Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-28, 06:39   #1951
Ninedin
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Hej

Czekam na farby, zamówiłam w środę kosmetyki i czegoś tam nie ma Pewnie w poniedziałek dotrą Odrost mam, jak pas startowy na Okęciu , ale będę farbowała dopiero kilka dni przed weekendem 13-14 lipca, bo mam imprezę. Jakoś przemęczę z tym, co mam teraz.
Nie mogę dobrać sobie szamponu. Kiedyś czym bym nie umyła było ok, a teraz jakieś takie "nietakie" mam
Kupię te nowe Timotei, może akurat mi podejdą. Wszystko przez to, że się przeprowadziłam i mam inną (gorszą) wodę, która jakoś moim włosom nie służy
Końce najgorsze , ale dopiero na wrzesień zaplanowałam większe cięcie.

nove fajny kolor miałaś po tym wellatonie

bunny a wyobraź sobie takiego niewychowanego Bernardyna , jak skacze na Pańcię wracającą z pracy Dawałam kiedyś korki takiemu chłopakowi i jego rodzice mieli Bernardyna, który lubił w ten sposób witać gości. Raz go ktoś nie zamknął na drugim podwórku i jak weszłam to biegł mi na powitanie. Lało i było błoto , a on do mnie Miły był psiak z niego, ale to witanie gości to była masakra
Stary 2013-06-28, 08:41   #1952
exclusivee
Zakorzenienie

Hej laseczki

Ja tak doslownie na chwile, dzisiaj mam mega meczacy dzien wiec mnie raczej nie bedzie Trzymajcie prosze kciuki za wyniki matur

Wczoraj zdalam sobie sprawe ze cos mi sie po☠☠☠alo, tzn pisalam ostatnio ze uwielbiam tigera mohito a tymczasem dopiero wczoraj go pilam pierwszy raz Ja pijalam zawsze BLACKA ktorego M.Tyson reklamuje I wg mnie ten black mohito o niebo lepszy od tigera To tak gwoli wyjasnien

Mam juz swoja palette trufle na nastepne farbowanie bo w kaufie promo 8,99zl Do tego dokupilam psikacza gliss kur total repair bo tez byly w promo za 6zl z groszami Jak narazie moje wlosy sie z nim polubily

Princesska czekam na sms

Buziaki kochane Milego weekendu.

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 09:01   #1953
kedud86
Raczkowanie

Kochana Bunny,
potrzebuję pomocy w doborze farby. Tak po krótce:
- ostatnie farbowanie: dwa m-ce temu garnier color&shine 6.0 - kolor ładny, ale zdecydowanie za ciepły, wypłukał się do rudości.
- naturalny odrost: poziom 6/7 chłodny - zdjęcia
- oczekiwany efekt: pokrycie zrudziałych pozostałości po farbie, lśniący kolor, jasny chłodny brąz, zbliżony do naturalnego lub o jeden ton ciemniejszy i błagam niech nie wypłukuje się na rudo
- końcówki pozostają jasne
P.S. Przepraszam, że offtopuję wasz blondowy wątek

Pod uwagę biorę te farby:
Excellence 6.1 lub 6.0
Casting 513
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-06-28 07.03.39.jpg (79,9 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-06-28 07.03.25.jpg (70,5 KB, 80 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-06-28 07.04.03.jpg (83,3 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-06-28 07.01.23.jpg (106,3 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg original.jpg (83,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg excellence-creme-6-natural-light-brown-v2.jpg.jpg (13,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg i-loreal-casting-creme-gloss-szampon-koloryzujacy-gama-mrozna-trufla-513.jpg (15,7 KB, 9 załadowań)
kedud86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 11:35   #1954
novelove
Zakorzenienie

Kedud
Gdzie Twój blond!? :O
Stary 2013-06-28, 11:47   #1955
kedud86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez novelove Pokaż wiadomość
Kedud
Gdzie Twój blond!? :O
nie ma już blondu i szczerze mówiąc chyba nie będzie, włosy były słabe, nie rosły, kolor fajny jedynie tydzień po farbowaniu, żółtawe odrosty, ehhh straciłam cierpliwość, chyba się starzeję

na zdjęciach włosy są nieułożone i tylko po suszarce, ale powiem Wam, że po przyciemnieniu odżyły, jest więcej nowych włosów, błyszczą i mniej łamią się na długości. Polecam
kedud86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 12:11   #1956
novelove
Zakorzenienie

Kedud
Ale ładnie Ci w tym ciemnym, nawet lepiej bym powiedziała

Krew mnie zalała, brzuch napierdziela, umieram. :<
Stary 2013-06-28, 12:28   #1957
exclusivee
Zakorzenienie

Zdałam maturę No i lity mi przyszly Są dobre, tylko musze dziurke zrobic dalej w pasku bo mi slabo noge trzyma. Sa tez leciutkie i bardzo wygodne! Zakochalam sie

Poza tym to bylam w sadzie na sprawie i moj ojczulek zabral mi alimenty Jestem zalamana Nie wiem czy sie odwolywac, za duzo nerwow mnie ta sprawa kosztowala Po wyjsciu z rozprawy sie poryczalam

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-06-28, 12:30   #1958
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Mam fructisa maske ta Nutri Gładki, dla mnie jest mega. Natomista kompletnie nie sluzy mi ta maseczko-odzywka ekspresowa Dove robi mi straszny puch na glowie, nie mam pojecia dlaczego, moze powinnam pokombinowac z czasem jej trzymania na włosach
Ahhhh Bunny wiesz, że kocham Palette i jestem im wierna. Ufam im i zawsze wiem,że wyjda tak jak chce Owszem kusi mnie Koleston 12/89 ale podobny efekt moge miec z Palette od reki i nie musze zamawiac, to glownie mnie zniecheca,a tu tubke wycisne, utleniacza dodam i heja
Sentymentalna jestem

Kiteczko rybko co u Ciebie
kylie kochanie powiem ci ze moje klaki tez sie ostatnio buntuja
po dove to co ty czyli puszek i konce suche- a wczesniej bylo pieknie a np po garnier karite jakbym woda je smarowala zero reakcji i lekkie jak piorka to musi byc wina pogody

teraz w ross nasza palette po 9.99 i daja okulary gratis okulary ladne pilotki a myslalam ze badziew bedzie i maja filtr 400

i kupilam 2 szmineczki maybelline whisper szalona
i jak wracalam ze sklepu to w pol drogi but mi pekl i szlam jak kaleka, lolka mnie ciagnela a ja buta gubilam
no i nie ma rady- jutro do ccc po jakies cichobiegi bo mam -20% na wszystko nigdy wiecej butow od chinczyka

Cytat:
Napisane przez Elizka_95 Pokaż wiadomość
Hej
Mam do Was prośbę.
Czy mogłybyście mi doradzić jaką farbę mogę nałożyć na moje włosy by były popielate i białe ? Próbowałam już szlachetnej perły z joanny i garnier color naturals 111 i po farbowaniu jest fajnie ale po 2 tygodniach wymywa się do rudo- żółtych odrostów i w ogóle moje włosy źle się rozjaśnia :/
Dodaję zdjęcia z lampą błyskową i bez.
Na zdjęciu bez są krótsze bo się skręciły :/

I chciałabym się dowiedzieć co ogólnie myślicie o mich włosach.
Czy według Was są ładne ?? Pytam Was bo czasami mam gorsze dni, w których najchętniej bym je ścięła do ramion
rob 111 z nutrisse i mozesz zamienic mu oksy na 12%.
dla mnei ladne masz wloski tylko konce bym podstrzygla na rowno jesli lubisz, beda optycznie gestsze.
bo masz cienkie wloski to widac.
Cytat:
Napisane przez Anulka82Z Pokaż wiadomość
ale tecza albo poczekaj az a gora sie spierze albo naloz sobie farbe 10 i przyciemnij te wlosy do naturalnego ciutke ciemniejszego blondu bo tego dolu raczej nie wyrownasz do tak bialej gory.
Dziękuję za odp
czy możesz mi polecić jakąs dobrą farbkę z poziomu 10 i na jakiej wodzie je przyciemnić? Kiedy najszybciej mogę to zrobić?[/QUOTE]
np z loreala.czywellatonu
garnier ma zielonkawe to nei bierz czasem ;/
Cytat:
Napisane przez Ninedin Pokaż wiadomość
Hej

Czekam na farby, zamówiłam w środę kosmetyki i czegoś tam nie ma Pewnie w poniedziałek dotrą Odrost mam, jak pas startowy na Okęciu , ale będę farbowała dopiero kilka dni przed weekendem 13-14 lipca, bo mam imprezę. Jakoś przemęczę z tym, co mam teraz.
Nie mogę dobrać sobie szamponu. Kiedyś czym bym nie umyła było ok, a teraz jakieś takie "nietakie" mam
Kupię te nowe Timotei, może akurat mi podejdą. Wszystko przez to, że się przeprowadziłam i mam inną (gorszą) wodę, która jakoś moim włosom nie służy
Końce najgorsze , ale dopiero na wrzesień zaplanowałam większe cięcie.

nove fajny kolor miałaś po tym wellatonie

bunny a wyobraź sobie takiego niewychowanego Bernardyna , jak skacze na Pańcię wracającą z pracy Dawałam kiedyś korki takiemu chłopakowi i jego rodzice mieli Bernardyna, który lubił w ten sposób witać gości. Raz go ktoś nie zamknął na drugim podwórku i jak weszłam to biegł mi na powitanie. Lało i było błoto , a on do mnie Miły był psiak z niego, ale to witanie gości to była masakra
juz sobie to wyobrazam, choc dla mnie do przewrocenia starczylby wiekszy kundelek taki z 20kg

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Hej laseczki

Ja tak doslownie na chwile, dzisiaj mam mega meczacy dzien wiec mnie raczej nie bedzie Trzymajcie prosze kciuki za wyniki matur

Wczoraj zdalam sobie sprawe ze cos mi sie po☠☠☠alo, tzn pisalam ostatnio ze uwielbiam tigera mohito a tymczasem dopiero wczoraj go pilam pierwszy raz Ja pijalam zawsze BLACKA ktorego M.Tyson reklamuje I wg mnie ten black mohito o niebo lepszy od tigera To tak gwoli wyjasnien

Mam juz swoja palette trufle na nastepne farbowanie bo w kaufie promo 8,99zl Do tego dokupilam psikacza gliss kur total repair bo tez byly w promo za 6zl z groszami Jak narazie moje wlosy sie z nim polubily

Princesska czekam na sms

Buziaki kochane Milego weekendu.
trzymam

Cytat:
Napisane przez kedud86 Pokaż wiadomość
Kochana Bunny,
potrzebuję pomocy w doborze farby. Tak po krótce:
- ostatnie farbowanie: dwa m-ce temu garnier color&shine 6.0 - kolor ładny, ale zdecydowanie za ciepły, wypłukał się do rudości.
- naturalny odrost: poziom 6/7 chłodny - zdjęcia
- oczekiwany efekt: pokrycie zrudziałych pozostałości po farbie, lśniący kolor, jasny chłodny brąz, zbliżony do naturalnego lub o jeden ton ciemniejszy i błagam niech nie wypłukuje się na rudo
- końcówki pozostają jasne
P.S. Przepraszam, że offtopuję wasz blondowy wątek

Pod uwagę biorę te farby:
Excellence 6.1 lub 6.0
Casting 513
bralabym 6.1 lub 5.1 nie bierz beży(513) bo one sie zmyja do rudo-zlota zawsze.
Stary 2013-06-28, 12:31   #1959
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Zdałam maturę No i lity mi przyszly Są dobre, tylko musze dziurke zrobic dalej w pasku bo mi slabo noge trzyma. Sa tez leciutkie i bardzo wygodne! Zakochalam sie

Poza tym to bylam w sadzie na sprawie i moj ojczulek zabral mi alimenty Jestem zalamana Nie wiem czy sie odwolywac, za duzo nerwow mnie ta sprawa kosztowala Po wyjsciu z rozprawy sie poryczalam
pokaz buciki na nodze
z jakiego powodu ci zabrali? co bylo jako podane jako powod?
Stary 2013-06-28, 12:36   #1960
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
pokaz buciki na nodze
z jakiego powodu ci zabrali? co bylo jako podane jako powod?
Wiesz co, moj ojciec mial dlugi,niby na zycie nie mial kasy, do tego wisi paredziesiat tysiecy w funduszu i nie byl w stanie tego splacic przez dlugi rosnace i kolejne alimenty A mi powiedzieli ze moge isc do pracy i jak postanowilam ze zakladam rodzine to zebym brala za nia odpowiedzialnosc...

Zaraz sie postaram dac zdjecie butow

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Dobrze ze tz zwolnil sie z pracy i czekal na mnie przed sadem to zawiozl mnie do domu i moglam mu sie wyplakac... gdyby nie on bylabym w totalnej rozsypce.. na szczescie buty przyszly zaraz po moim powrocie do domu, na otarcie lez..

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-06-28, 12:44   #1961
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, moj ojciec mial dlugi,niby na zycie nie mial kasy, do tego wisi paredziesiat tysiecy w funduszu i nie byl w stanie tego splacic przez dlugi rosnace i kolejne alimenty A mi powiedzieli ze moge isc do pracy i jak postanowilam ze zaloze rodzine to zebym brala za nia odpowiedzialnosc...
kurcze tak czulam bo alimenty latwo utrzymac jak sie mieszka w domu rodzinnym i nie ma dziecka sama tak mialam.
a jak jest dziecko i stajesz sie jakby osobnym gospodarstwem to juz latwo je zabrac ;/
podobnie mial brat mojego tz- laska mu dowalila alimenty na dziecko bo z nia nie jest( a wrobila go po pijaku i nawet go nei znala, gowniara chyba 16 letnia) i teraz podwyzszac probowala co pol roku...
ale po pierwszym podwyzszeniu o 50zl sad ja wysmial i kazal isc do pracy bo rodzice jej dziecka przypilnuja a ona sie nei uczy i nie pracuje i myslala ze za te alimenty to i dziecko i siebei bedzie utrzymywala troche inna sytuacja niz twoja...bo ty jestes z ojcem dziecka?
takze juz teraz troche prawo chroni ojcow...a kobieta jak ma dziecko to ma tyrac i nic nikogo nie obchodzi
odwolywac byloby sie sens jakbys udowodnila ze z ojcem mieszkac nei mozesz bo np cie wyrzucil czy ponizal itp.
jesli z wlasnej woli poszlas na stancje, mieszkac do chlopaka itp to sprawe masz przegrana bo jakby rodzice juz cie nie utrzymuja- choc sie uczysz...zawsze mozesz pow teraz ojcu ze sie do niego wobec tego wprowadzasz
moja sis grozila ojcu w usa alimentami ale wlasnei z gory miala przegrana pozycje- bo sama z domu sie wyprowadzila i w sumei to nei musial jej na odleglosc utrzymywac....

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
Wiesz co, moj ojciec mial dlugi,niby na zycie nie mial kasy, do tego wisi paredziesiat tysiecy w funduszu i nie byl w stanie tego splacic przez dlugi rosnace i kolejne alimenty A mi powiedzieli ze moge isc do pracy i jak postanowilam ze zakladam rodzine to zebym brala za nia odpowiedzialnosc...

Zaraz sie postaram dac zdjecie butow

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Dobrze ze tz zwolnil sie z pracy i czekal na mnie przed sadem to zawiozl mnie do domu i moglam mu sie wyplakac... gdyby nie on bylabym w totalnej rozsypce.. na szczescie buty przyszly zaraz po moim powrocie do domu, na otarcie lez..
ciezka sytuacja... i jesli tz nei bedzie w stanei was utrzymywac to musialabys poszukac cos na pol etatu chociaz czy jakies zlecenia np jako hostessa czy cos ;/

jak moj tz stracil z racji wieku rente rodzinna po zmarlym ojcu tez odczulismy to bylo 700zl mniej nagle ale coz nic nei jest wieczne...
ja zawsze traktowalam alimenty i jego rente jako prezent, cos dodatkowego ale nie kase za ktora zyjemy jako minimum...
dzis jak ojciec mi pomaga nieraz, to tez traktuje jako pomoc- prezent nie cos co mi sie nalezy...
Stary 2013-06-28, 12:56   #1962
CherrryCat
Zakorzenienie

Lity ? ja też chce ! gdzie zamawiałas ? i za ile ? :3

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Bunny Palete a10 w rosie za dyszkę ? (a c10 też ? )
CherrryCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 12:59   #1963
Ninedin
Zakorzenienie

Posiadanie dziecka nie ma tu nic do rzeczy, a inne kwestie: czy się uczysz - skończyłaś szkołę więc już nie- teoretycznie możesz iść do pracy; czy masz jakieś źródła dochodu inne, które dają ci środki "na życie" i czy twój ojciec faktycznie ma aż tak trudną sytuację finansową, że płacenie alimentów będzie dużym uszczerbkiem dla jego budżetu.
Sytuacja zmienia się jeżeli wyjdziesz za mąż.
Jeszcze jedna kwestia: masz dziecko- i to dziecko ma ojca, który jest zobowiązany do płacenia alimentów, również na Ciebie skoro nie pracujesz bo nie masz konkretnego zawodu, musisz opiekować się dzieckiem itp.
Być może to, że masz jakiś inny dochód było podstawą do zniesienia obowiązku alimentacyjnego + zła sytuacja ojca.
Stary 2013-06-28, 13:17   #1964
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CherrryCat Pokaż wiadomość
Lity ? ja też chce ! gdzie zamawiałas ? i za ile ? :3

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Bunny Palete a10 w rosie za dyszkę ? (a c10 też ? )
yes

Cytat:
Posiadanie dziecka nie ma tu nic do rzeczy, a inne kwestie: czy się uczysz - skończyłaś szkołę więc już nie- teoretycznie możesz iść do pracy; czy masz jakieś źródła dochodu inne, które dają ci środki "na życie" i czy twój ojciec faktycznie ma aż tak trudną sytuację finansową, że płacenie alimentów będzie dużym uszczerbkiem dla jego budżetu.
Sytuacja zmienia się jeżeli wyjdziesz za mąż.
Jeszcze jedna kwestia: masz dziecko- i to dziecko ma ojca, który jest zobowiązany do płacenia alimentów, również na Ciebie skoro nie pracujesz bo nie masz konkretnego zawodu, musisz opiekować się dzieckiem itp.
Być może to, że masz jakiś inny dochód było podstawą do zniesienia obowiązku alimentacyjnego + zła sytuacja ojca.
tylko ze...ex sie bedzie dalej uczyc a jej wiek pozwala na alimenty od rodzicow.
nie ma innych dochodow...z tego co wiem...
z tz nie sa malzenstwem wiec o alimentach od niego mowy byc nie moze- co najwyzej na dziecko- ale oni sa ze soba (tak mi sie zdaje), i tz jej pomaga...wiec po co ma go scigac o alimenty?

takze dla mnie tutaj wyrok byl niesprawiedliwy- ojciec ex moglby placic dalej, jak nie ma to fundusz i dlug niech rosnie, bo ex nei ma pracy, nei ma zawodu, ma male dziecko i nie ma dochodow...
dla mnie chore- co ma zrobic z malym dzieckiem? gdzie pojsc do pracy- jako sprzataczka??? do marketu za najnizsza stawke? i jak pogodzic szkole dziecko i prace??? do tego mieszkanie na stancji???
Stary 2013-06-28, 13:22   #1965
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
yes
Więc chyba będe się musiała dziś ubrać(ogarnąć bo siedze w dresach ) i przejść do rossmana

Edytowane przez CherrryCat
Czas edycji: 2013-06-28 o 13:30
Stary 2013-06-28, 13:30   #1966
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Więc chyba będe się musiałą dziś ubrać i przejść do rossmana
warto
Stary 2013-06-28, 13:41   #1967
Ninedin
Zakorzenienie

Bunny no dlatego może wnieść sprawę o alimenty, jak będzie miała zaświadczenie z uczelni/szkoły

Doszły farby Może w weekend ciapnę odrost

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

edit: nie trzeba być małżeństwem żeby otrzymywać alimenty na dziecko to też wlicza się do dochodu, jeszcze to, że np. pomaga drugi rodzic itp. Wszelkie rzeczy typu zasiłki z MOPS też
Oczywiście jeżeli rzeczywiście jest w trudnej sytuacji Bo jeżeli sytuacja rodzica jest gorsza no to wiadomo, że wtedy albo nie będzie alimentów albo będą mniejsze.
Stary 2013-06-28, 13:46   #1968
exclusivee
Zakorzenienie

Cherrry lity kupiłam na all za 59,99zł + przesyłka osobno. Polecam sprzedawce perfect_styl zawsze, buty ma super

Dziewczyny dziekuje za opinie. Bunny wszystko co napisalas tak jest, jestem z tz, bede sie uczyc dalej... Ech ciezkie to dla mnie, nie chodzi o to ze zabrali mi alimenty, ale o sam fakt, ten sad, spotkanie z ojcem.. za duzo nerwow.

Milego week laleczki

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

A zdjecia butow i wlosow dam po weekendzie

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-06-28, 13:47   #1969
CherrryCat
Zakorzenienie

Exclusive a jak z rozmiarami ? nie kupiłaś kiedyś za małych/dużych ? : >
Stary 2013-06-28, 13:50   #1970
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Bunny no dlatego może wnieść sprawę o alimenty, jak będzie miała zaświadczenie z uczelni/szkoły

Doszły farby Może w weekend ciapnę odrost

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

edit: nie trzeba być małżeństwem żeby otrzymywać alimenty na dziecko to też wlicza się do dochodu, jeszcze to, że np. pomaga drugi rodzic itp. Wszelkie rzeczy typu zasiłki z MOPS też
Oczywiście jeżeli rzeczywiście jest w trudnej sytuacji Bo jeżeli sytuacja rodzica jest gorsza no to wiadomo, że wtedy albo nie będzie alimentów albo będą mniejsze.
czyli jest udupiona az do wrzesnia/pazdziernika jak podejmie nauke
chodzilo mi o to ze od faceta nei dostanei alimentow na siebie jak np zona po zlym mezu
Stary 2013-06-28, 13:53   #1971
Ninedin
Zakorzenienie

Cytat:
Cherrry lity kupiłam na all za 59,99zł + przesyłka osobno. Polecam sprzedawce perfect_styl zawsze, buty ma super

Dziewczyny dziekuje za opinie. Bunny wszystko co napisalas tak jest, jestem z tz, bede sie uczyc dalej... Ech ciezkie to dla mnie, nie chodzi o to ze zabrali mi alimenty, ale o sam fakt, ten sad, spotkanie z ojcem.. za duzo nerwow.

Milego week laleczki

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

A zdjecia butow i wlosow dam po weekendzie
Nie martw się Ojciec wykorzystał po prostu fakt, że skończyłaś szkołę i nie posiadałaś zaświadczenia. Jak zaczniesz się znowu uczyć to masz prawo wnosić o alimenty Wiem ile takie coś nerwów kosztuje Nie martw się

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
chodzilo mi o to ze od faceta nei dostanei alimentow na siebie jak np zona po zlym mezu
Bunny tak Musi być zaświadczenie o podjęciu nauki- takie ze szkoły czy z uczelni. I prawdopodobnie dostanie znowu alimenty.
Stary 2013-06-28, 15:17   #1972
novelove
Zakorzenienie

Ale przecież musi dostać alimenty, bo to obowiązek rodzica, by płacił na dziecko do 26 (albo 25, nie pamiętam) roku życia, jeżeli będzie kontynuowało naukę. A jeżeli tatko ma problem z tym, to też jest coś takiego, że można dać pismo, by automatycznie mu z pensji ucinali.
Stary 2013-06-28, 15:17   #1973
Anulka82Z
Przyczajenie

"Dziękuję za odp
czy możesz mi polecić jakąs dobrą farbkę z poziomu 10 i na jakiej wodzie je przyciemnić? Kiedy najszybciej mogę to zrobić?[/QUOTE]
np z loreala.czywellatonu
garnier ma zielonkawe to nei bierz czasem ;/ "

Bunny w tych farbach jest chyba 9% woda czy podmienić ją na 6? I jeszcze jedno pytanko: kłaść samą 10 czy z czymś pomieszać? Bardzo podoba mi się kolor z loreala 10,21
Anulka82Z jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 15:31   #1974
Ninedin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez novelove Pokaż wiadomość
Ale przecież musi dostać alimenty, bo to obowiązek rodzica, by płacił na dziecko do 26 (albo 25, nie pamiętam) roku życia, jeżeli będzie kontynuowało naukę. A jeżeli tatko ma problem z tym, to też jest coś takiego, że można dać pismo, by automatycznie mu z pensji ucinali.
Kończąc szkołę nie ma zaświadczenia, że podejmie dalej naukę I o to w tym chodzi Do 26 roku życia, jeżeli ten 26 przypada na ostatni rok studiów

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Jeżeli nie płaci dobrowolnie pomimo wyroku sądu idzie się do komornika i ten ściąga z pensji
Stary 2013-06-28, 15:53   #1975
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Exclusive a jak z rozmiarami ? nie kupiłaś kiedyś za małych/dużych ? : >
Nie, zawsze patrze na rozmiar wkladki podany na stronie, i tym sie sugeruje, ja mam 24,5cm w jednej nodze, w drugiej troszke mniej (ale do niej zakladam wkladke zelowa zawsze) i na tej podstawie dobieram buty

Cytat:
Wiecie co, nawet jeśli we wrześniu dam zaswiadczenie to raczej i tak nic z tego nie bedzie, bo uslyszalam ze skoro ide do szkoly zaocznej (ze wzgledu na dziecko) to moge isc do pracy i sama sie juz utrzymywac i ojciec nie musi Ta tylko kto przyjmie dziewczyne bez doswiadczenia, po szkole sredniej, i nie dyspozycyjna?

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

A i dziewczyny, z tymi zaswiadczeniami to jest tak ze to ostatnie mam wazne do sierpnia, i we wrzesniu musialabym po prostu wziac ze szkoly nowe. To moje jest dalej wazne, ale mojemu ojcu uchylili po prostu obowiazek placenia alimentow na mnie i to juz nie ma znaczenia. Dziwi mnie tylko ze natychmiast, bo myslalam ze do konca wakacji normalnie powinnam miec wyplacane

Jasny popielaty brąz

Edytowane przez exclusivee
Czas edycji: 2013-06-28 o 15:48
Stary 2013-06-28, 15:58   #1976
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, zawsze patrze na rozmiar wkladki podany na stronie, i tym sie sugeruje, ja mam 24,5cm w jednej nodze, w drugiej troszke mniej (ale do niej zakladam wkladke zelowa zawsze) i na tej podstawie dobieram buty
Aha, to ja nigdy nie mierzyłam wkładki.
Mam rozmiar 36/37 butów a wkładki to nie wiem
Stary 2013-06-28, 16:05   #1977
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, to ja nigdy nie mierzyłam wkładki.
Mam rozmiar 36/37 butów a wkładki to nie wiem

A ja mam palette za 8,99, to tak odnosnie tego co napisalas

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-06-28, 16:20   #1978
exclusivee
Zakorzenienie

Lity & moje włosy na dzien dzisiejszy (wybaczcie ze takie tlustawe, ale na tym zdjeciu najlepiej widac kolor
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF2827xx.jpg (110,0 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2829xx.jpg (80,0 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2819xx.jpg (97,4 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2835xx.jpg (53,3 KB, 65 załadowań)

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-06-28, 16:27   #1979
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
Jesli zamawiac buty na allegro to tylko po zmierzeniu dlugosci stopy. Ja sie tylko raz nacielam, u innego sprzedawcy, a tak poza tym to zawsze jest ok, buty wygodne, ladnie zrobione

A ja mam palette za 8,99, to tak odnosnie tego co napisalas
aha No ja zazwyczaj kupuję w sklepach też mam takie jedne na słupku wygodne o takie : http://static.maxmodels.pl/photos/5/...ae4edf00e2.jpg

oo to niezle ale ja mam do farby okulary ^^
Stary 2013-06-28, 16:28   #1980
exclusivee
Zakorzenienie

p.s nie zwracajcie uwagi na moje brzydkie palce

bunny jakbys byla mam pytanko, od pol roku ponad schodzi mi paznokiec u nogi, ostatnio tzn pare dni temu w koncu (nie moglam sie doczekac ) udalo mi sie go bezbolesnie odczepic od mojego paznokcia ze tak to powiem, i myslalam ze w koncu bede mogla pomalowac pazurki i chodzic w odkrytych butach a tu dalej lipa... okazalo sie ze kolejna warstwa paznokcia odchodzi co robic?

Jasny popielaty brąz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości