|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
|
1 | 2,33% |
| Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo |
|
3 | 6,98% |
| Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci |
|
23 | 53,49% |
| Zaduch, gorąc, ciało z potu - byle tylko do porodu! |
|
5 | 11,63% |
| Dzieci rosną, wielkie brzuchy, wciąż czekamy na maluchy |
|
11 | 25,58% |
| Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.
Heeeej.
Nie mogłam spać, mam taki tępy, kłujący ból w dole brzucha i jak Mała kopie to boli bardziej. Jak siedzę to jest lepiej,ale jak chodzę to masakra. To może być ta rozciągająca się macica? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.
Dziękuję dziewczyny. Jak miło przeczytać takie słowa.
Wczoraj pojechaliśmy z TŻ do jego znajomych ( sa w wieku mojej mamy koło 45 l.) ale sympatyczni bardzo. TŻ z kumplem wypili po kilkan piw i mi chuchał całą noc, ale wybaczyłam, bo to taki mały kawalerski
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
Misia - fajna fryz
![]() Snow - gratulacje tygodni Nene - milka ja mam male biale krostki na brzuchu ale raczej z zatkanych porow przez balsamy bo ja mam raczej skore tlusta i nigdy brzucha i piersi niczym niesmarowalam wiec skora przezywa szok ![]() Wogole witam z rana niemoge spac bo sie z TZ niemoge wyspac bo sie na wielkim lozku pomiescic niemozemy. Ja sie w nocy budze na krawedzi patrze on tez na krwedzi a miedzy nami nasza wielka koldra a my poodkrywani bo gorac ale na noc okno zamykamy bo inaczej gardla bola hmm musze cos wymyslic
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
cześć!
![]() Wstałam o 7. Jest już u nas w domu hydraulik, mieszkanie wyremontowane 2 lata temu i się sypie
|
#1055 | |
|
Wtajemniczenie
|
mówie Adiemu mamusia sobie zafarbuje włosy dzisiaj dobra ? i pytam na jaki kolor mama ma sobie zafarbować ?? A Adi mi mówi " na zielono"
---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
snow a ja dzisiaj 29t7d czyli jutro 1 dzięn 31 tc |
|
|
|
|
#1056 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
Masakryczny ból
Chodzę zgięta prawie do ziemi, przy każdym kroku boli
|
#1058 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1062 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013
misia ślicznie wyglądasz
Cytat:
Graty! ![]() Cytat:
Remonty to droga przez mękę Cytat:
Podpinam się pod życzenia Ja się nie wyspałam. Budziłam się chyba z 4 razy do ubikacji-za każdym razem potem długo leżałam. Dodatkowo okropnie bolą mnie plecy-wiadomo jak to u ciężarówy są ciągle wygięte w łuk a jak je próbuję wyprostować na maxa to aż mi kości strzelają i boli . Wrześniu gdzie jesteś?? Ja już nie chcę lata chcę wrzesień!!!
|
|||
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
a i chciałam sie pochwalić, że w koncu wiem co to rwa kulszowa, właśnie przy ostatnich porzadkach ja poznlaam, ale nie dalam sie, zacisnelam zeby i jechalam dalej
wczoraj Mama zabrala mnie na zakupy i niechcaco;p kupilismy posciel, kocyk, dwa kaftaniki, a ciocia przyniolsa mi parenascie pieluch tetrowych powoli sie zaczyna... jeju jak to brzmi, zamiast z TZ to zakupy robie z Mamusia ![]() no i nie moglam sie powstrzymac na wieczor nawpieprzalam sie bagietki z nutella;D ![]() chyba powinnam sie zabrac za nauke ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- jeju a ostatnio jakaś mało ogarnieta jestem Kasiu stooooo laaaaaaaaaaaaat |
|
|
|
#1064 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja żadnych zakupów dzieciowych z mężem ie robiłam, albo sama albo z teściową, tylko wózek wybieraliśmy razem |
|
|
|
|
#1065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na samym początku smarowałam brzuch oliwką z j&j i też mi wyszło pare krost i swędziała mnie skóra. Od kilku miesięcy stosuje inne oliwki i jest ok Kasia 100 lat |
|
|
|
|
#1066 | |||
|
BAN stały
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mam
Cytat:
---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Kasia wszystkiego najlepszego. |
|||
|
|
|
#1067 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mam
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
teraz nie planuje w ten sposob ![]() boze ale mialam noc z dupy. najpierw czekalam az rodzice dadza znac ze dolecieli bo samolot mial opoznienie, a o 3:30 moj pies postanowil powyc z tesknoty za moimi rodzicami, a o 7 pobudka Kasiu wszystkiego najlepszego!
|
|||
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu wszystkiego najlepszego Kochana !!!
|
#1069 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu wszystkiego najlepszego
Ja sie w koncu wyspalam Uwielbiam ten moment, kiedy wstaje w nocy do wc i po chwili zastanowienia stwierdzam ze dzisiaj budzik nie bedzie dzwonil
|
#1070 | |
|
Zakorzenienie
|
hejo
dzisiaj wizyta ![]() no, a mój małż twierdzi, że od nas dojedzie tak szybko, chociaż może da radę bo on pociska, ale nie chcę żeby się śpieszył ![]() ładnie, ale mi szkoda Twych długich włosków ale to pewnie dlatego, że sama zapuszczam ![]() ja mam 2 pod pępkiem, bo mi jakieś włoski czarne rosną Cytat:
dziękuję wszystkim za życzenia
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2013-06-29 o 09:46 |
|
|
|
|
#1071 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
używam od początku ciąży oliwki z Libero i nawet pół krostki nie miałam jak dotąd... czemu tak nagle miałabym zareagować? bezsensu, ciekawe co ja teraz kupię do smarowania... Kaska sto lat!!
09 października 2013 18:45 Ninka |
|
|
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
teraz mam podobną fryzurkę i chwalę sobie na upały Kasia STO LAT Matall życzę Ci pięknej pogody i udanej sesji Snow gratki za tygodnie ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Motylku kupujesz jeden czy dwa zestawy ( rożek ,ochraniacz ,posciel ) ? też mam taki plan żeby kupić od razu poszewki pasujące, nie wiem jeszcze tylko czy pościel brać też czy nie i czy kupić dwa zestawy czy jeden ?
09-07-2011 ![]() 06-10-2013 Michaś 07-04-2015 Kamiś Edytowane przez Aaamelkaa Czas edycji: 2013-06-29 o 10:06 |
|
|
|
|
#1074 |
|
Raczkowanie
|
Hej Brzuchatki
Mam pytanko: od kilku dni odczuwam jakąś dziwną dolegliwość w okolicy pachwiny, coś podobnego do bólu kiedy za długo pojeździ się na rowerze z niewygodnym siodełkiem. MIAŁYŚCIE COŚ TAKIEGO Zastanawiam się skąd to się wzięło , może coś się tam już rozciąga??Miłego week dla Was |
|
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu wszystkiego naj naj lepszego!
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
no pięknie
![]() ja mam włosy długie ale to wlaśnie taka długość jak Ty masz jest najwygoniejsza i chyba najlepiej sie w niej czułam, ale mam jakiegoś świra i zapuszczam ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
Motyl daj znac jak z brzuszkiem |
|
|
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetna atmosfera w domu tutaj, żadna z sióstr TŻ się do mnie nie odzywa, bo wczoraj powiedziałam swoje, i jestem traktowana jak powietrze, TZ powiedział, że jeszcze jeden dzień i się wyprowadzi
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak dużo znosicie, mnie juz juz tam dawno nie było ![]() ja tez sie z sis TŻa nie odzywam, jednym slowem najlepiej jabysmy dla siebie nie istnialy na szczescie ja jej nie musze ogladaci tak brawa za to, ze sie odezwalas i nie pozwalasz sobie wejsc na glowe, pomysl sobie, ze jeszcze chwila i wracacie do siebie
|
|
|
|
|
#1079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdecydowanie pasuje Ci Miałam kiedyś takiego boba w wieku... chyba 24 lat Ehhh kiedy to było ![]() Cytat:
Najlepsze życzenia dla Kasi Posprzątałam trochę dom a teraz leżę. Nie ma co przeginać. |
||
|
|
|
#1080 |
|
BAN stały
|
misia332 a nie macie gdzie iść, np do Twojej rodziny, albo rzeczywiście do jakiegoś hotelu czy coś wynająć na ten tydzień.Bo to można ocipieć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.

Chodzę zgięta prawie do ziemi, przy każdym kroku boli

dziękuję wszystkim za życzenia
i czy kupić dwa zestawy czy jeden ?