Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18! - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-29, 22:17   #511
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Irmith: część okien juz pozamykałam, ale generalnie dość ciepło w Gda, no i lubimy spać jak jest chłodniej...no nic.. na razie grają...dalej. Leciało już Coco Jumbo i kilka innych wakacyjnych kawałków sprzed lat

coś jeszcze chciałam napisać..i zapomniałam chyba czas do łóżeczka się kłaść.
Co do ubranek do szpitala - jeden zestaw mam na poród, potem 3 na porodówkę i jeden zestaw mąż przywiezie na wypis. Ale też miałam problem, żeby zdecydować, co wziąć, więc wzięłam więcej.

Dobrej nocy

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Mnie sie tez kaftanikow/koszulek nazbierało.Podobno w upały fajnie maluszka odziac w kaftanik i samą pieluszke.nakryc flanelką/kocykiem i git

Się okaże w praktyce

u mnie na SR też tak babeczka mówiła, że najlepiej. A bodziaków unikać póki nie odpadnie pępuszek, ale wiadomo uniknąć się nie da do końca, tym bardziej jak będzie chłodno.

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 22:17   #512
Rockyyy
Zakorzenienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Idę spac do jutra żabki
Stary 2013-06-29, 22:17   #513
Samantha7
Zakorzenienie

Dziękuje jeszcze raz za komplementy o brzucholu Mója siostra napisała mi , ze mam niezły korek od szampana kochana siostra Zmierzylam brzucha 115cm to ani nie kurczak ani nie królik to chyba słoń bedzie.
Nie moge sie doczekać 3lipca zeby go zobaczyć i ciekawe ile waży.

Niunia - współczucia powrotu tesciowej . Naprawde ja bym nie dała rady bym chyba rodziła za kratkami.

Malinka - prawdziwa księżniczka o pięknych ogromnych oczach

Paulinka - za czopa i czekam na rozwój akcji.

Oliath - Twoja mała mnie rozbraja te oczy poprostu Wyglada jak Renesmee z "Breaking Dawn"

Mela - trzymam żebyś odzyskała neta jak najszybciej

Ja mam dwa laktatory elektryczne,ale na baby shower zamowilam sobie tez ręczny z Avent. Do tego dostanę jak urodze jeszcze jeden od takiej organizacji,ktora do mnie zadzwoniła, ze pomagają kobietom w ciazy w razie W. Wiec zapisałam sie do nich.

Mowie do tesciowej o tych laktatorach bo ona mi w tym szorowaniem szczota sutek znów wyjechała wiec jej powiedziałam, ze to średniowiecze , a ona, ze co wykluczone i ze duzy błąd popelniam i będę mieć problem i straszny ból. Mowie jej, ze nie moze tego w góry zakładać, ze jak cos to mam dwie papki i będę sie dojic i karmić butelka,a ona, ze uuu papki sa jeszcze gorsze bo najlepiej to ręka samej. Dzizas nie No najlepiej to w ogóle uzywac ciagle pieluch tetrowych i ceraty i obwiesic sie pieluchami, a Tz niech weźmie maczuge i idzie na mamuta
Kobieta,ktora ma prawie 60lat i nigdy w życiu nie używała laktatora wypowiada sie o jego skuteczności poprostu żal. Ja pamietam jak moja mama miała taki szklany i ze to jej mega pomagało bo ona miała dosłownie tyle mleka, ze nawet w szpitalu jeszcze karmila sąsiadki z pokoju dzieciaka bo tamta straciła pokarm,a mały jej był niedozywiony i pielęgniarki poprosili mamę czy moze pomoc. Potem mama miała balony jak arbuzy,a teraz ma placki

U mnie dzis jest chłodniej i nie muszę klimy włączać. Mozna nareszcie poodydchac powietrzem naturalnym. Jest przyjemny wiaterek. Tz zawiózł dziewczynki do ciotki,a jutro mam baby shower i nie chce mi sie iść. Nie mam sie w co ubrać. Została mi ostatnia sukienka,ktora kupiła mi tesciowa i ona wlasnie liczy na to , ze ja w niej na BS pójdę. Nie wiem czy nie skocze do sklepu zaraz szybko. Moze to sie porodem skończyć,ale co tam

W ogóle nie mam nic żadnej torby spakowanej , a to juz we środę bedzie 37tydzien. Nie muszę brać wiele bo tutaj wszystko dają,ale cos trzeba wziąć. Mam listę od koleżanki,ale brak motywacji zeby sie spakować.

Spokojnej nocki Wam życzę i lecę cos robić

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 22:22   #514
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Samantha ta Twoja teściówka jest "mega" taka specjalistka laktacyjna od szorowania sutów najlepiej robić swoje i przeć do przodu

Nadrobiłam was i padam na pyszczek ale wy macie tempo

Branoc

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 22:24   #515
Katerine2
Raczkowanie

Ewusia - sliczny synus

Oliath - malenka sliczniutka czarnuleczka z tej twojej Lilo a i mam pytanko do ciebie bo widze ze niunia smoka ssie: bez problemu zalapala ssanie smoka?
Katerine2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 22:31   #516
paulinka777
Raczkowanie

Lecimy spaćku.
Dobranoc Wszystkim Kolorowych snów i mało wędrówek do WC
Stary 2013-06-29, 22:35   #517
lachryma
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
Wróciłam po spacerku...

Ariete- to jest ponoć fajna firma ekspresów a nie powalająca ceną. Jeden z modeli to chyba Cafe Roma. (porada prosto od mojego TŻta- kawosza)
dziekuje za odpowiedz, innym kobietkom tez

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez lachryma
Czas edycji: 2013-06-29 o 22:37
lachryma jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-29, 22:35   #518
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Lecimy spaćku.
Jakie spać?! Ty idź rodzić
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 22:44   #519
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Samantha ta Twoja teściówka jest "mega" taka specjalistka laktacyjna od szorowania sutów najlepiej robić swoje i przeć do przodu

Nadrobiłam was i padam na pyszczek ale wy macie tempo

Branoc
No to jest typ, ze ona wie wszystko, a ja g. Moj gin to idiota i co on tam wie. Ona se wymyśliła ze moj mały sie w jej urodziny urodzi. To by było ponad 20dni po terminie Ja jestem za międzynarodowym sezonem na teściowe zeby te gorsze gatunki mozna było tak wyeliminować

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Jakie spać?! Ty idź rodzić
No wlasnie

Stary 2013-06-29, 23:07   #520
ita83
Wtajemniczenie

witam sie z wami po malej przerwie u nas bez wiekszych zmuan oprocz faktu ze od dzis mam 3 z przodu bo mialam urodziny ide spr co sie dzialo jak mnie nie bylo
Stary 2013-06-29, 23:10   #521
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
witam sie z wami po malej przerwie u nas bez wiekszych zmuan oprocz faktu ze od dzis mam 3 z przodu bo mialam urodziny ide spr co sie dzialo jak mnie nie bylo
Wszystkiego najlepszego!!
Stary 2013-06-29, 23:13   #522
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
i nie pisalas nic

Wszystkiego najlepszego kochana, dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka

P.S. urodziła któraś?

Dobranoc

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2013-06-29 o 23:19
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 23:19   #523
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość

P.S. urodziła któraś?
Chyba nie, ale nie wszystkie siedzą na wizażu ... Może któraś na porodówce siedzi

Zmykam
Stary 2013-06-29, 23:50   #524
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

Cytat:
Wszystkiego co najlepsze! lekkiego porodu ;-)

lecę spać. Dobranoc

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 23:56   #525
misiaczka555
Wtajemniczenie

Zgadnijcie kto w 34 tc dorobił sie dwóch rozstepow na bioderku?
Takim miłym akcentem mówię wam dobranoc

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 00:18   #526
katarzynkajg
Zadomowienie

Oliath, Malinka dzieciaczki cudowne, ciągle je podglądam

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Lecicie jak szalone

Wizyta udana. Mała waży ok 3300-3400g Szyjka jeszcze długa, ale pomalutku coś się zaczyna ruszać

Po powrocie do domku czekało na mnie pyszne śniadanko

Nadrobiłam, ale wybaczcie, że nie odniosę się do waszych postów. Uciekam dalej się weekendować
za wizytę

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Czy ktoras zaopatrzyla sie w laktator? lub ma? i jakis poleca?
Ja mam najprostszy ręczny z firmy BabyOne, nie wiem czy mi się przyda a więc nie chciałam wydawać nie wiadomo ile pieniędzy, a czy się sprawdzi zobaczymy . Widzę że nie tylko ja się w taki zaopatrzyłam

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
A moja mama miała wywoływany poród w 43 tc

Cytat:
Wszystkiego najlepszego

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 00:24   #527
Katerine2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Czy wy tez takie senne jestescie? Ja ostatnimi czasy nie daje sobie rady ze soba.
A wczoraj po tych nerwach na tp i po smiechowej imprezie myslalam ze urodze. A sny mialam tak glupie...

Oj tak sen to cos o czym marze przez caly dzień i czasem po obiadku się zdrzemnę, a wieczorem zamiast już spac to nic z tego...tzn nie to ze mi się odechciewa ale przecież musze mieć czas na wizaz

Cytat:
Nadrobiłam Was!

Witam sobotnio!

Malinko- Twoja Księżniczka jest przecudowna

En- Myślę, że synek da Wam duuuużo siły do walki z przeciwnościami! Na pewno tak będzie. Trzymam za Was ogromne kciuki. Może często się nie odzywam, ale strasznie Tobie dopinguje w walce (i wielu innym dziewczynom) ze wszystkimi przeciwnościach

Dziewczyny i mój news- odszedł mi czop!!! (dla tych co się boją o to, że go nie zauważą- to prawda- nie da się go pomylić z niczym innym Na pewno będziecie wiedziały, że to TO)

Najlepsza była reakcja mojego TŻta- "Wiesz co.. myślę, że powinniśmy jeszcze raz przejrzeć zawartość torby. Musisz mi wszystko przypomnieć..."

Chciałabym, żeby to oznaczało poród w najbliższych godzinach, a nie tygodniach.
Tymczasem lecę dalej katować organizm- na spacer
Trzymam kciuki żeby cos się rozkrecilo

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
A ja mam wrażenie, że coś mi chce rozerwać spojenie łonowe
Niestety mam tak samo. Dopiero dzisiaj przed wieczorem zaczelo tak mnie dziwnie bolec kluc i ciagnac i to nie dol brzuszka jak do tej pory tylko tak jakby w srodku w kapie.

Milych snow mamuśki
Katerine2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 01:39   #528
d0tkaaa
Zakorzenienie

Przyszlam nadrobic co by jutro nie miec mnostwo stron lol..) dzieki dziewczyny za odp co do laktatora.na poczatek kupie jakas tanioszke poznoej mozna dokupic jak bd potrzebny.Co do mieszkania sie zobaczy bo nawet nie mjalam czasu pogadac z tz...no Margos ja wlasnie pamietam ta stara hute...:-/a dojezdzac np do szpitala na zeromskiego a mieszkac w hucie to calkoem dwie inne sprawy he)zobaczymy jak cos to mysle ze i tak dopoero za 3,4miesiace bysmy mysleli sie przeniesc..teraz nie zdecydowalabym sie chocoaz nie mowie nie.zobaczymy...

ale pojadlam na tym grilu usmialam sie i oczywiscie wszyscy woelce zainteresowani brzuchem,Zuza i wszystkim..milo bo uslyszalam pare komplementow itp a teraz ide spac bo mam dosc juz ha

dooobranoc:-**

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 04:59   #529
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Najlepszego

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Zgadnijcie kto w 34 tc dorobił sie dwóch rozstepow na bioderku?
Takim miłym akcentem mówię wam dobranoc
za rozstepy. Co to za ciężarówka bez rozstepow to jak żołnierz bez karabinu

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Matko jakiego mam lenia. Pojechalam do sklepow kupic sukienke. Ofc na sukience sie nie skonczylo. Jest kolo mnie taki sklep,w ktorym jest wszystko TjMaxx z HomeGoods . Omg! Zostalam zgubiona. Kiecke kupilam. Czarna bo bardzo lubie, a tesciowa nienawidzi no ale to jej problem juz. Stopy mi tak bola ze nic nie moge juz zrobic,a musze. Moj synus mnie tak kopie, ze czuje go wszedzie. W sklepie malo zem nie padla z bolu jak mi naparzal w pecherz,ale co tam poker face cyc do przodu, usmiech i tak se chodzilam po zakupach.
Chcialam cos kupic nad lozko w sypialni, ale nie wiedzialam co. Lubie lustra a Tz sie ich boi Ja zebym mogla to bym wszystko mogla miec bile i morskie, srebrne i szare.
Wrzucam fotki lozeczka i wymyslilam na sciane takie zdjecia dzieciaczkow bo mlody z nami bedzie w pokoju wiec nie chce se jakis zyraf czy malpek czepiac. Chyba dorzuce jeszcze canopy nad lozeczko od kurzu siercia i jakos widzi mi sie ten koncept

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Nie chca sie zdjecia zaladowac. Nawet jedno :/

Edytowane przez Samantha7
Czas edycji: 2013-06-30 o 04:58

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-30, 06:38   #530
mela1234
Zakorzenienie

Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18

Dzien dobry
Noc spokojna choc jakas dziwna. Niewyspana jestem. Niby spalam, ale jakbym nie spala- bez sensu!

mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 06:45   #531
czarownica1
Zakorzenienie

Dobry

Oliath, dziękuję za foty bez smoczka. Ten nochaleczek, te oczyska, taaa fryzura - śliczności-słodkości

Mela, witaj na łączach!

Margosia, czekamy na sesję zdjęciową Gluciątka

Ita, wszystkiego najlepszego i lekkiego

Ewusia, jak się czujecie?

GHIA, kiedy się do nas odezwiesz? Kiedy wychodzisz, jak Antonio???

Dzoan, moja popaprana napoleonka (znaczy wersja zmodyfikowana) fajna wyszła, może troszkę budyń jeszcze za "miękki" ale nie ma problemu - zniknie momentalnie z lodówki

-----
spałam prawie nieźle, wstałam tylko raz na mega siusiu, bo przed snem zapomnialam pójsć
wczoraj jeszcze u Tesciowej bylismy po pyszny prowiancik, tak więc obiadki na ten tydzien mam, tylko jakies ziemniaczki, kluski, surówki i bedzie gicio Kochana kobieta, że tak z jedzonkiem pomaga, bo stanie przy garach jeszcze z tak wystającym brzuchem średnio mi się usmiecha (no jak mus to mus ale trza se w zyciu ułatwiać).
Tż spi jeszcze więc ja pojde ogarnę łazienkę, umyję głowe wreszcie, a potem się zobaczy. Tż nastroiłam, że musi mi pomóc wykonczyc sprzątanie a potem mozemy se lezeć do góry brzuchami i czekać na Małego.
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 06:51   #532
enlevee
Zakorzenienie

hej dziewczyny!
Witamy się w 38 tygodniu ciąży
Wczoraj niestety nie miałam okazji już do Was wpaść, ale dzisiaj obiecuję nadrobić cały spam. (opiekowalismy sie domem mojej mamy pod jej nieobecnosc z Tztem i 2 nieznajace sie psy+2 koty dały nam ostro do wiwatu )
Mam pytanie- jest któraś z Was moze ze Szczecina lub okolic? byłabym bardzo wdzięczna za pomoc, ale musi to byc osoba z tego regionu
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 06:54   #533
fiazo
Zakorzenienie

dzień dobry
ale wczoraj miałam dzień ... najpierw przyszedł brat z narzeczoną, potem grill u mamy (objadłam się trochę ) a na koniec jak wróciliśmy okazało się, że idziemy do męża znajomych(na szczęście 2 bloki dalej)
wróciliśmy 0 24 i już nie dałam rady nic robić tylko spać
czas szybko zleciał bo wiadomo, że jak miło jest to szybko leci

idę nadrabiać

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 06:55   #534
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Dobry

Oliath, dziękuję za foty bez smoczka. Ten nochaleczek, te oczyska, taaa fryzura - śliczności-słodkości

Mela, witaj na łączach!

Margosia, czekamy na sesję zdjęciową Gluciątka

Ita, wszystkiego najlepszego i lekkiego

Ewusia, jak się czujecie?

GHIA, kiedy się do nas odezwiesz? Kiedy wychodzisz, jak Antonio???

Dzoan, moja popaprana napoleonka (znaczy wersja zmodyfikowana) fajna wyszła, może troszkę budyń jeszcze za "miękki" ale nie ma problemu - zniknie momentalnie z lodówki

-----
spałam prawie nieźle, wstałam tylko raz na mega siusiu, bo przed snem zapomnialam pójsć
wczoraj jeszcze u Tesciowej bylismy po pyszny prowiancik, tak więc obiadki na ten tydzien mam, tylko jakies ziemniaczki, kluski, surówki i bedzie gicio Kochana kobieta, że tak z jedzonkiem pomaga, bo stanie przy garach jeszcze z tak wystającym brzuchem średnio mi się usmiecha (no jak mus to mus ale trza se w zyciu ułatwiać).
Tż spi jeszcze więc ja pojde ogarnę łazienkę, umyję głowe wreszcie, a potem się zobaczy. Tż nastroiłam, że musi mi pomóc wykonczyc sprzątanie a potem mozemy se lezeć do góry brzuchami i czekać na Małego.
Witajcie,ja tez tak sobie wyspana..

Czarcia....Ghia sie odzywala na koncu tamtego watku...pewnie duzo osob tego nie widzialo....kto na kompie niech moze tu wklei info. Ciao

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 06:57   #535
czarownica1
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Witajcie,ja tez tak sobie wyspana..

Czarcia....Ghia sie odzywala na koncu tamtego watku...pewnie duzo osob tego nie widzialo....kto na kompie niech moze tu wklei info. Ciao

ooo ja konczyłam wątek na telefonie i mi nie pokazało wiadomości.
dzięki Madi
a co Ty tak na biegu w niedzielę?
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 07:09   #536
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18

Hej! o 7 wstalam siku i chciałam dalej pospać, ale mąż mnie dziabnął, więc wstaję...
En, gratuluję tyg.

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 07:25   #537
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Fiazo jak malujesz paznokcie u nóg? Ja wczoraj zmywałam lakier i już mi brzuch przeszkadza.
odginam nogę i jakoś daję rade

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
wyniki beda dopiero w przyszlym tyg, ale punkty ujemne itp ;/ juz myslalam ze bede mogla sie poswiecic tylko malemu, no ale jedna poprawka to nie dramat chyb :P
może się udało, nie dołuj sie

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość

Cześć Kochane
My nareszcie w domciu Wyszłyśmy wczoraj ze szpitala, ale wybaczcie że wczoraj nie dałam Wam znać. Musiałam się domem nacieszyć i mężem Spoglądam przez okno na drzewo pełne czerwieniutkich czereśni i .... muszę obejść się smakiem ale wolę takie tortury niż szpitalne mury
Mała grzecznie śpi i nawet w nocy nas zbytnio nie budziła. Jak poszła spać o 22 to spała do 3:30 a później do 7 więc wyspaliśmy się. A w dzień budzi się co dwie godzinki na jedzonko. Właśnie się przebudza więc będę musiała uciekać.
Wstawiam Wam moją małą Księżniczkę
witajcie w domu

Cytat:
Nadrobiłam Was!
Witam sobotnio!
Dziewczyny i mój news- odszedł mi czop!!! (dla tych co się boją o to, że go nie zauważą- to prawda- nie da się go pomylić z niczym innym Na pewno będziecie wiedziały, że to TO)

Najlepsza była reakcja mojego TŻta- "Wiesz co.. myślę, że powinniśmy jeszcze raz przejrzeć zawartość torby. Musisz mi wszystko przypomnieć..."

Chciałabym, żeby to oznaczało poród w najbliższych godzinach, a nie tygodniach.
Tymczasem lecę dalej katować organizm- na spacer

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
paulina no to porodzik nam się szykuje!!! )

a ja wrocilam wlasnie ze szkoly
dzis zamiast lecji mielismy festyn i promowalismy nasza polska szkole.
wrzuce Wam zdjecia, zebyscie sobie zobaczyly, gdzies tam ja tez jestem z brzuchem
widziałam faworki

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Hej!

My już oficjalnie w 35 tygodniu Jeszcze 3, max 4 i wyprowadzka
no to życzę szybkiej akcji (u mnie czop odszedł o 17, a o 23 zaczęł się bóle)

Cytat:
wszystkiego naj

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!
Wczoraj niestety nie miałam okazji już do Was wpaść, ale dzisiaj obiecuję nadrobić cały spam. (opiekowalismy sie domem mojej mamy pod jej nieobecnosc z Tztem i 2 nieznajace sie psy+2 koty dały nam ostro do wiwatu )
Mam pytanie- jest któraś z Was moze ze Szczecina lub okolic? byłabym bardzo wdzięczna za pomoc, ale musi to byc osoba z tego regionu

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-30, 07:36   #538
madi82
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
ooo ja konczyłam wątek na telefonie i mi nie pokazało wiadomości.
dzięki Madi
a co Ty tak na biegu w niedzielę?
wstałam po tablety i już mi się jakoś spać nie chciało...

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Cytat:
Hej! o 7 wstalam siku i chciałam dalej pospać, ale mąż mnie dziabnął, więc wstaję...
En, gratuluję tyg.
nie gadaJ
brawa za dziabnięcie

PS> MALINKA a dziś Twoja Milenka ma chyba imieniny, bynajmneij tak na pasku w DDTVN pokazali, ze dziś im, Mileny, Władysława i bodajże Leona/y

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Fiazo co dobrego wczoraj u mamy pojadłaś , chwal sie

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 07:40   #539
enlevee
Zakorzenienie

a więc nadrabiając:

Malinka- Malutka jest przeeeecudowna, super, że w koncu wyszliście ze szpitala, a Ty się tak dobrze czujesz!

Ewusia- wzruszający opis.. naprawdę profesjonalnie się tam Tobą zajęli z tego co czytam

Mela- dobrze, że się odezwałaś. My też tęskniłyśmy. Walcz z orange, to wyjątkowo złodziejska firma

Kathe- na pewno egzamin zdasz, nawet jesli miałaby to byc poprawka to jestem przekonana, ze bedzie ok !

Perse- dobrze, że się odzywasz i z Wami wszystko w porządku trzymam kciuki zeby laktacja się tak ładnie utrzymywała!

Paulinka- za czopa, już niedługoo!

Dotka- Huta jest teraz lepsza, niż niejedna dzielnica Krk, która nie ma takiej "opinii".. naprawdę
Zwłaszcza za takie pieniądze myślę, że warto spróbować, jeżeli nie teraz to za pare msc, a bedzie to dla Was fajny start we 3
Wiem, że ciężko być daleko od mamy.. ja teraz będę naprawdę daleko- jakieś 20 km i mnie to dobija ale przez Hute jest fajny skrót na Bieżanów jak coś

Skylie- Mała już wcale nie taka mała! za wizytę!

Rockyyy- że też masz tyle sił na spacery z Kaukaziątkiem! Ja to już ledwie lezę jak idę z Tztem i psem na spacer

Neni- dla Pani w biedronce i za zakupy!

Samantha- "a Tz niech weźmie maczuge i idzie na mamuta" hahahahahhaha leżę i kwiczę, współczuję szczerze!

no dziewczyny ja nic nie chcę mówić, ale chyba u mnie poród się zbliża wielkimi krokami, bo skurcze wieczorami dalej wyraźne, a do tego brzuch jak skała co jakis czas..no i brzuch się obniżył z dnia na dzien
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 07:46   #540
Rockyyy
Zakorzenienie

Heeeej

Ale jestem zmęczona.Prawie całą noc nie spałam...nie było pełni... o co tu kaman a jak juz zasnełam sniły mi sie dziwne rzeczy.Ogolnie to m.in ze Dotkaaa rodzi i ze Iwone zaczyna brac -bo przed spaniem sobie rozmyslałam o Was i to pewnie dlatego.We snie tez Tz sie na mnie darł ze przeze mnie net nie chodzi pomieszanie z poplataniem wieczorem miałam znów nogi jak balerony ale juz zeszły przez noc.
Jakos te nocke w ciągu dnia sobie odespie.Chcemy zjesc snaidannko,pojechac na spacer na Starówke a po powrocie zrobimy zebereczka w sosie,młode ziemniaki i jakąs sałatke no i słodkie obijanko
Noo chyba ze wody odejdą i zmieni sie plany

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
Lecimy spaćku.
Wstawałam tylko 5 razy
Cytat:
sto latek wszystkiego naj i lekkiego porodziku
Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Przyszlam nadrobic co by jutro nie miec mnostwo stron lol..) dzieki dziewczyny za odp co do laktatora.na poczatek kupie jakas tanioszke poznoej mozna dokupic jak bd potrzebny.Co do mieszkania sie zobaczy bo nawet nie mjalam czasu pogadac z tz...no Margos ja wlasnie pamietam ta stara hute...:-/a dojezdzac np do szpitala na zeromskiego a mieszkac w hucie to calkoem dwie inne sprawy he)zobaczymy jak cos to mysle ze i tak dopoero za 3,4miesiace bysmy mysleli sie przeniesc..teraz nie zdecydowalabym sie chocoaz nie mowie nie.zobaczymy...

ale pojadlam na tym grilu usmialam sie i oczywiscie wszyscy woelce zainteresowani brzuchem,Zuza i wszystkim..milo bo uslyszalam pare komplementow itp a teraz ide spac bo mam dosc juz ha

dooobranoc:-**
Heh to fajnie ze dobrze sie bawilas no i pojadłaś Ja ostatnio korzystam z funkcji: przerózne jedzenie no bo potem przy KP trzeba bedzie uwazac i pewnie sobie co nie co odmowic...
Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!
rodzimyyyyy

To fajna jazda ze zwierzakami musiała byc

En nie jestem pewna czy kooocur nie jest ze Szczecina?????????
Cytat:
En, gratuluję tyg.
dopadł Cie

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości