Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz. XI - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 1 2,33%
Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo 3 6,98%
Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci 23 53,49%
Zaduch, gorąc, ciało z potu - byle tylko do porodu! 5 11,63%
Dzieci rosną, wielkie brzuchy, wciąż czekamy na maluchy 11 25,58%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-29, 21:18   #1261
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Ech po prostu widziałam jej niezadowoloną minkę. A w pewnym momencie gin powiedział,że widać u niej grymas bólu. Chyba przez to,że mnie też bolało...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 21:19   #1262
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ech po prostu widziałam jej niezadowoloną minkę. A w pewnym momencie gin powiedział,że widać u niej grymas bólu. Chyba przez to,że mnie też bolało...
trzymajcie się

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 21:22   #1263
teacherka
Zakorzenienie

Motylku, na pewno będzie dobrze. Nie zamartwaiaj się tym usg. Małej też pewnie nieprzyjemnie gdy Ciebie dopada taki ból.

Hmmm, do tej pory po prostu podoabły mi się same droższe :p Ale fajnie, w koncu coś tanszego

Młoda jest chyba ułożona nóżkami w dół i próbuje sobie wykopać wyjscie... Dziwne uczucie...
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 21:37   #1264
kropla_deszczu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
aaa, moja rodzina prawie 500 km stad, Poszlismy sobie dzisiaj z TŻ na spacer, nie było nas dwie godziny. Teraz dopiero widzę jak stoi za mną murem, jak mnie kocha i nie da mi krzywdy zrobić.
super, że TŻ tak ładnie się zachowuje
Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość
Nawiązując do narzekania na NFZ historia z jednego z portali:

"Jak moda na lekarzy w Wielkiej Brytanii, to też coś dołoże.

Dostaje list ze szpitala, że z powodu wysypu ciężarnych moje USG zostanie przeniesione. No ok rozumiem, są sprawy ważne i ważniejsze, lekarze wiedzą co robią. Szkoda tylko, że nowy termin to tydzień po planowanym porodzie.

I jak tu nie kochać NHS'u? "
omg
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
info z wizyty 31tydzień
wszystko pozamykane na cztery spusty, niestety jak podejrzewałam mam infekcję, ale już globuły dostałam na to, dupka mam już 1x dziennie a jakby było gorzej to znowu 2x dziennie, ale mam nadzieję, że już pojadę na 1 na noc
Mikołajek zbój sobie spał w najlepsze mam filmik, ale tylko 2D i buzinki nie widziałam buu, ale może i lepiej go nie naświetlać, główka w dół, parametry pomierzone, pępowina poszła w maliny ale nadal leżeć na lewym boku i odpoczywać mój Bączek waży 1400g wszystko jest ok a mamusia kuleczka ma już 4kg na plusie
duży już Miki i cieszę się, że wszystko ok
Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

Obrona "obroniona", ale nie ukrywam, że stres był!
Jestem teraz w czasie przeprowadzki, a od poniedziałku do pracy

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Jeny dziecko mi biegunki dostało co chwilę pieluszka brudna, płacze bo ją piecze ze spaceru nici. Jak ja dam sobie radę z dwójką
spróbuj jagód
Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny! Dotarlismy do Uk, ale ja niestety trafilam do szpitala, bo od kilku dni plamie i czesto spina mi sie brzuch:-( czekam teraz na lekarza i zobaczymy co beda ze mna robic... Jeszcze dzis sie dowiedzialam, ze moja znajoma urodzila w 24 tygodniu!:-/
Oprocz tego sesja zdana, a jazda samochodem z Polski do Uk nie byla taka straszna
będzie dobrze a za dzidziolka koleżanki też wielkie
Cytat:
No już jestem. Szpital stoi pod znakiem zapytania, póki co czekamy do poniedziałku. Z szyjką nic się nie dzieje,dzidzia wysoko.No ale na nerce coś jest, ale to piasek a nie kamień. Mam kupić Żuravit, jutro w razie bóli paracetamol no i wziąć ten drugi Monural -podobno to jest taki inwazyjny lek,że jak po drugiej dawce nie przejdzie no to wtedy szpital...

