze dzis chcialabym ja odeslac...masakra po polsku by mi sie nie chcialo tego czytac

No proszę cię... ja jak miałam umowę najmu po norwesku zakumać to myślałam że padnę a co dopiero umowę kupna szacun

Zaspokoił mnie ten kefir
Ale siara w sklepie. .. pani co sprzedaje wie że jestem z polski bo to sąsiadka, zobaczyła mnie i wola do kasy żeby jej pomóc. .. przyszło dwóch Polaków i chcieli piwo kupić a pani mówi, że dopiero od 8 i muszą czekać jak chcą bo było chya za 15. I oni nie rozumieli i się z nią wykłócali bo myśleli ze nie chce im sprzedać bo są nietrzezwi:roll eyes:... w sensie oni po polsku a ona po ang. .. ludzie się gapią a tu ciężarna z pijokami debatuje.. mam nadzieję że nikt nie pomyślał że to moi koledzy:p widać że na wczorajszej bani byli i ich suszyło, w klapkach i skarpetkach (a jak), nieogoleni, walący wódką z kilometra. .. ech... tylko reklamówki z biedronki im brakowało
Stary 2013-06-28, 08:01   #597
teacherka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam zamiar w domu kłaść malutką na tetrze na tym przewijaku,ale te podkłady mogą się przydać w miejscu publicznym. No i jak pisałam-używam też do transportera jak jadę z kotem lub królikiem do weta, tak na wszelki wypadek jakby się któraś porobiła Także można znaleźć różne zastosowania

Ja miałam na wyprawce z SR,że niby 10 tych podpach wystarczy,ale wydaje mi się to mało. Kupiłam paczkę 14 szt maxi na początek, oraz 14 szt. mini na potem. Też niewiadomo jak to będzie z tym krwawieniem, w razie czego się dokupi A tyle na początek pewnie wystarczy.

Ja mam napisane,że jałowe.Ale na zajęciach o kąpieli mówiła też,że można kupić takie nieciągnące się kompresy z Hartmanna 10x10 do przemywania ciałka (czyli buzi, oczek, ewentualnie całej reszty w dniu, kiedy się nie kąpie).

Okkkkk, zanotowwane

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

Podziwiam! ja nie znoszę niemieckiego, brrrr....

Cytat:

Też chcę do fryzjera... ale nie chcę do teściowej

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

ta na pewno
ja muszę fotelik zamówić, przewijak i rożek
ja mam tommy tippe i są fajne i nie mają nic na końcu ale u nas ja się za obcinanie pazurków nie biorę tylko małż

ja hartmann kupię, bo takie dziołchy polecają

A ja gdzies czytałam, że właśnie te z TT są do niczego bo nie tną tylko szarpią. ;/ A już nie raz się nacięliśmy kupując nożyczki dla siebie... ;/

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Warto

Mają być też wkładki laktacyjne w promocji J&J.

Ja też nienawidzę podpasek. Na połóg miałam podkłady tena lady, po powrocie ze szpitala zmieniłam na cienkie podpaski. Nie dałam rady chodzić w tych grubych

Wzięłam dziś wolne. Wykąpałam się, zjadłam śniadanie i lecę na targ po truskawki bo mam piec tort na jutrzejsze urodziny córki.
Nie pada, ale niebo zachmurzone, jutro musi być ciepło [:

Hmmm,a ten Bepanthen to zamiast Sudocremu jest? i na poranione krocze też się nadaje?
Patrz, a tych wkładek to nie dojrzałam
Hehhhhhh, to już nei wiem ile podpach

alee fajowo, tort z truskawkami mniammmmmm. Na pewno się uda imprezki Zuzki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 08:03   #598
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
hihihi u nas to samo on jest bardziej opanowany i cierpliwy a ja

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 08:04   #599
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:

Trzymaj się kochana, a fryzjera zazdroszczę: przynajmniej trochę się zrelaksujesz

Cytat:
No co wy z tymi pazurkami moj tz ma takie grube paluchy i wielkie lapska ze ja bym się bała jemu dać obcinać

Edytowane przez nena_milka
Czas edycji: 2013-06-28 o 08:06
Stary 2013-06-28, 08:05   #600
butterfly20
Zakorzenienie

Nooo z nożyczkami to jest loteria

U nas na SR babka mówiła o tych zwykłych dla doroslych i koleżanki posiadające już dzieci też mi mówiły,że lepiej te dorosłe kupić. No ale mogę kupić dorosłe i też mogą obcinać beznadziejnie

Samba
to będziesz miała dzisiaj co robić Rozumeisz wszystko czy będziesz się wspomagać słownikiem?

Ok idę robić blok czekoladowy dla małża

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości