|
|
#241 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Z nowym wątkiem może zacznę dietę, czyli VIII część plotek!
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2014-03-20 o 22:35 |
|
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tym tygodniu kupiłam długą szyfonową spódnicę w pudrowym różu za 35zł. I powiem Wam, że jest mega na początku nie byłam przekonana, ale to po znajomości, cenę opuściła to wzięłam ![]() Zaczęłam wczoraj 60days Insanity
|
|
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Kto ma najlepszego tż na świecie? kto kto?
![]() Dostałam nową kieckę, chyba w nagrodę i na dobry start w nowym miejscu pracy ![]() Karola, jak szukasz jeszcze jakiejś sukienki do pracy to ta jest fajna. Porządny grubszy materiał, długość i dekolt w sam raz, miętowa, kierunek orsay |
|
|
|
|
#244 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), czasem wpadnie jakaś saszetka whiskasa jak nie ma nic w domu. Ale u mnie kilka miesięcy trwało przestawianie jej na suche jedzenie po paru latach jedzenia sklepowych puszek, aż było mi jej żal, ale w końcu się udało.Małe biedactwo Może teraz przez lato trochę się wzmocni? Trzymam kciuki za poprawę, to jest takie smutne jak widać że zwierzak cierpi a nie jest w stanie powiedzieć co mu jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Twoja na zdjęciu wygląda super Sukienka też mega, ona jest serio miętowa? U mnie wygląda na białą na ekranie. Fajna długość, przejdę się przymierzyć |
|||||
|
|
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja jej teraz nie żałuję bo po antybiotykach schudła 2kg. i koścista się zrobiła, cały czas ją podkarmiam i ważę :P Dawałabym jej też suche bo lubi, ale boję się o jej krtań, wolę nie ryzykować. Chyba że suche wymieszam z mokrym? Poradźcie bo z kotami pewnie podobnie jak z psami :PMnie wali czy maxi pogrubia tyłek bo i tak jest gruby za to jest mega wygodna Zrobiłam kolejny dzień Insanity
|
|
|
|
|
|
#246 |
|
Wtajemniczenie
|
śliczne sukienki
monia, ciśniesz z Insanity? ja wytrzymałam tydzień Ja mam mega krwiaka na nodze! wczoraj uczyłam sie nowych rzeczy z POI i jak przywalilam sobie w piszczel, to wyskoczyla mi zyla!! wyglądam jakbym wszczepiła sobie implant pod skórę ![]() Ja wczoraj przejechałam po Pzn 21km i zaliczyłam 30 minutowy trening w domu z siostrą było śmiesznie! ale i tak meeega były zawody 'latających psów'
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2013-06-24 o 10:13 |
|
|
|
|
#247 | ||
|
Rozeznanie
|
Ależżżżżżż ja się nudzę w pracy, nie mam znowu NIC DO ROBOTY!!!
Cały dzień siedzę i szukam info o Peru. Cieszę się że niedługo ją rzucam ![]() Cytat:
Pokaż co upolowałaś w dniu 2 ![]() Cytat:
A który to trening "Insanity"? bo szukałam w necie i dużo się tak nazywa, i nigdy nie wiem o którym wszyscy mówią ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- W ogóle musimy zaszczepić się na żółtą febrę - cena w polskich aptekach - ponad 190 zł dla 1 osoby ![]() wpadliśmy na to, żeby sprawdzić cenę w czeskim Cieszynie a tam - 134 zł za osobę
|
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Słodziaki
*Ja tylko na chwilę, bo nadszedł dzień, gdy trzeba spakować walizy i wrócić na wakacje do rodziców Wczoraj dostałam @ i to co się ze mną działo pamiętam przez mgłę. Pierwszy raz wiłam się z bólu, a momentami nic nie widziałam na oczy. Tż nie wiedział co ze mną zrobić, do szpitala nie chciałam iść, więc siedział przy łóżku i trzymał za rękę.. Za to na kolację dostałam pyszne naleśniki z mięsem mielonym i dzisiaj dałam radę! Karola - świetna ta bluza Wiecie co? DOSTAŁAM SIĘ NA PRAKTYKI DO AGENCJI REKLAMOWEJ W KRAKOWIE!
|
|
#249 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja byłam na Kaszubach, od jednej wioski do drugiej jechałam na stopa z kumplem ( Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
|
#250 | ||
|
Zakorzenienie
|
No próbuję
pot leje się z każdych stron :P R. już jest po 5 dniu ![]() Cytat:
![]() Bo w insanity jest kilka/kilkanaście treningów, na każdy dzień Cytat:
![]() Matko współczuję takiej @. Ja przy tabletkach nie wiem co to ból brzucha przy okresie :P |
||
|
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałyście nową emotke?! - no stworzona idealnie dla mnie!
|
|
|
#252 |
|
Zadomowienie
|
gdzie wszystkie? chlejecie pewnie
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdecydowanie za rzadko odwiedzasz wizaż!![]() Słońce mogło spowodować takie bóle Szaruch Klub okupujemy ja w tygodniu nie mam kiedy chlać, dopiero dorwałam laptopa co u Ciebie?Podpisałam nową umowę, oficjalnie 15 lipca zaczynam
|
|
|
|
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Uczę się
![]() Cytat:
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aż takie bóle? o cholera! współczuje, tabletki nic nie pomagały? biedna wieeeeelkie gratulacje! wow! super pot się leje, ale na końcu pojawia się to błogie uczucie ale będziesz sexi dupencją
|
|
|
#257 |
|
Zadomowienie
|
u mnie z jednej strony nawał obowiązków, szefowa z prezentów już się wkurzyła bo po raz kolejny zadzwoniłam i powiedziałam, że nie mogę przyjść :P
mieliśmy dzisiaj wypuszczanie fok na wolność dzieciaczki urodzone w fokarium wpłynęły do Bałtyku ![]() a jutro muszę jechać do odległej miejscowości, bo przez foki nie mogłam dziś przyjść na uczelnię - a co za tym idzie, nie mam podpisu promotorki na pracy :P zapieprz jest, w weekend praca, w piątek tylko odetchnę. cisnę z licencjatem - właśnie nanoszę poprawki, ogarniam całość + jeszcze muszę zakończenie dopisać. a z życia uczuciowego - wygląda na to, że w sumie jestem zajęta
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
ja też chcę wypuszczać foki na wolność!
gratuluję sukcesów w życiu uczuciowym ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Aga, a robisz ciasto z przepisu, czy to w proszku? :P pytam, bo karpatkę uważam za mega trudne ciasto, które czasami lepiej smakuje z tego proszku :P kilka razy udało mi się zrobić samodzielnie
|
|
#260 |
|
Rozeznanie
|
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2014-03-20 o 22:35 |
|
|
|
|
#261 | ||
|
Rozeznanie
|
heeeej
Cytat:
Cytat:
Już zajęta? szybko poszło A mój TŻ wyjeżdża jutro rano służbowo na tydzień i będzie mi smuutnoooo
|
|
|
|
#262 |
|
Zadomowienie
|
potem wrzucę fotki foczek, specjalnie dla Ciebie
a czy szybko poszło? ja wiem? znamy się już 2 lata, zakończyliśmy związki w tym samym czasie (on też 4-letni) i... powiem Wam, że nigdy w życiu się tak z nikim nie dogadywałam. te same pasje, poglądy, możemy godzinami rozmawiać. oficjalnie niby nic nie ma, ale obydwoje chcemy przywieź mi czekoladki!!!!
|
|
#263 |
|
Rozeznanie
|
Zanim będę w Gdańsku to czekoladki się pokryją obleśnym białym nalotem, także wiesz
zastanów się ![]() Fajnie, dawaj znać na bieżąco no i czekam na fotki fajnych foczek
|
|
|
#264 |
|
Rozeznanie
|
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2014-03-20 o 22:36 |
|
|
|
|
#265 | |||
|
Zakorzenienie
|
Chyba nie dam rady z Insanity, nie mam czasu. Dopiero wróciłam do domu i będę jadła 3 posiłek
Albo będę sobie robiła po prostu przerwę jak nie będę miała kiedy i już. Cytat:
![]() Mi zawsze karpatka wychodzi do kitu. Albo kremu za mało albo ciasto nie faluje się tak jak powinno jak masz dobry pomysł to podziel się!Cytat:
![]() Można leżeć w łóżku ze smakołykami, nikt nie podjada, nie przełącza kanałów w tv, nie wypija wina, można siedzieć do której się chce ![]() Cytat:
![]() Dostałam w SP za 10zł. żel do mycia twarzy z Iwostinu bo robiliśmy duże zakupy. Bomba bo u mnie ten żel kosztuje ponad 3 dychy
Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2013-06-28 o 21:06 |
|||
|
|
|
|
#266 | |
|
Rozeznanie
|
Szaruch POKA TE FOKI!!!!!!
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale właśnie leci niezły film na tvn, "wyspa" Zjadłam Magnum i było za słodkie :/ chyba się odzwyczaiłam od słodyczy, haftać mi się chce. Zaraz zacznę ćwiczyć żeby jutro nie było na + na wadze.
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
SlodkoOstra, podaj adres to potowarzyszymy Ci w tej niedoli
i wcale nie skusiło mnie zdanie "alkoholu mamy pod dostatkiem" |
|
|
|
|
#268 |
|
Rozeznanie
|
![]() ---- zrobiłam 30DS, jeszcze coś muszę dołożyć za karę za to Magnum
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Eeeej potrzebuję ćwiczeń, głównie na brzuch i nogi, ale krótszych niż 50-60 min
Co to te 30DS?
|
|
|
|
|
#270 |
|
Rozeznanie
|
30 day shred z Jillian Michaels, 30 dniowy cykl ćwiczeń na całe ciało - najładniej działa na uda i ręce, ale na brzuch trochę też. 3 poziomy każdy 10 dni, każdy ok 27 minut tylko trwa a są efekty
ja robię cykle po 5 dni i 2 dni przerwy (właśnie kończę 3ci cykl), musisz mieć ciężarki i matę. A jak coś na brzuch to mi się fajnie ćwiczyło "i want those abs" tamilee webb, podoba mi się bo trwa tylko 15 minut (są 2 poziomy trudnosci) a są efekty. Więc to sobie włączam od czasu do czasu.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.

Wrzuciłam Wam do albumu dwie te, z których najbardziej się cieszę 
wiem... ja pisalam poważnie, nie pół żartem pół serio, że uzależniłam kociaka od saszetek ...
dawałam mu je, bo tylko je chciał jeść. długo nie miał na nic apetytu, a chlipał te nieszczęsne saszetki. one właśnie są takie mokre, na początku odpowiadała mu konsystencja. dodam, że bezpośrednio po chorobie roiłam wszystko, żeby jadł normalne jedzenie, nie marketowe. kiedy jego brat miał problemy ze zdrowiem, to b ardzo chętnie jadł mięsko z kurczaka z marchewką, lekko płynne, bo z małą ilością rosołu. Timon w ogóle nie chciał tego jeść, bałam się, że zdechnie z głodu ;/nawet wet powiedział, że nie pochwala zupełnie tego saszetkowego szitu, ale kociak musi jeść cokolwiek.
znaaaam to
Ale jestem zadowolona, dni w pracy mijają jak z bicza strzelił i nie zamulam 

Sukienka też mega, ona jest serio miętowa? U mnie wygląda na białą na ekranie. Fajna długość, przejdę się przymierzyć
Poradźcie bo z kotami pewnie podobnie jak z psami :P

Piekarnik Laury

klask i:
- no stworzona idealnie dla mnie!