Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-28, 14:40   #511
karmazynka99
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41540480]

siedzę z maską z Tołpy na włosach i zobaczymy co z niej dzisiaj wyjdzie cały dzień pakuję się ( w większości, bo zostaję w tym mieszkaniu, tylko zabieram do domu "parę" rzeczy )

Miłego dnia wszystkim! [/QUOTE]

tołpa jest na mojej liście must have

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość

karmazynie, a Ty jak geo?
58% ale jak na moją totalnie zerowa naukę, to i tak jestem zadowolona w miare...

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
dziewczyny maturzystki, ja Wam gratuluję KAŻDEGO wyniku, bo każdy jest dobry! nawet jeśli nie jesteście zadowolone, to i tak ja jestem z Was dumna, że zdałyście
i powodzenia w rekrutacji

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
To super

genialne wyniki! najszczersze gratulacje!

Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość
Gratuluję wszystkim i każdemu z osobna zdanych matur, egzaminów, udanych projektów i przejścia do następnej klasy/na kojelny rok studiów

A teraz obiecany wczoraj mój GHD bez stylizacji...

wooow
Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
karmazynka99 film jest na prawdę rewelacyjny, tylko mam dwie koncepcje zakończenia! Jak oglądniesz to daj znać to się skonsultujemy w sprawie zakończenia
jasne!

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 14:45   #512
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
XminorXlosX no to tak, moją pierwszą koncepcją jest to, że on po tej wizycie w latarni wiedząc, że nie zdoła uciec udaje chorego, i na koniec mówi te słowa do tego swojego niby doktorka żeby im pokazać, że ma ich w czterech literach i był od nich sprytniejszy, albo druga koncepcja, że na prawdę był chory, wyzdrowiał na koniec filmu i rzeczywiście to wszystko to był jego wyimaginowany świat.

A Ty jak to zrozumiałaś?
Ja zrozumiałam, że on był chory, to były jego imaginacje, lekarze chcieli pokazać, że można wyleczyć w ten sposób , już wszystko było ok a na końcu się okazało, że udawał to co chcieli lekarze (z tym, że zdrowy) a tu do tego swojego przyjaciela się wypaplał, że ściemniał i jest ta scena, gdy na schodach jego "współtowarzysz" kiwa głową do lekarzy "nie" , czyli, że dalej chory i ma chyba zostać na wyspie
Uwaga! Biały tekst zawiera moją interpretację zakończenia filmu! Nie czytać kto ma zamiar obejrzeć WYSPĘ TAJEMNIC !

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość

58% ale jak na moją totalnie zerowa naukę, to i tak jestem zadowolona w miare...

genialne wyniki! najszczersze gratulacje!
Super!

Dziękuję

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 14:48   #513
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Ciekawe czy sobie będę mogła chociaż spojrzeć w oczy po obronie. Znając życie to promotorka spóźni się 2-3 h na obronę i będzie czepliwa

Scarrabeo, a Ty masz jakoś obronę blisko mojej, co? 8-9?
I co żeś wymyśliła do wylaszczenia się na nią?
Ja nie wyobrażam sobie w ogóle co to będzie. Pytania z toku studiów już omówione, leżą odłogiem koło łóżka. Nie mam weny na naukę.

Dzień ostateszny mam 8.07 i narazie zero pomysłu na laszczenie. Kasy na to laszczenie za bardzo też nie mam, bo mnie wydoili ostatnio w Punkcie Druku i Oprawy "SuperKsero", wydoili u fotografa i w dziekanacie trochę też.. Narazie pewna więc jestem tylko lakieru do paznokci.
Ale w sumie- o czym my mówimy, przecież ja żadnej obrony mieć nie będę, jeżeli nie przejdę antyplagiatu..
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 14:50   #514
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Taa, a głodna głodnej wypomni.
Ale głodna głodną wspomoże
Cytat:
A nakładasz to na skórę głowy?
Wg mnie autosugestia, a wystarczyło kupić Jantara za 10 zł albo skrzyp i pokrzywę za 5
Myślę, że to była reklama...
Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

Teraz proszę o analizę składu widzę że oleje ma wysoko w składzie, a chodziło mi o taką która ujarzmi i dociąży mocno włosy od ucha w dół, chciałam coś silikonowego

Dove z superlekkimim olejkami i olejkiem arganowym

a tu skład : Aqua, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethilamine, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Argania Spinosa Kemel Oil, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Paraffinum Liquidum, Amodimethicone,Cetrimoniu m Chloride, Parfum, Sodium Chloride Disodium, PEG-150 Distearate, PEG-7 Propylheptyl Ether, Disodium EDTA, Dipropylene Glycol, Lactic Acid, DMDM Hydantoin, Phenoxyethanol, Alpha - Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linaool, Cl 17200, Cl 19140, Cl 42090.
Dociąży i dodatkowo nie ma protein

Gratuluje maturzystkom

Robię porządki, będzie wyprzedaż ciuchowa
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 14:50   #515
oranzada_
Raczkowanie

Gratuluje wszystkim maturzystkom
oranzada_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 14:54   #516
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:

Super!

Dziękuję
dzieki!

kas i oranżada - jako jedna z matuzystek dziękuje

Moja pielęgnacja włosów
Stary 2013-06-28, 14:55   #517
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Myślę, że to była reklama...

Gratuluje maturzystkom
To się nie popisałam

Dziękuję

Cytat:
Napisane przez oranzada_ Pokaż wiadomość
Gratuluje wszystkim maturzystkom

Wypróbowałam plastry z woskiem na nodze, na razie sprawdzam czy nie mam jakiegoś uczulenia czy coś bolało mniej niż depilator, ale nie wiem czy się przełamię na bikini tym sposobem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 14:57   #518
halbtrocken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do halbtrocken

Cytat:
Podpięłaś wsuwkami ? Ładny taki lekko rozwalony
Nie podpięłam, bo nie mam. Związałam gumką u nasady. Wszystkie wsuwki poszły się razem z wypełniaczem przy ostatniej próbie wyjścia z domu z takim kokiem. Zwyczajnie zgubiłam całą fryzurę i zostałam w kucyku.
Tym razem niestety też się to przerodziło w kucyk, ale przynajmniej zdążyłam złapać wypełniacz i gumkę jak spadały.

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Obiecane przed i po podcięciu

PS. Przepraszam za piżamkę w świnki i bluzkę po domu
Włosy piękne jak zawsze, chociaż końcówki jakby gęściejsze i zdrowsze po podcięciu.
Ale piżamka w świnki to mój miszcz.

Cytat:
Nie wiem czy chcecie, czy nie chcecie, ale Wam pokażę.

Piasek Paese nr. 324
Cena tylko średnia, bo 16 zł za niego wołają
Fajny, wygląda trochę jak asfalt. I te pazurki. Też chce takie.
Moje niestety nie przetrwały sesji. Miałam palce zakończone paznokciami, które miały dobre 5-7mm za opuszek. Teraz mam palce zakończone krwawiącymi ranami. Za to egzamin zdałam i mogę się cieszyć wakacjami.

Cytat:
Gratuluję wszystkim i każdemu z osobna zdanych matur, egzaminów, udanych projektów i przejścia do następnej klasy/na kojelny rok studiów

Dziękuję
A ja lubię Twoje falki.

Dziękuję Wam wszystkim za sterty magicznych kciuków.
Bardzo się przydały, wszystko poza mechaną poszło jak po maśle.
Dzień dobry, wakacje.

I gratuluję zbiorczo wszystkim maturzystkom. I powodzenia z rekrutacją na studia.

"Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."
halbtrocken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 14:57   #519
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Ja nie wyobrażam sobie w ogóle co to będzie. Pytania z toku studiów już omówione, leżą odłogiem koło łóżka. Nie mam weny na naukę.

Dzień ostateszny mam 8.07 i narazie zero pomysłu na laszczenie. Kasy na to laszczenie za bardzo też nie mam, bo mnie wydoili ostatnio w Punkcie Druku i Oprawy "SuperKsero", wydoili u fotografa i w dziekanacie trochę też.. Narazie pewna więc jestem tylko lakieru do paznokci.
Ale w sumie- o czym my mówimy, przecież ja żadnej obrony mieć nie będę, jeżeli nie przejdę antyplagiatu..
Moja promotorka niby pitoliła, że jedno pytanie z toku studiów, ale ona i tak poda jakie. Tak niby powiedziała. Jedna osoba z naszego seminarium już miała obronę i poszło jej całkiem nieźle. A teraz czekam aż Jaśnie Panisko łaskawie prześle pytania mailem. Chyba jej jutro albo jeszcze dzisiaj się przypomnę

U mnie też kasy sporo poszło: fotograf, ksero, drukarka (musiałam kupić toner i papier), opłata za dyplom i jeszcze zrzuta na wieńce pogrzebowe i wina dla szacownego grona komisyjnego. Ble.
A co do plagiatu to nie bajaj, choć Cię rozumiem, bo na licce miałam totalnie odtwórczy temat, a teraz sobie tak popłynęłam, że nie ma bata żeby moją wesołą tfurczość o plagiat posądzali

Ja też wiem jaki lakier i nawet wiem jaką kieckę i buty! Tylko marynary nie mam.
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 14:58   #520
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zrozumiałam, że on był chory, to były jego imaginacje, lekarze chcieli pokazać, że można wyleczyć w ten sposób , już wszystko było ok a na końcu się okazało, że udawał to co chcieli lekarze (z tym, że zdrowy) a tu do tego swojego przyjaciela się wypaplał, że ściemniał i jest ta scena, gdy na schodach jego "współtowarzysz" kiwa głową do lekarzy "nie" , czyli, że dalej chory i ma chyba zostać na wyspie
Uwaga! Biały tekst zawiera moją interpretację zakończenia filmu! Nie czytać kto ma zamiar obejrzeć WYSPĘ TAJEMNIC !
w sumie taka interpretacja też może być, tylko na końcu on nie miał wyjechać z wyspy tylko poddać się temu zabiegowi tzn. lobotomii i jak powiedział, że woli umrzeć jak prawdziwy człowiek niż żyć jak potwór czy coś takiego to pokazał im, że udawał swoją chorobę, i ten jeden z sanitariuszy niósł narzędzia, noi latarnia była pokazana i koniec, nie wiem mylące troszkę to jest. Ale w książce podobno jest wszystko wyjaśnione
M4rt3czk4_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 15:05   #521
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Ale głodna głodną wspomoże

Nie żeby coś, ale mam dość dziwne myśli..

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Napisane przez halbtrocken Pokaż wiadomość

Fajny, wygląda trochę jak asfalt. I te pazurki. Też chce takie.
Moje niestety nie przetrwały sesji. Miałam palce zakończone paznokciami, które miały dobre 5-7mm za opuszek. Teraz mam palce zakończone krwawiącymi ranami. Za to egzamin zdałam i mogę się cieszyć wakacjami.
Na żywo zdecydowanie bardziej brokatowy, niż asfaltowy. Uważam, że właśnie ten brokat dodaje mu uroku
Ja jestem w szoku, że takie zapuściłam.. Co chwilę coś rysuję, piszę dużo na klawiaturze, a one się trzymają. I dobrze !
Eee, to super. Gratulacje.
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 15:08   #522
justusia16
Wtajemniczenie

Gratuluje maturzystki!!!

Xminor piekne wyniki

Aaaa moj tz znalazl w lesie balona z przyczepiona kartka z jakiejs niemieckiej szkoly i z tego co sie orientuje to chyba chca zeby ja odeslac....a odesle niech sie dzieciaki z klasse 2c ciesza
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 15:09   #523
halbtrocken
Zadomowienie

Cytat:
Nie żeby coś, ale mam dość dziwne myśli..

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Na żywo zdecydowanie bardziej brokatowy, niż asfaltowy. Uważam, że właśnie ten brokat dodaje mu uroku
Ja jestem w szoku, że takie zapuściłam.. Co chwilę coś rysuję, piszę dużo na klawiaturze, a one się trzymają. I dobrze !
Eee, to super. Gratulacje.
Łeee, szkoda. A już się zastanawiałam, gdzie go kupić. Brokatowych nie lubię, ale asfaltowy bym przygarnęła.
Ja zapuścić nie mam problemu, pod warunkiem, że ich aktualnie nie zżeram.

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
Gratuluje maturzystki!!!

Xminor piekne wyniki

Aaaa moj tz znalazl w lesie balona z przyczepiona kartka z jakiejs niemieckiej szkoly i z tego co sie orientuje to chyba chca zeby ja odeslac....a odesle niech sie dzieciaki z klasse 2c ciesza
Myśmy puszczali takie balony jak moja niemiecka szkoła miała 100 rocznicę!
Moja kartka wróciła z Wenecji. Cieszyłam się jak dziecko.

Stary 2013-06-28, 15:14   #524
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie taka interpretacja też może być, tylko na końcu on nie miał wyjechać z wyspy tylko poddać się temu zabiegowi tzn. lobotomii i jak powiedział, że woli umrzeć jak prawdziwy człowiek niż żyć jak potwór czy coś takiego to pokazał im, że udawał swoją chorobę, i ten jeden z sanitariuszy niósł narzędzia, noi latarnia była pokazana i koniec, nie wiem mylące troszkę to jest. Ale w książce podobno jest wszystko wyjaśnione
No ja doszłam do wniosku, że on chyba nie wiedział na co się pisze mówiąc te słowa swojemu sanitariuszowi i że jak odchodził z nimi to myślał, że wyjedzie z wyspy a oni go wtedy ciachną, choć jak to teraz powiedziałaś i zobaczyłam końcówkę jeszcze raz to może i masz faktycznie rację hmmm, trzeba dorwać książkę

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
Gratuluje maturzystki!!!

Xminor piekne wyniki

Cytat:

Myśmy puszczali takie balony jak moja niemiecka szkoła miała 100 rocznicę!
Moja kartka wróciła z Wenecji. Cieszyłam się jak dziecko.
Ale fajna zabawa nie znałam

Stary 2013-06-28, 15:22   #525
meeedzik
Zakorzenienie

Kaś to super, dzięki jutro będą testy odżywki

Kurcze mój czarny lakier jest tak kiepskiej jakości, że chyba będę musiała pomalować na wierzch jakimś brokatem, bo w jeden dzień odpryski miałam teraz poszła druga warstwa, jak wyschnie to zrobię kropki
Stary 2013-06-28, 15:27   #526
blondynaaa_91
Rozeznanie

Hej, hej! Gratuluję wszystkim maturzystkom!
Ja (mam nadzieję) dzisiaj pozałatwiałam większość wpisów i przyjechałam do domu obładowanym samochodem...Nie wiedziałam, że mam tyle rzeczy do włosów

Rozpakowuję się i od jutra wracam do normalnego życia.

tisiphone składałaś na SUM? Bo tu najmniejsze progi zawsze. Dużo Ci brakuje? Ja mam kilka znajomych, do których jeszcze na początku października dzwonili i się dostali, więc nie trzeba do końca tracić nadziei
blondynaaa_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 15:28   #527
Kaveri
Spaceroholiczka

3 dni temu dostałam jakiejś wysypki, okazało sie, że to rumień zakaźny. A jakieś 2 godz. temu zrobiła mi się czerwona plama na policxku, piecze, nie ma wysięku, wygląda jak pokrzywka, ale jest tylko tam. Jakieś propozycje, co to moze być?
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 15:29   #528
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Gratuluję wszystkim maturzystkom

Cytat:
dziewczyny, które mają profil na lubimy czytać proszę o dodanie mnie do zacnego grona znajomych http://lubimyczytac.pl/profil/246491/kasia

Cytat:
zaprosiłam

i zapraszam do mnie http://lubimyczytac.pl/profil/246498/karolina
Wysłałam wam zaproszenia, mój profil: http://lubimyczytac.pl/profil/130587/basia
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 15:35   #529
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Łeee, szkoda. A już się zastanawiałam, gdzie go kupić. Brokatowych nie lubię, ale asfaltowy bym przygarnęła.
Ja zapuścić nie mam problemu, pod warunkiem, że ich aktualnie nie zżeram.
No to przykro mi, że nie przypasował

Ja nauczyłam się nie jeść paznokci.. nie wiem jak. Może po prostu moje poczucie estetyki wzięło górę nad chęcią gryzienia wszystkiego, co mogę gryźć.

Jakiś dziwny dzień mam
Ciągle wydaje mi się, że jest nie później, niż po 14, boli mnie głowa i zupełnie bez powodu jestem zła.. Konrad jest pokrzywdzony, bo się na niego nadzieram o wszystko..

Zrobiłam sobie pikantną, pomidorową zupę- krem z ziołami i makaronem- wstążkami. Właśnie się nią pocieszam.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 15:37   #530
karmazynka99
Zakorzenienie

halb, justi dzieki

moje włosy zdecydowanie wola schnięcie nauralne niz suszenie

dzieki so bitter !

