|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
| Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV |
|
6 | 9,68% |
| Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV |
|
2 | 3,23% |
| Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
21 | 33,87% |
| Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV |
|
1 | 1,61% |
| Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
7 | 11,29% |
| Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
6 | 9,68% |
| Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
17 | 27,42% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV |
|
2 | 3,23% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Cytat:
A nawet gdybym miała te 18 lat faktycznie, to uważam, że takie miny powinien zachować dla siebie. Palant ![]() Odnośnie Natalii, to mój powiedział, że zna same ładne i fajne. Szkoda, że ja ich nie znam
|
|
|
|
|
#4622 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20
Cytat:
Bo ja z piłkarskiej rodziny ![]() I też chyba o to chodzi z brzuszkiem, bo jak się nie pomaluję to wyglądam jak dziewczątko.. Śmiała się znajoma która jest właścicielką sklepu w którym moja Mama kupuje ciuchy nie raz że na porodówke mam się pomalować bo pomyślą że gimnazjalistka przyjechała rodzić ![]() Cytat:
|
|
#4623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Witam się
Mam zły dzień humor rano mi się spieprzył bo mnie matula zdenerwowała.Ale już mi się poprawia Hormony ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lineczka To teściowa w siódmym niebie,dwoje dzieciaczków w drodze ![]() ania To w takim razie zdrówka Domi normalnie bacik tż się należy Lineczka A w jogurtach,serkach jest barwnik KOSZENILA który robiony jest ze zmielonych robaków także dziewczyny sprawdzajcie skład.Babku Też nie lubię włosów tu i ówdzie,dla mnie a raczej dla mojej skóry jedynie depilacja laserowa ale koszt ![]() Uwielbiam mój wąsik Cytat:
![]() My dzisiaj z rana byliśmy u teściów.Zerwaliśmy wiśnie,czereśnie i porzeczk także sama natura Udało się przed deszczem.Widzę że Wam apetyty dopisują,mnie też ![]() Sny też boskie
|
||
|
|
|
#4625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20
Cytat:
mam tak samo z Nataliami, generalnie jakieś złe wspomnienia, poznałam może jedną fajna a tak to reszta działała mi na nerwy. Cytat:
Haha na porodówce to się przynajmniej szybko wyjaśni bo zobaczą pesel i datę urodzenia. Chociaż lekarz u którego byłam na gnatycznym stwierdził, ze młodziutka jestem, że ma córkę w moim wieku i że ona ani nie myśli o ciązy. Dobrze że to nie jest mój lekarz prowadzący, bo choć zrobił mi bardzo profesjonalnie to genetyczne i wszystko dokładnie tłumaczył to takie komentarze mógłby zachować dla siebie. |
||
|
|
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz
Azealia te kilka lat temu nie były popularne.
Wszystko zależy od twardości materaca. Jeśli będzie średnio twardy to może nawet niezłe rozwiązanie. Jest niby hypoalergiczny, ale mowa tu o roztoczach, grzybach itd. To ważne, wiadomo. Tyle, że sam lateks też jest bardzo silnym alergenem a o tym nikt nie wspomina. Na dodatek powiem, że moja Żaba nigdy nie zlała ani nie zwaliła się tak, żeby przedostało się to do prześcieradła, a gdzie tu do materaca. Mam tu na myśli wilgoć oczywiście. A ze mnie znów wylazł jakiś skrzep stary .Ciekawe czy to szanowny polip, przemęczenie czy skurcze sprzed 2 dni :/ Zaczyna mnie to stresować. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie lubię jak ludzie się tak gapią na brzuszek i w ogóle jak się człowiek tylko trochę odpicuje to już jakieś dziwne ciekawskie spojrzenia ![]() Ja wtedy puszczam morderczy wzrok albo gapię się tak samo intensywnie i jest spokój. |
|
|
|
|
#4628 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja to w ogolę mam dziwny typ owłosienia. Na rękach i nogach raczej takie liche mam włosinki. Natomiast pachy, okolice bikini, to jakiś istny busz Denerwujące są też włoski na brzuchu, wąsik i co najbardziej mnie krępuję pojedyncze włoski na sutkach To jest chyba najgorsze, choć oczywiście szybko się ich pozbywam.Matko mam nadzieje, że nikt znajomy tego nie czyta ![]() Cytat:
W każdym razie kazał się starać już po pierwszej miesiączce
|
||
|
|
|
#4629 | |
|
Zakorzenienie
|
hello dziewczyny! pogoda dzisiaj w miare znosna u mnie, czuć lato i jestem zaskoczona, zapomniałam już jak to jest, gdy czuć słońce na skórze
Cytat:
Nie mam zielonego pojęcia! Podpowiedźcie mi, bo jestem zielona... Generalnie o wózkach... jedyne co rzuca mi się w oczy, to relacja ceny i jakości + żywotność... tanie wózki to na jeden sezon (tak mi się wydaje patrzac na kółka, np. plastikowe czy ogólnie "calą konstrukcję" wózka na pierwszy rzut oka)to raczej u mnie odpada, bo czuje że lepiej zainwestować i mieć na dlużej coś lepszego, można coś na tym zaoszczędzić. Co musi mieć taki wózek żeby był dobry i na zimne dni i na cieple? kółka jakieś pompowane czy i inne bajery? oświeccie mnie
|
|
#4630 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja też mam laktator z Aventu ręczny....bardzo mi sie przydał przy nawale pokarmu bo miałam cycki jak kamienie rozpalone aż i niunio nie mógł sobie złapać za sutka dopiero jak troszke odciągnełam to sutek sie zwiększył i malutki dokończył robote..........ale to było straszne aż mi sie płakać chciało myślałam, że mi cycki pękną................a i potem w domu sie przydał bo mały w nocy sie mi budził tylko raz potem nad ranem dopiero to musiałam czasami ściągać pokarm bo mi sie lało a klient spał w najlepsze.... hehehhehe to samo stwierdziła moja koleżanka jak przyjechała Mikołaja zobaczyć to sie pytała skąd ja to wszystko umie i skąd wiem, że on np chce jeść hehehheheh i stwierdziła, że w szpitalu powinni przy wypisie dawać instrukcje obsługi dziecka ehehheheh dołaczam mojego męża do grona Waszych szanownych mężulów....mój wrócił o 1:45 z imprezy na szczęście nie musiałam jednak po niego jechać tylko kolega go odwiózł także spałam sobie nie czekając na niego.........teraz poszedł do pracy, a ja sama z synkiem i kopającym dzidziolem (teraz chyba śpi bo rano mnie skopał konkretnie hehe może sie śniadania domagał bo po śniadaniu sie uspokoiło ehehhe)
|
|
#4631 | |
|
Zakorzenienie
|
Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III
Cytat:
) W sumie ze mna chyba jej sie udalo bo na imie dała mi Daria I nie pamietam zeby ktos mowil do mnie inaczej ( mama czasem mòwila Dadka ) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Ja kupilam gofry I juz nie moge sie doczekac kiedy obsmaruje je hektolitrami smietany I obsypie kilogramem truskawek ;D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz
Trele Dara, Darula to nie?
Matko jaki dziwny Dzień :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4633 | |
|
Zakorzenienie
|
Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III
Wogole jestem z siebie dumna , zrobilam juz porzadek we wszystkich papierach , umylam lodowke , obiad sie gotuje , pranie pierze .. Przyszlam sama siebie ide walczyc dalej poki mam taka wene bo sama jestem w szoku ;O
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale widze ze w głosowaniu biorą udział osoby nie z naszego wątku .. bedzie trzeba to odjąc czy bierzemy te głosy też pod uwagę? WRÓCIŁAM. Ale jestem padnięta... w każdym bądź razie w PEPCO taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaakie wyprze że masakra... jestem co prawda przed wypłatą iwec nic nie kupiłam dla siebie, ale kupiłam dla siostrzenicy tżta bo obiecałam jej wie bluzeczki . Jedna kosztowała 9,99 a były sliczne i rózniaste... CO do dzieciowych rzeczy to body po 4,99 to chyba u nich standard bo dzisiaj też były, pajace od 7,99 i na prawde ładne ( miałam kupić ale akurat same rozmiary 68-74 z chłopięcych) takie spodenki z zakrytymi stópkami od 5,99 do 14,99 widziałam. NO ŚLICZNE. a dla Nas były bluzki na krótki, 3/4 , ramiączka, bokserki za 9,99 i na prawdę fajne po wypłacie tam wpadne i licze ze nadal bedą tam promocje U nas pogoda do dup.y a dzisiaj koncert Maryli rodowicz i mąż chciał ze mną wyskoczyć ( mamy pierwsze miejsce w NAJMILSZYM MIEŚCIE W POLSCE :d DZISIAJ FINAŁ :d ) i nie wiem czy to wypali przy takiej pogodzie gdzie wygląda jakby zaraz miała rozpętać się burza... a dzisiaj na obiad - schab z młodymi i fasolką Wpadacie?
|
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sory ale padlam ze smiechu .. Bo z pewnoscia jest w Polsce naście ładniejszych , milszych , przyjazniejszych miast niz Bytom czy np: Siemianowice ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4636 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A u nas jak stanęło na Natalii od samego początku, tak też już zostanie ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Jestem po obiedzie...ale narobiłaś mi smaka!!
|
|
|
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądałam dzisiaj skarpetunie dla maleństwa i znalazłam coś takiego
![]() Tylko że jak patrzę na te zdjęcia to mam wrażenie że to wszystko wygląda na takie wielkie a te skarpetki i buciki są takie maciupeńkie
|
|
|
|
#4638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Dobrze wiedzieć że w pepco takie promocje, muszę się wybrać i zobaczyć czy u mnie też są
|
|
|
|
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
zobaczcie jakie mam zajęcie na dzisiejszy wieczór
![]() worki nie są jeszcze posegregowane ![]() na strychu mam jeszcze ze 4 kartony ale już takich od 3 miesiąca
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#4640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pochwal się później co tam wygrzebałaś
Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-06-30 o 18:01 |
|
|
|
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
pokażę
![]() muszę porozdzielać to co zostawię sobie i to co oddam bratowej TŻ a jeszcze w tym tygodniu kolejną porcję kuzynka mi dostarczy
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja przeglądnęłam już wszystkie ciuszki które leżały u TŻta na strychu i choć narzekałam że tyle tego jest i że ciężko dojść do ładu i składu to teraz okropnie mi tego brakuje, mogłabym przeglądać na okrągło ![]() Z tego co mi wiadomo to kuzynka ma mi dać ciuszki po swoim dziecku więc jeszcze będę mieć okazje poprzebierać troszkę
|
|
|
|
|
#4643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ryba, coś mi się nie zatycowało, oczywiście jak byś wiedziała coś ciekawego o porodach w Belgii to daj znać
|
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
to zapraszam na grzebanie w takim razie
![]() myślę że dla każdej by starczyło
|
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka tu cisza dziś .. Mi właśnie sie Tz poslizgnol przy fugowaniu I spadl z krawedzi wanny ;( ma 5cm krwiak nanpiszczelu I obity bok .. Glupia fuga
|
#4647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4648 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
My już dawno po zakupach...nie byłam wszędzie gdzie bym chciała, bo małża coś chorobsko zaczęło rozkładać i wróciliśmy wcześniej Ale z pustymi rękami nie wróciłam Dla małej kupiłam karuzelkę do łóżeczka z FP za pół ceny W TkMaxx wzięłam kocyk i otulacz A dla siebie laktator ręczny z TT ![]() Poza tym pare drobiazgów w domowym i przy okazji kolejnego storczyka Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Sprawdzałam w necie i ten program Bounty to jest chyba tylko w UK
|
||||
|
|
|
#4649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
Paula we wtorek mam usg połówkowe z moim prof. I od razu wtedy będę chyba przypisana do jakiegoś państwowego lekarza w szpitalu. Mam nadzieje w każdym razie :/.
U nas karuzela się nie sprawdziła w ogóle. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

pewnie dlatego ze ja bardzo młodo wyglądam i pewnie myślą, że 16-18 lata w ciąży jest 
A nawet gdybym miała te 18 lat faktycznie, to uważam, że takie miny powinien zachować dla siebie. Palant

Bo ja z piłkarskiej rodziny 

także dziewczyny sprawdzajcie skład.

KCIUKI DLA ANI