Żonki 2009 cz. XXXVI - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-28, 18:22   #331
Leine
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI

Kopiec kreta zrobiony. Wyszedł wielgachny! Chyba przesadziłam z tym 1 l śmietany 800ml by wystarczyło w zupełności. Kopiec jest wielki i szpiczasty

Neska
i prognozy nic dobrego nie przepowiadały? Długo mieliście tam być? Szkoda, że pogoda nie dopisuje- u nas to samo
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 18:41   #332
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
czesc
my już wróciliśmy przed czasem
pogoda do
pierwzze dwa dni lało (nawet nie padało tylko lało)
potem niby się poprawiło ale masakrycznie zimni (16st-troche za mało jak na plażowanie z dzieckiem)
no i Igucinek płakał za domem, nie chciał jeść....nic go nie cieszyło za długo....

aczkolwiek polecam Dębki dla rodzin z małymi dziećmi.. mała spokojna miejscowość, zewsząd blisko do plaży i plaża piękna-szor0ka (chyba szersza niż we Władysławowie)....na prawdę.. dużo miejsca do spacerowania, sporo lasów
oj szkoda, że pogoda nie dopisała
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 19:08   #333
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Neska przykro mi ze wakacje sie nie udaly

mam pytanko...jaki kolor scian zrobilybyscie w bialej kuchni? kuchnie chcemy w tym stylu...tzn nie bedzie w litere L tylko na prosto ale chcemy biale meble i jasne blaty...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 22062013067.jpg (41,1 KB, 27 załadowań)
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 19:11   #334
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

mam pytanko...jaki kolor scian zrobilybyscie w bialej kuchni? kuchnie chcemy w tym stylu...tzn nie bedzie w litere L tylko na prosto ale chcemy biale meble i jasne blaty...
ja bym zrobiła ściany jasnoszare
Stary 2013-06-28, 19:13   #335
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Hej!

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 19:31   #336
kliwia
Zakorzenienie

sambus ja mam szara i ladnie wyglada, choc dosc chlodno. tylko ja mam ciemnoszare kafle na podlodze i prawie czarne blaty

do drewnianych blatow to jeszcze jasny zielony pasuje i wyglada slodko. i ja lubie to polaczenie, chyba teraz bym takie zorbila
pomaranczowy jak lubi ktos
i kawa z mlekiem
nawet rozowy - ale na malej powierzchni jednak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1605_kuchnia-2-swiatlo.jpg (89,5 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 42.jpg (47,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg biala+4.jpg (43,7 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 837975_YTKQOHKBNQDHYRK3HB3DBA6FIQOG41_biala-kuchnia-aranzacje-15_H115751_L.jpg (28,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bia_e_kuchnie_1159756.jpg (34,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kuchnia_pomaranczowa_cztery_katy.jpg (41,8 KB, 9 załadowań)
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 19:46   #337
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

podlogi w kuchni sa ciemno brazowe i z nimi nic nie bedziemy robic... tez myslalam o kawie z mlekiem, albo o jakiejs delikatnej zolci w sensie wanilia czy cos, ale nie wiem czy to bedzie pasowac...ehh chyba nie lubie sie urzadzac haha
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 19:58   #338
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
podlogi w kuchni sa ciemno brazowe i z nimi nic nie bedziemy robic... tez myslalam o kawie z mlekiem, albo o jakiejs delikatnej zolci w sensie wanilia czy cos, ale nie wiem czy to bedzie pasowac...ehh chyba nie lubie sie urzadzac haha
jak drewno na podłodze to kawa z mlekiem pasuje ale ta delikatna żółć też może być ciekawa
Stary 2013-06-28, 20:14   #339
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
napisalam przyjacielowi cos szczerze tak jak szczerze ja potrafie (a wiesz ze potrafie byc brutalnie szczera ) i zarzucil focha w stylu "zrób mi loda to wybacze ale spoko spoko przejdzie mu - bez loda oczywiście
no co ;D podobno mnie taką kocha wiec niech spada.. ja nawet bliskich nie oszczedzam jak widze glupote wiec powstrzymać sie nijak nie potrafilam

(...)
rozumiem

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Kliwia ciekawe czy u mnie bedą
muszę się przejść.

a co do zakupów to ja ostatnio sporo fajnych rzeczy widziałam.
a co dla mnie najdziwniejsze to butów sporo fajnych.
w carry widziałam fajne koturny i chyba się po nie wrócę.

martus co do tarty to muszę spróbować. Może podolam

a co do kolacji to ja bym zrobiła:

Szparagi zielone owinięte szynka parmeńska z sosem z gorgonzoli - mistrzostwo!!!! Szparagi na 3 min do wrzątku przelewasz zimna woda i po trzy zawijasz w plasterek szynki. Wrzucasz na patelnie i przesmazasz żeby szynka się zrumienila i tyle.

Osobno w rondelku dajesz gorgonzole albo lazura rozpuszczasz i dodajesz 2-3 łyżki śmietany. Doprawiasz pieprzem i polewasz nim delikatnie szparagi przed podaniem.

i to przystawka

A na obiad polędwiczki wieprzowe robione w piekarniku z warzywami z pary i do tego sos z jabłka chrzanu i bitej śmietany

Czy zdrowo nie wiem... Ale pysznie na pewno!!

Jeszcze jest kurczak z bobem podawany z ryzem
O kurczątka, to brzmi jak menu z masterchefa

Cytat:
czesc
pogoda do
potem niby się poprawiło ale masakrycznie zimni (16st-troche za mało jak na plażowanie z dzieckiem)
no i Igucinek płakał za domem, nie chciał jeść....nic go nie cieszyło za długo....

aczkolwiek polecam Dębki dla rodzin z małymi dziećmi.. mała spokojna miejscowość, zewsząd blisko do plaży i plaża piękna-szor0ka (chyba szersza niż we Władysławowie)....na prawdę.. dużo miejsca do spacerowania, sporo lasów
Oj szkoda, że pogoda nie dopisała Mam nadzieję, że chociaż troszkę jednak udało się naładować akumulatory.

Stwierdziliśmy ostatnio z mężem, że dla małego dziecka chyba większa frajda nad jeziorem niż nad morzem. Tam gdzie ostatnio byliśmy woda cieplutka, czysta tak że rybki maleńkie było widać, więc Marcela dużo czasu spędziła pluskając się w wodzie. A nad morzem albo zakaz kąpieli, albo woda zimna

Cytat:

Ja bym zrobiła cappuccino
Stary 2013-06-28, 21:06   #340
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Guciu my też idziemy w lipcu na wesele, taaaaaaaaaaak mi się chce Sukienkę i buty na szczęście mam z zeszłorocznych imprez, nie zamierzam cudować

Rozmowa z moją córką:
Ja: Marceluś, kochasz mamusię?
Ona: Nie ale nie pać (płacz) mamuś

dobra
Cytat:
znam znam
tlko sie zastanawialam czmu tyle taniej juz kumam
a buty kremowe? hmm a musisz czarna kiece?
moze cos czarno kremowego?

wiem ze rozmiar nie twoj ale patrzzzzzzzzzzzzzzz http://allegro.pl/new-koronkowa-wiec...286598618.html
piękna

Cytat:
Gucia znalazlam jeszcze takie
hahahhahaa

http://allegro.pl/niezwykla-mini-dia...336263473.html i rozwe bedzie ci pasowac
albo ta
http://allegro.pl/mm-studio-mody-4-k...298412954.html

hahaha
jak mozna takie rzczy kupowac..
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
martucha, ta pierwsza sliczna, zuzka by na pewno taka chciala, królewna jak sie patrzy

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Dobra dziewczyny my lecimy na jakiś obiad, walizki i Ktosia ze Śliwienką do bagażnika i lecimy trasę więc do "zobaczenia" Napiszę smsa Marcie jak dojedziemy Mam nadzieję że mogę

Moja siostra też zdała maturę i dostała się na 3 uczelnie więc ma w czym wybierać
gratulacje dla siostry, walizkę wzięłam już lecę

Cytat:
bylam w pretty girl, u mnie nie bylo takich sukienek jak india kupila ale nabylam bluzeczke elegancka, i zakiecik w kolorze morskim
a w orseju spodnie garniturowe i bluzke
poka
teraz kasy nie mam, inne wydatki to pełno rzeczy mi się podoba

Cytat:
czesc
pogoda do

szkoda
ja teraz myślę czy jechać w ciemno, czy szukać noclegu, czy poczekać jaka będzie pogoda i jechać, albo w pierwszym tyg, albo drugim tyg urlopu

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 22:23   #341
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

laski... ma któraś poduszke ortopedyczną może?
jak sie na tym śpi...

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-29, 07:21   #342
kliwia
Zakorzenienie

sliwenka nie moge znalesc w necie fotek
ale znalazlam bluzke co przymierzalam ogolnie fajna ale material do bani

sliwenka, o znalazlam, tylko ma na zywo inny kolor bluzki brak ale ma czrany kołniezyk i jest w groszki,a kolor tez ma morski
http://www.sklep.prettygirl.pl/glowna/232-akiet.html#

no i maja sliczna kolekcje nowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z13457251M.jpg (7,1 KB, 10 załadowań)

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2013-06-29 o 07:25
Stary 2013-06-29, 07:37   #343
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Szparagi zielone owinięte szynka parmeńska z sosem z gorgonzoli - mistrzostwo!!!! Szparagi na 3 min do wrzątku przelewasz zimna woda i po trzy zawijasz w plasterek szynki. Wrzucasz na patelnie i przesmazasz żeby szynka się zrumienila i tyle.

Osobno w rondelku dajesz gorgonzole albo lazura rozpuszczasz i dodajesz 2-3 łyżki śmietany. Doprawiasz pieprzem i polewasz nim delikatnie szparagi przed podaniem.

i to przystawka

A na obiad polędwiczki wieprzowe robione w piekarniku z warzywami z pary i do tego sos z jabłka chrzanu i bitej śmietany

Czy zdrowo nie wiem... Ale pysznie na pewno!!

Jeszcze jest kurczak z bobem podawany z ryzem
buhahahahahahhaa
kocham cie wariatko ale ty wiesz ze ja PIEKE nie gotuje to co wrzuciłaś jest nie do przejścia o ile te szparagi jeszcze jeszcze to obiad.. sos z jabłka chrzanu bitej smietany? wtf? hahahahah kocham cie

postanowiłam zrobić makaronowe muszle z farszem z dużej ilości warzyw i kurczaka - zapieczone w piekarniku z serem tartym
i do tego sałatkę z sałat pomidorków ogórków rzodkiewki
zrobie do tego jeszcze sos czosnkowy i sos slodko kwaśny
bo posiedzą u nas wieć później będziemy przegryzać sałatkę, i tortillki (szynka ser zioła prowansalskie i ser topiony zawinięty w tortillle, rurka na pól przekrojonai do piekarnika na 5 minut) wiec sobie to z sosami i sałatką zjemy
czerwone wino i gra

Cytat:
czesc
pogoda do

przykro mi że pogoda się nie udała... ehs.. niestety tak to juz wyglada albo ukrop albo leje..nie moze byc normalnie..

Cytat:
kochana ja bym uderzała w brąz albo kawa z mlekiem (fotki 2 i 4 które dawała kliwia są boskie) aczkolwiek jesli masz ciemną podłogę to szlabym w cappucino te foto nr 4 bo to taka kawa z mlekiej ale ciepla wpadająca w żólcie.. ;D najlepiej by bylo jakbyś znalazła właśnie taki ni to jasny brąz ni ecru

Cytat:
:
O kurczątka, to brzmi jak menu z masterchefa
dokladnie tak

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
laski... ma któraś poduszke ortopedyczną może?
jak sie na tym śpi...
nie mam.. ale przyjaciele śpiąna tych z ikei takich profilowanych kwadratowych i sa mega zadowoleni

padlam wczoraj chwile po 22... i wstałam o 8 jestem mega wyspana
mąż dziśdlugo w pracy.. caly tydzień siedział do 19 bu... i dzis też nie lubie tak.. jestem przyzwyczajona ze najpozniej o 16 jest.. dupa..
musze isc z Patem do sklepu na zakupy damy rade a co

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2013-06-29 o 07:38
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 08:15   #344
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

no lipa z tą pogodą, że masakra 16 stopni to zimno.... wczoraj jedynie od rana było ciut lepiej ale wyleźliśmy na plażę-rozebraliśmy się, pobawiliśmy się w piasku i przypazły takie chmurzyska że od razu wszyscy się ubierać zaczęli....no i się wkurzylismy i wyjechaliśmy.
generalnie stwierdziliśmy Śliwenko właśnie ze nie rezerwuejmy już nigdy noclegów.. problem w tym, ze ja muszę urlop planować już w styczniu wiec nie bardzi wtedy wiadomo kiedy będzie pogoda wiec mimo, ze będzie zaplanowany to rezerwacji nie robimy- będzie na zasadzie ze jak pogoda to jedziemy a jak nie to nie... noclegi się zawsze znajdą...
a no i teraz już wiem (ja osiołek jeden ) żeby zwracać uwagę na wielkość pokoju bo ten mimo, ze ładny to mały i Iguś świra dostawał jak lało...

Ktosiu chyba masz rację z tym jeziorem.. jeszcze w tygodniu jakby była ładna pogoda to może gdzies wyskoczymy....ale fakt trochę zmiany klimatu i otoczenia tez robi swoje-na plus oczywiście... mały chociaż tam dobrze spał wiec się wyspaliśmy spał od 21 do 7 (a to sukces w jego wykonaniu ) no i jak drzemał po obiedzie godzinke to my z nim
a tak to będziemy się z małym bujać-zoo i nie wiem co jeszcze chcemy mu na maksa poświecic czas skoro mamy go dla niego normalnie tak mało jak pracujemy...
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 08:40   #345
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
czesc
pogoda do

szkoda, ze pogoda nie dopisała

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Hej

Właśnie piję kawę, ogarnę trochę pokoje i po 12 jedziemy pomóż w pracy u rodziców
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 09:41   #346
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 09:52   #347
india83
Zakorzenienie

Cytat:
w
robie szafe przy drzwiach taka garderobiana - trcoeh wieszakow troche na buty i do samego sufitu polki (prawie 3 m wysoka bedzie) na takie niepotrzebne na codzien rzeczy
potem druga szafe ale tylko z polkami otwierana bo bedzie mega waska (ok 45cm) bo nam miejsca brakuje w domu
no i robie taką mini garderobe (lustro wieszaki na rzeczy codzienne) i siedzisko a pod nim miejsce na codzienne buty.[COLOR="Silver"]
oo to sporo, na kiedy będziesz miała wycenę?

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
bidulko, mam nadzieję, że kolejne dni będą lżejsze.No i miło ze strony klientki

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Dobra dziewczyny my lecimy na jakiś obiad, walizki i Ktosia ze Śliwienką do bagażnika i lecimy trasę więc do "zobaczenia" Napiszę smsa Marcie jak dojedziemy Mam nadzieję że mogę
Miłego wypoczynku i pięknej pogody

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
[

a bo to facet musi SAM zrobić! Nie wierzy, że ma zdolną żonkę i sama wszystko podłączy? Czekam na relację zdjęciową

Cytat:
a mnie by pasowała Twoja sukienka, gdyby tylko była ciemniejsza
ale popatrzę sobie tam
ogólnie byłam w Kazarze i... dokonałam zakupu niestety nie było takich jak Ty sobie kupiłas, z mojego opisu sprzedawca nawet ich nie mógł skojarzyć. Ale i tak spodobały mi się przynajmniej 4 pary innych, niestety mogłam sobie pozwolić na zakup tylko jednej ;/

i przy okazji dowiedziałam się, że mogę zareklamować buty z zeszłego roku mimo, iz nie mam paragonu

Cytat:
bylam w pretty girl, u mnie nie bylo takich sukienek jak india kupila ale nabylam bluzeczke elegancka, i zakiecik w kolorze morskim
a w orseju spodnie garniturowe i bluzke
bluzka i żakiecik fajne, a pokaż co z orsaya

Cytat:
czesc
pogoda do
)
szkoda, że pogoda nie dopisała. Ale może jeszcze będzie okazja by gdzies wyskoczyć

Cytat:

ogólnie zrobiłabym jasny szary, ale przez to, że masz braz na podłodze może lepiej bedzie jakiś smietankowy . Ja teraz malowałam w salonie kolorem senne marzenia Śnieżki. Polecam b. ładny kolor

Wczorajszy dzien super udany

Najpierw zakupy - udane bo nabyłam buty
potem ze znajomym, a następonie dołaczyła jeszcze kumpela poszliśmy na piwko, obiad a wieczorkiem wypiliśmy jeszcze kamikaze (ymmm bardzo lubię) i pinacolade Mimo rozłożenia całego spożywania w czasie i tak rano miałam lekki ból głowy.

A teraz muszę zabrać się za porządki i jestem przerażona szukam pomocników

A tak w ogóle mam dylemat z tym aparatem, c zamirzeam kupic. Jednak nie mogę się zdecydować
Stary 2013-06-29, 10:16   #348
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-06-29, 11:22   #349
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
oo to sporo, na kiedy będziesz miała wycenę?

i przy okazji dowiedziałam się, że mogę zareklamować buty z zeszłego roku mimo, iz nie mam paragonu

Najpierw zakupy - udane bo nabyłam buty
potem ze znajomym, a następonie dołaczyła jeszcze kumpela poszliśmy na piwko, obiad a wieczorkiem wypiliśmy jeszcze kamikaze (ymmm bardzo lubię) i pinacolade Mimo rozłożenia całego spożywania w czasie i tak rano miałam lekki ból głowy.

A teraz muszę zabrać się za porządki i jestem przerażona szukam pomocników

A tak w ogóle mam dylemat z tym aparatem, c zamirzeam kupic. Jednak nie mogę się zdecydować
sporo, wycena dziś wieczorem razem z projektem.. to nasz znajomy, wu mu trochę pomagał z wodą więc liczymy na to że nie walnie nam mega wielkiej ceny, tzn wiemy ze szarpnie nas to sporo ale mamy nadzieje ze ciut jednak taniej niz na normalnym rynku
super mialas dzien... sprzatania nie zazdroszcze... a aparat chcesz lustrzanke? szalejesz szalejesz
super że możesz zareklamować buty

Cytat:
Treść usunięta
ja musze zrobic obiad, przygotoac jedzenie na wieczor i troszke ogarnąć ale maleńko

wróciłam z marketu.. jestem w szoku. Pat byl mega grzeczny mimo ze byylo duzo ludzi chodzil obok mnie wkladal do wozka i jeszcze swoja siatke doniosl do domu
a tak sie balam

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

wieści od bzyczki

"Martuś dojechaliśmy na miejsce o 7 rano droga bez problemu nam minęła, Lila tylko troszkę marudziła ale nie dziwie się jej no i nas tyłki bolały pozdrawiamy "
Stary 2013-06-29, 11:57   #350
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-06-29, 13:20   #351
kliwia
Zakorzenienie

mam rower!!!!!!!!!!!!!

india tę bluzkę http://store.orsay.com/index.shtml?l...Type%3Dlimited

i zwykle garniturowe spodnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC06271a.jpg (63,3 KB, 66 załadowań)
Stary 2013-06-29, 13:44   #352
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-06-29, 13:59   #353
india83
Zakorzenienie

Cytat:
sporo, wycena dziś wieczorem razem z projektem.. to nasz znajomy, wu mu trochę pomagał z wodą więc liczymy na to że nie walnie nam mega wielkiej ceny, tzn wiemy ze szarpnie nas to sporo ale mamy nadzieje ze ciut jednak taniej niz na normalnym rynku
super mialas dzien... sprzatania nie zazdroszcze... a aparat chcesz lustrzanke? szalejesz szalejesz

ja musze zrobic obiad, przygotoac jedzenie na wieczor i troszke ogarnąć ale maleńko

wróciłam z marketu.. jestem w szoku. Pat byl mega grzeczny mimo ze byylo duzo ludzi chodzil obok mnie wkladal do wozka i jeszcze swoja siatke doniosl do domu
a tak sie balam

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

wieści od bzyczki

"Martuś dojechaliśmy na miejsce o 7 rano droga bez problemu nam minęła, Lila tylko troszkę marudziła ale nie dziwie się jej no i nas tyłki bolały pozdrawiamy "
oo to trzymam kciuki by wycena była korzystna. Mi też wszystko robi kolega z pracy, porównywałam go z innymi i faktycznie u niego zawsze wychodzi mi taniej - choć za każdym razem powtarza, że to już ostatni raz

Cytat:
Treść usunięta
ja teraz w miarę jakoś dół ogrnełam. tzn odkurzyłam, umyłam podłogi, ustawiałm meble (przy narożniku prawie mi oczy wylazły na wierzch) i ustawiłam sprzety, ale bez podłaczenia, bo teraz mam większość kabli za krótkich

Cytat:
mam rower!!!!!!!!!!!!!

no i super, ale się obkupiłaś no i najważniejszy rower

Marta tak lustrzankę chce kupić. Ten mi się podoba http://www.euro.com.pl/lustrzanki/ni...8-105-vr.bhtml

chociaż coraz bardziej myśle o tym, co ma Iwka niestety jest dla mnie za drogi ;/
Stary 2013-06-29, 15:10   #354
ktosia86
Zakorzenienie

Hej!

Kliwia super, że wreszcie udało sie kupić rower! Kask Twój czy dla Zuzki?

Dobrze, że Bzyczka szczęśliwie dotarła na miejsce!

Marta dla Pata że pomógł w zakupach
Stary 2013-06-29, 15:22   #355
kliwia
Zakorzenienie

ktosia kask zuzi, rozowy z pieskiem. dla siebie nei widzialam kasku

rosi ja jechalam ze sklepu i troche maz. zuzia nie chciala usciasc ale spoko, jak u koleznaki bylam to tez nie chciala usciasc, ale po chwili usiala i jechalam z nia
Stary 2013-06-29, 19:12   #356
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
sliwenka nie moge znalesc w necie fotek
ale znalazlam bluzke co przymierzalam ogolnie fajna ale material do bani

sliwenka, o znalazlam, tylko ma na zywo inny kolor bluzki brak ale ma czrany kołniezyk i jest w groszki,a kolor tez ma morski
http://www.sklep.prettygirl.pl/glowna/232-akiet.html#

no i maja sliczna kolekcje nowa
to czekamy na zdjęcia na Tobie

Cytat:
no lipa z tą pogodą, że masakra 16 stopni to zimno.... wczoraj jedynie od rana było ciut lepiej ale wyleźliśmy na plażę-rozebraliśmy się, pobawiliśmy się w piasku i przypazły takie chmurzyska że od razu wszyscy się ubierać zaczęli....no i się wkurzylismy i wyjechaliśmy.
generalnie stwierdziliśmy Śliwenko właśnie ze nie rezerwuejmy już nigdy noclegów.. problem w tym, ze ja muszę urlop planować już w styczniu wiec nie bardzi wtedy wiadomo kiedy będzie pogoda wiec mimo, ze będzie zaplanowany to rezerwacji nie robimy- będzie na zasadzie ze jak pogoda to jedziemy a jak nie to nie... noclegi się zawsze znajdą...
a no i teraz już wiem (ja osiołek jeden ) żeby zwracać uwagę na wielkość pokoju bo ten mimo, ze ładny to mały i Iguś świra dostawał jak lało...

Ktosiu chyba masz rację z tym jeziorem.. jeszcze w tygodniu jakby była ładna pogoda to może gdzies wyskoczymy....ale fakt trochę zmiany klimatu i otoczenia tez robi swoje-na plus oczywiście... mały chociaż tam dobrze spał wiec się wyspaliśmy spał od 21 do 7 (a to sukces w jego wykonaniu ) no i jak drzemał po obiedzie godzinke to my z nim
a tak to będziemy się z małym bujać-zoo i nie wiem co jeszcze chcemy mu na maksa poświecic czas skoro mamy go dla niego normalnie tak mało jak pracujemy...

biję się z myślami teraz wszędzie gdzie pisałam o ten termin co chcemy to mają wolne, ale tylko dwa znalazłam porządne, że mają rowery nawet z fotelikiem i kaskiem dla dziecka, fotelik do karmienia, łóżeczko turystyczne, nie płaci się za dziecko! bo reszta chce np. 37zł albo 15zł , mają nawet nianie elektroniczne z kamerą
jadą z nami moi rodzice, mówię mamie że weźmiemy na razie 4 noclegi w razie czego zostaniemy i poszukamy inny nocleg, teraz sama nie wiem

Cytat:

a tak sie balam

wieści od bzyczki

super że dojechali, jak zaczęłam co robisz pysznego do jedzenia to musiałam ominąć twojego posta
Cytat:
mam rower!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
ktosia kask zuzi, rozowy z pieskiem. dla siebie nei widzialam kasku

rosi ja jechalam ze sklepu i troche maz. zuzia nie chciala usciasc ale spoko, jak u koleznaki bylam to tez nie chciala usciasc, ale po chwili usiala i jechalam z nia
u nas był problem z jeżdżeniem w nowym foteliku sam. :/

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2013-06-29, 19:26   #357
ktosia86
Zakorzenienie

Śliweńko ja bym z dzieckiem nie jechała bez wcześniejszej rezerwacji
Bo dorosły jedną noc się prześpi byle gdzie, nawet w aucie, a z małym dzieckiem juz tak nie da rady.
Stary 2013-06-29, 19:38   #358
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Bo dorosły jedną noc się prześpi byle gdzie, nawet w aucie, a z małym dzieckiem juz tak nie da rady.
ale mi nie chodzi o to, żeby w ciemno jechać tylko jak się okaże, że jest ładna pogoda to dzień wcześniej szukałabym i dzwoniła i rezerwowała....teraz już nigdy ni będę rezerwować z 2-3 miesięcznym wyprzedzeniem tak jka teraz robiłam
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 19:44   #359
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
ale mi nie chodzi o to, żeby w ciemno jechać tylko jak się okaże, że jest ładna pogoda to dzień wcześniej szukałabym i dzwoniła i rezerwowała....teraz już nigdy ni będę rezerwować z 2-3 miesięcznym wyprzedzeniem tak jka teraz robiłam

no właśnie mi z dzieckiem mówią wszyscy że w ciemno by nie jechali
wszędzie gdzie dzwoniłam to wszystko wolne po 19.08

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

ludzie kasy nie mają na wczasy i wolą zagranice

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2013-06-29, 19:53   #360
iwka28
Wtajemniczenie

Cześć Guciu marnotrawna

Bzyczka - opalaj się, odpoczywaj i wcinaj smakołyki

Neska - szkoda, że pogoda Wam się nie udała

Cytat:
Neska pr zykro mi ze wakacje sie nie udaly

Cytat:
Samba - dałabym albo kawa z mlekiem albo zielony groszek Z szalonych kolorów pomarańcz plus pomaranczowe dodatki. Z kremem uważaj przy białych szafkach bo ściana może wyglądać jak brudna. A stół, krzesła jakie macie? Akcesoria kuchenne? Kuchnia z salonem połączona czy osobno? No jak połączona to można sugerować się kolorystyką z salonu.

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
dobra
piękna

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

gratulacje dla siostry, walizkę wzięłam już lecę
poka
teraz kasy nie mam, inne wydatki to pełno rzeczy mi się podoba

szkoda
ja teraz myślę czy jechać w ciemno, czy szukać noclegu, czy poczekać jaka będzie pogoda i jechać, albo w pierwszym tyg, albo drugim tyg urlopu
Śliweńka - ja raz pojechałam nad morze w ciemno i nigdy więcej. Najpierw oszukaliśmy się jak głupki, a na koniec wylądowaliśmy w takim syfskim miejscu, że nigdy więcej. Niestety fajne kwatery są rezerwowane wcześniej. Pogody niestety się nie przewidzi, więc dobrze trzeba pokombinować żeby było co robić nawet jak pada.

Cytat:
mam rower!!!!!!!!!!!!!

Piękny

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
oo to trzymam kciuki by wycena była korzystna. Mi też wszystko robi kolega z pracy, porównywałam go z innymi i faktycznie u niego zawsze wychodzi mi taniej - choć za każdym razem powtarza, że to już ostatni raz

ja teraz w miarę jakoś dół ogrnełam. tzn odkurzyłam, umyłam podłogi, ustawiałm meble (przy narożniku prawie mi oczy wylazły na wierzch) i ustawiłam sprzety, ale bez podłaczenia, bo teraz mam większość kabli za krótkich

no i super, ale się obkupiłaś no i najważniejszy rower

Marta tak lustrzankę chce kupić. Ten mi się podoba http://www.euro.com.pl/lustrzanki/ni...8-105-vr.bhtml

chociaż coraz bardziej myśle o tym, co ma Iwka niestety jest dla mnie za drogi ;/
India - narożnik nawet przesuwałaś? Szalona kobieto krzywdy sobie nie zrób, przecież to ciężkie jak diabli.
Z aparatem ciężka decyzja, ja miałam łatwiej bo dostałam go w prezencie

Próbowaliśmy zarezerwować coś na wakacje i nie możemy się zdecydować Tam, gdzie się nam podoba to już albo nie ma miejsc albo strasznie drogo, a gdzie nam się nie podoba to .... jechać nie chcemy I bądź tu człowieku mądry.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości