Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę:
Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV 6 9,68%
Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV 2 3,23%
Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV 21 33,87%
Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV 1 1,61%
Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 7 11,29%
Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 6 9,68%
Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV 17 27,42%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV 2 3,23%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-29, 14:47   #4471
NEWTREND
Rozeznanie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

U nas ciąża też była nieplanowana, myślałam że będę mieć tylko dwójkę. U mnie się coś z cyklem pokopało bo do zapłodnienia doszło kiedy praktycznie powinnam mieć okres następny. dopiero jak 2 tyg mi się okres spóźniał zrobiłam test, ale już podejrzewałam że coś jest nie tak. Płakałam przez pierwszy miesiąc, czułam jakiś dziwny wstyd, że wpadliśmy w tym wieku, wcześniejsze ciąże były planowane i przemyślane a ta nic kompletny szok. Na szczęście mamy pracę obaj, duży dom więc finansami się nie martwię, mimo że do jakiś bogaczy nie należymy to nie jest źle.
Teraz już się bardzo cieszę i nie umiem się doczekać maluszka, a moi chłopcy się też bardzo cieszą młodszy 4 latek śpiewa piosenki i opowiada bajki do brzuszka , bardzo chce siostrę.

pamiętam jak niedawno przed ciążą siedziałam wieczorem z mężem i mówiliśmy jak nam dobrze bo dzieci odchowane i można spokojnie posiedzieć i pospać w nocy. No to teraz się zacznie od nowa jazda i mimo że moi chłopcy są bardzo grzeczni i samodzielni to i tak się boję jak to będzie z tak liczną rodzinką.
A będziemy musieli też autko wymienić na większe, bo z taką ekipą to już masakra.
NEWTREND jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 14:48   #4472
babku
Zadomowienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

Cytat:
Napisane przez anka_85 Pokaż wiadomość
Oprócz Bootsa masz jeszcze Superdrug tam też realizują kupony. Co do dywanów... moje mieszkanie będzie pokryte dywanem/wykladziną w zaledwie kilku procentach, bo to takie niehigieniczne... dziwie się Anglikom że mają takiego fioła na punkcie dywanów i wykładzin... nie cierpię tego.
Ja mam w całym mieszkaniu jeden malutki dywanik w korytarzu. Też tego cierpię.
babku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 14:54   #4473
NEWTREND
Rozeznanie

A dziś idę na wieczór panieński, wiem panną już dawno nie jestem ale to wieczór mojej siostry 9 lipca wychodzi za mąż i mówiła że nie wyobraża sobie żeby swoich siostrzyczek nie zaprosić. Panna młoda jest 10 lat młodsza odemnie. Pomagałam w organizacji i zajmowałam się prezencikiem dla młodej panny. Dziewczyny stwiedziły że lepiej znam jej rozmiar i gust. Aha i specjalnie dla mnie mają być drinki bezalkoholowe.
Bardziej się obawiam że mój TZ idzie na wieczór kawalerski do młodego pana. Nie wyobrażam sobie spendu 20 chłopa. Dobrze że ma blisko do domu nie trzeba po niego jechać.
Stary 2013-06-29, 14:55   #4474
Trele_Morele
Zakorzenienie

Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III

Cytat:
Oprócz Bootsa masz jeszcze Superdrug tam też realizują kupony. Co do dywanów... moje mieszkanie będzie pokryte dywanem/wykladziną w zaledwie kilku procentach, bo to takie niehigieniczne... dziwie się Anglikom że mają takiego fioła na punkcie dywanów i wykładzin... nie cierpię tego.
Ja tez nie nawidze tych dywanow ale I tak mam szczescie bo nie ma ich w kuchni I lazience jak np u sasiadow. W supialniach zostawie dywan tam mi jako tako nie przeszkadza , ale w glow bym pokoju to jest straszne , kremowa wykladzina na ktora wchodzi sie prosto z zewnatrz , przy angielskiej pogodzie wiecznie mokro I brudno a co bedzie jak wozkiem bede jezdzila tam I z powrotem ..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 14:57   #4475
NEWTREND
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Ja kontroluję wagę od zrobienia testu...
Przed ciążą byłam na diecie, tzn zdrowe odżywianie.. udało mi się zrzucić 7kg i dlatego praktycznie co tydzień się ważę już odruchowo
Po ciąży mam zamiar się ostro wziąść za siebie
podobnie jak ja, przed ciążą schudłam 4 kg- ważyłam już poniżej 53kg a teraz już 1,5kg na plus.
Stary 2013-06-29, 14:57   #4476
Trele_Morele
Zakorzenienie

Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Nie wiem jak to u Was jest, ale do mnie mąż miałby zaufanie pod względem koloru jaki ma być. Wszystko inne kupiłabym źle
i pewnie nie wysłał by mnie do takiego sklepu

a ja zaraz kończe
No wlasnie tak sobie mysle ze wzor czy kolor to ja wybiore , napisal mi ile paczek wiec to tez ogarne ale gwozdki , listewki I inne duperele to dla mnie wszystko takie same. Co to jest cwiercwałek ? I jak to wyrlumaczyc ewentualnie angielskiemu sprzedawcy . Ahaha beda jaja ;D

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-29, 15:06   #4477
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Ja tez . Wczoraj widzialam na profilu Ewy chodakowskiej metamorfoze w 3 mies I dlugo nie moglam przestac o tym myslec .. Babka przed cwiczeniami miala brzuch jak moj ciazowy , a po 3 mies wygladala jakby cale zycie byla szczupla .. Tylko czy ja bede miala tyle sily ????

Cytat:
Napisane przez babku Pokaż wiadomość
Też mam zamiar po ciąży ostro wziąć się za siebie. Moja przyjaciółka jest trenerem personalnym i cały czas zapowiadam jej, że będzie musiała się mną zająć. Na razie to wyobrażam sobie to tak, że po prostu tatuś zostaje z dziadzią sobie sam na sam, a mamusia leci na ćwiczenia. Obawiam się tylko, że życie zweryfikuje te moje plany
Założymy kółko wzajemnej adoracji i jakoś wspólnie po porodzie będziemy się wspierać

Cytat:
Napisane przez issia88 Pokaż wiadomość
Bożeeeee.... oglądam na TVN perfekcyjna panią domu i sobie zaraz
Masakra jakaś, jak można mieć taki chlew w domu
Ja nie lubię tego programu więc zaraz przełączyłam na inny kanał

Cytat:
Napisane przez NEWTREND Pokaż wiadomość
A dziś idę na wieczór panieński, wiem panną już dawno nie jestem ale to wieczór mojej siostry 9 lipca wychodzi za mąż i mówiła że nie wyobraża sobie żeby swoich siostrzyczek nie zaprosić. Panna młoda jest 10 lat młodsza odemnie. Pomagałam w organizacji i zajmowałam się prezencikiem dla młodej panny. Dziewczyny stwiedziły że lepiej znam jej rozmiar i gust. Aha i specjalnie dla mnie mają być drinki bezalkoholowe.
Bardziej się obawiam że mój TZ idzie na wieczór kawalerski do młodego pana. Nie wyobrażam sobie spendu 20 chłopa. Dobrze że ma blisko do domu nie trzeba po niego jechać.
To udanej zabawy życzę

Z tymi cyklami to różnie bywa.. bo np. ja owulkę miałam pod koniec cyklu

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 15:11   #4478
Trele_Morele
Zakorzenienie

Ale super .. Ja nigdy nie bylam na tego typu imprezie , w mojej rodzinie nigdy nie bylo zadnych slubow , najblizszy to moj albo mojego brata wiec sporo czasu w zeszlym roku bylam na weselu przyjaciela mojego TZ I to bylo moje pierwsze wesele .. Ciekawe kiedy kolejne ? A jakies panienskie? Chyba moje wlasne I to nie predko )

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

To bylo do posta Newtrend o panienskim - nie cierpie tego telefonu

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-29, 15:38   #4479
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam sobotnio
Śniło mi sie dziś, że urodziłam trojaczki sam poród nie, ale po...jak poszłam je zobaczyć, leżały w inkubatorach - były 2 dziewczynki i chłopiec, jedna dziewczynka dużo większa od rodzeństwa i już mówiła nachyliłam sie, żeby ją wziąść na ręce a ona do mnie "mamusiu" i się poryczałam wtedy A później się przebudziłam i jak zasnęłam spowrotem to już mi sie nic nie śniło

Issia współczuję kaszlu, męczysz się bidulko...leć do gina w poniedziałek, na pewno dzidzi nic się nie dzieje ale dla swojego spokoju warto sprawdzić

Domi i Abby 6 miesiąca!

Cytat:
Napisane przez agnieszka255 Pokaż wiadomość
Trzymajcie kciuki w poniedziałek dzwonię do kliniki zapytać czy są wyniki amnio Czytałam że tyjecie ja przytyłam tylko 1 kg lub można powiedzieć że wcale, bo na początku ciąży schudłam kilo a teraz przytyłam z powrotem kilogram. Szkoda że cycki po porodzie nie zostaja takie dużę tylko jak się skończy karmić to się zmniejszają
mocno zaciśnięte

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Dzisiaj już mam lepszy nastrój. Mąż źle mnie zrozumiał przez teefon.. powiedział ze pójdzie w poniedziałek i napisze skargę na tego lekarza za obrazę i podejście do pacjentki.. ni wiem czy to dobry pomysł.. w każym bądź razie na pewno będę zmieniać lekarza
no i brawo dla męża, że się ocknął i zrozumiał

Cytat:
Napisane przez Azealia Pokaż wiadomość
Sobotnio witamy się z Ninulinkiem w 17 tygodniu!
Szkoda tylko że zimnica taka, no ale nic nie poradzimy!

Wczoraj wieczorem Nasza Ninka po raz pierwszy była wyczuwalna pod ręką i maleńkie puknięcia było widać przez skórę Wszystko na razie jest bardzo delikatne i subtelne- jak to u prawdziwej kobietki Ale rano dzisiaj nawet TŻt wyczuł. Pokazuje się równo między pępkiem a kością łonową i jest to uczucie któe zapamiętam do końca życia Coś pięknego!!

No i brzuszek mi dzisiaj coś wywaliło, wczoraj był taki mniejszy, a dzisiaj jest już bardzo widoczny
kolejnego tygodnia
piękne co te maleństwa nam fundują od środka

Chyba nam jeszcze nie pokazywałaś swojego brzucholka

Aaa i też nie widze u siebie tej krechy...a przytyłam 5,5kg do tej pory

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2013-06-29 o 15:40
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 15:38   #4480
domii29
Zakorzenienie

Podczytałam Was i uciekam na te 5 urodziny siostrzeńca mojego TŻta. Na samą myśl że mam tam iść i siedzieć kilka godzin aż mnie skręca, jakoś nie specjalnie mam ochotę. Do tego Jaśko brzuchacz uciska mnie dzisiaj na pęcherz i latam do ubikacji co chwilę .

Byłam z moim TŻtem na cmentarzu u jego taty i siedziałam na ławce zapatrzona w jego zdjęcie i w pewnym momencie zaczęłam płakać, oczywiście tak żeby TŻ nie widział. Jest mi bardzo przykro że teść nie może cieszyć się razem z nami naszym Jaśkiem (oczywiście nasz syn imie będzie miał po dziadku) i okropnie mi z tym kiedy widzę jak mojemu TŻtowi ciężko do tej pory pogodzić się z faktem że nie ma ojca ...

Miłego popołudnia życzę ja pewnie zaglądnę tu dopiero jutro

Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2013-06-29 o 15:45
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 15:59   #4481
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
ooo, dzięki za info
Pierwszą rzeczą jaką dostałam była ta paczuszka z róznymi próbkami od Bounty (w bootsie mają gotowe do odebrania, ale się zdziwiłam ), Pierwszą rzeczą dla dziecka był biały ręczniczek z kapturkiem
Ach, będę to pamiętać nic szczególnego, ale mam sentyment już.
W paczce był też katalog, wybrałam już wózek, fotelik do auta i pare drobiazgow, super obniżki, aktualnie wciąż zbieram pieniążki z TŻ na mega zakupy dla bobo.
Tyle pięknych rzeczy, marze o wygraniu loterii i kupnie domu z bajkowym pokoikiem dla dziecka... Marzenia
Ale fajnie dostać coś za free
a jaki wózek wybrałaś?

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Oczywiście po powrocie kilka dni zachowywaliśmy się jak króliki Naczytałam się, że z tyłozgięciem to koniecznie od tyłu, że potem nogi w górze, cuda wianki! I jakoś się nastawiłam, że uda nam się w pierwszym cyklu. Nie udało się, lekki zawód... i totalne odpuszczenie! Tzn. oczywiście nie było zabezpieczenia, ale już nie liczyłam, nie myślałam... I wyjechaliśmy do Zakopanego. Codziennie narty, totalny luz, wieczór co dzień bardzo miły (wiadomo, jak to na wyjazdach - nawet jak libido jest nieobecne, to i tak się chce )
Jak widać któryś z tych wieczorów był owocny - dwa tygodnie po powrocie dwie kreski
I jakoś to tak naturalnie przyjęliśmy. Nie musieliśmy starać się kilka m-cy, więc nie wiem, co przeżywają takie pary, ale po tych dwóch miesiącach wiem, jak dużo robi nastawienie

To taka historia

Dziś idziemy na grilla do znajomych, jutro od rana jedziemy na działaczkę. A Mała rozpycha się coraz częściej

wyobraźnia mi zadziałała
Na mnie wyjazdy też działają tak samo,non stop bym się purała
Nasz dziec tez poczęty na intensywnym treningowym wyjeździe

Trele
Ja to bym tylko kolor potrafiła wybrać no i grubość,reszta niet

Newtrend Wesoła rodzinka
Szalonej zabawy

Paulina Niezły sen

Miała Wam pisać co mi się ostatnio kiełbasiło w nocy.
Raz śniło mi się rozstrzelanie kobiet w ciąży w Afryce.Ot tak po prostu taka zajawka.
Ostatnio śniło mi sie żę urodziłam chłopca który mieścił się w jednej dłoni,była maluteńki.Jak go przyłożyłam do piersi to był mniejszy niż ona,taki maciupki ale jakieś usta miał duże bo z piersi ssał.A najlepsze że wygląd twarzy miał Tż

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 16:09   #4482
89Beatka
Wtajemniczenie

widzę że temat począcia dzieci idzie pełną parą i dobrze, fajnie się czyta

Właśnie wysłałam ślubnego po czekoladę do sklepu, koniecznie milke z orzechami. Moja kolejna zachcianka, chociaz i tak mam ich mało.

Włąśnie miałam wam pisać że pytałam lekarza o ten test z glukozą co mamy po 22 tyg. bo ostatnio chyba było to na forum poruszane, więc zapytałam go czy ruch ma jakiś wpływ na sfałszowanie wyniku i czy zamiast siedzieć można na chwilę choć wyjść, powiedział że on nie widzi przeciwwskazań żeby cału czas nie siedzieć w poczekalni9 , z tym że zaznaczył że trzeba się zapytać w laboratorium czy oni nie widzą problemu z wyjściem.

No i wiem jeszcze że spokojnie można wypić te niby bezalkoholowe piwa( lech free czy co tam innego jest)oczywiście nie namawiam do picia %%

I zapomniałam z tego wszystkiego zapytać o cc.( byłam pod wrażeniem że córeczka będzie) i o położną

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Ale fajnie dostać coś za free
a jaki wózek wybrałaś?

wyobraźnia mi zadziałała
Na mnie wyjazdy też działają tak samo,non stop bym się purała
Nasz dziec tez poczęty na intensywnym treningowym wyjeździe

Trele
Ja to bym tylko kolor potrafiła wybrać no i grubość,reszta niet

Newtrend Wesoła rodzinka
Szalonej zabawy

Paulina Niezły sen

Raz śniło mi się rozstrzelanie kobiet w ciąży w Afryce.Ot tak po prostu taka zajawka.
Ostatnio śniło mi sie żę urodziłam chłopca który mieścił się w jednej dłoni,była maluteńki.Jak go przyłożyłam do piersi to był mniejszy niż ona,taki maciupki ale jakieś usta miał duże bo z piersi ssał.A najlepsze że wygląd twarzy miał Tż
Widzę ze u ciebie też wyobraźnia dobra jest, jak i u mnie w tym śnie co mi lekarz na zdjęciu penisa narysował ciekawe czy dziecko sobie pojadło

A jak po dmuchaniu w spirometr czy jak to się zwie?
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 16:14   #4483
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Paulina Niezły sen

Haha u Ciebie też ciekawie

Domi udanej imprezki, może nie będzie tak źle
Stary 2013-06-29, 16:17   #4484
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Witam sobotnio
Śniło mi sie dziś, że urodziłam trojaczki sam poród nie, ale po...jak poszłam je zobaczyć, leżały w inkubatorach - były 2 dziewczynki i chłopiec, jedna dziewczynka dużo większa od rodzeństwa i już mówiła nachyliłam sie, żeby ją wziąść na ręce a ona do mnie "mamusiu" i się poryczałam wtedy A później się przebudziłam i jak zasnęłam spowrotem to już mi sie nic nie śniło

Fajny sen może jednak jest więcej niz jedno dziecko?
Stary 2013-06-29, 16:21   #4485
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Witam sobotnio

Issia współczuję kaszlu, męczysz się bidulko...leć do gina w poniedziałek, na pewno dzidzi nic się nie dzieje ale dla swojego spokoju warto sprawdzić

Domi i Abby 6 miesiąca!

mocno zaciśnięte

kolejnego tygodnia

Oh te cizowe sny mi tylko raz sie snila dziewczynka , byla moja ale ja jej nie rodzilam tylko od razu z porodowki szlan odebrac )

A co do krechy to sie tak teraz przygladam I ja tez mam ale Biegnie z pod biustu do pepka I pozniej nic .. Dziwne

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-29, 16:24   #4486
Antibia86
Rozeznanie

wiecie co a ja juz mam dość....ja chce juzdo siebie wracać,mam dośćtych pasozytów i nierobów.....
Jutro rano wraca moja tesciowa a w domu totalny syf bo 2 dni mnie nie bylo bo spałam u kolezanki, ku...nawet im ciężko zmywarkęwłączyć. nawet kupilam sama tabletki do zywarki bo przeciez nikt nie raczył. od rana sprzatam a brat TŻ pojechał sobie na basen. nie dość że do domu nic nie kupuje i nic nie robi to jeszcze ciągle wyjada z lodówki i nawet nie spyta się czy to nasze czy może. TŻ załatwil mu prace a on nawet ani me ani be. Moja Tesciowa zapierdala za granica zeby synkowi studia zapłacić ( wyobrazcie sobie studiuje zaocznie a w tyg nawet do pracy sie nie garnal) w domu nic nie zrobi. Teść cos tam zawsze dorobi ale mała czesc z tego idzie na dom bo wiekszosc na picie pod garazem z bracmi. Szczerze Ja nie wiem Jak ona sobie może na to pozwalać.....ech....sorry ale mam dość :/
Antibia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 16:25   #4487
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
widzę że temat począcia dzieci idzie pełną parą i dobrze, fajnie się czyta

Właśnie wysłałam ślubnego po czekoladę do sklepu, koniecznie milke z orzechami. Moja kolejna zachcianka, chociaz i tak mam ich mało.

Włąśnie miałam wam pisać że pytałam lekarza o ten test z glukozą co mamy po 22 tyg. bo ostatnio chyba było to na forum poruszane, więc zapytałam go czy ruch ma jakiś wpływ na sfałszowanie wyniku i czy zamiast siedzieć można na chwilę choć wyjść, powiedział że on nie widzi przeciwwskazań żeby cału czas nie siedzieć w poczekalni9 , z tym że zaznaczył że trzeba się zapytać w laboratorium czy oni nie widzą problemu z wyjściem.
Beatka ja robiłam właśnie tą glukozę w tygodniu i nie było to za miłe doświadczenie ;p aczkolwiek do przeżycia
Ale wyszłam normalnie z laboratorium na te 2 h - zapytałam się czy mogę, pani laborantka powiedziała że można byle za dużo nie chodzić .
Wsiadłam z mężem w autko i pozałatwialiśmy co tam było trzeba przez te dwie godziny
Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 16:26   #4488
Trele_Morele
Zakorzenienie

BEATKA - ewidentnie mamy brzuchy tej samej plciImageUploadedByWizaz Forum1372515917.622346.jpg jak widac ja juz zeżarłam pòł . A w dodatku dalej siedze w pizamie. Mam godzine zeby zebrac sie do tego sklepu

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-29, 16:27   #4489
NEWTREND
Rozeznanie

Cytat:
Witam sobotnio

Domi i Abby 6 miesiąca!

mocno zaciśnięte

kolejnego tygodnia

O matko aż trójka to by była jazda. Ja na pierwszej wizycie powiedziałam gince że ma dobrze sprawdzić czy na pewno jest jedno
bo przy mojej dwójce to bliźniaki już by były niezłą jazdą. Dziwnie na mnie popatrzała i stwierdziła że na pewno widzi tylko jedno.
Stary 2013-06-29, 16:29   #4490
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
BEATKA - ewidentnie mamy brzuchy tej samej plciZałącznik 5307034 jak widac ja juz zeżarłam pòł . A w dodatku dalej siedze w pizamie. Mam godzine zeby zebrac sie do tego sklepu

To mi teraz smaczka zrobiłaś

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 16:34   #4491
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antibia86 Pokaż wiadomość
wiecie co a ja juz mam dość....ja chce juzdo siebie wracać,mam dośćtych pasozytów i nierobów.....
Jutro rano wraca moja tesciowa a w domu totalny syf bo 2 dni mnie nie bylo bo spałam u kolezanki, ku...nawet im ciężko zmywarkęwłączyć. nawet kupilam sama tabletki do zywarki bo przeciez nikt nie raczył. od rana sprzatam a brat TŻ pojechał sobie na basen. nie dość że do domu nic nie kupuje i nic nie robi to jeszcze ciągle wyjada z lodówki i nawet nie spyta się czy to nasze czy może. TŻ załatwil mu prace a on nawet ani me ani be. Moja Tesciowa zapierdala za granica zeby synkowi studia zapłacić ( wyobrazcie sobie studiuje zaocznie a w tyg nawet do pracy sie nie garnal) w domu nic nie zrobi. Teść cos tam zawsze dorobi ale mała czesc z tego idzie na dom bo wiekszosc na picie pod garazem z bracmi. Szczerze Ja nie wiem Jak ona sobie może na to pozwalać.....ech....sorry ale mam dość :/
Przechodzilam kiedys przez to .. Mieszkalam u bylego z nim jego ojcem I bratem. Matka na Cyprze zapylala na kredyt I zachcianki mlodszego. A on nawet wody w kiblu nie spuszczal .. Stary przepijal to co dalismy mu na rachunki byl I moment ze prad wylaczyli a my w szoku , bo rachunki placone regularnie .. Wynioslam sie biegusiem .. Nic nie zdzialasz . Zycze Ci zebys jak najszybciej mogla byc juz u siebie

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-29, 16:36   #4492
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
BEATKA - ewidentnie mamy brzuchy tej samej plciZałącznik 5307034 jak widac ja juz zeżarłam pòł . A w dodatku dalej siedze w pizamie. Mam godzine zeby zebrac sie do tego sklepu

, no jak widać ta sama płeć a ja patrzę na tą czekoladę i się ślinie, mojej jeszcze nie ma, ale powinna zaraz być
Stary 2013-06-29, 16:46   #4493
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
Fajny sen może jednak jest więcej niz jedno dziecko?
O nie Jest jedna Majeczka

Cytat:
Napisane przez Antibia86 Pokaż wiadomość
współczuję towarzystwa
Dużo jeszcze zostało do zrobienia u Was??
Stary 2013-06-29, 17:01   #4494
NEWTREND
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
To mi teraz smaczka zrobiłaś
mi też
Stary 2013-06-29, 17:15   #4495
niunia32
Zakorzenienie

Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz

Dobry

Wróciłam, nie nadrabiam, bo w kom mam 100str w plecy
Fajnie bylo na wakacjach
Nirmalnie az sie noge wchodzić na wagę....

Dzisisj zaczęłam 18tydz

Aaaa rzucił mi sie temat golenia przed porodem. mnie przed wejściem do szpitala ogolil maz

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 17:18   #4496
Olenka_24
Zadomowienie

Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Dobry

Fajnie bylo na wakacjach

Dzisisj zaczęłam 18tydz

Aaaa rzucił mi sie temat golenia przed porodem. mnie przed wejściem do szpitala ogolil maz
Witaj po powrocie
I jak tam było na wakacjach? Odpoczęłaś ?

Za tydzień

Edytowane przez Olenka_24
Czas edycji: 2013-06-29 o 17:19
Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 17:23   #4497
Trele_Morele
Zakorzenienie

Wyszlam z domu , jade do tego sklepu. Wezme mame ze soba co dwie glowy to nie jedna a jak spartaczymy to bedzie wina po polowie

Do dziewczyn z wiekszym brzuchem .. Tez tak sapiecie ? Wyszlam 5 min temu z domu ide jak zolw I sapie do tego .. Masakra! Ostatnio czuje sie jak stara baba , do tego strasznie widze jak sie sypie przez ostatni tydzien . Wczoraj poszlam sie kapac I po juz oznajmilam drogiemu tatusiowi ze w takim tepie to za miesiac juz tylko wspolne kapiele)

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-29, 17:35   #4498
Anoula
Zakorzenienie

Albo mi się zdawało, albo poczułam lekkie smyrania/ łaskotanie w brzuszku. Niby wcześnie ale Dzidzia wg ostatniego USG jest wielkości jak na końcówkę 17 tygodnia, możliwe że to już to?
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 17:38   #4499
paulinaizabela
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Dobry

Fajnie bylo na wakacjach

Dzisisj zaczęłam 18tydz

Super, że wakacje udane

Cytat:
Wyszlam z domu , jade do tego sklepu. Wezme mame ze soba co dwie glowy to nie jedna a jak spartaczymy to bedzie wina po polowie

Do dziewczyn z wiekszym brzuchem .. Tez tak sapiecie ? Wyszlam 5 min temu z domu ide jak zolw I sapie do tego .. Masakra! Ostatnio czuje sie jak stara baba , do tego strasznie widze jak sie sypie przez ostatni tydzien . Wczoraj poszlam sie kapac I po juz oznajmilam drogiemu tatusiowi ze w takim tepie to za miesiac juz tylko wspolne kapiele)

We dwójkę lepiej się kupuje

Ja też się szybciej męczę i domyślam się, że z czasem będzie coraz gorzej

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
Albo mi się zdawało, albo poczułam lekkie smyrania/ łaskotanie w brzuszku. Niby wcześnie ale Dzidzia wg ostatniego USG jest wielkości jak na końcówkę 17 tygodnia, możliwe że to już to?
Możliwe ja pierwsze muśnięcia poczułam w połowie 17 tc

Stary 2013-06-29, 17:41   #4500
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
Ja mysle ze mozliwe szczegolnie ze jestes szczuplutka

KCIUKI DLA ANI

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości