|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014
tajeczka: Czyżby Twój Tż wielbił takie gry?
Skąd ja to znam,mój jak sobie przypomni czasem,że ja ma to przez cały dzień świat dla niego nie istnieje. Choć nie powiem,jeszcze rok temu sama grałam w NFS'a i jego przy okazji w to wciągnęłam S
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Tak piszecie o tych grach, że mi się przypomniało jak oboje z małżem ciupaliśmy w Diablo - Ehhh to były czasy
Potrafiliśmy całą noc przy kompach przesiedzieć Teraz już pewnie nie dałabym rady.
|
|
#4503 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014
No widzisz
wszystko bedzie teraz jak najlepiej ![]() Cytat:
całe noce siedzieliśmy nad komputerem. A ile emocji i nerwow wszelkiego rodzaju. Przeszliśmy chyba po kilka razy. No i jeszcze jeśli chodzi o gry nie można nie wspomnieć o gta mało kiedy wypełniałam misję - wolałam rozróby w mieście ![]() Ciągle nie mogę doczytac co żeście napisały, a nie zaglądałam tylko dwa dni :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014
Cytat:
On ma fazy na różne gry. Teraz męczy settlersy on line. Mi się ta gra średnio podoba. Lubiłam te stare settlersy - 2, 3 i 4 (3 szczególnie była moja ulubiona).
|
|
|
#4505 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kto grał w Heroes 3? Metamfetaminax, którego NFSa? mezaga, dla Diablo III naprawdę warto kompa podrasować. Gra jest niesamowita
|
|
#4506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() , bo w obecnej formie średnio mi odpowiada![]() Stare gry są najlepsze. Ja jeszcze pamiętam te z czasów atari. To było dopiero szaleństwo i ta rozbrajająca muzyczka
Edytowane przez mezaga Czas edycji: 2013-06-28 o 21:00 |
|
|
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014
Perfuzja no super!! Ciesze sie ogromnie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4508 |
|
Gang Iren
|
Wspaniale!
Ja ![]() I mam planszowke podobna do tej gry. Bardzo lubie
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Czyżby Magia i Miecz?
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014
Dzięki dziewczyny, poszliśmy na pizzę świętować
Twarde dane sa takie: Podstawowe ryzyko urodzenia chorego dziecka (z wieku) Trisomia 21 - 1:1007 Trisomia 18 - 1:2497 Trisomia 13 - 1:7822 Po usg było gorzej: T21 - 1:767 T18- 1:859 T13: 1:172 ![]() Ostateczny wynik (czyli usg + badania z krwi) jest duzo lepszy T21 - 1:5465 T18 - 1:6120 T13 - 1:1220 Kamień z serca. Mozemy wracać do kłótni o imię
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014
Jej ale w gry gralyscie :-D
Ja uwielbialam grę Sacred, bardzo podobną do diablo. Ale też Sims ![]() Ale bym sobie w coś pograla ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
Magia i miecz jest super
Szczególnie dodatek z podziemiami
|
#4513 |
|
Zadomowienie
|
ja to w NFS'a każdego mogę grać całymi nocami
i w tekkena kiedyś nie było na mnie mocnych w to
|
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
Noooooo
![]() Ale mam dzięki Wam wspomnieniowy wieczór ![]() Aż sobie chciała River Raida ściągnąć ale jakieś buble tylko naściągałam
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
A propos Diablo: mój całymi dniami gra w Path of Exile i mówię, ze to tysiąc razy lepsze Diablo 2 i takie wlasnie powinno było byc Diablo 3
|
#4516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super Fajnie słyszeć coś pozytywnego ![]() Mam pytanko - ile płaciłaś za dodatkowe badania? Za tydzień w czwartek mam genetyczne a gin coś wspominała o tych dodatkowych z kwestii wieku - jestem po 30stce ale jeszcze się nie łapię na te bezpłatne...
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Roane: NFS world
![]() Mystiquee: No weź Mam na komputerze akurat simsy 3 ze wszystkimi dodatkami i napaliłam się,żeby pograć W sumie w lutym będę miała prawdziwą zabawę w simsy ![]() tajeczka: Ile ja nocy przez NFS nie przespałam ![]() Aż zadziwiające ile mamusiek lubi tego typu gier Czyli nie pozostał nam tylko pasjans
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
|
|
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za pappa 300.
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie genetyczne też 250. Zobaczę co powie na wizycie, ale jak będzie trzeba to pewnie też będę robić te dodatkowe dla świętego spokoju...
|
#4520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Sims 3 też mam na kompie, ale czasu zero na granie... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4522 |
|
Gang Iren
|
Tak
Tylko niestety mam tylko wersje podstawowa. Dodatkow sie jeszcze nie dorobilam.
|
#4523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wygląda to dobrze, świętujcie Wiem, że Ty jesteś mocno obcykana w tych medycznych sprawach, więc może Ci się wydać śmieszne co napiszę: ja nie miałam z takimi badaniami/wynikami wcześniej do czynienia i nie wiedziałam jak to wygląda. Teraz mogę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem ![]() Czy dobrze pamiętam, że te wyniki, które zaniepokoiły gina wynikały z przepływów przez serce malucha? Moje genetyczne za tydzień i z jednej strony przebieram raciczkami i chciałabym już a z drugiej robię w gacie ze strachu ![]() Jutro czeka mnie ciężki dzień - mieliśmy jechać do babci tżta a okazało się, że teściowa wzięła wolne i przyjedzie Tym razem pewnie będzie potulna i taaaaka kochająca, bo ostatnio przegięła zdrowo i była wojna z tż. A, i ciekawe co powie jak się dowie o ciąży. Mam nadzieję, że to że tak późno się dowiaduje odbierze jako mocny psztyczek w nos. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
|
#4524 |
|
Zadomowienie
|
Ja w nic nie grałam i nie gram
nie licząc mario i tetris na pegazusie![]() Nasz Kropek nadal bezimienny. Jakoś odkładamy ciągle tą decyzję
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Problem był z przewodem zylnym, czyli jednym z naczyń koło serca. Tam krew powinna płynąć tylko w jedna stronę, a u malego czesc wracała sie. Dokładnie Cię rozumiem, miałam tak samo. Ja za chwile zacznę odliczanie do echa serca, które jednocześnie bedzie polowkowym.
|
|
#4526 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Będziesz rodzic na Piasnikach?
|
|
#4527 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014
Cytat:
![]() Swoją drogą, jeśli teraz nie ma czasu, to wiosną będzie jeszcze gorzej, więc lepiej teraz znaleźć trochę czasu dla siebie
|
|
#4528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie nawet na wsi, większość znajomych miała kolorowe buty, ale jak widać jeszcze różnie z tym bywa. Może zależy od rejonu? Cytat:
jak byłam mała to mama spała w jednym pokoju a my z tatą graliśmy do 4-tej nad ranem w drugim hahaha uwielbiałam te gry (miałam może 6 lat ![]() Ja kiedyś lubiłam jeszcze stare dobre MDK obecnie raczej nie gram, a jeśli już w coś to odpalam Kinect
|
||
|
|
|
#4529 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
Może poćwicz przed lustrem co w razie czego jej odpowiedzieć. Lepiej teraz jej pokazać,że nie z tobą te numery,bo jak dzidzia będzie to może być gorzej,jak jeszcze w sprawach dziecka będzie ci swoje dowalać.
|
|
#4530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę się starała być asertywna. Ćwiczyłam przed tżtem, ostro na wyrost i chyba sam się przestraszył no niestety, ja zwykle kogucik jestem w domu a jak przychodzi co do czego to taki ciepły kluch, nie przymierzając ![]() A w sprawach dziecka i ciąży będzie hardcore - teściowa przez wiele lat była położną, teraz na ogólnej ginegologii od 7 lat. Więc wie WSZYSTKO Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

S

tayka 
wygląda to dobrze, świętujcie