Moja pielęgnacja włosów

Edytowane przez karmazynka99
Czas edycji: 2013-06-28 o 15:39
Stary 2013-06-28, 15:47   #531
halbtrocken
Zadomowienie

Cytat:
No to przykro mi, że nie przypasował

Ja nauczyłam się nie jeść paznokci.. nie wiem jak. Może po prostu moje poczucie estetyki wzięło górę nad chęcią gryzienia wszystkiego, co mogę gryźć.

Jakiś dziwny dzień mam
Ciągle wydaje mi się, że jest nie później, niż po 14, boli mnie głowa i zupełnie bez powodu jestem zła.. Konrad jest pokrzywdzony, bo się na niego nadzieram o wszystko..

Zrobiłam sobie pikantną, pomidorową zupę- krem z ziołami i makaronem- wstążkami. Właśnie się nią pocieszam.
Mi idzie bardzo dobrze - od 7 lat więcej ich nie obgryzam niż obgryzam. Ale mimo wszystko są momenty, że stres bierze górę i na nieświadomce zakatowuję pazurki. A potem nad nimi płaczę. :x

Stary 2013-06-28, 15:50   #532
justusia16
Wtajemniczenie

halb
No to na tej jest tort i '50' wiec to chyba tez rocznicowy balon.

Powiedz mi zebym glupot nienapisala: co wpisac

Hier wurde ich gerunden:

Am:

Von:

justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 15:54   #533
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:

bardzo ładne, i jakie gładkie przy nasadzie!

Cytat:
dziewczyny, które mają profil na lubimy czytać proszę o dodanie mnie do zacnego grona znajomych http://lubimyczytac.pl/profil/246491/kasia

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

one są dosyć tanie jak na taką dobrą jakość takie same mają w sprzedaży pixie cosmetics i edm, ale tak jak mówiłam, dużo droższe. daj znać, jak się sprawdzi a który wzięłaś? kabuki czy flat top?
wysłałam zaproszenie to mój profil jak coś http://lubimyczytac.pl/profil/88719/konstancja

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 15:57   #534
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
3 dni temu dostałam jakiejś wysypki, okazało sie, że to rumień zakaźny. A jakieś 2 godz. temu zrobiła mi się czerwona plama na policxku, piecze, nie ma wysięku, wygląda jak pokrzywka, ale jest tylko tam. Jakieś propozycje, co to moze być?
Niech te durne konowały idą w końcu w kierunku autoagresji...
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 15:59   #535
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Mi idzie bardzo dobrze - od 7 lat więcej ich nie obgryzam niż obgryzam. Ale mimo wszystko są momenty, że stres bierze górę i na nieświadomce zakatowuję pazurki. A potem nad nimi płaczę. :x
7 lat to super wynik, ważne, że więcej jest powodzeń

Zrobiłam zdjęcia na bloga, zaraz Ci pokażę jedno, oddające bardziej efekt na paznokciach, jaki daje ten lakier Paese
Stary 2013-06-28, 16:05   #536
EdizA
Zakorzenienie

Teraz zdecydowanie lepiej to widać.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (144,9 KB, 29 załadowań)
Stary 2013-06-28, 16:11   #537
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Przyszła ta moja sukienka i w sumie fajna tylko, że duża chyba pierwszy raz mi się zdarzyło kupić przez all za dużą rzecz, zawsze są za małe. Chyba będę wymieniać, jeszcze spytam mamy, może przerobi ale w sumie jest dużo za duża więc chyba lepiej będzie wymienić. Ale już na obronę nie zdąży mi przyjść ta mniejsza. I ten kolor żółty jest jakiś dziwny, chyba wymienię na beżową. Ale materiał, krój i wykonanie są spoko
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 16:14   #538
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
naprawde super wygląda

Moja pielęgnacja włosów
Stary 2013-06-28, 16:50   #539
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość
naprawde super wygląda
Kocham go ;D

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Dziewczyny, help mi.

Kallos Silk czy Kallos Crema al Latte ?
Co lepsze wg. Was oczywiście
Stary 2013-06-28, 16:55   #540
halbtrocken
Zadomowienie

Cytat:
halb
No to na tej jest tort i '50' wiec to chyba tez rocznicowy balon.

Powiedz mi zebym glupot nienapisala: co wpisac

Hier wurde ich gerunden:

Am:

Von:

Tutaj zostałem znaleziony:
W dniu:
Przez:

Cytat:
Też fajny, ale dalej ubolewam nad tym, że nie asfalt.
Ile ten cudak kosztuje? Może bym się skusiła w ramach odbudowy paznokci :x

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości