|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Butter, masz moje kciuki na dziś i jutro
![]() Onyks, ciesze się że Cię podbudowałyśmy ale kompleksów to Ty nie powinnaś mieć ![]() Mała, brawa za remont ![]() Aaby, Cytat:
a te 500zł to jak spisaliśmy wszystko to powiedział sam od siebie "ślub Was będzie kosztował 500zł. 300zł + 200zł na odnowienie kościoła a organistę sobie musicie załatwić" w zeszłym roku było 300zł ale co tam... może przez to że jesteśmy z innej parafii? nie wiem ![]() ciuszki świetne.... ![]() TŻtowi dałam wolne i.... skorzystał ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1112 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Dzień dobry
![]() Kaska, Kochana, wszystkiego najlepszego dla Ciebie, dużo radości, miłości, szczęścia! Ciesz się życiem i spełniaj swoje marzenia ![]() Dziękuję Was za kciuki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
racja! Cytat:
wow to faktycznie szybko urodzila ![]() Cytat:
![]() Mam znajomych co zawsze zmieniali imiona. Za pierwszym razem tylko trzymali się Natali później miała być Dominika jest Gabryska a ostatnio miał być Damian jest Michal ![]() kaska - Wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin! Duzo zdrowka, milosc , spełnienia marzen! Spokojnego i szybkiego rozwiązania ![]() ![]() Hej ![]() Domino dal mi dzisiaj pospać i zamiast wstać o 6 wstal przed 8 ![]() ![]() Wybieramy się dzisiaj na urodziny do kolegi Domino , jutro znowu na urodziny Katelyn ( dziewczyna która się opiekowałam ) Na szybko robimy zakupy bo w następnym tyg znowu nie będzie kiedy.... Dalej nie wiem co z ta spacerówka robic ![]() Mileo dnia! ![]() Aaaa dzisiaj dostane fotki z sesji ( mam już pare na emailu ) ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1114 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Co masz ze spacerowka Zabciu?
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
#1115 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część
Nie wie czy brac swój Maxi Cosi do PL czy jakas zwykla spacerowke kupic.
![]() Kochana kiedy robisz urodziny Kamilkowi? ![]() ![]()
![]() |
#1116 |
Zakorzenienie
|
dziękuję Kochane za życzenia
![]() info z wizyty ![]() ![]() wszystko pozamykane na cztery spusty, niestety jak podejrzewałam mam infekcję, ale już globuły dostałam na to, dupka mam już 1x dziennie a jakby było gorzej to znowu 2x dziennie, ale mam nadzieję, że już pojadę na 1 na noc ![]() Mikołajek zbój sobie spał w najlepsze mam filmik, ale tylko 2D i buzinki nie widziałam buu, ale może i lepiej go nie naświetlać, główka w dół, parametry pomierzone, pępowina poszła w maliny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1117 | |
Zakorzenienie
|
Kasko, super
![]() ![]() Żabcia, weź Macicosi, po co Ci nowy wózek będzie? Chociaż jak ja teraz mam pożyczaną tą zwykłą spacerówkę to uznałam że nieraz by się przydała, jedna reką spakować do auta i na szybko gdzieś wyskoczyć. Wiadomo że to mniej wygodny dla dziecka wózek ale na szybki wyskok na masto jest ok. Przemyśl czy może też nie przyda Ci się w USA taki "prosty i szybki" wózek" jeśli chodź raz pomyślisz że przydałby się to kup. Szaleńczo za niego nie zapłacisz a wykorzystasz w PL i potem u siebie. Jeśli za to uznasz że nigdy więcej prócz PL z wózka nie skorzystasz to nie kupuj i przemecz się z tym MaxiCosi. Odpisałam Ci w sprawie urodzin w poprzednim poście: Cytat:
a fotkę wcale nie ja wrzuciłam ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez strongwomen Czas edycji: 2013-06-29 o 15:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaka tam kuleczka, skoro sam mały to 1400g, a gdzie wody i reszta. Chudzina ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Obwiam się tylko ze będzie problem z spakowaniem się na lotnisku. Tesciu ma nowe auto i nie wiem jak u niego z bagażnikiem. U nas będzie cisno żeby zapakować 3 walizki + wozek a mamy większe auto. Także tylko tym się wsumie martwię. Bo z wozka jestem zadowolona. No i rozkłada się na plasko wiec maly może spac na lotnisku w nim spokojnie ... A z drugiej strony spacerówka zajmuje bardzo mało miejsca. Sama nie wiem co robic ![]() ![]() O to gdzies mi umknelo . super ze już dekoracje kupilas ![]() Hehe tak myslalam ze to TZet wrzucil ta fotke , ale wyglądacie słodko ![]() Hej ![]() My dzisiaj byliśmy na urodzinach było bardzo fajnie Domino się wyszalam tak ze prawie zdarlo sobie buciki ![]() ![]() a za 8 dni ... POLSKA ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Zakorzenienie
|
Żabcia super Domino auto prowadził
![]() obudziłam się i zasnąć nie mogę, w dodatku kot szaleje w przedpokoju ![]()
#1121 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A 4 kg na + całkiem ładnie ![]() Cytat:
![]() Zazdroszcze ![]() A ja za 2 tyg bede miała moja mame ![]() ![]() Czesc ![]()
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
Żabcia z tym wózkiem to ja chyba bym wolała mniejszy
![]() ![]()
#1123 |
Zakorzenienie
|
BLONDE w jakiej czesci Angli jestes?
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- no i oficjalnie koniec karmienia. noc bez cyca zaliczona
#1124 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Tomalinko gratulacje ![]() Kasiu 100 lat kochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale Mikołajek już duży, super, że wszystko w porządku, a twoje 4 kg to naprawdę bardzo mało ![]() to super, że nie było źle, to jeszcze za drugi trzymam kciuki Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja dzisiaj sama, tz dopiero jutro wraca z pracy ![]()
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
|
dziekuję za życzenia
![]() Aaby miałam pisać, że super ubranka ![]()
#1127 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Ugh....kurczak mnie dziś zawodzi...dwie godziny się piecze i dalej surowy... Na 17 jedziemy do mojego chrzestnego z zaproszeniem...
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
#1128 | |
Zakorzenienie
|
czesc
onyks super kiecka ale ja tez bym Cie nigdzie w niej nie pusciła ![]() tomalinka ogromne gratulacje, Cytat:
![]() wszystkiego dobrego dla taty, aaby super zakupy, to i ja sie pochwale ze zribilam pierwsze zakupy dla dzidziuska ![]() ![]() kaska super ze wizyta udana, z okazji urodzin wszystkiego najlepszego ![]() Butter zrobiłam wczoraj babke ziemniaczana z Twojego przepisu i wyszła pycha ![]() własnie wrocilismy z obiadu od tesciów, wczoraj bylismy w zoo safari, fajnie tyle ze daleko ajeszcze jak wracalismy to stalismy ze 40 min w korku
![]() |
#1129 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Tomalinko, gratulacje kochana!! ![]() ![]() Kaska, super , że po wizycie wszystko ok ![]() Co do reszty nie pamietam ![]() W piatek nawiedziała mnie kumpela, do 3 nad ranem siedziałysmy na balkonie z winem i plotkowałysmy ![]() Wczoraj odwiedziałam chrzesnice a dzisaj dzien pełen lenistwa. Piatkowa wizyta u gina ok. Miałam zrobionom cytologie, w nastepnym cyklu mam przyjsc na usg w polowie cyklu, zeby sprawdzic co tam sie dzieje z jajeczkiem do tego dostałam do zrobienia z krwi, prolaktyne, tsh i progesteron. Pani dr powiedziała, ze tyle na poczatek.. po tym pakiecie badani, bedą ewentualnie kolejne. Butter, wyniki badań o których rozmawialysmy ostatnio są dobre.
#1130 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część
Dzieki
![]() ![]() Cytat:
Seba pewnie się nie może doczekać babci co ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witajcie ![]() Mowilam Wam ze pare tyg temu kupiłam sobie sukienke na wesele. No i wczoraj pojechałam do sklepu z mysla ze kupie cos na poprawiny lub na przebranie w pierwszy dzień ... no i wrocilam z dwiema kieckami. Tak to jest jak baba nie ma problemu to sobie go sama robi ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1131 | |
Zakorzenienie
|
na pw napisze, a o co chodzi?
![]() Cytat:
jest kilka parasolek rozkladanych całkiem na plasko... musialabys poszukac, ja niewiem jakie firmy sa u Ciebie dostepne ![]() ![]() Ze spacerowek u mnie na mamusiowym chwalone były cybex calisto, topaz, ale one chyba nie rozkładaja sie całkiem na płasko... kolezanak tez miała jakis model silver cross z rozkaldanym siedziskiem na płasko. My wszyscy czekamy na babcie ![]() ![]() ![]() ![]() Bylismy na zakupach ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
Dobry...
Dzisiaj dziewczyny dostały pierwszy raz jabłuszko...a właściwie jabłuszko z marchewką...zasmakowało im, ale jaki miałam ubaw, jak co którąś łyżeczkę się krzywiły .. ![]() ![]() A poza tym to mam chyba doła... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Popatrz, może to Ci chwilowo poprawi humor ![]() ![]()
![]() |
#1134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I na to chwilę Bikuś naprawdę wolałabym, żeby moje dziewczyny były na takim etapie jak Emilka...naprawdę... ![]() ![]() ![]() A poza tym...rozwaliło mnie łapanie pieska za ogon i wcinanie go...jakbym moją Asię widziała..tylko że ona wcina trąbę słonia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i ten gumowy młotek ostatnio moja koleżanka synkowi kupiła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Zakorzenienie
|
Maleństwo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Bika ładnie Emilka już raczkuje. Fajna zabawka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1136 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wakacje masz, ciesz sie ![]() ![]() Jak Maja ze spaniem w swoim pokoiku?
![]() |
#1137 |
Zakorzenienie
|
Blonde jeszcze nie poczułam, ze to wakacje. Cały weekend byłam z Mają sama. Jestem wymęczona bo biednej czwórka się przebija (już maluśki kawałek widać) i jeste bardzo marudna. W nocy też się częściej budzi (na szczęście szybko usypia) ale o 5.30 już jest na nogach (o 19 pada w 3 min). Do tego coś ją dziś wywaliło a nic nowego nie dostała. Ma cały polik czerwony, nie pamiętam kiedy miała tak silnie i ma od czwartku bardzo luźne kupki ( moze przez zęby) tak, zę codziennie mam ze 3 pary spodni do prania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1138 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No Emilka ma teraz etap sznureczków, paseczków itp. jak jakaś zabawka ma np ogon to zabawa polega na trzymaniu za ten ogon..... Młotek...... eh, głupi prezent od teścia ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
![]() A to to jeszcze nic, jak chcę żeby poszła to idzie tak jak na tym filmiku, za to jak sama gdzieś chce dojść to prawie biegnie i piszczy do tego ![]()
![]() |
#1139 |
Zakorzenienie
|
Bika napisałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie ominęło mnie wieczorne kp ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.