|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XX + przeogromna dawka plotek!
|
|
|
|
#2822 |
|
Lwiątko z Cintry
|
|
#2823 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
TENŚwietnie Twoje pazurki się prezentują ![]() EDIT: już widzę, że to coś innego... ale chyba dupe zrobili
Edytowane przez Yenotek Czas edycji: 2013-06-29 o 23:44 |
|
|
|
|
#2824 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
w sumie są chyba podobne, jakby się tak zastanowić, aż muszę spojrzeć na Twoje pazurki w tym lakierze ![]() ale dziwne, że w kolekcji blogerskiej jest podobny lakier, który jest w normalnej kolekcji ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- spojrzałam na zdjęcia i są jak bliźniaki
|
|
#2825 |
|
leśny stwór
|
nawet shimmer ma taki sam odcień...
|
|
|
|
#2826 |
|
Lwiątko z Cintry
|
dokładnie
|
#2827 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
lubię je mani fajne ![]() no coś by znalazł, ale wiesz to już co innego będzie Cytat:
Cytat:
nawet któraś blogerka pisała o tym. Bezsens.---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Cytat:
Ja wczoraj podgrzewałam w mikro żelatynę i mi wykipiała mniaaaam
|
|||||
|
|
|
#2828 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moje dalej sobie rosną, ale nie wiem, jaki kształt im nadać, żeby wyglądały najkorzystniej. Ten obecny średnio mi się podoba. Co myślicie? |
|
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
Sara, dałabyś już sobie spokój.
|
|
|
|
#2830 |
|
Placuszek racuszek
|
|
|
|
|
#2831 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Właśnie was nadrobiłam
![]() Urodziny jak najbardziej udane, chyba najlepsze jakie do tej pory miałam ![]() Cytat:
a jak już w nim zobaczyłam króliczka to stękałam jak mała dziewczyna ![]() Nie mam natury w pobliżu żadnej pobliskiej miejscowości Poszukam jeszcze jak nie będę musiała poszukać na allegro, a wtedy na jednym lakierze to się pewnie nie skończy ![]() Cytat:
![]() Dziękuję za życzenia ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
są cudowne ! Jaką masz piękną długą płytkę ![]() Cytat:
lubię kropy :d
Edytowane przez izaa29 Czas edycji: 2013-06-30 o 09:52 |
|||||||
|
|
|
#2832 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam się
Cytat:
fajny ten kolorek łii jak mi miło Cytat:
Cytat:
kupuj na allegro nowe dziewice zawsze spoko dziękuję coś czuję, że jak dostanę sondę (o ile mi się nie popsuje), to każde moje najbliższe mani będzie kropkowe
|
|
|
#2833 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry..!
idę nadrabiać ;-) ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- przyznawać się - która mi paznokci pożałowała? ![]() całą przeprowadzkę i sprzątanie bez rękawiczek przetrwały, a wieczorem co?! róg wskazówki się złamał... oj będą baty na gołą pupę...! Cytat:
![]() super jest i tak! to fakt.. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2834 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaczyna się rozkręcać powolutku :d ale już wie kto jest jego panią, tylko mnie się nie boi, do mojego chłopaka odwraca się tyłkiem A urodzinki miałam dokładnie wczoraj pierwszy raz od niepamiętnych czasów wypadły idealnie w sobotę ![]() Co do wieku, wczoraj pożegnałam ostatnie naście, 2 z przodu mi się pojawiła ![]() Muszę poszukać tych flejków ![]() Cytat:
Mani też świetne takie mleczne ![]() Cytat:
![]() Tych dziewic to ja mam jeszcze kilka pomalowałam sobie nimi tylko na próbnikach, tak sobie czekają na urodziny w piątek sobie dokupiłam kolejną xD Kropki są fajne można fajne kolorowe mani wyczarować ![]() smoothly właśnie próbowałam troszkę te boki zjechać, nie wiem jak wyjdzie, przy nastepnym mani pokażę
Edytowane przez izaa29 Czas edycji: 2013-06-30 o 10:43 |
|||
|
|
|
#2835 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biedna .... może Cię przewiało? ![]() Cytat:
![]() jak zawsze pięknie, chociaż lakier solo bardziej mi się podoba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() haha, za mną już dawno a i chyba przede mną...
|
|||||
|
|
|
#2836 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() rozumiem, że wczoraj to Twoje urodzinki były - wybacz w takim razie spóźnienie, ale... wszystkiego co najlepsze i samych pięknych lakierów widziałam na blogu wieczorkiem ładniej u Ciebie wygląda ![]() si ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
szukaj, bo ciekawy i ładny efekt dają ja to mam dwie papużki faliste, zwariowane ptaki ![]() z tymi dziewicami też tak zawsze robię :P najpierw na próbę, a potem czekają na całe mani ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- jeszcze nie :P zara o będą listy przyjętych na studia, więc będziemy szukać
|
|
|
#2838 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() super mani ![]() Cytat:
K. mi dogorywa... ![]() fajneeee ale czy serdeczny nie jest ciut dłuższy? ![]() Cytat:
![]() mhm, kiedy pierwsza lista?
|
||||||
|
|
|
#2839 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje za życzenia ![]() Cytat:
![]() Też miałam kiedyś papużki aleee bardzo dawno temu ![]() I tak kolejka dziewic się robi coraz większa
