Rozstanie z facetem, część XXVII - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-28, 18:41   #1531
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cytat:
Napisane przez CheriCheriLady Pokaż wiadomość
Żeby się zapytać,czy chce się jednak jutro spotkać,porozmawiać...Nie mam już sił na siebie samą,nie wiem skąd to się bierze,że czasami mi strzeli do łba coś tak głupiego... Co ja mam o tym myśleć?Dać sobie kolejną szansę wbrew wszystkiemu co inni mówią?...
Tak patrzę na Twój podpis i sobie myślę, że powinnaś go zmienić. Bo Ty WIESZ, że się przewrócisz, że znowu w tym związku będziesz sprowadzona do pozycji brudnej ścierki, ale wcale siebie przed tym nie chronisz, tylko brniesz w to dalej. Wiesz że się przewrócisz, ale wcale się nie kładziesz.

Rób co chcesz, jedni lubią brokuły, inni lubią jak ich się wyzywa od debili. Twój gust, Twoje życie, Twoje decyzje. Takiego masz faceta, jakiego wybrałaś, tak Cię traktuje, jak sama tego chcesz.
Stary 2013-06-28, 18:43   #1532
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Tak patrzę na Twój podpis i sobie myślę, że powinnaś go zmienić. Bo Ty WIESZ, że się przewrócisz, że znowu w tym związku będziesz sprowadzona do pozycji brudnej ścierki, ale wcale siebie przed tym nie chronisz, tylko brniesz w to dalej. Wiesz że się przewrócisz, ale wcale się nie kładziesz.

Rób co chcesz, jedni lubią brokuły, inni lubią jak ich się wyzywa od debili. Twój gust, Twoje życie, Twoje decyzje. Takiego masz faceta, jakiego wybrałaś, tak Cię traktuje, jak sama tego chcesz.
świete słowa, doskonale to ujelas.....
Marycha1977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 18:45   #1533
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Marycha1977 Pokaż wiadomość
bra słow czytajac poprzednie posty bylam usmiechnieta ze dalas rade, doszlam do tego i rece mi opadly......rob co chcesz i marnuj swoej najpiekniejsze lata

Cytat:
Napisane przez pewnaKa Pokaż wiadomość
PO TYM WSZYSTKIM CO CI ZROBIŁ?!
OPANUJ SIĘ!!!!!! WYKASUJ JEGO NUMER W TYM MOMENCIE!
zrozum-działasz sobie na szkodę,przedłużasz cierpienie! pokaż mu,że jesteś stanowcza,jak już raz coś powiedziałaś,to tak będzie!inaczej będzie się tak Tobą bawił!
Jestem poje**** dosłownie...Było już tak dobrze Nie wiem dlaczego tak postępuje,może temu,że moja matka odkąd pamiętam jest alkoholiczką,często przez nią płaczę i doceniam każdą osobę,która zawsze ma dla mnie czas,a właśnie on zawsze potrafił mnie wysłuchać itd,pewnie przyzwyczaiłam się ... Usunęłam właśnie jego numer,wszystkie smsy.Jutro mam iść na piwo z kolegą,ale jak pozbyć się tego głupiego poczucia winy,tak jakbym zdradzała?
Stary 2013-06-28, 18:48   #1534
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
właśnie on zawsze potrafił mnie wysłuchać itd
wysłuchać, zwyzywać, obrazić, zeszmacić, full wypas normalnie.

Zamiast odpierniczać kretynizmy, poczytaj sobie o DDA, poszukaj w Twoim mieście terapii, pomocy psychologicznej dla takich ludzi, bo jeśli już w wieku 19 lat normą jest dla Ciebie, że partner Cię poniża, to skończysz jako bita, zdradzana żona i matka bitych dzieci.
Stary 2013-06-28, 18:49   #1535
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
Jestem poje**** dosłownie...Było już tak dobrze Nie wiem dlaczego tak postępuje,może temu,że moja matka odkąd pamiętam jest alkoholiczką,często przez nią płaczę i doceniam każdą osobę,która zawsze ma dla mnie czas,a właśnie on zawsze potrafił mnie wysłuchać itd,pewnie przyzwyczaiłam się ... Usunęłam właśnie jego numer,wszystkie smsy.Jutro mam iść na piwo z kolegą,ale jak pozbyć się tego głupiego poczucia winy,tak jakbym zdradzała?
Mój ojciec też pił,dlatego zawsze chciałam dużo starszych facetów i tez w każdą relację dosłownie popadam w 100%, ale musisz się wziąć w garść,właśnie dlatego,by nie być jak Twój rodzić,który tego własnie nie umie zrobić! ja to sobie tak tłumaczyłam!

przyzwyczaiłaś? Ty jesteś uzależniona od tego chłopaka! owiną sobie ciebie wokół palca! proszę, BĄDŹ MOCNĄ KOBIETĄ!!

"Have you heard the news that you're dead?
No one ever had much nice to say"
pewnaKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 18:50   #1536
CheriCheriLady
Raczkowanie

e
Cytat:

Racja...Sama siebie oszukuję.Jestem słaba psychicznie i niedojrzała emocjonalnie...Dlatego tak postępuje.Jednak nie idzie ze mną na kurs prawa jazdy od 1 lipca,usunęłam numer i inne rzeczy,może uda mi się tym razem.Dziś tak się stało bo rozmawiałam z nim na realu,ale przez 2 miesiące to się nie powtórzy.Ja chce być szczęśliwa,ale bez niego Skończyć raz,a porządnie.Ostatnio nie odzywałam się w ogóle,to znów tak zrobić muszę,bo nie chce mi się wierzyć w to,że on uważa że wszyscy chcą dla mnie źle,bo są zazdrośni.Co za bzdura
Stary 2013-06-28, 18:50   #1537
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
taaa....wierny przyjaciel,zawsze do usług....

"Have you heard the news that you're dead?
No one ever had much nice to say"
pewnaKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 18:53   #1538
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
on uważa że wszyscy chcą dla mnie źle,bo są zazdrośni.
O tak, na pewno szczytem marzeń KAŻDEJ kobiety jest bycie dla partnera szmatą, debilem i nienormalną. Mniam mniam. Pęknę z zazdrości za moment
Stary 2013-06-28, 18:54   #1539
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pewnaKa Pokaż wiadomość
Mój ojciec też pił,dlatego zawsze chciałam dużo starszych facetów i tez w każdą relację dosłownie popadam w 100%, ale musisz się wziąć w garść,właśnie dlatego,by nie być jak Twój rodzić,który tego własnie nie umie zrobić! ja to sobie tak tłumaczyłam!

przyzwyczaiłaś? Ty jesteś uzależniona od tego chłopaka! owiną sobie ciebie wokół palca! proszę, BĄDŹ MOCNĄ KOBIETĄ!!
Kiedyś nią byłam, gdy z nim nie byłam,koleś jedno słowo złe do mnie powiedział i koniec.Teraz jest inaczej ale to trzeba zmienić.Cholera,nie wiedziałam,że to będzie aż tak trudne Ja na matkę już nie patrzę nawet,dziś wyzwała mnie od suki,typicy itd...I jak ja mam to wszystko na raz ogarnąć w głowie?
Stary 2013-06-28, 18:55   #1540
impressive20
Raczkowanie

Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cytat:
świete słowa, doskonale to ujelas.....
Dokładnie ..po co zadzwoniłas eh

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-28, 18:58   #1541
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:

Zamiast odpierniczać kretynizmy, poczytaj sobie o DDA, poszukaj w Twoim mieście terapii, pomocy psychologicznej dla takich ludzi, bo jeśli już w wieku 19 lat normą jest dla Ciebie, że partner Cię poniża, to skończysz jako bita, zdradzana żona i matka bitych dzieci.
Cytat:
O tak, na pewno szczytem marzeń
KAŻDEJ kobiety jest bycie dla partnera szmatą, debilem i nienormalną. Mniam mniam. Pęknę z zazdrości za moment
Czytałam dużo o DDA.Nie jest to dla mnie normą,ja po prostu za każdym razem tłumaczyłam sobie jego zachowanie i szukałam winy w sobie.Ku***,dopiero to do mnie dociera jak było naprawdę,ale co tu zapeszać,mam nadzieję,że za minimum 2 tygodnie napiszę tutaj,że urwałam z nim totalnie kontakt i jestem szczęśliwa
Stary 2013-06-28, 18:59   #1542
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Kiedyś nią byłam, gdy z nim nie byłam,koleś jedno słowo złe do mnie powiedział i koniec.Teraz jest inaczej ale to trzeba zmienić.Cholera,nie wiedziałam,że to będzie aż tak trudne Ja na matkę już nie patrzę nawet,dziś wyzwała mnie od suki,typicy itd...I jak ja mam to wszystko na raz ogarnąć w głowie?
mysle ze terapia Ci pomoze, pokaze Ci jak sobie z tym wszystkim radzic, powiem szczerze poplakalam sie przez Ciebie, nie chce czuc tego co czuje czytajac Twoje posty bo mnie rozrywa........musisz sie leczyc bo Twoje otoczenie Cie niszczy a Ty sie temu poddajesz. Psycholog pokaze Ci jak ogarnac to bagno.
Stary 2013-06-28, 19:00   #1543
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cytat:
Napisane przez impressive20 Pokaż wiadomość
Bo ona jest DDA, dla niej "kocham cię" i "spiedalaj" mają podobny wydźwięk, są związane z bliskimi jej osobami. Jeśli dla kogoś normą, codziennością jest bycie wyzywanym, to może być tak, że w związku na to wyzywanie nie zwróci za dużej uwagi, bo nieważne że wyzywa, ważne że mówi też że kocha. A jak kocha, to trudno, niech wyzywa, miłość wszystko wybaczy, nie? Ważne żeby była jakaś ucieczka przed domem rodzinnym.
Stary 2013-06-28, 19:07   #1544
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez impressive20 Pokaż wiadomość

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zauważyłam po sobie,że zawsze do niego dzwonię gdy nie mam z kim porozmawiać,ba.. popisać.Gdy tutaj piszę z Wami,albo ze znajomymi o byle czym nawet,czuję się naprawdę silna.Wypożyczyłam książkę,o dziewczynie z Nigerii ,która została wysłana do domu publicznego a tam wykorzystywana,bita itd...Historia oparta na faktach.Na pewno da dużo do myślenia

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
mysle ze terapia Ci pomoze, pokaze Ci jak sobie z tym wszystkim radzic, powiem szczerze poplakalam sie przez Ciebie, nie chce czuc tego co czuje czytajac Twoje posty bo mnie rozrywa........musisz sie leczyc bo Twoje otoczenie Cie niszczy a Ty sie temu poddajesz. Psycholog pokaze Ci jak ogarnac to bagno.
I ja teraz płaczę,dawno chciałam iść do psychologa,ale jakoś leciało dalej życie mimo tego,że płakałam codziennie.Jeśli sama o siebie nie zawalczę to nikt inny tego za mnie nie zrobi.Wszystko to jest przykre,ale trzeba zdać sobie sprawę z powagi sytuacji...Inaczej skończę w psychiatryku

Cytat:
Bo ona jest DDA, dla niej "kocham cię" i "spiedalaj" mają podobny wydźwięk, są związane z bliskimi jej osobami. Jeśli dla kogoś normą, codziennością jest bycie wyzywanym, to może być tak, że w związku na to wyzywanie nie zwróci za dużej uwagi, bo nieważne że wyzywa, ważne że mówi też że kocha. A jak kocha, to trudno, niech wyzywa, miłość wszystko wybaczy, nie? Ważne żeby była jakaś ucieczka przed domem rodzinnym.
Dokładnie tak.To znaczy ja mu nie pozwalałam tak mówić ,krzyczałam itd.ale to nic nie dawało.Potrafię się postawić,jeszcze...Nic mi nie da użalanie się nad sobą niektórzy mają 100razy gorzej...A na pewno będę miała kochającego faceta,wiem to

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Nerwy mi za chwilę puszczą,dzwonił przed chwilą,nie odebrałam,ale wiem,że teraz będzie mnie napadał,chyba najlepszym wyjściem będzie zmiana numeru... Pier***** manipulant
Stary 2013-06-28, 19:07   #1545
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Zauważyłam po sobie,że zawsze do niego dzwonię gdy nie mam z kim porozmawiać,ba.. popisać.Gdy tutaj piszę z Wami,albo ze znajomymi o byle czym nawet,czuję się naprawdę silna.Wypożyczyłam książkę,o dziewczynie z Nigerii ,która została wysłana do domu publicznego a tam wykorzystywana,bita itd...Historia oparta na faktach.Na pewno da dużo do myślenia

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

I ja teraz płaczę,dawno chciałam iść do psychologa,ale jakoś leciało dalej życie mimo tego,że płakałam codziennie.Jeśli sama o siebie nie zawalczę to nikt inny tego za mnie nie zrobi.Wszystko to jest przykre,ale trzeba zdać sobie sprawę z powagi sytuacji...Inaczej skończę w psychiatryku

Dokładnie tak.To znaczy ja mu nie pozwalałam tak mówić ,krzyczałam itd.ale to nic nie dawało.Potrafię się postawić,jeszcze...Nic mi nie da użalanie się nad sobą niektórzy mają 100razy gorzej...A na pewno będę miała kochającego faceta,wiem to

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Nerwy mi za chwilę puszczą,dzwonił przed chwilą,nie odebrałam,ale wiem,że teraz będzie mnie napadał,chyba najlepszym wyjściem będzie zmiana numeru... Pier***** manipulant
jesli nie wpadniesz w sidła kogos podobnego........
a czego sie spodziewalas? ze on sobie odpusci d..pe ktora mial jak na wlasnosc?

Edytowane przez Marycha1977
Czas edycji: 2013-06-28 o 19:09
Stary 2013-06-28, 19:11   #1546
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Potrafię się postawić,jeszcze...
Za przeproszeniem, gówno do tej pory pokazałaś, a nie postawienie się. Postawienie się ma to do siebie, że jest synonimem słowa KONSEKWENCJA. Gdzie jest konsekwencja w Twoim wykonaniu? Jak do tej pory nigdzie. Mówisz że nie zgadzasz się na takie traktowanie, po czym z nim jesteś. Mówisz że go już nie chcesz, po czym do niego dzwonisz i prosisz o jeszcze. Wyzywa Cię, a Ty do niego wracasz, bo wierzysz że koleżanki Ci zazdroszczą bycia ścierą.

No błagam. Chcesz być w takim związku, to bądź, Twoja wola. Ale nie wmawiaj sobie i innym, że masz w tym związku cokolwiek do powiedzenia

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Pier***** manipulant
Sama na to pozwalasz, sama go podpuszczasz, sama się bawisz w pseudo manipulacje - twierdzisz że to koniec, za chwilę zmieniasz zdanie, potem znowu je zmieniasz, za chwilę je zmienisz ponownie.
Stary 2013-06-28, 19:11   #1547
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Za przeproszeniem, gówno do tej pory pokazałaś, a nie postawienie się. Postawienie się ma to do siebie, że jest synonimem słowa KONSEKWENCJA. Gdzie jest konsekwencja w Twoim wykonaniu? Jak do tej pory nigdzie. Mówisz że nie zgadzasz się na takie traktowanie, po czym z nim jesteś. Mówisz że go już nie chcesz, po czym do niego dzwonisz i prosisz o jeszcze. Wyzywa Cię, a Ty do niego wracasz, bo wierzysz że koleżanki Ci zazdroszczą bycia ścierą.

No błagam. Chcesz być w takim związku, to bądź, Twoja wola. Ale nie wmawiaj sobie i innym, że masz w tym związku cokolwiek do powiedzenia

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Sama na to pozwalasz, sama go podpuszczasz, sama się bawisz w pseudo manipulacje - twierdzisz że to koniec, za chwilę zmieniasz zdanie, potem znowu je zmieniasz, za chwilę je zmienisz ponownie.
taaaaaaaaaak
Stary 2013-06-28, 19:14   #1548
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
jesli nie wpadniesz w sidła kogos podobnego........
a czego sie spodziewalas? ze on sobie odpusci d..pe ktora mial jak na wlasnosc?
Płaczę i zastanawiam się nad ogółem tego wszystkiego...Gdy miałam 8 lat mama po raz 1 wyjechała zagranicę,potem cały czas,gdy wracała to piła,awantury z ojcem itd.Gdy dojrzewałam,byłam kompletnie sama,pamiętam do dziś jak płakałam na koleżanki ramieniu...A z matka co raz gorzej było,jak nie pije jest ok,gdy tylko to robi,co jakiś czas przywozi ja policja pijana,znalezioną gdzieś na ulicy...
Mam przyjaciółkę od 4 roku życia,kiedyś mieszkałyśmy od siebie kilka domów dalej,ale przeprowadziłam się,widzimy się rzadko.Poza tym-zawsze ja do niej piszę,a gdy juz umowimy sie na spotkanie dzien przed zazwyczaj pisze,ze cos jej wypadlo.Takze nawet ta moja niby prawdziwa przyjaciolka ma mnie juz w du***.I komu ja mam sie zalic,bo potrzebuje tego jak kazdy czlowiek.Dla ojca,brata?Gdy płacze,mój 24letni brat mówi,po co płaczesz,ja Ciebie nie rozumiem...
Stary 2013-06-28, 19:17   #1549
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Płaczę i zastanawiam się nad ogółem tego wszystkiego...Gdy miałam 8 lat mama po raz 1 wyjechała zagranicę,potem cały czas,gdy wracała to piła,awantury z ojcem itd.Gdy dojrzewałam,byłam kompletnie sama,pamiętam do dziś jak płakałam na koleżanki ramieniu...A z matka co raz gorzej było,jak nie pije jest ok,gdy tylko to robi,co jakiś czas przywozi ja policja pijana,znalezioną gdzieś na ulicy...
Mam przyjaciółkę od 4 roku życia,kiedyś mieszkałyśmy od siebie kilka domów dalej,ale przeprowadziłam się,widzimy się rzadko.Poza tym-zawsze ja do niej piszę,a gdy juz umowimy sie na spotkanie dzien przed zazwyczaj pisze,ze cos jej wypadlo.Takze nawet ta moja niby prawdziwa przyjaciolka ma mnie juz w du***.I komu ja mam sie zalic,bo potrzebuje tego jak kazdy czlowiek.Dla ojca,brata?Gdy płacze,mój 24letni brat mówi,po co płaczesz,ja Ciebie nie rozumiem...
dlatego musisz byc silna dla SIEBIE. Twoje zyceie dopiero sie zaczyna, kiedys bedziesz musiala sobie poradzic sama jako niezlaena osoba. wiec juz teraz musisz nad tym pracowac. pracuj nad SOBA
Stary 2013-06-28, 19:22   #1550
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:

Właśnie i dlaczego tak robię?Chyba musi gdzieś być powód,bo bzdurą jest to,że tak lubię,po prostu wmawiam sobie,że będzie dobrze!A to jest różnica...Ale kur**,dobra,skończyłam to,to teraz po co dzwoni gnój i sam mówił,że dobra,zero kontaktu?Jak tu mieć ułożone wszystko w głowie no jak...Powiedziałam raz(a jestem z siebie dumna,bo zawsze ulegałam,a dziś prosto w oczy powiedziałam,że nie będziemy razem!!) to teraz on zaczyna.Napisał smsa: dobra to nie :d
On naprawdę mnie nie kocha i traktował jak ścierkę,aż nie wierze...
Obiecuję sobie,tutaj pisząc to na forum publicznym,że konsekwentnie WEZMĘ się za siebie i zobaczycie,że napisze tu za jakiś czas,ze zero kontaktu,że jestem szczęśliwa

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:
dlatego musisz byc silna dla SIEBIE. Twoje zyceie dopiero sie zaczyna, kiedys bedziesz musiala sobie poradzic sama jako niezlaena osoba. wiec juz teraz musisz nad tym pracowac. pracuj nad SOBA
Dziękuje,jesteście starsze,a co za tym idzie doświadczone,dobrze jest otrzymać porady od takich osób.Jeśli teraz tego nie zrobię- to już nigdy.To moje życie,nikt nie będzie mną sterował,a przez takiego śmiecia nawet nie warto płakać. Piszę to KONSEKWENTNIE !Może mi trzeba kilku takich akcji i opieprzenia mnie przez kogoś,żeby w końcu dotarło.
Stary 2013-06-28, 19:24   #1551
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Właśnie i dlaczego tak robię?
Myślę że ten schemat poznasz na terapii dla DDA. Możesz też poszukać wątku dziewczyn DDA na wizażu, też Ci pewnie sporo wyjaśni.

Cytat:
kur**,dobra,skończyłam to,to teraz po co dzwoni gnój
Bo dobrze wie, że Twoje "koniec" oznacza "zadzwonię za chwilę prosząc o spotkanie i szansę"
Stary 2013-06-28, 19:28   #1552
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Myślę że ten schemat poznasz na terapii dla DDA. Możesz też poszukać wątku dziewczyn DDA na wizażu, też Ci pewnie sporo wyjaśni.

Bo dobrze wie, że Twoje "koniec" oznacza "zadzwonię za chwilę prosząc o spotkanie i szansę"
Te terapie DDA to bardzo dobry pomysł.Na pewno dużo zrozumiem dzięki nim.Poszukam w mieście takich ośrodków.
No to się myli...Naprawdę muszę o siebie zawalczyć,najlepiej nie będę pisała tak,bo myślicie,że znów się złamie czemu nie dziwie się.Ale tak nie będzie przemawiacie mi do rozumu!
Stary 2013-06-28, 19:29   #1553
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Te terapie DDA to bardzo dobry pomysł.Na pewno dużo zrozumiem dzięki nim.Poszukam w mieście takich ośrodków.
No to się myli...Naprawdę muszę o siebie zawalczyć,najlepiej nie będę pisała tak,bo myślicie,że znów się złamie czemu nie dziwie się.Ale tak nie będzie przemawiacie mi do rozumu!
juz to slyszalam ale no nic pozyjemy zobaczymy jestes jak w amoku. cztasz co my napiszemy i jestes silna, on zadzwoni i jestes zlamana i tak w kołobardzo przewidywalne.........
Stary 2013-06-28, 19:32   #1554
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
juz to slyszalam ale no nic pozyjemy zobaczymy jestes jak w amoku. cztasz co my napiszemy i jestes silna, on zadzwoni i jestes zlamana i tak w kołobardzo przewidywalne.........
Nie odbieram telefonów od niego i nie odbiorę.Nic trudnego Ja po prostu nie zdawałam sobie sprawy z tego,że naprawdę traktuje mnie jak szmatę i za taką mnie ma,aż jestem w szoku
Stary 2013-06-28, 19:34   #1555
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Nie odbieram telefonów od niego i nie odbiorę.Nic trudnego Ja po prostu nie zdawałam sobie sprawy z tego,że naprawdę traktuje mnie jak szmatę i za taką mnie ma,aż jestem w szoku
wiesz ze mowilas juz tak wiele razy ze wzgledu na to ze jestem nazbyt empatyczna nadal trzymam za Ciebie kciuki i nie chcialabym zebys sie pogrążyla.......
Stary 2013-06-28, 19:40   #1556
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
wiesz ze mowilas juz tak wiele razy ze wzgledu na to ze jestem nazbyt empatyczna nadal trzymam za Ciebie kciuki i nie chcialabym zebys sie pogrążyla.......
Tak wiem zdaje sobie z tego sprawę...Dziękuje !!!Ukłony w Waszą stronę Zobaczycie,napiszę Wam za jakiś czas,że nie mam z nim kontaktu żadnego Ale nie będę obiecywała,po prostu to zrobię przede wszystkim dla siebie
Stary 2013-06-28, 19:52   #1557
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
No ku*** mać.. ja już nie wytrzymam.Zadzwoniłam do niego teraz,rozmawialiśmy o niczym tak naprawdę,ale znów mam sieczkę w głowie,żeby wrócić.Powiedział,że kochamy siebie (to fakt) i że powinniśmy spróbować od nowa.Weźcie mnie pobijcie normalnie,brak słów
Jesteś niesamowicie głupia.Nie chce mi się nawet tego komentować. Czy Ty masz 12lat?

Edytowane przez Tindomerel_
Czas edycji: 2013-06-28 o 19:54
Tindomerel_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 20:00   #1558
Marycha1977
Rozeznanie

dzis czas na zumbę
Stary 2013-06-28, 21:02   #1559
Talisa
Raczkowanie

Jetem już u siebie i coś mnie na tęsknotę wzięło Nie, tylko nie to, chcę z powrotem do mamy!
Talisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 21:05   #1560
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Talisa Pokaż wiadomość
Jetem już u siebie i coś mnie na tęsknotę wzięło Nie, tylko nie to, chcę z powrotem do mamy!

a nie mozesz znow do mamy???
ech wlasnie kolega mi pisze ze sie rozstal z zona..........wszedzie to samo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości