![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kursy kulinarne!
Cześć Haliskana! Im nas, chętnych na kursy gotowania,więcej, tym raźniej
![]() Na temat kursów, o których piszesz nic mi nie wiadomo ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Charlotta06 Czas edycji: 2012-10-26 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Dot.: kurs gotowania/kulinarny
Cześc dziewczyny, tez znalazłam na fcb informacje o Simple Cooking w krk, mają bardzo fajnie wyglądający kurs basic dla totalnym amatorów (czyli dla mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Swoją drogą, nie wiem czy podzielicie moje zdanie ale takie kursy to jest czysta przyjemność. Bardzo mnie relaksuje gotowanie a jeszcze kiedy uczę się czegoś nowego, mam jeszcze większą frajdę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
Cześć
![]() Ja ostatnio zostałam skierowana z firmy na kurs kucharski I i II stopnia do firmy Gowork i muszę wam powiedzieć, że było super! 140h kursu, więc sporo, w tym czasie naprawdę można się nauczyć wiele. Uczestnikami byli zarówno osoby, które mają doświadczenie w kuchni, jak i całkowici laicy i każdy z nas dużo się nauczył. Organioztorka Pani Kasia - pełna profesja, uprzejmość i pomoc w każdej chwili. ![]() ![]() Numer telefonu to 791096578 Dajcie znać jak było ![]() Edytowane przez erasmus_oki Czas edycji: 2013-06-11 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Najlepiej dzielić się wszystkim pzrepisami i doświadczeniami między sobą niż iść na kurs, lub kupić dobrą książkę kucharską tak naparwdę z tych przepisów tutaj na wizaz dobra książka by wyszła.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
Lokalizacja: teraz Wrocław, czasem inne miejsca z dolnośląskiej ziemi
|
Dla tych z Warszawy (i nie tylko ale trzeba dojechać) to do wygrania jest uczestnictwo w warsztatach z Andrzejem Polanem. Trzeba tylko wykazać się pomysłowością w komponowaniu dań z kaszą. Szczegóły znajdziecie na stronie: lubiekasze kropka pl
A na kurs gotowania to sama bym się wybrała, bo to jednak fajnie nauczyć się kucharskich niuansów. Znajomy kiedyś był na warsztatach, bo wygrał w kchnia tv. Ja narazie uczę się głównie z filmików w necie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
Ja polecam Wam gorąco kursik z GoWork, o proszę:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠pl/kursy-i-szkole...arski-140h-413 Studiuję, więc miałam ograniczony budżet, ale wyciułałam wreszcie trochę kasy i udało mi się. ![]() Pełna profeska, praktyki w najlepszym hotelu w Warszawie (!), przecudna atmosfera i mnóstwo zwariowanych wspomnień. :p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
O.
![]() Widzę, że link się nie pokazuje, przesyłam odnowiony gowork(kropka)pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.