|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
mnie sie dziś tak nudzi ze aż zaczełam się uczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3332 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Anoxee gratulacje.Wracaj szybciutko do pelni sil i niech Twoj Skarbek chowa sie zdrowy i szczesliwy! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3333 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
Witam:-*, Ja dzisiaj umieram . Mam taki ból głowy,że mi aż niedobrze.boli cała.nawet oczodoły:-/ przespałam cały dzień. Dzieci mąż przejął dzieci a ja tylko Tymkowi jeść dawałam. Migrena jakaś ??? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3334 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A kto da radę jak nie Ty?!!!
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka Edytowane przez IsiaG Czas edycji: 2013-07-02 o 13:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Zakorzenienie
|
alez ona ma piekne usteczka!!!
![]() ![]() ![]() wiecie co? co jakis czas przegladam to co pisalam i zaczyna sie zastanawiac czy ja nie mam jakiegos problemu z literami. piszac wydaje mi sie, ze pisze skladnie i nie przestawiam literek, ale jak czytam to pozniej to wynajduje tysiac poprzestawianych liter. |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak spojrzałam na ostatnie zdjęcie i stwierdzam,że starsza córa to cała Ty ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynki! ileeee tuu sie dziejee!!! kobity! az mi sie buzia śmiała jak przegladałam wątek!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3338 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ooo Madzia... co się z Tobą działo kochana? co u Ciebie? ![]() ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Raczkowanie
|
macie piekne dzieciaczki! i cooorazz większe.. ale ten czas leci.. chwile mnie nie było i ile sie zmieniiło..
![]() ja w ogole nie mam styczności z komputerem po pracy, dlatego tez nie bywam u was.. zycie wywrocilo mi sie do góry nogami. zaczełam dosłownie nowe życie.. nowe problemy, radości, priorytety.. jestem szczesliwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje,że wkrótce doczekasz się II kreseczek i Nas od razu o tym poinformujesz ![]() Zaglądaj do Nas częściej ;-*
|
![]() ![]() |
![]() |
#3342 |
Zadomowienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
O Madzia!!! Tęskniłam za Toba
![]() Już się martwiłam, ale widzę, że nie potrzebnie. Świetnie, że wam się tak uklada. Czekam na Twoje II krechy ![]() Isiu, nie widzę fotek bo na telefonie jestem. Obejrze później na kompie ![]()
#3343 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
|
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki. podczytuje was ale czasu brak. Jeszcze do dupy się czuję przez piersi
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- bazile kupiliśmy Nuka i zssie jak szalona. Jest o wiele mniejszy od aventu ![]()
![]() |
#3345 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak śpi grzecznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak sie czujesz dzisiaj? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry z kawą i bułeczką z jagodami ![]() ![]() wczoraj mój Mąż do północy malował salon, trochę za jasny kolor wyszedł ale teraz głowy sobie nie urwę przecież ![]()
![]() |
#3346 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3347 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale cieszę się, że jesteś szczęśliwa. Dziecko też się pojawi. Dzięki laski za komplementy, szczerze mówiąc ja sama jestem w Lidce zakochana. Dzastin, starsza to nie ja, ona ma skóre zdarta z taty. Mam zdjęcia męża jak miał 6 lat - hi, hi z przedszkola, i mam też zdjęcie Agi w tym wieku. Jedna i ta sama osoba. Mogę Wam zrobić zdjęcie zdjeć i wstawię. Małej to chyba zęby idą ![]() A mi włosy wypadają garściami ![]() ![]() ![]() Santom - włącz sobie pisownie, to automatycznie będzie Ci podkreślać słowa, w których się pomyliłaś. Ja tak mam i jest to przydatne. Już nie raz bym coś z bykiem napisała ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Eluś a tak ogólnie to jak się czujesz? ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a zdjeciucha wstawiaj!!! uwielbiam takie porownania, a na dzieciach najbardziej podobizne widac ![]() magdamm to nam tutaj wracaj pitko ![]() iza a mozeby tak jakis update brzuchowy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewuszki...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
mam takiego doła ze wyje o wczoraj i mi sie wszystkiego odechciewa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
|
co sie stalo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zakorzenienie
|
kłótnia z tż o taką pierdołe ze to sie w głowie nie miesci. Najpierw byłam spokojna i mowilam mu ze jest jakiś nie halo zeby robic taki raban o pierdołkę ale od słowa do słowa i od 2 dni siedzi w kuchni z komputerem i sie słowem nie odzywa..zaczyna mnie to przerażać, mawet taka mysl mi do głowy przyszła ze to jakaś pomyłka...ze co ja najlepszego zrobilam?fajny facet ale momentami robi takie akcje o pierdołę ze zastanawiam się jak ja dam rade z jego impulsywnością...w jednej sekundzie z miłego łagodnego faceta jest furiat który potrafi powiedzieć " nie chce mi się już " ja reaguje ne ten text jeszcze gorzej..prosiłam go 100 razy zeby tego nie mowił bo bedzie załował kiedyś bo mi też sie odechce..i właśnie przyszeł ten moment. Odechciało mi się.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Zadomowienie
|
Linka - wróżko nasza, co się stało??? Czemu płaczesz? Doczytałam.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka Edytowane przez IsiaG Czas edycji: 2013-06-30 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Zakorzenienie
|
oj biedna...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Zakorzenienie
|
o tym konkretnie rozmawiałam z nim 100 razy.
Kiedyś miałam podobny problem z tekstem w kłotni " to sie wyprowadzę'' wyatraczyła wtety jedna rozmowa ze skoro tak straszy niech to zrobi ale juz nigdy nie wraca. Podziałało. Po jednej rozmowie byłam zadowolona ze mąry chłop,szybko sie uczy i jest extra. A ten tekst " nie chce mi sie już/odechciało mi się" nie jestem w stanie wyeliminować a z nim zyc nie chce. Mam wrażenie ewidentnie ze po ślubie przychodzi jakiś kryzys , różowe okulary spadają , ukazuje sie wiele wad a sie z tym nie wiele robi , to tak narasta aż w końcu pęka. Ja mam uczucie ze slub wiele niszczy..ze ludzie przestają się tak starać. |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zadomowienie
|
Linka, nie wiem co Ci doradzić, bo mam taki sam problem z moim mężem, tyle, że on się nie zamyka w kuchni. Ale pierdoły go wkurzają, sprzęty, które powinny działać a nie działają. Kiedyś pilot nam szwankował to on w napadzie szału go połamał, bo stwierdził, że ma działać a jak nie działa to do kosza. I to tylko kropla w morzu...
Ludziom często się czegoś odechciewa, brak sił, bodźca do działania, cel daleko i nawet na milimetr się nie przybliża mimo, że robimy wszystko aby go dogonić. Opada motywacja... Ja sobie wtedy przypominam, za co go kocham, za jego piękne ręce, za dołeczki w policzkach, za żarty, za przewalanki w łóżku, za to, że robi mi kawę do łóżka, szykuje kąpiel....itd...idę do niego i się do niego miziam. Głaszczę i mówię mu, za co go kocham. całus w uszko, potem w szyję i tak od słowa do słowa udaje mi sie go udobruchać. Czasami przypomnam mu, jaki jest cudowny bo coś naprawił albo chwalę go za coś. Faceci lubią takie łechtanie ich ego. Nie wiem, czy na Twojego to podziała. Może czujesz się na tyle zła, że nie chcesz Ty pierwsza wychodzić ze zgodą. Ciężko coś na takie fochy poradzić.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taki ma byc przszły tata??? chyba nie.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Zadomowienie
|
Mąż mnie zabije, więc za jakiś czas będę musiała usunąć zdjęcia
![]() Ale co tam, jak się bawić to na całego. Sorki za jakość zdjęć, ale stare zdjęcia nie są takie wyraźne ![]() Musiałam już usunąć ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka Edytowane przez IsiaG Czas edycji: 2013-07-02 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3360 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój się zmienił, ale musiał jechać na drugi koniec świata i prawie zginąć aby zmądrzeć. Nie jest łatwo z takimi ludźmi, niestety. Teraz on twierdzi, że życie jest zbyt krótkie , aby je tracić na głupoty. Jest o wiele spokojniejszy. Kiedyś jadąc autem walnął w krawężnik przy cofaniu, kiedyś już by klął i psioczył. A teraz stwierdził - toż to tylko samochód. Wychodzi na to kochana, że to Ty musisz go hamować, uspokajać i bagatelizować jego gniew. Czyli np. i po co się tak wściekasz, nie działa, trudno, gniewem nie naprawisz. Nie wiem naprawdę co doradzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:35.