![]() |
#8611 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Dziewczyny, pomóżcie. Potrzebuję opisów typu: mam mętlik w głowie. Dotyczące płci przeciwnej rzecz jasna. Nie wiem co on o mnie dokładnie myśli, wiem że mu na nie zalezy, ale nie wiem w jakim stopniu i w obec tego nie wiem, jak mam sie w stosunku do niego zachowywać i co myśleć o całej tej sytuacji
![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8612 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Macie może statusy opisujące uczucia w takiej mniej więcej sytuacji: Byłam z chłopakiem, który zostawił Mnie deklarując się, że już nic do Mnie nie czuje, że to nie jest TO. Mówił, że nigdy nie angażuje się szybko w związki itp., a raptownie 2 miesiące po Naszym rozstaniu znalazł sobie Inną, i widziałam Ich dzisiaj ![]() Sama nie wiem co czuję... żal, rozczarowanie, złość, smutek itd... Proszę o odpowiedzi... ![]()
#8613 |
Zadomowienie
|
Bo chciałam niemożliwego, Lata w środku zimy…
Zastanawiam się, czy wciąż myślisz o mnie, w sposób,jaki kiedyś myślałeś… kręcimy sie w kółko byliśmy już wszędzie.. mielismy gdzies uciec- nic ztego nie bedzie
#8614 |
Zadomowienie
|
bede czekac cierpliwie dzien po dniu..
ile mozna ?!
#8615 |
Zakorzenienie
|
Nie potrafisz ze mną być tak mocno jak bym chciała nie potrafię ufać Ci chociaż pragnę
Dobrze wiem, co znaczy ból więc cicho jestem... Najlepiej teraz, zapomnieć o tym bo co piękne szybko kończy się: kocham... Nie wiem co myśleć o tej historii, chyba żałuję... nie nie żałuję Wczoraj tylko mój, dziś już inną kochać chce... Jestem sama - taki los Niekochana - taki los Oddaję wszystko, a nie mam nic... nie kochał mnie ten obcy ktoś
#8616 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8617 |
Wtajemniczenie
|
różne
![]() 665 - prawie jak szatan 667 - nowy lepszy szatan FREEwolna az do jutra ![]() Gdzie Pudzianowski zdobył mięśnie?-3 lata w Biedronce Nie rób nic na siłę, weź większy młotek My lubimy piwo tak mocno jak Wy torebki. My tego nie rozumiemy, Wy też. ...i właśnie wtedy, Wysoki Sądzie, wygięła się w łuk... Mam szczęście i nie zawaham się go użyć! Gdyby nie wymyślono elektrycznosci, siedziałbym przed kompem przy świeczkach. za długie So many Boys, So little time Czesząc włosy rozpamiętywała smak poziomek Miłość jest ślepa... Może dlatego lubi ciemność Miłość czyni cuda... ale stoliczka nakryć nie potrafi Od kiedy przeczytalam ze alkohol szkodzi-rzucilam czytanie Tak się bał ciemności, że jak mrugał, to wpadał w panikę. Zazdroszcze moim myślom, bo jedyne one mogą, gdy tylko zechcą być tak blisko Ciebie Kup se musk Kto naprawi nam ten beznadziejny świat? Fucktycznie ![]() coz poradze ze wokol tylu facetow, a tak trudno o MEZCZYZNE |
![]() ![]() |
![]() |
#8618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#8619 |
Rozeznanie
|
Ide Do Zakonu... Gorszyc zakonnice ]:->
"WysłałDoNiejWSpojrzeniuC ałąSwojąDuszę,DziejeRozmy ślań,Tęsknot,Żalów" PoSzYbOwAć cHoCiAż rAz...pOnAd śMiErć, pOnAd cZaS... 'Mężczyzna przez całe życie jest dzieckiem tylko zabawki drożeją' |
![]() ![]() |
![]() |
#8620 |
Przyczajenie
|
Ostatnio miałam takie opisy:
* Czegoś wciąż mi brak, co tak cenne jest* * Jesteś marzeniem które nigdy nie spełni się* |
![]() ![]() |
![]() |
#8621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#8622 |
Przyczajenie
|
Mam nowy:
Cofnijmy się w czasie, przeżyjmy to jeszcze raz... |
![]() ![]() |
![]() |
#8623 |
Raczkowanie
|
Wszystko ciągle się zmienia lecz nic nie umiera
Przepraszam nie potrafię być idealna... Pomiędzy samotnością i tęsknotą tkwi wieczność Odejdź potworze nie stój na mej drodze Pragnę wierzyć w siłę jutra Wszystko w proch się zamienia nawet wielka wiara Czuję, że iskierka w głębi duszy przygasa... Tylko wyjaśnij mi proszę raz jeszcze kochanie, uwolnić się staramy czy zabić nawzajem? Sparaliżowana znów tracę kolejną cząstkę siebie Wciąż niezmienna w swej ciągłej zmienności Wciąż obecna gdzieś na skraju świadomości |
![]() ![]() |
![]() |
#8624 |
Raczkowanie
|
super
![]() ![]() * Już się nie boję... przecież to tylko zwyczajna noc... * Wczoraj znów zamknęłam głośno drzwi, nie powiedziałam nic... spaliłam jakiś most * Powietrze ma Twój zapach... głosem Twoim mówi do mnie ktoś... * Nieproporcjonalnie wiele rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą...
![]() |
#8625 |
Zakorzenienie
|
/ błękitem zalane spojrzenia / ... ;*
w rytmie kroków.. w rytmie słów.. w rytmie serca.. prawdziwymi zwycięzcami są Ci, którzy walczą i nigdy nie zaprzestają.. bo teraz przeszłość już nic nie znaczy.. Każdy człowiek na kuli ziemskiej ma skarb, który gdzieś na Niego czeka.. `_żeby właśnie we Mnie widział szczęście i sens życia.. gdy wszystko inne traci sens` chcę do jednego miejsca na ziemi, gdzie problemy przestają mieć znaczenie... samotna wśród ludzi którzy mówią 'Ona nigdy nie jest sama' .. myśli plączą się w mojej głowie.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8626 |
Zakorzenienie
|
mówisz, że nic się już nie zmieni mamo...
samo życie, nikt nie rozdaje nagród.. lecz dziś..tylko nadzieję Tobie niosę.. prawda nigdy nie ucichnie.. były raz sobie cztery słonie.. małe, wesołe, zielone słonie..
#8627 |
Zakorzenienie
|
nie mam gg
|
![]() ![]() |
![]() |
#8628 |
Zadomowienie
|
Nienawidzę kiedy mówisz, że mnie znasz
czy warto bylo kochac tak az do bólu Nie mogę kochać, bo słaba jestem wtedy. Znowu nie kochał mnie ten obcy ktoś. jestem sama taki los ;] Po co jesteś ze mną, Skoro dawno już przestałam Bawić Cię... Zaczynam dusić sie Toba Cicho przyznaję, że Najlepiej jest, gdy obok jesteś Ty Szukałam w Tobie jego. Ja muszę dalej biec, muszę zapomnieć. Musiałam sobie radzić sama, przez ten cały cholerny pusty czas bez ciebie, teraz nauczyłam się szanować swoją samotność wolę dalej czuć to wszystko mocniej Powoli zamknę w sobie przyszłość Pytając siebie raz po raz teksty z O.N.A //
#8629 |
Zakorzenienie
|
'jak w cichym i spokojnym śnie..'
mówią, że najpiękniejszy uśmiech ma ten kto wiele wycierpiał.. ' jesteśmy sami dla siebie największą niespodzianką.. ' tysiące chwil przed Nami jeszcze... "prawdziwa miłość przychodzi tylko wtedy, kiedy jej nie szukasz.." "samotnym jest się tylko wtedy, gdy ma się na to czas." nie pytaj czy znalazłam szczęście swe.. to bez znaczenia już.. zakochana.. w dziecięcych marzeniach. widziałam w Twoich oczach tamten blask.. |
![]() ![]() |
![]() |
#8630 |
Zakorzenienie
|
"czy można kochać na 99,9%?"
![]() Rebelious skąd masz podpis? to jest całość? ![]()
#8631 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8632 |
Rozeznanie
|
Bo kiedy niema miłości co dalej dłużej złudzeń nie ocale więc co dalej?
Bo kiedy niema miłosci co dalej co dalej tak mało mi zostaje prawie nic Rano rodzi sie hałas i umiera cisza tak blisko jutra zaczyna sie dzisjaj Przejadłam myśli ,wypiłam marzenia, i przefiltrowałam moje serce z kamienia narazie tyle ;]
#8633 |
Zadomowienie
|
Twoje opisy pomogły mi uświadomić sobie kilka rzeczy...
#8634 |
Zakorzenienie
|
a ja mam
Don't Disturb (nie przeszkadzać)
#8635 |
Raczkowanie
|
z 'Ruchomych piasków' Varius Manx
inne:
![]() |
#8636 |
Wtajemniczenie
|
* Nagość zaczyna się od twarzy, a bezwstyd od słów.
* Okłamują wszyscy wszystkich, najwięcej samych siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#8637 |
Zakorzenienie
|
a ja się uczę więc mam
"ukam kukam dukam pukam stukam mukam lukam ukam :P" ![]()
#8638 |
Rozeznanie
|
*pocałunki bez wytchnienia, długie jak bez Ciebie noc ..
![]() *. .Masz Może Mapę??. .Zgubiłam Się W Twoich Oczach ![]() *Dotykiem Piszesz Po Mym Ciele Słowa Miłości *To moja jest niedoroła miłość-uparcie więc bede bronic jej!! *Kochała życie... miała miękkie serce... *...Je suis au septieme ciel...Follement amoureuse.../...Jestem w siódmym niebie...Szaleńczo zakochana *Nunca nao posso deixar ir do meu coracao | Nigdy nie puść mojego serca *Love is an act of everlasting forgiving... / Miłość jest sztuką ciągłego wybaczania *MirameCuandoTeDigo QueTeQuiero Y besameComoSi FueraLaPrimeraVez / Patrz na mnie kiedy mowie ze kocham i caluj mocno tak jak pierwszy raz *embrasse-moi..presse-moi..touche-moi...aime-moi../całuj mnie..przytulaj mnie..dotykaj mnie..kochaj mnie *I wanna be a piece of chocolate in his lips../chciałabym być kostką czekolady w jego ustach.. *le tout pour Toi..(fr.)../ wszystko dla Ciebie *Avant de Recevoir Moi a se Coeur tu s'assurer est-ce que je Suis Cet propre...(fr.)../Zanim przyjmiesz mnie do swojego serca upewnij się czy jestem tą właściwą *Tu souris, et rien n'est plus tendre alors../ Ty uśmiechasz się i nic nie jest bardziej czułe (fr.) *tu me plait../ podobasz mi się..( fr.) *'amour est difficile parfois / miłość jest czasami trudna *she is waiting for love, waiting so long...and what? / czeka na miłość, czeka tak długo... i co? *porque adorarte fue una fantasía porque quererte fue una tontería /bo uwielbianie cię było fantazją, bo kochanie cię było głupotą *Amar Otra Vez / Zdradzona miłość *I don`t wanna be lonely anymore... nie chce byc dluzej samotna *odi et amo/nienawidze i kocham *I need to be love... *Boys, sometimes a girl just needs one, to love her and to hold/chlopcze, czasami dziewczyna potrzebuje tylko jednego, aby ja kochac i przytulic. *..and a real woman knows a real man always comes first.. /prawdziwa kobieta wie, że prawdziwy mężczyzna zawsze zjawia się pierwszy =) *Niedostępna jak wymyślony brzeg... *Wszystko, na co mam ochotę jest niemoralne,nielegalne albo...tuczące I moje ulubione: *Szczęście to piórko na dłoni... *Jej skronie ozdabia tkany wolnością diadem. |
![]() ![]() |
![]() |
#8639 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8640 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() to ja dodam jeszcze jeden tekst z tej piosenki: - i będę się tłuc od światła do światła...pokolorowana neonami miasta Edytowane przez Milena_Mariolka Czas edycji: 2007-04-17 o 16:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.