|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wyprzedaże już nadchodzą, instynkt łowczy oswobodzą :D PULL&BEAR cz. 8
Cytat:
nie chciałabym później kupić takiej noszonej sukienki ![]() tak produkujecie, że nie nadążam Was czytać ![]() z moich zakładek spadły tylko płaszcze i kurtki - ze 139,9 na 99,9 - innych obniżek nie zauważyłam
|
|
|
|
|
#2162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio oddawałam w h&m marynarkę z przeceny, która miała oprócz zwykłej papierowej metki od środka również czerwoną metkę z przeceną na zewnątrz (na ramieniu) - ekspedientka kilka minut oglądała i obwąchiwała całą marynarkę
to już była przesada z jej strony tak obwąchiwać marynarkę z metką na zewnątrz ![]() ponadto oglądała również samą metkę z każdej strony przecież te metki są na plastikowych żyłkach, jak miałabym ją odczepić i przyczepić z powrotem ![]() :conf used:
Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2013-06-28 o 13:03 |
|
|
|
#2164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta akurat nie mogła chodzić w butach z metkami ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2166 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moje zamówienia z zary wreszcie wysłane W pullu ceny nadal wysokie, na pewno będę dodawać rozmiary tak jak to było na zimowej wyprzy Idę zobaczyć czy na bershce coś ruszyło
|
|
|
#2167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- i to jak Cytat:
![]() A najlepsze było to jak w h&m były te skóry z kolekcji the icons za 599zł - wzięłam jedną do przymierzenia i chodziłam z nią po całym sklepie oglądając jeszcze inne rzeczy, a ochroniarz chodził za mną krok w krok przez jakieś 30 minut po różnych piętrach sklepu A i co najlepsze, podczas powyższej sytuacji miałam ze sobą tylko malutką torebeczkę 20cm x 10cm - ciekawe gdzie miałabym schować tę skórę Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2013-06-28 o 13:17 |
||
|
|
|
#2168 | |||
|
histoire abracadabrante
|
Cytat:
Zdarzają się "genialni" sprzedawcy, którzy przyjmują wszystko jak leci, a klienci niestety to wykorzystują i kombinują ile wlezie. Cytat:
![]() Podczas przeceny powinno się ich pilnować jak własnych dzieci, ale wiadomo, że jest takie zamieszanie, że czasami po prostu rzuca się wszystko, gdzie popadnie. No i kilka razy były takie sytuacje, że ludzie sami sobie wymieniali czerwone metki z niższymi cenami ![]() Masz rację, to przesada. Praktykę obwąchiwania rzeczy stosuje Inditex za maniakalną dokładnością, w H&M oficjalnie to nie weszło, ale niektórzy sprzedawcy to stosują. Cytat:
Jak mam wątpliwość, albo trafia się wyjątkowo trudna klientka to wzywam kierownika i to on się sprawą zajmuje. |
|||
|
|
|
#2169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Mi się tylko raz zdarzyło w bershce, żeby ktoś tak maniakalnie oglądał i obwąchiwał oddawaną przeze mnie rzecz. w pullu chyba ani razu.
|
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
Az sie wierzyc nie chce w to co ludzie wyprawiaja ... ja kiedys swojego czasu jak bawilam sie w zdjecia i chodzialam na "sesje" slyszalam od dziewczyn i fotografow zeby isc do h&m i pokupowac rzeczy na sesje a potem je oddac
|
|
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślalam, że jak rzecz ma metki to jest obowiązek przyjmowania ale jak nie ma to dobrze. Cytat:
|
||
|
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratuluje zdanych matur
i mam przeogromna prośbę, gdyby któraś z Was widziała w zarze spodniczke czarna podszyta białym materiałem to byłabym bardzo wdzięczna za kupienie jej, pisze z tel.nie wiem czy uda mi sie teraz linka wkleic http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/os...7p1113096.html
Edytowane przez zonjusha Czas edycji: 2013-06-28 o 13:35 |
|
|
|
#2174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha i Twojej bluzy nie ma a magnolii. Dzwoniłam. Edytowane przez emii Czas edycji: 2013-06-28 o 13:35 |
|
|
|
|
#2175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty mialas Golden ? kurde ja mam ja na sobie dzisiaj i troche mnie ten luz wkurza![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
też bym ją chciala |
||
|
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2179 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Po tym co tu czytam chyba sama zacznę obwąchiwać ubrania przed kupieniem ![]() A co do pulla to takie te zniżki, że nadal nic nie kupię . Obecne ceny są za wysokie nawet jako pierwotne. A te co mają dobre ceny to zwykle koszulki, ale to też się nie opłaca kupować bo przecena o 5 zł mnie nie satysfakcjonuje
|
|
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2181 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mi też się niesamowicie podoba. Jeśli jesteś z okolic Gdańska to jedna zaromaniaczka dzisiaj widziała ją w Galerii Bałtyckiej.Tak, tylko jeden |
|||
|
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
Jeden rozmiar i rozumiem pasuje na każdego?
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam, że rozmawiałyście o stanie waszych rzeczy z pulla z poprzednich wyprzedaży.
Moje koszulki trzymają się dość dobrze, ale to może dlatego, że mało je nosiłam, każdą zaledwie po kilka razy. Z jegginsów też jestem bardzo zadowolona, co prawda trochę się rozciągają, ale po praniu wracają do poprzedniego stanu. W płaszczu wojskowym chodziłam prawie do połowy kwietnia (tak długo u nas była zima) i wiele osób pytało gdzie kupiłam płaszcz. Natomiast co do skórzanych brązowych sandałów z załącznika - mega wygodne, ale po drugim założeniu zaczęła schodzić wierzchnia warstwa na podeszwie (tu gdzie przylega do stopy) i wygląda to okropnie jak noszę to tego nie widać, ale wstyd gdzieś zajść i zdjąć buty, bo taka obdrapana/pozdzierana ta podeszwa także dobrze, że kosztowały tylko 45zł, absolutnie więcej nie są warte.Z kolei skórzane granatowe i brązowe baleriny jak najbardziej ok Już pewnie dawno jej nie ma, bo informacja o tym pojawiła się dziś rano na wątku zarowym. Więc pewnie już któraś pojechała i kupiła ![]() A i bez sensu było kupowanie tej kopertówki czarnej z żółtymi rogami za 10zł, bo jeszcze leży z metkami, ani razu jej nie założyłam Z kolei filcowe torebki po 10zł kilka razy nosiłam A najlepszym zakupem za 10zł była szara pikowana torebka na chanelkowym łańcuszku! Moja ulubiona!A wasze torebki za 10zł ? Noszone czy leżą w szafie? Dla przypomnienia wstawiam zdjęcia torebek. Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2013-06-28 o 14:03 |
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
nie połączyło mi postów :/
|
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
ja moje torebki za 10 nosze
tą szarną na łańcuszku nosiłam tak na wiosnę często ile ona mieści ![]() mam jeszcze moro i tez nosze czasami kurtek większości sie pozbyłam jedne spodenki nosze często od takich zielonych neonkowych odpadł mi nit który trzyma kieszeń trampki kupiłam ale nie lubie ![]() czerwone buty jeszcze nie wyjęte z pudełka nie pamiętam co jeszcze kupowałam ![]() a bluze tą w typie tych z logo,jest ok biegam w niej czasami i żakiet miałam na sobie ze 2 razy chyba tyle Edytowane przez jasnosz Czas edycji: 2013-06-28 o 14:05 |
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie skusiłam się na żadną torebkę po 10 zł. Żadna mi się specjalnie nie podobała i wiedziałam, że nie będę w nich chodzić, nawet za 10 zł
|
|
#2190 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak goldowa....moze dorzuca XS ![]() Cytat:
Jutro jade jak beda te spodniczki to brac? |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

przecież te metki są na plastikowych żyłkach, jak miałabym ją odczepić i przyczepić z powrotem
moja ma 10 miesięcy i jest łobuziarą i krzykaczką i lubi robić porządki w szafach i szufladach
za dwa tygodnie do mnie przyjedzie

i mam przeogromna prośbę, gdyby któraś z Was widziała w zarze spodniczke czarna podszyta białym materiałem to byłabym bardzo wdzięczna za kupienie jej, pisze z tel.nie wiem czy uda mi sie teraz linka wkleic