|
||
|
|
|
#2841 | |
|
Placuszek racuszek
|
Mogę Ci ją pożyczać w godzinach 21:00-00:00 gdzie najbardziej wariuje i jest nieznośna !
Cytat:
[*].... skoro róg...zrób migdały, nie poddawaj się ! mi się lekko zadarł paznokieć i już myślałam,że będe musiała skrócić, ale nie ! uratowałam.. uff. Aż sobie jutro sprawię dziewice z flormara.. a właśnie, miała któraś flormarowy lakier, i mogłaby mi zdać relacjke? bardzo mnie kusi
Edytowane przez AgataBm180 Czas edycji: 2013-06-30 o 12:43 |
|
|
|
|
#2842 | |||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
dziękuję no jakbym miała robić lakier albo być jury, które wybierało najlepsze propozycje to bym wybrała coś takiego woow. a oni wybrali różowy lakier Oleśki.. serio, please.. dziękuję ![]() dziękuję dziekuję Cytat:
dziękuję x2 ![]() i prawidłowo, że opite Cytat:
żaden problem ![]() nie oceniam jego trwałości, ponieważ pomalowałam nim w sobotę w nocy
|
|
#2843 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
dziękuję ![]() fajny jest. Rzadki, ale daje radę ![]() Szkoda pazurka i Twoich łapek, ale dojdą do siebie Ja miałam to samo jakieś 2 lata temu... zgroza :/
Edytowane przez Yenotek Czas edycji: 2013-06-30 o 13:58 |
|
|
|
|
#2844 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedne, biedne, a najgorsze że nie moge sobie poradzić z nawilżeniem łapek ![]() a myślałam powiem szczerze czy ich nie zaokrąglić, ale... jakoś sama nie wiem. wieczorem może z pilniczkiem siądę i będę myśleć i malować ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dziwię się, że tylko 1 pazurek poszedł
|
|||
|
|
|
#2845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale przeczekam jakoś tydzień, bo migdałków sobie nie wyobrażam
|
|
#2846 | |
|
leśny stwór
|
ale to dobrze
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2847 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
no zerknę ![]() Cytat:
nie wyobrażam sobie migdałków u Ciebie, w żadnym wypadku
|
|
#2848 | ||
|
Zakorzenienie
|
ooo kufffaaaaaa
skasowałam sobie to co miałam zacytowane ale pierdoła ze mnie....... już nie mam mocy cytować po raz drugi tyle co pamiętam to holo Viv super i świecąca pazurki Dmki też aaa potem Aga mi Młodego chciała podesłać ale nie wiem czy to by był dobry pomysł a jak poparzona ręka ? ja wczoraj przy jedzeniu poparzyłam sobie podniebienie, tak że dziś skórka mi lekko schodzi, nie polecam.... strucla drożdżowa Yen super pazurki, fajnie GR u Ciebie wygląda, ale mi coś w nim nie pasi, a nie wiem co aa jeszcze Miał miała fajną chinke , aa Izaaa super Leosia i jeszcze smerfny Hany gdzieś mi umknął, ale natknęłam sie na kropasy ![]() Cytat:
do tego skórki naoliwkowane superkolor bardzo fajny Cytat:
nie Smutku, wstałam rano było ok, a potem nagle w jednej chwili usłyszałam takie tyknięcie i ból..... a nie przewiało bo pod palcami czułam taki spięty mięsień i jak go trochę rozmasowywałam to przechodziło dzięki dziewczyny, że pytacie o mój bark, wczoraj kupiłam plaster rozgrzewający i dziś mam już tylko problemy przy kładzeniu się na łóżko Wróciłam obżarta, nie przepita ale pycha pierogi jadłam
|
|
#2849 | |||||
|
Zakorzenienie
|
e tam
![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ładny ten kolor, lubię takimi malować jak mam króciaki Oo, dzięki Cytat:
sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam a kto z nami nie wypije niech go... ![]() Dzięki ![]() ![]() Cytat:
Mnie te blogerskie lakiery w ogóle nie przekonały i nie kupiłam ani jednego Uff, nadrobiłam, ale na szczęście nie miałam dużo Przed chwilką miałam starcie piątego stopnia z szerszeniem. Skończyło się moją kapitulacją - wybiegłam z krzykiem z pokoju, z klapkiem w ręku i krzykiem "pomocy!!!" na szczęście ojciec był w pobliżu i mnie poratował
|
|
#2850 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
dziękuję tak, to ten, o którym tak rozprawiałyśmy, że słabo się maluje ![]() oj tam, czasami można pofolgować jakie pierogi? ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
a ja lubię malować spokojnymi kolorami nawet jak mam dłuższe nie mam jakiejś określonej reguły dostosowanej do długości maluję tym na co mam ochotę ![]() no miał największe branie, bo znikał z drogerii bardzo szybko nawet u mnie go nie było jej lakier wydał mi się jakiś pospolity.ja się napaliłam na ten lakier, bo spodobał mi się u bopp i chyba był jedynym, który podobał mi się z tej całej kolekcji, na inne nie mam ciśnienia ![]() brawa dla mnie, w końcu się zarejestrowałam u siebie na uczelni ![]() i zastanawiam się na jakie kierunki się jeszcze zapisać.. kliknęłam dietetykę i zastanawiam się czy kliknąć filologię ze sp. anglistyka
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.

(jakieś paprochy mi się przyczepiły
)

zmniejszyłam rozmiar i wyostrzyłam, żeby lepiej było widać 

Poszukam jeszcze jak nie będę musiała poszukać na allegro, a wtedy na jednym lakierze to się pewnie nie skończy 

są cudowne ! Jaką masz piękną długą płytkę 

Niby jeszcze nie stresuję się wyjazdem, ale myślami już błądzę gdzieś poza wizażem
)