kurs gotowania/kulinarny - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Kuchnia - moje gotowanie

Notka

Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-26, 08:05   #61
Charlotta06
Raczkowanie

Dot.: Kursy kulinarne!

Cześć Haliskana! Im nas, chętnych na kursy gotowania,więcej, tym raźniej
Na temat kursów, o których piszesz nic mi nie wiadomo Ale strona wygląda ciekawie. Ja byłam ostatnio na kursie u siebie w mieście, który znalazłam na kursy kulinaria. Najprzyjemniejsza część to była wtedy, kiedy uczyliśmy się sposobu podawania i dekorowania potraw. Było super

Edytowane przez Charlotta06
Czas edycji: 2012-10-26 o 08:45
Charlotta06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 13:08   #62
freshkate
Przyczajenie

Dot.: kurs gotowania/kulinarny

Cześc dziewczyny, tez znalazłam na fcb informacje o Simple Cooking w krk, mają bardzo fajnie wyglądający kurs basic dla totalnym amatorów (czyli dla mnie, kurs jest 10 listopada, chyba się zapisze, jak będę już po to napiszę jak wypadły zajęcia
freshkate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 13:56   #63
Charlotta06
Raczkowanie

Swoją drogą, nie wiem czy podzielicie moje zdanie ale takie kursy to jest czysta przyjemność. Bardzo mnie relaksuje gotowanie a jeszcze kiedy uczę się czegoś nowego, mam jeszcze większą frajdę
Charlotta06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-11, 10:13   #64
erasmus_oki
Przyczajenie

Cześć
Ja ostatnio zostałam skierowana z firmy na kurs kucharski I i II stopnia do firmy Gowork i muszę wam powiedzieć, że było super! 140h kursu, więc sporo, w tym czasie naprawdę można się nauczyć wiele. Uczestnikami byli zarówno osoby, które mają doświadczenie w kuchni, jak i całkowici laicy i każdy z nas dużo się nauczył. Organioztorka Pani Kasia - pełna profesja, uprzejmość i pomoc w każdej chwili. Ja jestem naprawdę zadowolona. Odprężyłam się i nauczyłam bardzo dużo. Jeśli macie ochotę/ potrzebę lub coś podobnego to serio polecam Wam ten kurs właśnie u nich. Tutaj macie link http://www(kropka)gowork(kropka) pl/kursy-i-szkolenia/kursy-gastronomiczne/kurs-kucharski-140h-413
Numer telefonu to 791096578
Dajcie znać jak było

Edytowane przez erasmus_oki
Czas edycji: 2013-06-11 o 10:38
erasmus_oki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-11, 12:24   #65
Kucharka2013
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nnajnna Pokaż wiadomość
hej,dziewczyny
tak jak w tytule interesuje mnie taki kurs w warszawie.chodzi mi o gotowanie hmm jak by to nazwac- "podstawowe".raz w tygodniu chcialabym sie w ten sposob zrelaksowac i poduczyc gotowania o ktorym nie mam za duzo pojecia
Najlepiej dzielić się wszystkim pzrepisami i doświadczeniami między sobą niż iść na kurs, lub kupić dobrą książkę kucharską tak naparwdę z tych przepisów tutaj na wizaz dobra książka by wyszła.
Kucharka2013 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-12, 10:32   #66
okilju
Raczkowanie

Lokalizacja: teraz Wrocław, czasem inne miejsca z dolnośląskiej ziemi

Dla tych z Warszawy (i nie tylko ale trzeba dojechać) to do wygrania jest uczestnictwo w warsztatach z Andrzejem Polanem. Trzeba tylko wykazać się pomysłowością w komponowaniu dań z kaszą. Szczegóły znajdziecie na stronie: lubiekasze kropka pl
A na kurs gotowania to sama bym się wybrała, bo to jednak fajnie nauczyć się kucharskich niuansów. Znajomy kiedyś był na warsztatach, bo wygrał w kchnia tv. Ja narazie uczę się głównie z filmików w necie.
okilju jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-28, 11:53   #67
nana1nana2
Przyczajenie

Ja polecam Wam gorąco kursik z GoWork, o proszę:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠pl/kursy-i-szkole...arski-140h-413
Studiuję, więc miałam ograniczony budżet, ale wyciułałam wreszcie trochę kasy i udało mi się. Naprawdę warto, dziewczyny. Mój chłopak mnie nie poznaje.
Pełna profeska, praktyki w najlepszym hotelu w Warszawie (!), przecudna atmosfera i mnóstwo zwariowanych wspomnień. :p
nana1nana2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 14:52   #68
nana1nana2
Przyczajenie

O.
Widzę, że link się nie pokazuje, przesyłam odnowiony
gowork(kropka)pl
nana1nana2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości