|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI
ja bym Syna nazwała Igor
![]() a corke tutaj jestem skłonna na odstępstwa ale Inga mi się podoba ![]() Laura tez jest piekne kojarzy mi się z bohaterka romantycznych książek ![]() Miki Amelkę ma moja kuzynka cudowne dziecię
|
|
|
|
#4712 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4714 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ostatnio był na wizażu głośny wątek, kobitka pisała że przyparty do muru mąż śmiał jej powiedzieć, że ją kocha, ale ma problem z seksem bo jej ciało go już tak nie pociąga. I jak on śmiał, może w sumie się trochę zaniedbała, bo zawsze miała problem z wagą a od ślubu przytyła 30kg, no ale przecież była w ciąży! A teraz ma dzieci więc nie ma pieniędzy na dietę, a ćwiczyć nie będzie, bo nie zostawi dzieci żeby sobie ot tak iść biegać.
Nie ogarnęłam.
|
#4715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że i moja taka będzie ![]() Ja chciałabym dwójkę, ale na razie niech jedno szczęśliwie się urodzi Matko jak to zleci!
|
||
|
|
|
#4716 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() .
|
|
#4717 |
|
Zadomowienie
|
Miki powiem Ci tak, faceci pewnie tylko mówią, że wolą chłopca. Mój mąż mówił, że jemu wszystko jedno, ale jak urodziła się córka to widziałam jak łzy mu płynęły ze szczęścia (tylko ciii
). Faceci tylko na zewnątrz są twardzi w środku to miękkie bestie. ![]() Zobaczysz jak córka będzie rosła to Twój mąż będzie największym obrońcą córki, a nie daj Boże ktoś zabierze jej zabawkę albo popchnie czy złe słowo powie, czasem aż mi wstyd za mojego męża...
|
|
|
|
#4718 | |
|
Rozeznanie
|
Mikki nawet mi tak nie mów
pewnie bym szalała ze szczescia gdyby to się juz stało ale narazie nie chce! ![]() ale cieszę się twoim szczesciem **---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
takimi co smokowi bez mrugnięcia okiem leb uwala gdy będą chcieli ich księzniczkę skrzywdzić
|
|
|
|
|
#4719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajomy też bardzo chciał syna, ma córkę i jest jego największym oczkiem w głowie. Właśnie tak jak piszesz broni jej na każdym kroku ![]() Cytat:
I tak dziękuję, że stało się to teraz a nie kilka lat temu. Teraz kończę studia (we wtorek mam obronę) więc nic nie stoi mi na przeszkodzie. Jedyny problem jest z pracą, której nie mam, ale jakoś będziemy kombinować. Tż ma nieźle płatną pracę, ja zawsze mogę pochodzić po lumpach i sprzedawać trochę na all, zawsze jakaś kasa wpadnie. Ogromna motywacja http://eva-style.blogspot.com/2013/0...odakowska.html http://styleev.blogspot.com/2013/04/...na-efekty.html |
||
|
|
|
#4720 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zamykał nas od środka i się z mamy śmialiśmy, że nerwowa Boże jakie to było niepedagogiczne! |
|
|
|
|
#4721 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to dobrze, bo to ładne imię, a w moim otoczeniu nie ma żadnej Laury Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W dzieciństwie jej sąsiedzi mieli krowę o tym imieniu i jej się to utrwaliło w pamięci Cytat:
Cytat:
Pięknie to musi wyglądać, uroczo
|
|
#4722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4723 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A zawsze mówił, że nie chce dzieci
|
|
|
|
|
#4724 |
|
po prostu Em :)
|
|
|
#4725 |
|
Raczkowanie
|
a skoro temat dzieci, to ja się dzisiaj pochwalę
normalnie muszę, bo inaczej pęknę z dumy jak będę tu dusić w sobie dwa czerwone paski, w tym starsza ukończenie szkoły z wyróżnieniem i najwyższa nota ogólna z całego rocznika!!! [ i ilość punktów w teście 6 klas równa najwyższej ilości zdobytej w całym województwie ]dyplomów cała starte najróżniejszych do tego. jazoooo!! ale jestem dumna z naszych Młodych!!! ich pierwsze kroki chyba nie dawały mi tyle radości, mimo, ze młodszej lekarze rokowali wózek... ale wózka nie ma, za to wyniki w nauce, pomimo ciężkiej operacji we wrześniu - czerwonopaskowe ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Cholera Naczelna Czas edycji: 2013-06-28 o 14:01 |
|
|
|
#4726 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Róża to moja pani od historii, przecudna kobieta, ale mocno ruda i tęgawa, a poza lekcjami wiecznie z papierochem w ręku.
|
|
|
|
|
#4728 |
|
Raczkowanie
|
a ja znam Laurę, i nawet mam jedną trzynastoletnią na stanie
![]() pyskate to to, fakt, łatwo łapie fochy, egocentryczne [czyli jak większość dzieci], ale i ambitne, inteligentne, z wolą zwycięstwa i prócz nerwów daje kupę radości ![]() a do tego chuda, rozważna w miarę, przykłada wagę do wyglądu, ale nie przesadną, zatopiona w książkach i pogłębianiu swojej wiedzy. n, ale to tylko jeden egzemplarz
Edytowane przez Cholera Naczelna Czas edycji: 2013-06-28 o 14:09 |
|
|
|
#4729 | |
|
|
Cytat:
Coś w tym musi być.
|
|
|
#4730 |
|
maszyna, nie człowiek
|
No i chyba nie masz czego żałować, mnie obojga w takim związku szkoda - jego, bo pewnie celowo gryzł się w język żeby jej nie urazić (ciąża, pewnie mało czasu ma, dzieckiem się zajmuje, dom ogarnia, druga ciąża... no jak tu jej wyjechać żeby się wzięła w garść i się nie obraziła?) a jak go przydusiła i powiedział czemu "nie staje" to jeszcze ma Bogu dziękować, że go patelnią po głowie nie zdzieliła, a jej z kolei współczuję kompletnego braku samokrytycyzmu.
Ja nie mam żadnych imion dla ewentualnych dzieci, zresztą póki co w ogóle mnie do dzieci nie ciągnie.
|
#4731 | ||
|
w krainie snu i marzeń
|
wiesz jak to jest z planowaniem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4732 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4733 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jakbym czytała o sobie kilka lat wstecz hahhaha moi rodzice nie rozumieja do tej pory jak dzieci moga miec slabe oceny, tak ich przyzwyczaiłam ze zawsze wszytskie konkursy, stypendia etc są moje ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4734 |
|
w krainie snu i marzeń
|
u nas planowane, ale czekaliśmy 3 lata
|
|
|
|
#4735 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4736 |
|
w krainie snu i marzeń
|
dokładnie
|
|
|
|
#4737 |
|
Rozeznanie
|
o własnie
|
|
|
|
#4738 |
|
Wtajemniczenie
|
Święte słowa!
Ja mam dni, kiedy bym chciała mieć maluszka, a sa takie, kiedy myślę, że jestem zbyt dużą egoistką na to. Poza tym uważam, że w dzisiejszych czasach baaaaardzo trudno wychować dzieciaczka ![]() Melduję, że bylam grzeczna na zakupach. Chciałam nową pomadkę z Maybelline, ale znalazłam "zamiennik" kolorystyczny wśród błyszczyków Miss Sporty. Miałam coś ochote na nude na ustach No i wpadł filtr z Ziaji
Edytowane przez gagateczkaaa Czas edycji: 2013-06-28 o 16:48 |
|
|
|
#4739 |
|
Rozeznanie
|
mi uczelnia przelała zalegle stypendium (jeszcze kilka brakuje do wyjscia na czytso) dlatego od razu pobiegłam na pat&rub i strzeliłam zamówienie ^^
|
|
|
|
#4740 |
|
Raczkowanie
|
Zazdroszczę stypendium... Mi się w tym roku nie udało i byłam zła okropnie... Ale na ASP liczą się bardziej dodatkowe wyniki,wystawy itp. bardziej niż oceny.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.

kojarzy mi się z bohaterka romantycznych książek 

**

jakbym czytała o sobie kilka lat wstecz hahhaha moi rodzice nie rozumieja do tej pory jak dzieci moga miec slabe oceny, tak ich przyzwyczaiłam ze zawsze wszytskie konkursy, stypendia etc są moje