![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
Wątek stary,ale ogólnie chodzi o to,że jak nie masz drogiego pierścionka z prawdziwymi kamieniami to jest tragedia ![]() ![]() ![]()
#1412 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() paranoja!!! początkowo myslałam ze on umrze śmiercią naturalną , ale gdzie tam!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nic mi nie mówcie....
Pamietam jak jedna "kumpela" z roku (za która nota bene nie przepadałam z wzajemnością zresztą) swojemu poprzedniemu facetowi powiedziała że chce taki i taki pierścionek, biedny zeby jej kupić musiał wyjechac na wakacje za granice zeby popracować na niego. Najpierw miał jechac na 3 miesiące do Anglii ale nie dostał pozwolenia, więc pojechał na miesiąc do Niemiec przerzucac gnój na farmie. Zapracował i pierścinek kupił (wg. mnie był to najzwyklejszy złoty z małym brylantem, ale jakiego poświęcenia wymagał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
Camilla to ta znajoma to byla agentka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Wtajemniczenie
|
A no niestety i takie osóbki bywają, moze dzięki takim jestesmy takie wyjątkowe
![]() ![]() ![]() Generalnie juz mi lepiej wiec moge sie troche poudzielać, bo w zeszłym tygodniu miałam MEGA kryzys. ![]() ![]() ![]() wczoraj burza stulecia bo ktorej obiecuje juz tylko słonko... ![]() ![]() ![]() AniaA nie obawiam sie Was, chetnie Was w końcu poznam ![]() choć patrzac na historię Pyreczki która tuż po Waszym spotkaniu gdzies przepadła to aż się boje ![]() A tak serio! to wiecie co się stało z Pyreczką ostatnie jej posty sa z marca i wielka cisza! pod jej nazwa pisze ze musi aktywować konto , kliknąć w link ktory dostała mailem. Hmmm moze to dlatego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
kasiag-01 tak jak mowisz, po burzy teraz wyjdzie slonko
![]() ![]() ja tez kiedys napisalam w jednym poscie, ze nie wiem co sie dzieje z Pyreczka. moze ma tyle pracy. a wlasnie - czy juz wiemy kiedy chcemy sie spotkac nastepnym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() O jakim "ciekawym" wątku mówicie?? ![]() ![]() Nati, pochwal się jak Ziemia? Jesteś zadowolona? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
o to slawetny watek
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=181327 |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny znacie jakiegoś dobrego dermatologa z Poznania? Jakieś uczulenie mi wyszło na dekolcie i rozlewa się dalej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
Kurcze widziałam się wczoraj z moją mamą przez 15 minut i zdążyła mi zepsuć humor, tradycyjnie musiała rzucić komentarz o moim życiu (co ja z nim wyprawiam) i nie jest to najgorsze : otóż oświadczyła mi że nie chce mnie znać jeśli w przyszłym roku nie wyjdę za mąż
![]() ![]() Nie wiem co mam z tym zrobić, czy pogadać o tym z Tomkiem, nie chce żeby pomyślał że mu coś sugeruje. Chciałabym to po prostu wyrzucić z siebie i może wspólnie znaleźlibyśmy na to jakąś rade. Wiem, ze mu rodzice też o to suszą głowę, ale chyba nie tak intensywnie jak mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Wtajemniczenie
|
Ja piorkuję!
![]() Dobrze ze moja mama mi o tym głowy nie suszy! no ale ja nie mieszkam z moim TZ razem - tzn jak narazie. W moim przypadku gadanie o ślubie TŻ przyniosło wręcz odwrotny skutek z czego nie jestem zadowolona ![]() W weekend majowy jedziemy z TŻ i jego rodzicami na dziąłk i pewnie jego mama spyta sie czy cos sie ruszyło (no bo miało się ruszyć) a dla mnie to już drazliwy temat! |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie również
![]() Jestem tym już poza tym zmęczona i wkurzona. Tym ciągłym wałkowaniem tematu. Może dodam że ja z Tomkiem jestem 1,5 roku, więc krótko, ale wszyscy dookoła fakt, że razem mieszkamy przyjęli jako oznakę tego ze szybko się pobierzemy a tu nic...cisza... |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
Evciu kiedyś o tym rozmawialismy, on wie kiedy chce się ustatkowac itd. Nie jest mi do tego pilne, ale wierze, ze to jest ten facet, z którym chciałabym się związac na reszte zycia. Co do rodziców to nigdy tego nie okazywałam, kiedyś na pytania mamy odp. "za jakis czas, jaki to nie wiem...może za dwa lata.." itp. Nigdy nie zwierzałam się mamie jak to bardzo pragne ślubu. Co do T. to ja sama nie wiem jaki jest jego stosunek, ale chyba podobny do mojego, on tez chce ale za jakiś czas.
Evciu to co napisałaś już wałkowałam, przeprowadziłam wiele rozmów z mamą, ale ona ciągle to samo, do niej to nie trafia, bo jak nie slub to mam się z T. rozstać i poszukac kogoś innego ![]() ![]() Ps. Przynajmniej wczoraj miałam udane zakupy lumpkowe, zdjęcia wkleje na lumpeksowym, zreszta musze popstrykac zdjęcia wczesniejszym rzeczom. Nie mam coś ostatnio weny ani na ciuchy ani na makijaze. Cierpię na niemoc twórczą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hug z tym czy bedzie szcześliwa czy nie szczęśliwa, grunt by maż był??? ![]() Ja z TŻ jestem 2 lata i tez juz wedlug co nirktórych powinnismy zaczać działąć, my mieszkamy tylko ze sobą jak nie ma jego rodziców czyli przez jakies poł roku, TZ chciał byśmy coś wynajeli to mi bylo szkoda siana, a jak teraz ja chce to on twierdzi ze lepiej odkładac na ślub niz wydawać na wynajmowanie. Ach a tak naprawde to Evka ma niestety racje ze facetom jakoś sie nie spieszy, mnie to czasem draźni bo wolałabym wiedziec na czym stoje, ale ostatnio miedzy nami najlepiej nie było więc co się dziwić... A moze co nagle to po diable? w zyciu nie chciałbym żałować ze za niewłaściwego faceta wyszłam, chyba bym sie pocieła! ! ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
Kamila, współczuję
![]() To niewiarygodne, że mama powiedziała Ci, iż jak nie weźmiesz z nim ślubu to macie się rozstać ![]() ![]() Przecież to Twoje życie i ważne abyś Ty była szczęśliwa ![]() Z kolei mój TŻ jest jakiś inny chyba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Camilla, Dziewczyny juz wszystko napisaly. wspolczuje Ci bardzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
No cóz na dzień dzisiejszy jestem skłócona z mamą, wczoraj nie wytrzymałam i wyszłam z domu. Wysłałam jej potem smsa, ze nie wiem kiedy mnie znowu zobaczy i ma czas zeby przemysleć, czy dla niej jest ważne szczęście córki czy to co inni ludzie powiedzą. Odpisała mi potem, ze ona niczego nie będzie przesmyslać, i żebym potem nie płakała (chyba ma ciągle mój obraz, w jakiej byłam rozsypce po rozstaniu sie z poprzednim facetem). W każdym razie z mamą staneło na niczym i się do siebie nie odzywamy (nie ukrywam, że jest mi bardzo cięzko, bo po raz pierwszy postapiłam w ten sposób), ale za to miałam szczerą rozmowę z Tomaszem i czuję po niej ulgę. Wszystko wyjaśnilismy sobie i jest ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
no to Camilla nie zazdroszcze Ci tej calej, chorej sytuacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
Camilla jak myslisz, czy Twoja mama tak napiera na ten slub z powodu krewnych (ciotek, wujkow, itp.) czy tak sama z siebie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
Kamila, ja myślę że Twoja mama ma również cały czas przed oczami Twój poprzedni związek i pewnie sobie myśli że z T. również się rozstaniecie, a jeśli będzie ślub to jest to pewność że on Cię nie zostawi. Tak rozumują niektórzy rodzice
![]() ![]() Mam nadzieję, że nie będziecie się długo na siebie gniewać ![]() MAMY MISTRZOSTWA ![]() ![]() Ewa pewnie skacze ze szczęścia do sufitu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
No ma cały czas ma....Niestety, Tomka porównuje do Pawła (pod wzsględem ustatkowania się itp), co prawda Tomek na korzyść, bo Pawła nigdy nie lubiła, ale się kamuflowała. Tomka lubi, widze to, no ale ona zawsze ma jakies "ale" i się trzesie nade mną niepotrzebnie i problemy wynajduje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Wtajemniczenie
|
W sumie to byłam przeciwko i nie wierzyłam ani trochę ,że dostaniemy, nawet bym się nie zdziwiła ale jak wyjął z koperty kartkę to przez kilka minut biegałam po chacie i darłam się z radości
![]() ![]() Kamila ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
Ja tez sie bardzo ciesze, że organizujemy mistrzostwa
![]() ![]() EDIT: dziewczyny powiedźcie mi, czy ten teledysk Victorii Becham, co się tak pręży i większośc jego czasu spędza na plecach, jest jakąs nowością czy staroć, bo właśnie dzisiaj widziałam na MTV i miałam niezły ubaw z niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do fachowców to nie przesadzaj ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.