|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
uwierz ze ja odczuwam stres jak myslę o tym ze nawet za rok miałabym rodzić. Dla mnie iść do szpitala jest straszniejsze niż rozwód,matura i inne straszne rzeczy razem wzięte. Fizyczny bol jest czyms nie do przejscia..wolałabym rok psychicznie cierpieć!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3242 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() Cytat:
Po drugie ja od początku jadłam wszystko poza kapuśniakiem i grochówką. Po trochę i obserwowałam. Jak nic młodemu nie było to jem to nadal i tak ze wszystkim. Truskawki były już tydzień temu najpierw w małych ilościach. Zero reakcji ze strony małego,potem już normalnie i też jest ok. Tak więc jem. Warzywa na patelnię zjadłam i też nic więc jem dalej. Jedynie jajko odpuszczam bo raz zjadłam i był mały problem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3243 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3244 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Melduje ze przyszła @ i nici z IIkreseczkami
![]() ![]() ![]() Trzeba probowac kolejny miesiąc
#3245 |
Zakorzenienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Dzastin gratuluje synka
![]() ![]() Moj synus ladnie nadgonil i wazy 1058g co miesci sie w sredniej dla tego tygodnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3246 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() |
#3247 |
Zadomowienie
|
color - przykro mi z powodu mamy
![]() ![]() iza super ze wszystko ok, wiedziałam ![]() dzistin gratki 100 proc synka ![]() francesca22 głowa do góry, następnym razem się uda za co trzymam kciuki ![]() anoxee oby lekarze coś zdziałali i synek był niedługo z nami ![]() nuna super ze wszystko ok ![]() ![]() ![]() ![]() MarudexuS uważam ze linka ma rację powinnaś się udać do klinki tam się dokładnie tym specjalizują mi tez ginka pow ze jak do końca roku nic się nie uda to kliniki nas wyśle od razu.... a poza tym gorąco dopinguje wszystkie z was i wasze badania, wyniki za wszystko trzymam kciuki ![]() czekam az ta @ nie przyjdzie w niedziele lub pon testuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3248 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() teściowa przyniosła pączki także wcinam ![]() tak jak pisałam młody się zepsół popsół, nie chce smoczka, nie chce spać chce być na rękach a ja chce mieć kręgosłup ![]() Męczy się już ponad pół godziny żeby w łóżeczku zasnąć, a wczoraj zasnął na macie gdzie mu wszystko grzechotało jak się ruszył ![]() gdzie jest moje dziecko?? Cytat:
![]() ![]() Wydarzyło sie?! ![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() ![]() a położna gada głupoty ![]() ![]() Nam smoczek z aventu nie podszedł, chociaż tylko taki uznawałam.. musiałam kupić z większym dzyndzlem co do lekarza ![]() Cytat:
![]() ale będziemy tu Kamilkować na wątku ![]() czekam na zdjęcie!! Cytat:
![]() jednak jeśli ta bariera utrzyma się do końca ciąży to idziesz do psychologa i da Ci zaświadczenie o CC. U mnie dziewczyna tak miała na sali i ja też jeśli będę miała mieć kiedyś SN to będę musiała iść do psychologa. Ze strachu nie mogłabym się skupić na porodzie.. chyba bym płakała od pierwszego dnia ciąży. Ale dziewczyna na mamusiowym własnie miała ciężki pierwszy poród, bardzo się bała następnego, a ten w nagrode odbył się raz dwa i wspomina go super ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3249 |
Zakorzenienie
|
Lunka - młody dorasta i będzie coraz ciężej...ma swoje fochy heheh
Linka- a co Ty wykładasz??? ![]() Dzastin - ![]() ![]() Pszczoua - brawo za wagę! Cebulova - kiedy masz wizytę?? Nuna to gdzie są zdjęcia, ze wszyscy się zachwycają?? francesca22 - przykro mi ![]() Color - 3mam kciuki, żeby było lepiej u mamy ![]() Magbes - jak cukry?? ![]() Niech ktoś mnie kopnie w dupe..nie mam spakowanej torby w poniedziałek będziemy oficjalnie donoszeni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3250 |
Zakorzenienie
|
Ok.
Witam się po tygodniu z Polski. Nie będę sie odnosić, bo nie nadrabiam. My praktycznie już wszystko załatwiliśmy, kiecka się poszerza trochę. do odbioru jest 4.07. A ja codziennie mam jakiegoś nerwa na tesciową, wczoraj sie popłakałam już, co ogarnęło mnie z resztek godności.
#3251 |
Zadomowienie
|
luna - maluch rośnie tylko patrzeć jak za dziewczynami się będzie uganiał
![]() kocorek - a masz KOOPa... spakować się prosze raz dwa ![]() misia a co teściowa odwala?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3252 |
Zakorzenienie
|
Zaczęło się od jednego słowa, a skończyło na awanturze, powiedziała TŻtowi, że my jesteśmy problemem, bo zajmujemy duży pokój z najwygodniejszym łóżkiem, gdzie powinna go zająć któraś z sióstr.
I ogólnie, że TŻ zmienił się na gorsze, że nigdy taki nie był, a teraz kłótliwy i nic mu nie pasuje. Wszystko moja wina. Wiec stwierdziłam, że nawet nie będę jej prosić o zamledowanie, tylko ja z małym będę zameldowana u siebie, a TŻ ze względu na krus u siebie. TŻ pokrzykuje po wszystkich, tylko nie po mnie. I ona uważa, że ja go tak "ustawiłam", że on do mnie ma tylko szacunek, a ja go nastawiam przeciwko nim. ale sytuacja wczoraj, TZ poszedł kupić jej nowa siekierę do rąbania drewna na rozpałkę, kupił najlżejszą z najdroższej firmy ( 450 zł) za nasze pieniądze. Powiedziałam ok, bo ja mamie tez kupiłam parę rzeczy. A ona kręci nosem, że nie taka, że co to w ogóle jest. Tż się wkurzył masakrycznie, rzucił siekierę w głąb garażu i powiedział, ze ma w dópie to wszystko. Najgorsze, że ona go prowokuje. Aha, chrzciny robimy u mnie, bo TŻ powiedział, że nie bedzie dziecka stresował w grudniu. O takie coś odwala.
#3253 |
Zakorzenienie
|
Misia- z rodzina tak się właśnie wychodzi
![]() AAAAaaaa wiecie co ja ostatnio usłyszałam?? "że niby mamy taki duży dom, a nie mamy graciarni" ![]() Dobrze, że nikt tego do mnie nie powiedział tylko do Tż- bo bym zapytała w Wy/Ty masz??? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3254 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
W końcu piątek, w pracy trochę luźniej, nie mam 50 maili w skrzynce, uff .. Cytat:
![]() Albo i nie .,. bo wiecie co, parcia już nie mam .. A na razie jeszcze wiem co robić/badać albo wiem, gdzie szukać podpowiedzi. Jak mi się skończą pomysły to się zastanowię ... czy jest sens się szarpać. Ja mam co robić jakby co, dziecko nie musi mi zapełnić życia ![]()
![]() |
#3255 |
Zakorzenienie
|
kocurek na fb mam julcie i nune
![]() luna oj nameczysz sie ze swoim klocuszkiem ![]() misia bedziesz sliczna PM!!! Juz sie nie moge doczekac zdjec!!! a ja wybralam meble do salonu i teraz musze mego meza przekonac na 100% do kupna ich, a musze to zrobic szybko, bo tylko do jutra bedzie promocja na nie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3256 | |
Zadomowienie
|
misia wiesz co dopiero do niej dociera ze "traci synka" ze nie ona jest już najważniejszą kobietą w jej życiu a do tego jej "mały i kochany synek" niedługo będzie tatą
sadzę że większość teściowych to przeżywa własnie tak myśląc że jakimś cudem zatrzymają synka przy sobie ![]() moja teściowa np gadała tż przed ślubem że ciężko będzie miał ze mną bo ja bałaganiara jestem nie ugotuje jak ona nie wyszykuje synka jak ona a popatrz o dziwo sobie radzę ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
zazdrość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3257 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3258 |
Zadomowienie
|
a ja nie mam fb
![]() przedyskutujcie proszę przyjecie mnie do klubu ![]() głupio mi tak się upominać a klubie pokazałabym fotki swoje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3259 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3260 |
Zakorzenienie
|
no to moja tesciowa ogolnie musze powiedziec, ze zlota kobieta
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3261 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Misia, współczuję relacji z teściową... niedługo Wasz wielki dzień, więc szkoda nerwów żeby się Nią stresować. Czekamy na foto z ślubu ![]() Dzień Dobry ![]() Zaraz sie biorę za mycie naczyń bo caly zlew już na mnie czeka ![]() ![]() Foto z wczoraj, przedstawiam Wam Kamilka ![]() ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3262 |
Zakorzenienie
|
Nuna-ja siebie Ciebie inaczej wyobrażałam
![]() ![]() ![]() ![]() Julka śliczna.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do teściowych.. no nie wyobrażam sobie żeby moja wolała żebym spała na mniej wygodnym łóżku w ciązy.. to chore jest. Wredna baba! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3265 |
Zakorzenienie
|
oj znam ten bol przeplywajacej midzy palcami kasy. nam przed slubem tez leciala jak szalona. w tym roku tez nam sie zapowiada ciekawie. wlasnie przez przeprowadzke musimy kupic meble do salonu i sypialni, wiec kupa kasy nam ucieknie. w ogole zauwazylam, ze malzenstwo do kurka wodna dosc drogi interes
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3266 |
Zadomowienie
|
nikt mi nie odpowiada
![]() jestem niewidzialna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3267 |
Zakorzenienie
|
spinka, w zwiazku z czym?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3268 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3269 |
Zakorzenienie
|
Piękny
![]() O co pytałaś ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3270 |
Zakorzenienie
|
a no to wiesz
![]() ![]() ![]() no Tobie iza moge wybaczyc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.