|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
2 miesiace temu była akcja że ma ''koleżankę'' co wyszło na jaw przypadkiem, bo ona sama do mnie napisała... on sie do tego nie przyznawał a ja nie miałam dowodu - nie złapałam go za rękę, a wszyscy znajomi byli cicho i nikt mi nic nie powiedział... Po wielu przeprosinach i wyznaniach, wybaczyłam. Bo ponoć spotkał się z nią tylko kilka razy i nic więcej.
dziś zadzwonilam na nr ktory podala mi tamta panna, że z niego się do niej kontaktował ( wczesniej gdy dzwonilam na ten nr to nikt nie odbieral) - dzis odebral - ON . Po chwili ciszy powiedzialam ze nie mamy o czym mowic. Teraz do mnie wydzwania... Pisze smsy "o co chodzi". |
|
|
|
#1592 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawa sprzed 2 miesięcy z tą laską - była niby wyjaśniona. Nawet spotkałam się z nią. Zrobiłyśmy mu ''wizytę''. Wszystkiego się wyparł, mówił, że to ona ma coś z głową i sobie ubzdurała. A spotykał się z nią tylko w pracy. A ona mówiła mi, że się z nią spotykał na mieście - podawała daty, które faktycznie ja się w tych dniach z TŻ nie spotykałam. Potrafiła powiedzieć jak wygląda jego mieszkanie - on to tłumaczył, że pokazywał jej tylko zdjęcia. Uwierzyłam mu wtedy, bo wątek był taki, że dziewczyna chciała zdobyć pracę poprzez jego znajomości. Ale do końca nie byłam pewna. Z ciekawości sprawdzałam ten nr który mi podała. |
|
|
|
|
#1594 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
Mówił, że smsy które ona mi pokazała to nie od niego - fakt, wtedy nie wiedziałam że ma jeszcze jeden numer.... A teraz?
Ja go kocham ... |
|
|
|
#1596 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia co mam zrobić. Nie odbieram jego telefonów. Myślę.
Wtedy 2 miesiące temu gdy wyszło tamto na jaw - dałam mu ultimatum, że jeśli się przyzna to mu wybaczę. Ale on szedł w zaparte. Nic takiego nie mialo miejsca - słyszałam. Ba! Przyrzekł mi to w kościele! Nie dość, że mnie zdradził to jeszcze okłamywał. |
|
|
|
#1598 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko wyszedl i robil dlej to samo. To sa sztuczki zeby uspic nasza czujnosc ale Twoj moze zagubil sie w tym wszystkim, miota sie moze , wiec jesli sie postara to jeszcze Waam wyjdzie, ale lepiej byc czujnym.
|
|
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy on myśli, że jestem idiotką? Mówił, że nie ma takiego numeru telefonu - a jednak ma - czy to nie dowód? Ona pokazywała mi smsy właśnie z tego numeru. Damn.. |
|
|
|
|
#1600 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie jego tylko osobę, którą był w Twoim wyobrażeniu. A jest inny. Podły kłamca.
|
|
#1601 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1602 |
|
Rozeznanie
|
Mam opóźniony zapłon... kurczę zauroczyłam się kompletnie, a on wyjechał na 2 miesiące do rodzinnych stron i wielki tyłek za przeproszeniem
Dwa miesiące rozmyślania - a nawet ponad dwa miesiące. Nie pozostaje nic innego jak iść się opalać
|
#1603 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
moze byc ekscytująco![]()
|
||
|
|
|
#1604 |
|
BAN stały
|
ama09, dobrze, że masz dowody i to mocne. Podejrzenia są straszne, bo nie dość, że Ty nie jesteś do końca pewna to ta druga osoba może się okazać niewinna.
U mnie potoczyło się bardzo dziwnie. Tż stwierdził, że nie do końca mi wierzy, ale za bardzo mnie kocha i niestety jest mi to w stanie wybaczyć ![]() Rozumiecie? Wybaczył mi zdradę, a ja go nie zdradziłam. Czuję, że za jakiś czas powie mi, że wierzy, że nic nie było, ale teraz to jest zbyt świeża sprawa. |
|
|
|
#1605 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przynajmniej pogoda się polepsza więc mogę poszaleć na rowerze, biegając etc.
|
|
#1606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie sinusoida, raz lepiej raz gorzej. pochlonelam "kobiety ktore kochaja za bardzo" oraz "czas uleczyc swoje zycie" i staram sie stosowac do znaleznionych rad i wprowadzam program naprawczy swojego umyslu. i chyba jakos sobie radze, mam tylko co jakis czas napady lęku, jak mocniej do mnie dociera to wszystko.
|
|
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co mam zrobić...
TŻ zadzwonił i pytam go czy wie co zrobił - ten że nie - pytam drugi raz - ten że się domyśla - pytam trzeci raz - on, że chodzi mi o to, że napisał KILKA smsow do tej ''zdz...ry" z tego numeru - ja do niego, że właśnie o to i że mówił mi że nie ma takiego numeru i że to nie miało miejsca - ten, że to nr służbowy i miał go od zawsze - ja że tak nie było ... kłócimy się... w końcu pytam czy będzie stał przy swoim, że nic nie zrobił - ten że tak. Więc powiedziałam mu że nie mamy o czym rozmawiać. I się wyłączyłam. Co dalej... |
|
|
|
#1608 |
|
po drugiej stronie szafy
|
|
|
#1609 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bardzo fajnie jak znjdujemy jakis wlasny sposob na naprawianie siebie![]() ja mam czasem taką strzale bolu jak tu zagldam bo 3 lata temu bylam tez tu ale na tym lepszym wątku i zawsze jak teraz wchodze to mi sie przypomina
|
|
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
eh ja sie co pewien czas dowiaduje kolejnych sposobow, na jakie moj ex robil mnie w ch**a...i przyznam, ze nie pomaga mi to wyzdrowiec;(
|
|
|
|
#1611 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1612 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- A propos come backów, wie ktoś co u złośnicy?
|
|
|
#1613 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
w teorii odpada. w praktyce tesknie bardzo.
|
|
|
|
#1615 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale wszystko jest do przeżycia! trzeba być dobrej myśli,czeka na nas jeszcze prawdziwa miłość i ja w nią wierzę! z całego serducha!
|
|
#1616 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Zawsze się tęskni. Ale czy wróciłabyś do niego gdyby stanął w drzwiach z bukietem?
|
|
#1617 |
|
Zadomowienie
|
a ja Wam moje kochane mogę powiedzieć,że jednym z plusó tegoże już nie jest z ex,to to,że odnowiłam stare kontakty,dziś byłam na piwie z koleżanką, z którą nie wiedziałam się od 2 lat! i było wspaniale!
po drugie-jutro mój występ!-tego też bym nie osiągnęła przy eksie! po trzecie- zaczęłam kochać swoje ciało,takie jakim jest,zaczęłam o nie bardziej dbać i twierdze,że całkiem niezła jestem ![]() no i po czwarte! już nie płacze całe dnie! dużo więcej się uśmiecham i cieszę,że zyję,że jestem tu,że mogę spełnić swoje marzenia! a miłość?nie ma co jej szukać przyjdzie sama!
|
#1618 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1619 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz jest jedna osoba ,zdecydowana nie wspomnę o słowem już o ex,po prostu go nie ma.Nawet nie mam ochoty do tego chama zadzwonić ani nic.Dziś poznałam pewnego 27latka przez koleżankę, bardzo fajny facet,kto wie...Ale na nic nie nastawiam się i niczego nie oczekuje.Nawet nie chce wchodzić teraz w jakikolwiek związek---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
i od razu lepszy humor.A każdy ex to zamknięta przeszłość,do której niewarto wracać.Jeszcze poznamy swoich "księciuniów" z bajki Jedno jest życie !
|
|
|
#1620 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

tylko wyszedl i robil dlej to samo. To sa sztuczki zeby uspic nasza czujnosc

Dwa miesiące rozmyślania - a nawet ponad dwa miesiące.

.............co zrobił?
u mnie sinusoida, raz lepiej raz gorzej. pochlonelam "kobiety ktore kochaja za bardzo" oraz "czas uleczyc swoje zycie" i staram sie stosowac do znaleznionych rad i wprowadzam program naprawczy swojego umyslu. i chyba jakos sobie radze, mam tylko co jakis czas napady lęku, jak mocniej do mnie dociera to wszystko.