Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20. - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-29, 11:56   #1111
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Butter, masz moje kciuki na dziś i jutro

Onyks, ciesze się że Cię podbudowałyśmy ale kompleksów to Ty nie powinnaś mieć

Mała, brawa za remont

Aaby,
Cytat:
Ale że za sam protokół? Czy ogólnie za ślub, kościelnego itp.?
za protokół mu nic nie daliśmy. Powinniśmy?
a te 500zł to jak spisaliśmy wszystko to powiedział sam od siebie "ślub Was będzie kosztował 500zł. 300zł + 200zł na odnowienie kościoła a organistę sobie musicie załatwić"
w zeszłym roku było 300zł ale co tam... może przez to że jesteśmy z innej parafii? nie wiem ale wydaje mi się bardzo dużo za dużo...

ciuszki świetne.... patrzę na ceny i kurczaki doceniam że wszystko dostałam...

TŻtowi dałam wolne i.... skorzystał no ale cóż moja wina, pozwoliłam pojechał do taty i siedzi tam już od 9tej szybki obiadek teraz, kawusia, jak Kamil zaśnie to poćwiczę i wieczorem posegreguje zeszyty tak żeby już było czysto na następny klierunek
Stary 2013-06-29, 12:35   #1112
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Dzień dobry

Kaska, Kochana, wszystkiego najlepszego dla Ciebie, dużo radości, miłości, szczęścia! Ciesz się życiem i spełniaj swoje marzenia

Dziękuję Was za kciuki Nie było tak źle chyba

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 13:01   #1113
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Też uważam, że nie istnieje żaden "przepis" na zaplanowanie płci.
Ja zawsze wizualizowałam sobie, że będę miała synka i jak okazało sie, że będzie córcia i przez moment poczułam zawód...to potem miałam straszne wyrzuty sumienia, że mogłam tak pomyśleć! Bo ważne jest dziecko, a nie płeć, czy ty chłopiec czy dziewczynka!

racja!
Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Sms od Tomalinki:

"Hej, mała waży 2850 i ma 51cm. Miałam rewelacyjną położną. I także lekarz bardzo mi pomógł bo się zlitował i podał oksytocynę na przyspieszenie skurczów. Inaczej pewnie urodziłabym w poniedziałek bo tak wolno się akcja rozwijała. No ale po porodzie położna powiedziała mi, że to niesamowite, że przy tak wąskich biodrach udało mi się urodzić bez cc. I że miałam naprawdę ekspresowy poród. Od podania oksytocyny o 18 przy rozwarciu 3 cm poród zakończył się o 20:20 ;-)"

wow to faktycznie szybko urodzila
Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Z ciuszków kupiliśmy:
- pajaca: http://www.smyk.com/cool-club-pajac-...a-dla-dzieci-p
- body z krótkim: http://www.smyk.com/cool-club-body-d...a-dla-dzieci-p
- półśpiochy: http://www.smyk.com/cool-club-polspi...a-dla-dzieci-p
- półśpiochy: http://www.smyk.com/cool-club-polspi...a-dla-dzieci-p (w sklepie byly przecenione )
i jeszcze trzypak body z długim rękawkiem, ale nie widzę na stronie.
Teraz zamówiłam jeszcze jedne półśpiochy w drzewka, tylko większe (bo są super w dotyku, więc biorę, póki są przecenione), i body:
- http://www.smyk.com/cool-club-komple...a-dla-dzieci-p
- http://www.smyk.com/cool-club-body-d...a-dla-dzieci-p
Łupów lumpkowych nie chce mi się prawdę mówiąc focić Ale ogólnie trochę już tego mamy Zobaczycie za parę m-cy na Małej
Z tych małych brakuje nam jeszcze jednego-dwóch pajacy bawełnianych, a tak jeśli będziemy coś kupować teraz, to już na 68

Co do imienia - kto wie
Slodkie ciuszki!!! 68 to na 6 miesięcy?

Mam znajomych co zawsze zmieniali imiona. Za pierwszym razem tylko trzymali się Natali później miała być Dominika jest Gabryska a ostatnio miał być Damian jest Michal

kaska - Wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin! Duzo zdrowka, milosc , spełnienia marzen! Spokojnego i szybkiego rozwiązania

Hej

Domino dal mi dzisiaj pospać i zamiast wstać o 6 wstal przed 8 Wiedzial ze dzisiaj mama ma przy nim dyżur i się chłopak zlitowal

Wybieramy się dzisiaj na urodziny do kolegi Domino , jutro znowu na urodziny Katelyn ( dziewczyna która się opiekowałam ) Na szybko robimy zakupy bo w następnym tyg znowu nie będzie kiedy....

Dalej nie wiem co z ta spacerówka robic

Mileo dnia!

Aaaa dzisiaj dostane fotki z sesji ( mam już pare na emailu ) Jak będę miała czas przed weeked to wrzuce a jak nie to w poniedziałek

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 13:27   #1114
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen
Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Co masz ze spacerowka Zabciu?

Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
Stary 2013-06-29, 14:22   #1115
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Co masz ze spacerowka Zabciu?
2
Nie wie czy brac swój Maxi Cosi do PL czy jakas zwykla spacerowke kupic.

Kochana kiedy robisz urodziny Kamilkowi? Slodka fote wrzucilas na fb jak spicie

Olivia 2.07.2014
Stary 2013-06-29, 14:23   #1116
kaska87
Zakorzenienie

dziękuję Kochane za życzenia

info z wizyty 31tydzień
wszystko pozamykane na cztery spusty, niestety jak podejrzewałam mam infekcję, ale już globuły dostałam na to, dupka mam już 1x dziennie a jakby było gorzej to znowu 2x dziennie, ale mam nadzieję, że już pojadę na 1 na noc
Mikołajek zbój sobie spał w najlepsze mam filmik, ale tylko 2D i buzinki nie widziałam buu, ale może i lepiej go nie naświetlać, główka w dół, parametry pomierzone, pępowina poszła w maliny ale nadal leżeć na lewym boku i odpoczywać mój Pączek-Bączek waży 1400g wszystko jest ok a mamusia kuleczka ma już 4kg na plusie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 15:45   #1117
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Kasko, super i Wszystkiego dobrego z okazji urodzin

Żabcia, weź Macicosi, po co Ci nowy wózek będzie? Chociaż jak ja teraz mam pożyczaną tą zwykłą spacerówkę to uznałam że nieraz by się przydała, jedna reką spakować do auta i na szybko gdzieś wyskoczyć. Wiadomo że to mniej wygodny dla dziecka wózek ale na szybki wyskok na masto jest ok. Przemyśl czy może też nie przyda Ci się w USA taki "prosty i szybki" wózek" jeśli chodź raz pomyślisz że przydałby się to kup. Szaleńczo za niego nie zapłacisz a wykorzystasz w PL i potem u siebie.
Jeśli za to uznasz że nigdy więcej prócz PL z wózka nie skorzystasz to nie kupuj i przemecz się z tym MaxiCosi.

Odpisałam Ci w sprawie urodzin w poprzednim poście:
Cytat:
Żabciu, 7 lipca o 16.00 mamy mszę roczkową a potem zaprosiliśmy do nas gości zamówiłam roczkowe balony, figurki zwierzątek na tort (żyrafę ) no a jedzenie już Wam pisałam że będę robić sama

a fotkę wcale nie ja wrzuciłam i chyba nie muszę mówić kto mi taki miły żart zrobił!

Edytowane przez strongwomen
Czas edycji: 2013-06-29 o 15:46
strongwomen jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-29, 22:11   #1118
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

info z wizyty 31tydzień
wszystko pozamykane na cztery spusty, niestety jak podejrzewałam mam infekcję, ale już globuły dostałam na to, dupka mam już 1x dziennie a jakby było gorzej to znowu 2x dziennie, ale mam nadzieję, że już pojadę na 1 na noc
Mikołajek zbój sobie spał w najlepsze mam filmik, ale tylko 2D i buzinki nie widziałam buu, ale może i lepiej go nie naświetlać, główka w dół, parametry pomierzone, pępowina poszła w maliny ale nadal leżeć na lewym boku i odpoczywać mój Pączek-Bączek waży 1400g wszystko jest ok a mamusia kuleczka ma już 4kg na plusie
Brawo!
Jaka tam kuleczka, skoro sam mały to 1400g, a gdzie wody i reszta. Chudzina
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 03:29   #1119
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

info z wizyty 31tydzień
super!! A Ty malutko przytylas na razie widc nie masz co worka na glowe zakladac

Cytat:
Żabcia, weź Macicosi, po co Ci nowy wózek będzie? Chociaż jak ja teraz mam pożyczaną tą zwykłą spacerówkę to uznałam że nieraz by się przydała, jedna reką spakować do auta i na szybko gdzieś wyskoczyć. Wiadomo że to mniej wygodny dla dziecka wózek ale na szybki wyskok na masto jest ok. Przemyśl czy może też nie przyda Ci się w USA taki "prosty i szybki" wózek" jeśli chodź raz pomyślisz że przydałby się to kup. Szaleńczo za niego nie zapłacisz a wykorzystasz w PL i potem u siebie.
Jeśli za to uznasz że nigdy więcej prócz PL z wózka nie skorzystasz to nie kupuj i przemecz się z tym MaxiCosi.

Odpisałam Ci w sprawie urodzin w poprzednim poście:

a fotkę wcale nie ja wrzuciłam i chyba nie muszę mówić kto mi taki miły żart zrobił!

Obwiam się tylko ze będzie problem z spakowaniem się na lotnisku. Tesciu ma nowe auto i nie wiem jak u niego z bagażnikiem. U nas będzie cisno żeby zapakować 3 walizki + wozek a mamy większe auto. Także tylko tym się wsumie martwię. Bo z wozka jestem zadowolona. No i rozkłada się na plasko wiec maly może spac na lotnisku w nim spokojnie ... A z drugiej strony spacerówka zajmuje bardzo mało miejsca. Sama nie wiem co robic Nie zdziwie się jak rano w niedziele będę jechala po wozek

O to gdzies mi umknelo . super ze już dekoracje kupilas A co dobrego będziesz robila do jedzenia?

Hehe tak myslalam ze to TZet wrzucil ta fotke , ale wyglądacie słodko

Hej

My dzisiaj byliśmy na urodzinach było bardzo fajnie Domino się wyszalam tak ze prawie zdarlo sobie buciki Jutro impreza urodzinowa #2

a za 8 dni ... POLSKA

Olivia 2.07.2014
Stary 2013-06-30, 03:35   #1120
kaska87
Zakorzenienie

Żabcia super Domino auto prowadził

obudziłam się i zasnąć nie mogę, w dodatku kot szaleje w przedpokoju

Stary 2013-06-30, 08:18   #1121
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Nie wie czy brac swój Maxi Cosi do PL czy jakas zwykla spacerowke kupic.
to zalezy gdzie w Pl bedziecie wozka uzywac i czy duzo...jak tylko na krotkie spacery z auta do auta to kupilabym parasolke z rozkładanym siedziskiem

Cytat:

info z wizyty 31tydzień
super ze wszystko w porzadku
A 4 kg na + całkiem ładnie

Cytat:

Obwiam się tylko ze będzie problem z spakowaniem się na lotnisku. Tesciu ma nowe auto i nie wiem jak u niego z bagażnikiem. U nas będzie cisno żeby zapakować 3 walizki + wozek a mamy większe auto. Także tylko tym się wsumie martwię. Bo z wozka jestem zadowolona. No i rozkłada się na plasko wiec maly może spac na lotnisku w nim spokojnie ... A z drugiej strony spacerówka zajmuje bardzo mało miejsca. Sama nie wiem co robic Nie zdziwie się jak rano w niedziele będę jechala po wozek

O to gdzies mi umknelo . super ze już dekoracje kupilas A co dobrego będziesz robila do jedzenia?

Hehe tak myslalam ze to TZet wrzucil ta fotke , ale wyglądacie słodko

Hej

My dzisiaj byliśmy na urodzinach było bardzo fajnie Domino się wyszalam tak ze prawie zdarlo sobie buciki Jutro impreza urodzinowa #2

a za 8 dni ... POLSKA
spacerówke czy parasolke tez mozesz kupic rozkaldana na płasko i po problemie

Zazdroszcze
A ja za 2 tyg bede miała moja mamei bedziemy jesc razem niedzielne sniadanie

Czesc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-30, 09:09   #1122
kaska87
Zakorzenienie

Żabcia z tym wózkiem to ja chyba bym wolała mniejszy lżejsze jest, myślę, że Domino da radę no i później jej nie musisz do stanów znowu zabierać

Stary 2013-06-30, 09:18   #1123
gochaa_p
Zakorzenienie

BLONDE w jakiej czesci Angli jestes?

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

no i oficjalnie koniec karmienia. noc bez cyca zaliczona
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 09:27   #1124
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Tomalinko gratulacje
Kasiu 100 lat kochana

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 09:34   #1125
stokrotka24
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:

a za 8 dni ... POLSKA
ale macie fajnie z tymi urodzinami, Domino ma atrakcję. Widzę odliczanie trwa do przyjazdu, super

Cytat:

info z wizyty 31tydzień
spóźnione życzenia urodzinowe, wszystkiego najlepszego kochana szybkiego i łatwego porodu
ale Mikołajek już duży, super, że wszystko w porządku, a twoje 4 kg to naprawdę bardzo mało
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Dziękuję Was za kciuki Nie było tak źle chyba
to super, że nie było źle, to jeszcze za drugi trzymam kciuki

Cytat:
Sms od Tomalinki:
"Hej, mała waży 2850 i ma 51cm. Miałam rewelacyjną położną. I także lekarz bardzo mi pomógł bo się zlitował i podał oksytocynę na przyspieszenie skurczów. Inaczej pewnie urodziłabym w poniedziałek bo tak wolno się akcja rozwijała. No ale po porodzie położna powiedziała mi, że to niesamowite, że przy tak wąskich biodrach udało mi się urodzić bez cc. I że miałam naprawdę ekspresowy poród. Od podania oksytocyny o 18 przy rozwarciu 3 cm poród zakończył się o 20:20 ;-)"
ale super miałaś poród, ze taki krótki a Hania drobna jest ale akurat jej waga dała mamusi urodzić. Trzymajcie się ciepło
Cytat:

Stokrotko - ;-* teraz ty się szykuj kochana,a po tobie ja hehehhe...a tylu rzeczy jeszcze nie mam;/ Wróciłam już od rodziców, z tżtem dużo lepiej;-) kocham tego pierona, ale czasem tak bywa...Jego mamusia się wystraszyła, że nadto narozrabiała jak spakowałam manatki i się wyniosłam;P ale przynajmniej jakoś zniosłam te upały...

A z newsów to wiszę wam dużo zdjęć - już skończyliśmy remont więc mogę pokoik obfotografować i wózek;-) obcięłam się u fryzjera;-) a dziś mój tatuś obchodzi 50 tkę;-)
zdążysz wszystko przyszykować , nie martw się jeszcze trochę czasu masz cieszę się że z tz dużo lepiej się układa. To czekamy na foty
Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Z ciuszków kupiliśmy:
- pajaca: http://www.smyk.com/cool-club-pajac-...a-dla-dzieci-p
- body z krótkim: http://www.smyk.com/cool-club-body-d...a-dla-dzieci-p
- półśpiochy: http://www.smyk.com/cool-club-polspi...a-dla-dzieci-p
- półśpiochy: http://www.smyk.com/cool-club-polspi...a-dla-dzieci-p (w sklepie byly przecenione )
i jeszcze trzypak body z długim rękawkiem, ale nie widzę na stronie.
Teraz zamówiłam jeszcze jedne półśpiochy w drzewka, tylko większe (bo są super w dotyku, więc biorę, póki są przecenione), i body:
- http://www.smyk.com/cool-club-komple...a-dla-dzieci-p
- http://www.smyk.com/cool-club-body-d...a-dla-dzieci-p

fajne ciuszki

a ja dzisiaj sama, tz dopiero jutro wraca z pracy ale w dzień nie będę miała czasu się ponudzić bo idę do mamy a potem do przyjaciółki to szybko zleci. Najgorzej w nocy bo nie lubię sama spać ale trudno trzeba dać radę

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 09:44   #1126
kaska87
Zakorzenienie

dziekuję za życzenia

Aaby miałam pisać, że super ubranka

Stary 2013-06-30, 12:45   #1127
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen
Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Ugh....kurczak mnie dziś zawodzi...dwie godziny się piecze i dalej surowy... Na 17 jedziemy do mojego chrzestnego z zaproszeniem...

Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
Stary 2013-06-30, 13:08   #1128
metkaa
Zakorzenienie

czesc

onyks super kiecka ale ja tez bym Cie nigdzie w niej nie pusciła

tomalinka ogromne gratulacje,

Cytat:
Metko- ;-* a jak u ciebie kochana?

A z newsów to wiszę wam dużo zdjęć - już skończyliśmy remont więc mogę pokoik obfotografować i wózek;-) obcięłam się u fryzjera;-) a dziś mój tatuś obchodzi 50 tkę;-)
u mnie raczej bez zmain
wszystkiego dobrego dla taty,

aaby super zakupy,
to i ja sie pochwale ze zribilam pierwsze zakupy dla dzidziuska tz mowil ze to za wczesnie ale w c&a byla promocja

kaska super ze wizyta udana,
z okazji urodzin wszystkiego najlepszego

Butter zrobiłam wczoraj babke ziemniaczana z Twojego przepisu i wyszła pycha

własnie wrocilismy z obiadu od tesciów,
wczoraj bylismy w zoo safari, fajnie tyle ze daleko ajeszcze jak wracalismy to stalismy ze 40 min w korku
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 14:30   #1129
mysia1986
Zakorzenienie

Hej.

Tomalinko, gratulacje kochana!!
Kaska, super , że po wizycie wszystko ok

Co do reszty nie pamietam...
W piatek nawiedziała mnie kumpela, do 3 nad ranem siedziałysmy na balkonie z winem i plotkowałysmy
Wczoraj odwiedziałam chrzesnice a dzisaj dzien pełen lenistwa.

Piatkowa wizyta u gina ok. Miałam zrobionom cytologie, w nastepnym cyklu mam przyjsc na usg w polowie cyklu, zeby sprawdzic co tam sie dzieje z jajeczkiem do tego dostałam do zrobienia z krwi, prolaktyne, tsh i progesteron. Pani dr powiedziała, ze tyle na poczatek.. po tym pakiecie badani, bedą ewentualnie kolejne.
Butter, wyniki badań o których rozmawialysmy ostatnio są dobre.
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-30, 15:01   #1130
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część

Cytat:
Żabcia super Domino auto prowadził
Dzieki Domino miał mega frajde ale jak maz zacal sterowac autkiem to już nie był taki zadowolony

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
to zalezy gdzie w Pl bedziecie wozka uzywac i czy duzo...jak tylko na krotkie spacery z auta do auta to kupilabym parasolke z rozkładanym siedziskiem

spacerówke czy parasolke tez mozesz kupic rozkaldana na płasko i po problemie

Zazdroszcze
A ja za 2 tyg bede miała moja mamei bedziemy jesc razem niedzielne sniadanie

Czesc
Spacerowke to tylko na spacery no i jeśli pojedziemy w góry czy do Krynicy ( ale nic zaplanowane na dzień dzisiejszy nie mamy ) A która parasolka rozkłada się na plasko?

Seba pewnie się nie może doczekać babci co

Cytat:
Żabcia z tym wózkiem to ja chyba bym wolała mniejszy lżejsze jest, myślę, że Domino da radę no i później jej nie musisz do stanów znowu zabierać
No wsumie mogłabym zostawić tylko ze mu pewnie prędko nie polecimy znowu do Pl ... chyba ze ja sama z Domino.

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

ale macie fajnie z tymi urodzinami, Domino ma atrakcję. Widzę odliczanie trwa do przyjazdu, super

Cytat:
Ugh....kurczak mnie dziś zawodzi...dwie godziny się piecze i dalej surowy... Na 17 jedziemy do mojego chrzestnego z zaproszeniem...
2
2h az i nie gotowy jeszcze?

Witajcie

Mowilam Wam ze pare tyg temu kupiłam sobie sukienke na wesele. No i wczoraj pojechałam do sklepu z mysla ze kupie cos na poprawiny lub na przebranie w pierwszy dzień ... no i wrocilam z dwiema kieckami. Tak to jest jak baba nie ma problemu to sobie go sama robi

Olivia 2.07.2014
Stary 2013-06-30, 15:30   #1131
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
BLONDE w jakiej czesci Angli jestes?[COLOR="Silver"]
na pw napisze, a o co chodzi?

Cytat:

Spacerowke to tylko na spacery no i jeśli pojedziemy w góry czy do Krynicy ( ale nic zaplanowane na dzień dzisiejszy nie mamy ) A która parasolka rozkłada się na plasko?

Seba pewnie się nie może doczekać babci co

No wsumie mogłabym zostawić tylko ze mu pewnie prędko nie polecimy znowu do Pl ... chyba ze ja sama z Domino.

2h az i nie gotowy jeszcze?

Witajcie

Mowilam Wam ze pare tyg temu kupiłam sobie sukienke na wesele. No i wczoraj pojechałam do sklepu z mysla ze kupie cos na poprawiny lub na przebranie w pierwszy dzień ... no i wrocilam z dwiema kieckami. Tak to jest jak baba nie ma problemu to sobie go sama robi

jest kilka parasolek rozkladanych całkiem na plasko... musialabys poszukac, ja niewiem jakie firmy sa u Ciebie dostepne...z tego co kojarze to maclaren techno ma (ogldałam go), rozejrzyj sie za maxi cosi wozkami...u mnie jest jeszcze Mamas and Papas- kilka modeli maja rozkładanych.
Ze spacerowek u mnie na mamusiowym chwalone były cybex calisto, topaz, ale one chyba nie rozkładaja sie całkiem na płasko...
kolezanak tez miała jakis model silver cross z rozkaldanym siedziskiem na płasko.

My wszyscy czekamy na babcie

za sukienkiPochwal sie

Bylismy na zakupach. Kupilam sobie mega kwiata i doniceJuz stoi pod oknem
Stary 2013-06-30, 15:46   #1132
Malensstfo
Zakorzenienie

Dobry...

Dzisiaj dziewczyny dostały pierwszy raz jabłuszko...a właściwie jabłuszko z marchewką...zasmakowało im, ale jaki miałam ubaw, jak co którąś łyżeczkę się krzywiły .. Bo jednak trochę kwaśne to było, hihi

A poza tym to mam chyba doła...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 17:34   #1133
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Dobry...

Dzisiaj dziewczyny dostały pierwszy raz jabłuszko...a właściwie jabłuszko z marchewką...zasmakowało im, ale jaki miałam ubaw, jak co którąś łyżeczkę się krzywiły .. Bo jednak trochę kwaśne to było, hihi

coś konkretnego czy tak bez powodu???

Popatrz, może to Ci chwilowo poprawi humor http://www.youtube.com/watch?v=zIA_6...ature=youtu.be wyobraź sobie że Ciebie to czeka razy 2
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 18:21   #1134
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość

Popatrz, może to Ci chwilowo poprawi humor http://www.youtube.com/watch?v=zIA_6...ature=youtu.be wyobraź sobie że Ciebie to czeka razy 2
Tak, może i coś konkretnego...

I na to chwilę Bikuś naprawdę wolałabym, żeby moje dziewczyny były na takim etapie jak Emilka...naprawdę...

A poza tym...rozwaliło mnie łapanie pieska za ogon i wcinanie go...jakbym moją Asię widziała..tylko że ona wcina trąbę słonia I Emilka super już raczkuje!
No i ten gumowy młotek ostatnio moja koleżanka synkowi kupiła
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 18:28   #1135
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Maleństwo ja też mam doła. Więc jedynie poprzytulać mogę wirtualnie, bo pocieszacz ze mnie żaden Pamiętasz jak Maja się krzywiła na jabłuszko jeszcze z dodatkiem marchwi było spoko, ale samo ale jej przeszło

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Bika ładnie Emilka już raczkuje. Fajna zabawka

Stary 2013-06-30, 18:35   #1136
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry...

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość

dla Emilki

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Maleństwo ja też mam doła. Więc jedynie poprzytulać mogę wirtualnie, bo pocieszacz ze mnie żaden Pamiętasz jak Maja się krzywiła na jabłuszko jeszcze z dodatkiem marchwi było spoko, ale samo ale jej przeszło [COLOR="Silver"]
a Tobie co sie dzieje?
Wakacje masz, ciesz sie
Jak Maja ze spaniem w swoim pokoiku?
Stary 2013-06-30, 18:43   #1137
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Blonde jeszcze nie poczułam, ze to wakacje. Cały weekend byłam z Mają sama. Jestem wymęczona bo biednej czwórka się przebija (już maluśki kawałek widać) i jeste bardzo marudna. W nocy też się częściej budzi (na szczęście szybko usypia) ale o 5.30 już jest na nogach (o 19 pada w 3 min). Do tego coś ją dziś wywaliło a nic nowego nie dostała. Ma cały polik czerwony, nie pamiętam kiedy miała tak silnie i ma od czwartku bardzo luźne kupki ( moze przez zęby) tak, zę codziennie mam ze 3 pary spodni do prania bo wszystko przelatuje. No masakra normalnie. Do tego mąż ma sesję i jakoś nie umiemy się dogadać. No i jeszcze dziś dostałam plamienia (a tydzień temu mi się @ skończył) - miesiąc temu było dokładnie to samo tak więc jakoś mnie dół złapał i ryczeć mi się chce przez to wszystko.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-30, 19:03   #1138
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Tak, może i coś konkretnego...

I na to chwilę Bikuś naprawdę wolałabym, żeby moje dziewczyny były na takim etapie jak Emilka...naprawdę...

A poza tym...rozwaliło mnie łapanie pieska za ogon i wcinanie go...jakbym moją Asię widziała..tylko że ona wcina trąbę słonia I Emilka super już raczkuje!
No i ten gumowy młotek ostatnio moja koleżanka synkowi kupiła
Nim się obejrzysz będą, zobaczysz

No Emilka ma teraz etap sznureczków, paseczków itp. jak jakaś zabawka ma np ogon to zabawa polega na trzymaniu za ten ogon.....

Młotek...... eh, głupi prezent od teścia

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Maleństwo ja też mam doła. Więc jedynie poprzytulać mogę wirtualnie, bo pocieszacz ze mnie żaden Pamiętasz jak Maja się krzywiła na jabłuszko jeszcze z dodatkiem marchwi było spoko, ale samo ale jej przeszło

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Bika ładnie Emilka już raczkuje. Fajna zabawka
A Tobie co się stało?

A to to jeszcze nic, jak chcę żeby poszła to idzie tak jak na tym filmiku, za to jak sama gdzieś chce dojść to prawie biegnie i piszczy do tego
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2013-06-30, 19:04   #1139
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Bika napisałam Maja też piszczy jak coś ja zachwyci

Stary 2013-06-30, 19:05   #1140
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Blonde jeszcze nie poczułam, ze to wakacje. Cały weekend byłam z Mają sama. Jestem wymęczona bo biednej czwórka się przebija (już maluśki kawałek widać) i jeste bardzo marudna. W nocy też się częściej budzi (na szczęście szybko usypia) ale o 5.30 już jest na nogach (o 19 pada w 3 min). Do tego coś ją dziś wywaliło a nic nowego nie dostała. Ma cały polik czerwony, nie pamiętam kiedy miała tak silnie i ma od czwartku bardzo luźne kupki ( moze przez zęby) tak, zę codziennie mam ze 3 pary spodni do prania bo wszystko przelatuje. No masakra normalnie. Do tego mąż ma sesję i jakoś nie umiemy się dogadać. No i jeszcze dziś dostałam plamienia (a tydzień temu mi się @ skończył) - miesiąc temu było dokładnie to samo tak więc jakoś mnie dół złapał i ryczeć mi się chce przez to wszystko.
Madziu współczuję

Właśnie ominęło mnie wieczorne kp Emilka zasnęła tż podczas ubierania na przewijaku....
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości