|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Raczkowanie
|
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
kreska jest 1 i @ nadal brak ;/
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3542 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Zakorzenienie
|
Hm.... ja też chyba nic nie widzę ale może inne wizażanki się dopatrzą
![]() Już sama nie wiem, przecież @ nie może się tyle spóźniać bez powodu. Jeśli to ciąża to twoja fasolka w przyszłości będzie buntownikiem ![]() Alee masz romantyczną tapetę w komputerze ![]() ![]() ![]() Pradip mam ich "złapać na ciążę" ![]() (która w dodatku może być wymyślona) |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 |
Raczkowanie
|
koziemleko zdjecie z pleneru
![]() Jak zrobitam test to cos tam widzialam ale teraz juz nie widze ehh..... |
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
![]() 25.06 byłam na wizycie ma maluch ma 22 mm i biję mu/jej serducho ![]() Na wizytę powinno się iść do 10 tc bo inaczej nie dostaniesz kiedyś becikowego o ile będziesz się starała, a po za tym im wcześniej tym lepiej, będziesz spokojniejsza. Na obronie dasz radę!! Ja miałam 150 pytań i z tego musiałam wylosować z pudełka 3, więc kompletnie nie wiedziałam co mi przypadnie ![]() Głowa do góry, odpowiesz na wszystkie pytania i będzie koniec edukacji ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3546 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Myślisz ze mają czas zwiedzać ? ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Muszę iść na korepetycje z "sysania" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3547 | |
Zakorzenienie
|
Idź kup jeszcze ze trzy testy i poproś w aptece o te bardzo czułe.
---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja niestety nie podszkolę z sysania bo sama jestem z tego noga ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3548 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
co do tych skurczy to ja takich nie mam. moja koleżanka takie miała i od razu tego samego dnia poleciała do gina. nie wiem czy wyszło że to normalne, czy nie i czy coś jej przepisał wiem że ma z tego 3 letnią córke ![]() kup sobie testy pepino paskowe, one mają czułość 10 czegoś tam (domowe labolatorium ma 25) w auchan, kauflandzie, tesco można kupić za ok 4zł - na nich moje krechy były dużo wyraźniejsze Cytat:
![]() ![]() jedyne co sie może zmienić to to czy nie wyjdzie przed terminem... a na dzień dzisiejszy jesteśmy MAMAMI ![]()
![]() |
#3549 |
Raczkowanie
|
benetta to jak bede to kupie bo mamy na wieksze zakupy jechac w niedziele po mojej pracy jak sa o takiej malej czujnosci bo ja kupowalam w aptece ktore maja 25 czujnosci.
Pradip nie nakrecam sie ,ale jakas przyczyna musi byc ze mi sie @ spoznia , dzieki dziewczynki za wsparcie i trzymanie kciuków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3550 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W sobotę powinno wyjść. Tylko kup jak radziła benetta czuły test. Ja właśnie robiłam te testy Pepino i wyszły wyraźne kreski. Trzymam kciuki za ciebie ![]() Cytat:
Mam tylko nadzieję, że w przyszłym tygodniu będzie już coś widać i nie wywalę pieniędzy w błoto ![]() Cytat:
![]() A te pozytywne testy to moja relikwia mam je w szafce i co chwile zaglądam i sprawdzam czy aby nic mi się nie przywidziało ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Zakorzenienie
|
Eh....
Właśnie zdałam sobie sprawę, że dzisiaj już nie mam takiego apetytu, przestały boleć mnie sutki i ten dziwny ból brzucha też ustał ![]() Eh... żeby to nie było to o czym myślę ![]() Bolą mnie tylko piersi ogólnie (całe) i mam gazy ![]() Myślicie, że coś z tego jeszcze będzie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3552 |
Raczkowanie
|
koziemlekonie myśl o tym jestes w ciazy i ciesz sie tym wszystko jest dobrze a to , że dolegliwości mineły to nie musi byc zle!!!! jeszcze ponarzekasz ze cos boli lub ci nie dobrze .
mnie nic nie boli a zawsze sutki bolaly i cale piersi tylko brzuch czasem poboli chwile i jajnik |
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Zakorzenienie
|
Nooo panikara ze mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3554 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja biore spore ilości progesteronu i właściwie mogłabym rzygać jak kot a tak naprawde to ze 2 razy czułam wrażliwe sutki (pod prysznicem) a że ten ból w pobrzuszu ustał to bym się nie martwiła, u mnie wariacje się zintensyfikowały i się zaczęłam martwić ![]() ale jakoś mi łatwiej leżeć i nic nie robić gdy ma to Cel. przed wizytą wzięłam 2 dni wolnego bo się czułam bardzo zestresowana i nie chciałam się dobijać emocjami w pracy i miałam dosyć już siedzenia w domu. teraz jak wiem że musze dużo łatwiej mi to znieść.
![]() |
#3555 |
Rozeznanie
|
koziemko nic się nie martw będzie dobrze
benetta dużo odpoczywaj i dbaj o siebie a niedługo wszystko minie moja siostra dwie ciaze na duphastonie donosila i ma dwie sliczne córeczki ![]() ja wczoraj bylam na monitoringu i jak zwykle okazało się ze mój gin się mylil pęcherzyk który widział w 8dc 14mm pekl pewnie wcześniej niż obliczyl a liczyl na 18dc czyli na dziś ( liczyl 1mm na dobe ) ten który widziala Pani doktor na USG w 15dn 13,1mm zmiejsza się wiec nie jest owulacyjny cykl niestety stracony bo zbieraliśmy slily na owu jak lekarz mowil i nic się nie zadziało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3556 | |||
Zakorzenienie
|
Witajcie w piątek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czasem takie machnięcie ręki na wszystko jest najlepszym sposobem na zajście ale nie zostawiaj nas ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3557 | |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3558 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3559 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
No ja bym właśnie zaczekała tak jeszcze z tydzień, to będzie widać pęcherzyk ciążowy. Dowiesz się czy to bliźniaki czy jedno dzieciątko, czy jest w macicy i ogólnie jak to wszytko wygląda na chwilę obecną ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a jak tam mdłości? lepiej ci już? u mnie zdecydowanie lepiej, ale czasami tak mnie dorwie, że mam dość... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3560 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do wizyty - 6t4d slyszalam już serduszko, a "fasolka" miala 4mm ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3561 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Ja tak szybciutko, chcę was poinformować, że się obroniłam i mam dyplom licencjata ![]() Tylko nie wiem kiedy odebrać dyplom ![]() Po za tym żadnych zmian, @ się nie pojawia. Dzięki laski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Zadomowienie
|
mam problem. biore luteine 2x1 tab pod język i duphaston 3x1 tab. a teraz zaczęłam się zastanawiam czy nie na odwrót miało być...
![]() orientuje się może któraś?
#3563 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie pomogę bo nie brałam ale z tego co wiem to tak indywidualne dawkowanie że ciężko będzie komukolwiek ocenić a nie dostałaś karteczki od lekarza? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3565 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie dyplom do odbioru dopiero 2 m ce po obronie. ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3566 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() eh ta doktorka tez ma srednie opinie wiec się waham ale na monitoring kazala przyjść od 10dc i powiedziała ze para starajaca się o dziecko powinna przytulać się co drugi dzień przez caly cykl wtedy sa największe szanse na poczecie na pewno Was nie opuszczę będę kibicować każdej z Was ![]() Edytowane przez PPPatinka Czas edycji: 2013-06-29 o 06:45 Powód: kkk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3567 |
Raczkowanie
|
A przepraszam zapytam, chociaz nie jestem w temacie... dlugo sie staracie?
#3568 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mi się chcę okropnie spać. Wczoraj po obronie się zaczęło myślałam , że to z wrażeń ale dziś to samo. Najgorsze, że jak się położę to nie mogę zasnąć ![]() Cytat:
![]() Idź na monitoring, będziesz wiedziała czy masz prawidłową owulację i kiedy ona jest. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
Raczkowanie
|
Malgos_12raz tak mialam z 2 lata temu ,ale lekarz mi wywolal przez luteine i od tamtego czasu wszystko jak w zegarku a nawet 1 lub 2 dni wczesniej dostawalam @ bole jak by miala przyjsc sa czasem ale jej nadal brak juz 8 dzien.
koziemleko gratulacje obrony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3570 |
Zakorzenienie
|
Koziemleko - gratuluję obrony!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.