|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zakorzeniona
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 10
Zgadzam się. Wcześniej wcale nie każda kobieta zostawała dziewicą do ślubu, inna sprawa, że i śluby brano wcześniej. Wytrzymać do 20-stki nie jest tak ciężko, ale w sytuacji, kiedy obecnie ślub po 30-stce jest normą, byłoby to raczej trudne do zrealizowania.
|
|
|
|
#962 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A ja chce dac reprynende siarce xD fuj fuj ty niedobra, dostalam ostrzezenie za post z ktorego ty sie smialas, powinnas mnie skarcic
|
|
|
|
|
#963 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziwi mnie i wkurza niedokręcanie gazowanych napojów. Moja córa w tym przoduję i właśnie mam przyjemność pić rozgazowaną colę
|
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mnie dziwi ludzkie pchanie rąk do wszystkiego. Byłam popatrzeć na wystawę psów. Ludzie tam są różni, a psy jeszcze bardziej. Wiadomym jest, że psy tam są czymś więcej niż Burkiem, który domu pilnuje. A ludzie widzą owczarka niemieckiego i do dzieci: "o! zobacz! Alex! Szarik! Cywil! Chodź pogłaszczemy!" Dorosły do dziecka! Już to było wałkowane kilka stron wcześniej, ale dziś mnie to tknęło bardzo jak zobaczyłam jak rodzice pchają się z czterolatkiem do jakiegoś bullteriera, bo "zobacz Jasiu, on ma taki inny pyszczek niż reszta piesków". Aż chciałam rzucić "Za chwilę Jasiu może mieć inną rączkę niż reszta dzieci" Ale powstrzymałam się ![]() Lemmy! Twoja córa nadaje się na wychowawcę kolonijnego! To był nasz sposób na wszystkie "bolące" brzyszki
Edytowane przez anlejka Czas edycji: 2013-06-30 o 12:50 |
|
|
|
|
#965 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#966 | |
|
damn good coffee
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#967 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
A jeszcze bardziej mnie dziwi, że niektórym taki rozgazowany napój smakuje
|
|
#968 |
|
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;41565309]Bo to takie piękne, uroczyste przeżycie i zgodne z naturą i wzruszające a wy tego nie zrozumiecie dopóki same nie będziecie rodzić, o.
![]() Mnie nie tyle co dziwi co zaczynają irytować takie demoty http://demotywatory.pl/4157464/Dlaczego-To-ja-sie-pytam Jestem dziewicą/prawiczkiem, odróżniam się od reszty moich rówieśników, jestem specjalna/y, nie maluję się/nie noszę rurek, czemu nikt mnie nie chcę Mnie w ogóle bawi takie onanizowanie się własną oryginalnością. Zapomniałyście dodać, że facet-friendzone-forever to ideał i w ogóle jak śmiecie nie zauważać, że facet, który nigdy nie zrobił pierwszego kroku sie wami interesuje. [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;41565795]Problem w tym, że ja nie chcę faceta-służącego tylko partnera, który potrafi samodzielnie myśleć [/QUOTE]A ja nie chcę być księżniczką, tylko właśnie partnerką - od spełniania wszystkich zachcianek mam dziadków ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- |
|
|
|
#969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wolałabym, żeby dziecko przyniósł mi bocian. ![]() Cytat:
kiedyś oglądałam program o jakimś facecie, który zakrztusił się surową fasolą, zagnieździła się gdzieś tam w płucach i wykiełkowała.to ciąża pozamaciczna była?
|
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znaczy z jednym tym bul... siedziała np. czteroletnia dziewczynka w jego legowisku. Podsumowałam to hasłem, że pewnie obiad podano, ale tak w ramach żartu, bo wiedziałam, że pewnie pies się z dzieckiem wychowuje, więc wie co mu wolno, co nie wolno. Ale szczuć obcego psa swoim dzieckiem? I to podobno psy są groźne
|
|
|
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy tam nawet nie nastolatki już. mniejsza z tym. w kazdym razie pisanie o tym miesiąc w miesiąc non stop, bo się już 2 godziny spóźnia 'wujaszek', to inna może 'wysłać wujaszka', bo od niej już 'się zabiera' - to coś, czego nigdy nie zrozumiem -_- |
|
|
|
|
#972 |
|
Konto usunięte
|
też mnie denerwują kobiety przewrażliwione na punkcie własnego cyklu
-O BOŻE STŁUKŁAM SZKLANKĘ I SIĘ PORYCZAŁAM -godzinę spóźnia mi się okres -pocięłam mu twarz żyletką, ale to przez okres etc |
|
|
|
#973 | ||
|
wańka wstańka
|
Cytat:
![]() Mój brzunio, dzidziunia, cycusie i mleczko I te same osoby uwazają się za ekspertów w analizie badań medycznych, wychowania dzieci (bo w końcu urodziły dziecko), często tłumacząc to, ze ich sposób wypowiedzi tego typu to tylko na forum. W realu są powazne, rozsądne i dorosłe. ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
|
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;41565309]:
Mnie nie tyle co dziwi co zaczynają irytować takie demoty http://demotywatory.pl/4157464/Dlaczego-To-ja-sie-pytam Jestem dziewicą/prawiczkiem, odróżniam się od reszty moich rówieśników, jestem specjalna/y, nie maluję się/nie noszę rurek, czemu nikt mnie nie chcę Zdanie "jestem czysta (w moim wypadku to taka podwójna czystość)", sprawiło, że padłam i nie wstanę... Cytat:
Na szczęście więcej infantylnych określeń u niej nie słyszałam, za to dużo czyta książek o ciąży i porodzie.
Edytowane przez jesienny_lisc Czas edycji: 2013-06-30 o 15:12 |
|
|
|
|
#975 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Znam takiego jednego romantyka co to "kobiety tylko za dupkami biegają". I tak się zastanawiam czy go uświadomić czy zostawić i niech żyje w ułudzie? Ten dupek, o którym o mówił to rewelacyjnie wykształcony chłopak z dobrą pracą, który otwiera przede mną drzwi i przynosi mi piwo i zapamiętuje jakie ja lubię chociaż ostatnio widzieliśmy się pół roku temu. Chłopak z którym można pożartować pół nocy a drugie pół przegadać na poważnie. Nie jest mega przystojny, chociaż ma coś ciekawego w twarzy. Potrafi się dobrze ubrać - dobrze, nie koniecznie drogo. Interesuje się wieloma rzeczami i potrafi nimi zainteresować. Sam wychodzi z inicjatywą, ma własne zdanie itd. A "romantyk"? Mieszka z rodzicami i nie potrafi obsłużyć pralki. Jak rodzice wyjeżdżają to mama zostawia mu w lodówce i zamrażalniku żarcie na cały okres wyjazdu. Romantyk nie słucha tego co mówisz i niewiele ma do powiedzenia, dba tylko o siebie, potrafi być chamski i paskudnie obgadywać nieobecnych. Szybko kończą się tematy do rozmowy i nawet okazuje się, że nie ma rozeznania w rzeczach, którymi niby się fascynuje. Przystojny też nie jest ale nie nadrabia tego ciuchami czy dbaniem o siebie. No ale romantyk to biedny żuczek a kobiety to suki zapatrzone w dupków. Bo romantyk to by przecież dziewczynie nieba przychylił i jest porządnym facetem. A reszta facetów to taka nieporządna. |
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze znam typ "kobiety mnie nie chcą bo jestem buntownikiem!", ze śpiewką "laski to materialistki co wolą konformistów i korpoludków".
Przy czym bycie buntownikiem oznacza: *mam pełno warunków/powtarzam rok na studiach/od 6 lat piszę magisterkę *nie dbam o siebie, nie myję włosów (najczęściej długich) *nie pracuję, bo nikt mi nie będzie rozkazywał, biorę kasę od rodziców *nie słuchasz zespołu XYZ? nie rozmawiam z Tobą *a więc malujesz paznokcie? Jesteś pustą k***. ![]() Zapomniałam o obowiązkowym paleniu zioła i "browarowaniu" z kumplami. Edytowane przez jesienny_lisc Czas edycji: 2013-06-30 o 15:24 |
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwią mnie osoby o takich poglądach:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3186 Teoretycznie dorosły człowiek a nawet student.
|
|
#978 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 10
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#979 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Jak byłam w gimnazjum to imprezy były częściej ale w trakcie sesji panowała idealna cisza i spokój. Obecnie, od kilku lat imprezy tam są non stop i względny spokój jest tylko w wakacje. Tak to darcie mord cały czas, ciągle głośna muzyka, często dwie imprezy na raz w dwóch krańcach budynku. Na szczęście nie mieszkam bezpośrednio na przeciwko akademika (akademiku?) i współczuję tym co tak mieszkają. Myślę, że to się zmieniło wraz z popularnością studiowania. Kiedyś akademiki były dla osób spoza miasta, których nie było stać na wynajęcie mieszkania czy pokoju, które przejeżdżały tu po wiedzę, na studia. Teraz na studia najwyraźniej idzie się dla imprez i idzie na nie każdy. |
||
|
|
|
#980 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 10
Cytat:
. Ale myślę, że te punkty możesz nosić jak sztandar![]() .Swoją drogą, może powinnam pójść na wiadomy wątek i pozgłaszać te wszystkie wyśmiewaczki .Cytat:
.
|
|
|
#981 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
![]() Naprawde? Ja w trakcie okresu juz jestem swieta, ale jak mam PMS to mam takiego dola, ze idz i nie wracaj. I to zupelnie ode mnie niezalezne, czuje sie okropnie i po jakims czasie sie orientuje, ze zostal mniej niz tydzien do miesiaczki Nie dre sie co prawda i nie wyje z byle powodu, ale staje sie masakrycznie upierdliwa i szybciej sie zloszcze/rozklejam/doszukuje piatego dna w jakiejs wypowiedzi.
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2013-06-30 o 16:59 |
||
|
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#983 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
|
|
|
#984 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#985 |
|
Raczkowanie
|
"pochwale sie" jaki ewenement mam w znajomych na fejsie- ma galerie zdjec martwych zwierzat
|
|
|
|
#986 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#987 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
|
|
|
#988 |
|
Raczkowanie
|
mnie tylko zastanawia co sie stalo z ta dziewczyna. Byla zupelnie inna.
A najnowsza fota to rysunek zrobiony długopisem na ramianiu- pies robiacy kupe ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- a da sie? z fejsa korzystam okazjonalnie /glownie w sesji/, wiec nie za bardzo ogarniam. |
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#990 |
|
Konto usunięte
|
Jakby miała 15 lat bym zrozumiała (no hej, różne głupie i dziwne rzeczy się wtedy robiło).
Jak ma więcej, zaczynam się bać. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.

[/QUOTE]

. Ale myślę, że te punkty możesz nosić jak sztandar
.