|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Post za postem, urwanie głowy, znów nowy wątek offtopowy - część 6.
Cytat:
|
|
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
Po maturze podstawowej nie przyjmą mnie... Nie brałam zadnego dodatkowego przedmiotu
---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- a po tej rocznej bede mogła pracowac w zawodzie.. dosataje wszytskie potrzebne kwity
|
#633 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() no to próbuje, sprawdź czy dasz radę, jeżeli tylko czujesz że chcesz
|
|
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No coś robić w życiu muszę, muszę się z czegoś utrzymac bo wiecznie na utrzamniu rodziców nie będę... A to wydaje mi się ciekawe i chciałabym pomagać innym Mam nadzieje ze nie będzie problemów z dojazdami. bo to w soboty i niedziele a do zamoscia czy tez Chełma mam 50 km. ale chyba zdecyduje sie na zamosć bo tam mam wujka
|
|
#635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo historia? nie wiem jak to teraz jest z tymi nowymi maturami
|
|
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Z historią nie dam rady... ale spróbuje ten kurs. a przez wakacje sie migowego poucze to potem będe mieć łatwiej w szkole bo ten język jest
|
#637 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkich niedzielnie
rano było ładnie, a później jakiś wiaterek przylazł z chmurami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#638 | ||
|
Raczkowanie
|
Cześć, jestem nowa w wątku
![]() Cytat:
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie od rana ponuro, pochmurnie, do kościółka nie poszłam ![]() ja ostatnio oregano suszyłam w piekarniku na 50 stopniach ![]() białko z drobiu, nabiału (jem ser biały, kostkę na 2 dni mam), jajka, odżywek białkowych na razie nie mam zamiaru kupować, choć wiem, że niektórzy tak robią ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- witam
|
|
|
|
|
#640 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Przegapiłam swój 7000 post
|
|
|
|
|
#641 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
A studia praca socjalna można zrobić zaocznie i pójść w między czasie do pracy jakiejś. |
|
|
|
|
#642 | |
|
Raczkowanie
|
Jest też bardzo wysoko punktowany na wydziale nauk o wychowaniu, przynajmniej u mnie na UŁ (podstawa x 1,5, rozszerzenie x 4)
|
|
|
#643 |
|
luckygirl
|
Moja siostra w tym roku zdawała maturę i roz. polski zdała bardzo dobrze tyle, że okazało się, że do niczego się jej nie będzie liczył - np. do dziennikarstwa albo do pedagogiki...
|
|
|
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od wasy ani sante nie bo nawet chyba nie mam ich w polubionych. Ja tylko za udzielanie się na facebooku coś dostaję. Bloga nie mam, przymierzałem się, ale niestety nie posiadam jeszcze aparatu. Czasem tylko pożyczam od znajomego, ale nie jestem na tyle cierpliwy żeby czekać np z obiadem, żeby móc zdjęcie zrobić ![]() No widzisz na lidlowym też mi się dostawało, ale to było wcześniej
|
|
|
|
|
#646 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#647 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W takim razie faktycznie lepiej poczytać o kierunku i wybrać do poprawy najbardziej potrzebny przedmiot
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polecasz jakiś konkretny model? Bo nawet nie wiem czym się kierować przy wyborze. Witaj Minui
|
|
|
|
|
#649 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja najpierw pstrykałam aparatem z telefonu potem od brata.. dopiero niedawno sie dorobiłam swojego
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#652 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Post za postem, urwanie głowy, znów nowy wątek offtopowy
I bardzo dobrze
---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Gratuluję Ci serdecznie |
|
|
|
#653 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Post za postem, urwanie głowy, znów nowy wątek offtopowy
Cytat:
Brak słów...
|
|
|
#654 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też jem dużo nabiału, u mnie kostka to na 1 dzień + ryby, indyk. Moja ulubiona kanapka: ciemny chlebek + awokado +łosoś + jajko + pomidor ![]() Cytat:
![]() Spiralizer właśnie sprawdziłam w google, fajne to, tez bym chciała ![]() Cytat:
. Pamiętam jak byłam w mac'u i mnie przeraził widok malutkich dzieci ( ok 1 roku-2) zajadających się hamburgerami i frytami. Masakra . Ale tam to standard, mało kto gotuje, wszystko z mikrofalówki, lub kupione na wynos 2 za 1. Tyle sera na pizzy nigdy nie jadłam co tam, chyba cała kostka na 1 pizzę, a tłuszcz aż ciekł bleeh
Edytowane przez Kaisandra Czas edycji: 2013-06-30 o 15:05 |
|||
|
|
|
#655 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dzięki Kaisandra za uratowanie mojej kuchni ![]() a tak w ogóle to witam się po długiej nieobecności, w końcu dało mi się Was nadrobić w pracy harówka, już zapomiałam że urlop miałam ale nad morzem cuuuudnie, zobaczyłam wszystko co miałam w planach, posiedziałam na plaży, popływałam statkiem, no miodzio i już po weekendzie prawie, zaś do roboty, a wcale się nie zanosi żeby było mniej niż dotychczas...a z drugiej strony dobrze że jest ![]() aaaaa i już wiem na pewno, że zostaję na tej mojej lubelszczyźnie jeszcze 'troszkę' - miałam w czerwcu wracać ale nie wracam ![]() idę obiad jeść
Edytowane przez 0c567865bc5bc81ad7100e57ad69b5206a79ca99_61998c2f33ab1 Czas edycji: 2013-06-30 o 15:20 |
|
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to uwielbiam nabiał ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- [1=0c567865bc5bc81ad7100e5 7ad69b5206a79ca99_61998c2 f33ab1;41569944]...i w tym właśnie momencie sobie uświadomiłam, że gotuję jajka na twardo, już od jakiejś pól godziny ![]() dzięki Kaisandra za uratowanie mojej kuchni ![]() [/QUOTE] |
|
|
|
|
#657 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BTW dziś w Lidlu kupiłem z tych nowych rzeczy serek homo naturalny Pilos i ma świetny skład: mleko, śmietanka, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka. Zero zagęszczaczy, żadnego mleka w proszku, 4% tłuszczu i kosztuje 2,99 za 300g. Na razie przestawiam się na ten homo, bo mam blisko do lidla Zobaczymy tylko na jak długo, bo śmietany już się zr@b@ły... ![]() Cytat:
A spiralizer to taka tarka do warzyw, możesz sobie za jej pomocą zrobić np makaron z cukinii i innych warzyw
Edytowane przez DudiBoy Czas edycji: 2013-06-30 o 15:39 |
||
|
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0c567865bc5bc81ad7100e5 7ad69b5206a79ca99_61998c2 f33ab1;41569944]...i w tym właśnie momencie sobie uświadomiłam, że gotuję jajka na twardo, już od jakiejś pól godziny
![]() dzięki Kaisandra za uratowanie mojej kuchni ![]() a tak w ogóle to witam się po długiej nieobecności, w końcu dało mi się Was nadrobić w pracy harówka, już zapomiałam że urlop miałam ale nad morzem cuuuudnie, zobaczyłam wszystko co miałam w planach, posiedziałam na plaży, popływałam statkiem, no miodzio i już po weekendzie prawie, zaś do roboty, a wcale się nie zanosi żeby było mniej niż dotychczas...a z drugiej strony dobrze że jest ![]() aaaaa i już wiem na pewno, że zostaję na tej mojej lubelszczyźnie jeszcze 'troszkę' - miałam w czerwcu wracać ale nie wracam ![]() idę obiad jeść [/QUOTE]To te jajka wywal bo juz trujące. nie wolno jajek dłuzej gotowac niz 10 minut ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
A wiesz ze ta podpuszczka to naturalna? Na moim serku tak bylo napisane i nie wzięłam..
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, ale dla mnie to nie problem.
|
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz się pochwalę
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

Jest jeszcze opiekun w domu pomocy społecznej - to jest 2-letnie ale na razie chce zrobic to roczne i zobaczyc czy prace znajde. najwyzej potem zrobie to drugie... 

. Ale tam to standard, mało kto gotuje, wszystko z mikrofalówki, lub kupione na wynos 2 za 1. Tyle sera na pizzy nigdy nie jadłam co tam, chyba cała kostka na 1 pizzę, a tłuszcz aż ciekł bleeh