|
|||||||
| Notka |
|
| Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki, maturzyści czyli MATURA 2013,część IV
OHO !
"Unieważniona matura z matematyki w Wieliczce. Uczniowie zrobili ten sam błąd" http://www.rmf24.pl/goraca-linia/was...obi,nId,988017 ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- http://www.rmf24.pl/raport-matura/fa...iow,nId,987995 "W Łódzkiem i Świętokrzyskiem nie zdał co 7. maturzysta, w Małopolsce co 6. Jak poinformowała Okręgowa Komisja Egzaminacyjna w Łodzi, w województwach łódzkim i świętokrzyskim egzaminu dojrzałości nie zdał co siódmy maturzysta. Najtrudniejsza okazała się matematyka, z którą nie poradziło sobie 16 procent uczniów. Z kolei najłatwiejszym z głównych przedmiotów był język włoski, który zdali wszyscy. Wśród szkół najlepiej wypadły licea ogólnokształcące, a najsłabiej technika uzupełniające. Z kolei w Małopolsce oblał co szósty zdający. Najlepiej z egzaminem poradzili sobie licealiści - wśród uczęszczających do tych szkół oblał co 13. uczeń. Najwyższe oceny dostali maturzyści zdający hiszpański, włoski i rosyjski. Średnia z matematyki i polskiego była identyczna i wyniosła 57 procent. Najsłabiej wypadli uczniowie, którzy zmierzyli się z fizyką, astronomią i geografią." Edytowane przez spea Czas edycji: 2013-06-28 o 12:47 |
|
|
|
|
#1352 |
|
Zadomowienie
|
To i ja się pochwalę, chociaż nie ma czym, ale angielskiego się nie spodziewałam tak wysoko. Wiedziałam, że zamknięte mam wszystkie dobrze, ale byłam pewna, że 100 % mieć nie będę.
Polski - 67% Angielski - 100% (podstawa) Matematyka - 94% Biologia - 64% (podstawa, ale nie uczyłam się w ogóle) W tym roku na studia nie idę, ale zależało mi żeby zdać, żeby za rok skupić się na tym, co dla mnie najważniejsze, więc zabieram się za rozszerzoną biologię i rozszerzoną chemię. U mnie w klasie chyba wszyscy zdali, a wyniki były przeróżne... |
|
|
|
|
#1353 |
|
Rozeznanie
|
kurde, wyobraźcie sobie, że mojego przyjaciela arkusz zaginął i nie ma wyników...
|
|
|
#1354 | ||
|
Raczkowanie
|
Wpadłam się pochwalić swoimi wynikami
O dziwo nie było ani zapchanego serwera ani tłumów dziś w mojej szkole na odbieraniu świadectw ![]() polski PP - 93% polski PR - 75% matematyka PP - 54% angielski PP - 98% angielski PR - 85% biologia PR - 30% ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
Jak mogli zgubić arkusz?!
|
|
|
|
#1355 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1356 |
|
Rozeznanie
|
też mnie to zastanawia, jakim trzeba być... 0 wyniku na stronie, 0 aneksu.. on poprawiał, dostał świadectwo tylko z wynikiem z chemii, biologii nic, no a pisał.. fuck logic
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
To i ja się pochwalę ![]() Polski PP 74 % Angielski PP 81% Matma PP 72% Niemiecki PP 64%
|
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1359 |
|
Raczkowanie
|
Poddaję się, nie wiem jak należy napisać dobre wypracowanie z polskiego - z PR mam 68%, z PP 72%.
W czymś mi się udało machnąć na angielskim PP - 98%, z dwujęzyka 97% czyli świetnie. Z gegry mam 52%, co jest osiągnięciem, bo w ogóle się nie przygotowywałam No i matma 54% - w każdym razie zdałam
|
|
|
|
|
#1360 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zwłaszcza matematyki, bo dla mnie taki wynik byłby nieosiągalny
|
|
|
|
#1361 |
|
Raczkowanie
|
zdałam również
ale w mojej klasie aż 5 osób nie zdało
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie... ![]() * dieta * ćwiczenia: -Chodakowska -Tiffoczki -rowerek stacjonarny/skakanka * włosy, skóra, paznokcie |
|
|
|
|
#1362 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1363 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(w końcu się doczekałyśmy wyników )
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie... ![]() * dieta * ćwiczenia: -Chodakowska -Tiffoczki -rowerek stacjonarny/skakanka * włosy, skóra, paznokcie |
|
|
|
|
|
#1364 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie 3 osoby nie zdały... I wszyscy matmę.
|
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja napisze że zdać zdałem z czego się ciesze ba nawet polski z ktorego chcialem miec tylko 30 mam ponad 60 ^^
Niestety mam pewne wątpliwości co do wosu liczyłem na jakieś 65-75 a tutaj o wiele mniej aż wstyd mi jakoś i jakiś taki głupi się czuję. Sprawdzałem mniej więcej co pisalem bo wszystkiego nie pamiętam i tam gdzie było gdzieś zlę z reguly mam dawane po 0 lub 1 na mozliwe 4/6. Tzn jedna częśc źle to reszta nie sprawdzana a wydawało mi się że tak nie jest... Nie wiem czy jest sens pisac pisma o wgląd i ponowne sprawdzenie tym bardziej że zablokuje mi to pewnie drogę na studia... |
|
|
|
|
#1367 |
|
Zadomowienie
|
To też się dopiszę
Polski (p) - 81% Matma (p) - 100% Angol (p) - 98% (i teraz będzie mniej ładnie )chemia (r) - 75% biola (r) - 55%
|
|
#1368 |
|
Rozeznanie
|
angol [p] 96%
matma [p] 100 % WYGRAŁAM ŻYCIE
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
No to gratulacje dla wszystkich
|
|
|
#1370 |
|
Zadomowienie
|
Maciek składaj o wgląd, ja właśnie wysłałam. Wygląda na to, że ocenili mi tylko zamknięte, no bo bez przesady w 50% klucza wypracowania się wbiłam a tu taki żalowy wynik...
|
|
|
|
|
#1371 |
|
Zadomowienie
|
kurde, już jestem pewien że źle mi ocenili geo i angielski..
ale nic nie składam, bo jutro wyjeżdżam, więc lipa.. |
|
|
|
|
#1372 |
|
Przyczajenie
|
Zdane, chociaż nie tak, jak chciałam :P
polski pp - 77% polski pr - 70% matma pp - 70% angielski pp - 100% biologia pr - 57% (chodziłam na powtórki uczyłam się, byłam na profilu z rozszerzoną biologią, myślałam, ze będzie lepiej) geografia pr - 57% (nic się nie uczyłam, a robilismy podstawę na moim profilu )I tak zrezygnowałam z dawnych planów, więc ta biologia i geografia nie przydadzą mi się za bardzo :P ustne: polski -80% angielski - 100% Edytowane przez Kasia2527 Czas edycji: 2013-06-28 o 14:18 |
|
|
|
|
#1373 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Maturzystki, maturzyści czyli MATURA 2013,część IV
Rejestrował się ktoś na UJ? Bo na UŁ chcieli numer świadectwa i teraz nie wiem czy UJ nie chce czy ja czegoś nie zauważyłam...
|
|
|
#1374 |
|
Raczkowanie
|
Boże, jaka duma mnie roznosi od godziny 4:15, kiedy to sprawdziłam wyniki
zwłaszcza to 90 % z polskiego mnie tak uskrzydla, pragnę uściskać egzaminatora, który mi to sprawdzał
|
|
#1375 |
|
Zadomowienie
|
Czy ktoś się rejestrował już na UWR? dzisiaj dopisałam numer matury i teoretycznie z tego co wiem powinno wyniki pobrać automatycznie, kiedy one pojawią się na stronie systemu uwr w 'moje wyniki egzaminów'? Długo na to czekać trzeba, czy u mnie tyko tak coś nie wyszło?
|
|
|
#1376 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Maturzystki, maturzyści czyli MATURA 2013,część IV
Cytat:
)Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#1377 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Maturzystki, maturzyści czyli MATURA 2013,część IV
Cytat:
Jeśli masz świadectwo dojrzałości wydane w latach 2006-2013, to przy rejestracji musisz podać wszystkie przedmioty zdawane na maturze oraz ich poziomy (podstawowy i rozszerzony – o ile na maturze było takie rozróżnienie), bez podawania wyników egzaminów. Wyniki egzaminów będą pobrane z Krajowego Rejestru Matur (pod warunkiem, że wcześniej nie zostało przez Ciebie złożone ich zastrzeżenie). Ale ja wprowadziłam ten numer matury i mi nie pobrało wyników...
|
|
|
|
#1378 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Maturzystki, maturzyści czyli MATURA 2013,część IV
Gratuluję wszystkim
|
|
|
|
|
#1379 |
|
Raczkowanie
|
Jeja patrząc na Wasze wyniki zaczęłam się stresować... Mam na UŁ 571 pkt, rok temu próg był 550pkt, więc niewiele ponad progiem z tamtego roku jestem... Błagam, niech progi nie podskoczą
Edytowane przez Monka543 Czas edycji: 2013-06-28 o 15:43 |
|
|
|
|
#1380 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

O dziwo nie było ani zapchanego serwera ani tłumów dziś w mojej szkole na odbieraniu świadectw

Jak mogli zgubić arkusz?!
29.06.2019 r.

No i matma 54% - w każdym razie zdałam
Zwłaszcza matematyki, bo dla mnie taki wynik byłby nieosiągalny