Mam straszne wyrzuty sumienia przez to usg. Dopiero co miałam w środę. A teraz przełączał też na 3d Będzie mi się to śnić po nocach...
to usg to nic złego, tym bardziej gdy coś się dzieje to jest ono konieczne trzymam żeby wszystko było ok
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 21:53   #1265
misia332
Zakorzenienie

widzę, że nie tylko ja miałam szpitalny dzień, musieliśmy odwiedzić IP, bo miałam skurcze i siostra TZ kazała nam jechać. Ba, pojechała z nami i załatwiła, że dostałam kroplówę do domu.

Mam leżeć i odpoczywać do dnia ślubu.

Motyl, Czarna trzymajcie się.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 21:57   #1266
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
widzę, że nie tylko ja miałam szpitalny dzień, musieliśmy odwiedzić IP, bo miałam skurcze i siostra TZ kazała nam jechać. Ba, pojechała z nami i załatwiła, że dostałam kroplówę do domu.

Motyl, Czarna trzymajcie się.
co za dzień
dla szwagierki, super, ze udało się to tak załatwić
Stary 2013-06-29, 22:02   #1267
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
dobra przemiana materii

u mnie tydzięn temu było 11+ teraz już pewnie 12
Taa a jakie zaparcia miałam na początku ciąży - koszmar :roll eyes: ale walczyłam i zwyciężyłam

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Agusia - gratuluję obrony

Bojatoja - owocnej nauki życzę i oczywiście powodzenia na egzaminach.

Dziewczyny,co Wy z tą wagą .... jeśli byłyście szczupłe, to nie ma siły, żebyście nie przybrały na wadze to normalne w ciąży przecież po porodzie Wam te kg zejdą. Nie będziecie miały nawet co zrzucać...Ja mam ok 7 kg na plusie w 31 tc i uważam, że to bardzo mało...gin też się na mnie krytycznie patrzy...tyle waży dziecko, wody, macica, łożysko, cycki. Poza brzucholkiem i biustem nic mi się nie powiększyło, a wręcz przeciwnie. Nie wiem, jakbym mogłabym przybrać mniej, chyba wtedy już bym jak anoreksja chodząca wyglądała
To zależy ile ważyłaś przed ciążą i ile miałaś wzrostu. Ja to miałam nadzieję na większe cycki i nic.

Cytat:
Czesc dziewczyny! Dotarlismy do Uk, ale ja niestety trafilam do szpitala, bo od kilku dni plamie i czesto spina mi sie brzuch:-( czekam teraz na lekarza i zobaczymy co beda ze mna robic... Jeszcze dzis sie dowiedzialam, ze moja znajoma urodzila w 24 tygodniu!:-/
Oprocz tego sesja zdana, a jazda samochodem z Polski do Uk nie byla taka straszna
Musi być dobrze! Nie ma innej opcji!
Cytat:
no własnie byłam grzeczna i wcale sie nie przemeczalam! Martwi mnie ten brzuch, bo spina mi sie co kilkanascie minut:-(
Kolezanka mowi, ze synus walczy w inkubatorze.. Wazyl zaledwie 565 g:-( Kaza sie jej cieszyc kazdym dniem, bo nie moga niczego obiecac:-(
Jezu takie maleństwo Trzymam kciuki, zeby mały dał radę.
Cytat:
Dzieki dziewczyny! Mam nadzieje,ze mnie cos podobnego nie spotka!
Nawet tak nie myśl.

Cytat:
No już jestem. Szpital stoi pod znakiem zapytania, póki co czekamy do poniedziałku. Z szyjką nic się nie dzieje,dzidzia wysoko.No ale na nerce coś jest, ale to piasek a nie kamień. Mam kupić Żuravit, jutro w razie bóli paracetamol no i wziąć ten drugi Monural -podobno to jest taki inwazyjny lek,że jak po drugiej dawce nie przejdzie no to wtedy szpital...

Mam straszne wyrzuty sumienia przez to usg. Dopiero co miałam w środę. A teraz przełączał też na 3d Będzie mi się to śnić po nocach...

Czarna
ojeju to straszne z tym dzieciątkiem...
Nie przesadzaj z tym usg - jak trzeba to trzeba. Jesteś w takim stanie ze było konieczne a dziecko też nie jest już takie malutkie.

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
na all tego pełno, zresztą Susanna ma w sowim sklepiku ten materiał z rybkami i ożesz spytać czy dobry. Pewnie jak sprzedaje to warty uwagi
Fajna jest, mięciutka trochę prześwituje ale jak wkład biały to nie będzie problemu

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-29, 22:21   #1268
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
my 2x oglądaliśmy ten film- super jest a dzisiaj sobie obejrzę SATC
Cytat:
super film
i jak u Kaśki, 2 razy oglądaliśmy ale spokojnie obejrzę trzeci raz
my już po film genialny z humorem (dobrym) o trudnych sprawach

Cytat:
cześć trzymam kciuki za wasi za dzidziusia koleżanki też.

Cytat:

dobrze ze z Natalką w porządku mam nadzieję ze po lekach będzie lepiej.

Cytat:

miałaś ostatnio dużo na głowie, postaraj się zrelaksować.

dziewczyny co za pechowy dzień! jutro musi być lepiej.

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 23:38   #1269
tassia
Zakorzenienie

Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

vea jak chcesz wzor na szydelko na cos to napisz to ci moge rozrysowac. na takie sowki napewno dam rade z glowy wiec luuz bo to dosc latwe jest

a rwa i dyskopatia to prawie to samo. wiesz ze moja tez aie odzywa od 3 dni? a cala ciaze bylo tak pieknie

ide spac, musze za 6h wstac i znow te zajecia uffff a potem pociag.
najgorsze ze skonczyla mi sie wloczka a zapomnialam wziac z domu, a w wawie jej dzis nie znalalzlam wiec efekt jest taki ze w pociagu bede sie nudzic grrr

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

juz kiedys pytalam

o co wam codzi z ta szkodliwoscia usg? kurcze dziewczyny spedzacie tyle czasu przed kompem i nie wiem co ma gorsze skutki

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 23:51   #1270
Larysa88
Zakorzenienie

kurcze widzę coś dzisiaj zły dzień tutaj, bóle brzucha, skurcze...
misia, motylek

Cytat:
hej kochana! kurcze trzymam mocno kciuki za Was aby jutro już było lepiej, plamienia i spinanie brzucha ustapilo!
nic się nie denerwuj

i nie myśl akurat teraz o tym maluszku koleżanki, nerwy teraz nie wchodzą w grę....

ale za nich też mocno trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!
Stary 2013-06-30, 04:52   #1271
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Jest mi dosłownie niedobrze, jakbym była w pierwszym trymestrze

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-30, 06:45   #1272
ewacia85
Wtajemniczenie

motyl,misia czarna:kc iuki:
jejku jakiś ten nasz wątek pechowy chyba!!!Ponad połowa z nas ma jakies problemy Byle do przodu i żeby nam wszystkim sie udało zdrowe dzieciaczki urodzić
ja wczoraj mówie do mamy że coś czuje ze znowu mnie rwa weźmie bo tak mnie coś nabierało a tu nie rwa tylko takie skurcze łydek miałam w nocy że masakra. Tż już się nawet wystraszył i krzyną co ja się tak w nocy zrywam a to taki ból straszny Teraz kuleje bo mnie łydki bola
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 06:52   #1273
Diorisha
Zakorzenienie

A ja się witam w 29 tygodniu

Cytat:
Hej hej Trzymam kciuki za Ciebie i maluszka koleżanki W miarę możliwości dawaj znak co u Was

motyl trzymam kciuki żeby udało się to wyleczyć w domku

Cytat:

Ojoj -uważaj na siebie
Dla szwagierki za załatwienie kroplówki a dla teściowej za ciągłe denerwowanie Cię.

ewacia
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 07:23   #1274
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Misia, mam nadzieje, ze do slubu wszystko sie ustabilizuje.

Diorisha, gratki za 29 tc

Stary 2013-06-30, 07:37   #1275
butterfly20
Zakorzenienie

Cześć

To ja też witam w 29tc.
Jak zwykle samoczynnie obudziłam się o 8...

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
vea jak chcesz wzor na szydelko na cos to napisz to ci moge rozrysowac. na takie sowki napewno dam rade z glowy wiec luuz bo to dosc latwe jest

a rwa i dyskopatia to prawie to samo. wiesz ze moja tez aie odzywa od 3 dni? a cala ciaze bylo tak pieknie

ide spac, musze za 6h wstac i znow te zajecia uffff a potem pociag.
najgorsze ze skonczyla mi sie wloczka a zapomnialam wziac z domu, a w wawie jej dzis nie znalalzlam wiec efekt jest taki ze w pociagu bede sie nudzic grrr

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

juz kiedys pytalam

o co wam codzi z ta szkodliwoscia usg? kurcze dziewczyny spedzacie tyle czasu przed kompem i nie wiem co ma gorsze skutki

A czy siedzimy z brzuchami przy kompie?Nie. Odległość jest spora więc ciężko,żeby miała wpływ na dzieci.

Chodzi jedynie o to,że zbyt częste USG nie jest dobre, ale jeśli konieczne i coś się dzieje no to trzeba.Ja natomiast nie jestem jego wierną fanką

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-30, 07:49   #1276
Diorisha
Zakorzenienie

motyl a ja k się czujesz?
Zazdroszczę tej 8 .Ja to przeważnie wstaję ok.5 a 6 to już święto

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Diorisha, gratki za 29 tc
Stary 2013-06-30, 08:02   #1277
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
motyl a ja k się czujesz?
Zazdroszczę tej 8 .Ja to przeważnie wstaję ok.5 a 6 to już święto

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Obudził mnie ból,ale nie tak silny jak wczoraj. Zjadłam śniadanko i wzięłam apap,zobaczymy jak dalej.

Ja w tygodniu wstaję przed 7 jak mój mąż wstaje

Stary 2013-06-30, 08:16   #1278
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Obudził mnie ból,ale nie tak silny jak wczoraj. Zjadłam śniadanko i wzięłam apap,zobaczymy jak dalej.

Mam nadzieję,że w ciągu dnia ból całkowicie przejdzie

7 to całkiem przyzwoita godzina Ja bodajże w piątek obudziłam się o 4 i już nie mogłam usnąć Mąż się ze mnie śmieje,że już przygotowuję się na poród maleńkiej i typuję czas karmienia
Stary 2013-06-30, 08:19   #1279
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Dzień dobry wszystkim.
Coś faktycznie ten wczorajszy dzień był straszny.
Misia zdrówka. Odpoczywaj i na pewno będzie dobrze.

Dziewczyny gratuluję rozpoczętych tygodni. Ja wczoraj do siostry mówiłam że jak wejdę w 30 tc to wtedy już na pewno zacznę panikować.

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
Mam nadzieję,że w ciągu dnia ból całkowicie przejdzie

7 to całkiem przyzwoita godzina Ja bodajże w piątek obudziłam się o 4 i już nie mogłam usnąć Mąż się ze mnie śmieje,że już przygotowuję się na poród maleńkiej i typuję czas karmienia
Ja w roku szkolnym mam budzik na 7 i dla mnie to też jest pora taka w sam raz.

Motyl mam nadzieję że dziś będzie lepiej i ból ustąpi

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013

Edytowane przez katarzyna2811
Czas edycji: 2013-06-30 o 08:22
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-30, 08:22   #1280
matallewar
Zakorzenienie

Dzień dobry

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 08:24   #1281
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013

dzien dobry witam sie w 29tc
do porodu zostalo dokladnie 12tygodni, do terminu ktory ustalilam z Mackiem 84dni lacznie z dzis
jupiii

Cytat:

tassiu a jeżeli moge spytac to Ty dalej studiujesz? i na jakim kierunku, caly czas psychologia?[COLOR="Silver"]

oj czarna wszystko bedzie dobrze, badz z nami na biezaco...

no i gratuluje zaliczenia sesji

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

ja też potwierdzam, mam wrazenie ze wszystko czego sie uczylam wczoraj dzisiaj nie umiem, mam nadzieje, ze na obronie cos wydukam
pisanie ze to studia jest duzym.uproszczeniem. rozpoczelam 4letni kurs do certyfikatu psychoterapeuty. moj zawod wymaga ciaglego rozwoju wiec nie wiem kiedy to sie skonczy, pewnie nigdy.
juz mam za soba w sumie 8lat nauki bo 5lat studiow i 3 lata podyplomowek wiec pewnie skoncze edukacje na jakichs 20latach nauki

ale to ciekawe bardzo i zajmujace i kocham to

ale wykladowca kochany, przyniosl mi drugie krzeslo zebym sobie nogi wylozyla

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 08:27   #1282
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Dziewczyny gratuluję rozpoczętych tygodni. Ja wczoraj do siostry mówiłam że jak wejdę w 30 tc to wtedy już na pewno zacznę panikować.

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Ja w roku szkolnym mam budzik na 7 i dla mnie to też jest pora taka w sam raz.

Z racji iż mamy ten sam termin porodu pozwól,że ja Tobie również pogratuluję wejścia w rozpoczynający się właśnie 29tc

Ja odkąd pamiętam byłam rannym ptaszkiem i bezproblemowo wstawałam o 5-6 ale ta 4 to już przegięcie

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Dzień dobry

A dzień dobry
Stary 2013-06-30, 08:33   #1283
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Z racji iż mamy ten sam termin porodu pozwól,że ja Tobie również pogratuluję wejścia w rozpoczynający się właśnie 29tc

Ja odkąd pamiętam byłam rannym ptaszkiem i bezproblemowo wstawałam o 5-6 ale ta 4 to już przegięcie

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

A dzień dobry
A dziękuje. Mi tam suwaczek pokazuje 28 t 0 dni i jak tam już się zgubiłam

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-30, 08:34   #1284
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013

Cytat:

Mam nadzieje, ze przestanie bolec i gratuluje kolejnego tygodnia, ostatniego z "2"

Stary 2013-06-30, 08:38   #1285
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
jejku jakiś ten nasz wątek pechowy chyba!!!Ponad połowa z nas ma jakies problemy Byle do przodu i żeby nam wszystkim sie udało zdrowe dzieciaczki urodzić
ja wczoraj mówie do mamy że coś czuje ze znowu mnie rwa weźmie bo tak mnie coś nabierało a tu nie rwa tylko takie skurcze łydek miałam w nocy że masakra. Tż już się nawet wystraszył i krzyną co ja się tak w nocy zrywam a to taki ból straszny Teraz kuleje bo mnie łydki bola
ciekawe czy na innych wątkach też jest tyle problematycznych ciąż
Ciebie też, jak już coś się przyczepiło to dochodzą inne

Cytat:
A ja się witam w 29 tygodniu
Cytat:
To ja też witam w 29tc.

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
dowcipniś

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
dzien dobry witam sie w 29tc

pisanie ze to studia jest duzym.uproszczeniem. rozpoczelam 4letni kurs do certyfikatu psychoterapeuty. moj zawod wymaga ciaglego rozwoju wiec nie wiem kiedy to sie skonczy, pewnie nigdy.
juz mam za soba w sumie 8lat nauki bo 5lat studiow i 3 lata podyplomowek wiec pewnie skoncze edukacje na jakichs 20latach nauki

no i za ciągłe dokształcanie
Stary 2013-06-30, 08:39   #1286
nena_milka
Wtajemniczenie

Dzień dobry. Dziewczyny nadrobiłam wczorajsze i normalnie szok. Trzymam kciuki za wszystkie problemowe brzusie i za malego wczesniaczka

Mam jakieś stany depresyjne chyba od wczoraj. .. nie chcę wam sie tu zalic ale powiem jedno... CHCĘ JUŻ CHOCIAŻ WRZESIEŃ...

MATALL jak sesja? Kiedy coś wrzucisz przyznaj sie teraz na który zjazd pojechałas na te Śląsk? PiS czy PO?

09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 08:45   #1287
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Dziewczyny nadrobiłam wczorajsze i normalnie szok. Trzymam kciuki za wszystkie problemowe brzusie i za malego wczesniaczka

Mam jakieś stany depresyjne chyba od wczoraj. .. nie chcę wam sie tu zalic ale powiem jedno... CHCĘ JUŻ CHOCIAŻ WRZESIEŃ...

MATALL jak sesja? Kiedy coś wrzucisz przyznaj sie teraz na który zjazd pojechałas na te Śląsk? PiS czy PO?

Nena ja też mam czasem takie stany. Czuję się bezwartościowa, gorsza itp. Ale to przechodzi. Zobaczysz będzie dobrze

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2013-06-30, 08:48   #1288
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
ciekawe czy na innych wątkach też jest tyle problematycznych ciąż
Ciebie też, jak już coś się przyczepiło to dochodzą inne
no właśnie, chyba mamy jedyny wątek gdzie jest przewaga dziewczynek i problemów

Btw , jesli chodzi o problemy to właśnie się rozżaliłam Każda ciąża inna-> zdaje sobie z tego sprawę ...ale jakoś sie tak nastawiłam że będzie bezproblemowo bezobjawowo jak za pierwszym razem a tu cały czas coś mnie boli ...coś jest nie tak. Czuje się jak stara babcia. Mama mi mówi no jestes już 3 lata starsza niż za pierwszym razem (kurcze w październiku skończe 28 lat to nie taka stara jeszcze!) to inaczej znosisz co spacer, czy jakas praca domowa to zadyszka po minucie, odkurzam na raty choć mi zabronił tż ale patrzeć nie mogę na ten syf ( i tak prawie nic nie robie a w miere ten dom wygląda). Adi ciągle mnie woła żebym się z nim bawila a ja po prostu nie mam siły siedzieć na dywanie bo brzuch gniote. Siedze i rycze sama do siebie. jakiegos dołka złapałam ale myśle że tylko chwilowego
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 08:51   #1289
butterfly20
Zakorzenienie

No właśnie Katarzyna ty też masz na 22.09?I Pszczoua chyba też

Aczkolwiek ja i tak będę rozpakowana najpóźniej do 13.09. No chyba,że mi z jakiegoś usg wyjdzie,że mała jest mniejsza i poczekają tydzień?Może tak być?

Stary 2013-06-30, 08:51   #1290
nena_milka
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Nena ja też mam czasem takie stany. Czuję się bezwartościowa, gorsza itp. Ale to przechodzi. Zobaczysz będzie dobrze
wczoraj bylam na ostatnim w tej ciąży wyjściu w celach towarzyskich:p teraz tylko lekarz, położna i sklep. Na urlopie nikt mnie nie będzie znał to mam w dupie. Ludzie są wstrętni a moje hormony jeszcze gorsze

09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości