Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę:
Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV 6 9,68%
Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV 2 3,23%
Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV 21 33,87%
Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV 1 1,61%
Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 7 11,29%
Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 6 9,68%
Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV 17 27,42%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV 2 3,23%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-30, 13:34   #4621
babku
Zadomowienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
Mój TŻ też mówi że ludzi się na mnie gapią pewnie dlatego ze ja bardzo młodo wyglądam i pewnie myślą, że 16-18 lata w ciąży jest staram się nie zwracać uwagi

Ale mi zrobiłaś smaka na grilla i kiełbaski

Ciekawe po jakiej to Natalii, mój się nie chce przyznać...
Z tym wyglądem ja mam to samo, bo pomimo, że zbliżam się do trzydziestki, to często bywam proszona o dowód w sklepie. Ogólnie jestem niewysoka i szczupła i zawsze ludzie dawali mi dużo mniej lat. Ale ostatnio to się wkurzyłam. Facet w sklepie gapił się na mnie, a później zrobił taką minę politowania. No miałam ochotę podejść i strzelić mu w japę A nawet gdybym miała te 18 lat faktycznie, to uważam, że takie miny powinien zachować dla siebie. Palant

Odnośnie Natalii, to mój powiedział, że zna same ładne i fajne. Szkoda, że ja ich nie znam
babku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 13:38   #4622
Azealia
Raczkowanie

Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20

Cytat:
Mój TŻ też mówi że ludzi się na mnie gapią pewnie dlatego ze ja bardzo młodo wyglądam i pewnie myślą, że 16-18 lata w ciąży jest staram się nie zwracać uwagi

Ale mi zrobiłaś smaka na grilla i kiełbaski

Ciekawe po jakiej to Natalii, mój się nie chce przyznać...
Zapraszam do siebie, u Nas dzisiaj zakończenie sezonu piłkarskiego więc impreza na sto fajerek Bo ja z piłkarskiej rodziny

I też chyba o to chodzi z brzuszkiem, bo jak się nie pomaluję to wyglądam jak dziewczątko.. Śmiała się znajoma która jest właścicielką sklepu w którym moja Mama kupuje ciuchy nie raz że na porodówke mam się pomalować bo pomyślą że gimnazjalistka przyjechała rodzić

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o materac to u nas był gryka-pianka kokos. W sumie to jeszcze leży pod dużym łóżkiem córki. Może wydam na tablicy, ktos biedniejszy wezmie. Ja obowiązkowo chcę nowy. I tak bije się z myślami, że A. w dużym łóżku ma piankę, ale niestety nie stać nas na porządny materac dla niej teraz

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dzidziu a co wiesz o lateksowych dla takich maluszków? Bo wiem że dla dorosłych jest polecany i właśnie chcemy kupić sobie do sypialni, ale co z niemowlakami? Bo ten gryka-kokos jakoś mnie nie bierze..
Stary 2013-06-30, 13:52   #4623
nemosek
Zakorzenienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

Witam się
Mam zły dzień humor rano mi się spieprzył bo mnie matula zdenerwowała.Ale już mi się poprawia Hormony
Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość

Majce się spodoba.

\czy ta jabłkowa w Polsce ma alkohol ? Tutaj ma 1% dość dużo
U nas jest 0.00%

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
ja też dowiedziałam się w 3 miesiącu o ciąży

pampersy na pewno rozmiar 1 czyli najmiejsze ubranka też 58- 62 chyba

u mnie z ciążą to było tak
ogólnie miałam bardzo nieregularne okresy- 2 miesiące miałam potem 3 nie, od sierpnia zeszłego roku brałam luteinę i było wszystko w porządku, bo co miesiąc jak w zegarku
ostatni raz lutkę wzięłam w styczniu i 14 stycznia miałam @... potem oczywiście były przytulanki, nie kontrolowaliśmy dni płodnych bo z moim
problemowym cyklem się nie dało i przyszedł 14 luty.. ja @ nie mam i nic się nie zapowiadało, zrobiłam test wyszedł negatywy, więc pomyślałam spoko, wszystko jest tak jak przed tabletkami okres oczywiście nie przyszedł i któregoś dnia było to chyba ok 20 marca jechałam do pracy pociągiem i tak strasznie mnie zmuliło, że myślałam że puszczę pawia chciałam zjeść już śniadanie w pracy a tu klops nie mogłam na jedzenie patrzeć i sobie myślę co jest?! wróciłam do domu i mówię TŻ że strasznie mnie muli, że wymiotować mi się chce a a dodatek mogłam spać na okrągło, kładłam się a łóżko o godz 17 i spałam do rana to kazał mi test zrobić...
na drugi dzień z rana zrobiłam te test, ja patrzę a tam ZONK, druga krecha blada tak się tym przejęłam że jak leciałam do TŻ to mi test wypadł z ręki i wpadł do wiadra z wodą od mopa on oczywiście się ucieszył, ale ja sobie pomyślałam że test się pewnie pomylił, bo myślałam e przez te moje cykle będę miała problem z zajściem w ciążę zrobiłam test po południu a ta blada krecha z rana mocna jak jasna cholera oczywiście TŻ łzy w oczach, ale nie kazałam mu się cieszyć dopóki lekarz nie potwierdzi, ale ten oczywiście już się pochwalił wszytskim

i w tym samym dniu kiedy mi wyszły dwa testy pozytywne zadzwonił brat TŻ i do niego z tekstem, ze zostanie wujkiem, a TŻ do niego że on też zostanie wujkiem i moja teściowa podwójnie jednego dnia się dowiedziała że będzie miała 2 wuczków

hej ho!
mam jakiś zapał do roboty dzisiaj TŻ'ta wyprawiłam do pracy, niestety
Fajna historia

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 13:53   #4624
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość

Ostatnio przeczytałam słuchajcie, że dziecko należy werandować, zwłaszcza to rodzone w zimniejszych miesiącach i przeżyłam szok- bo tak między Bogiem a prawdą pierwszy raz spotkałam się z taką nazwą.

)
No dokładnie fajna nazwa

Lineczka To teściowa w siódmym niebie,dwoje dzieciaczków w drodze

ania
To w takim razie zdrówkażeby nic się nie przyplątało

Domi normalnie bacik tż się należy

Lineczka A w jogurtach,serkach jest barwnik KOSZENILA który robiony jest ze zmielonych robaków także dziewczyny sprawdzajcie skład.

Babku Też nie lubię włosów tu i ówdzie,dla mnie a raczej dla mojej skóry jedynie depilacja laserowa ale koszt
Uwielbiam mój wąsik

Cytat:
Napisane przez babku Pokaż wiadomość
Dla chłopaka to mam mnóstwo
Janek, Staś, Adam, Krzyś, Mikołaj i jeszcze pewnie pare. Wydaje mi się, że jakoś łatwiej będzie mi wybrać męskie imię, ale pewnie jak okaże się, że w brzuchu siedzi mi mały mężczyzna, to zaczną się dylematy jak przy żeńskich imionach

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------
Ja mam na odwrót dużo dziewczęcych typów a mało chłopięcych

My dzisiaj z rana byliśmy u teściów.Zerwaliśmy wiśnie,czereśnie i porzeczk także sama naturaUdało się przed deszczem.
Widzę że Wam apetyty dopisują,mnie też
Sny też boskiemnogość dzieci

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-30, 13:54   #4625
Anoula
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20

Cytat:
Z tym wyglądem ja mam to samo, bo pomimo, że zbliżam się do trzydziestki, to często bywam proszona o dowód w sklepie. Ogólnie jestem niewysoka i szczupła i zawsze ludzie dawali mi dużo mniej lat. Ale ostatnio to się wkurzyłam. Facet w sklepie gapił się na mnie, a później zrobił taką minę politowania. No miałam ochotę podejść i strzelić mu w japę A nawet gdybym miała te 18 lat faktycznie, to uważam, że takie miny powinien zachować dla siebie. Palant

Odnośnie Natalii, to mój powiedział, że zna same ładne i fajne. Szkoda, że ja ich nie znam
Ludzie są czasem bezczelni z tym gapieniem dlatego staram się nie zwracać większej uwagi żeby się tym nie przejmować.

mam tak samo z Nataliami, generalnie jakieś złe wspomnienia, poznałam może jedną fajna a tak to reszta działała mi na nerwy.

Cytat:
Napisane przez Azealia Pokaż wiadomość
Zapraszam do siebie, u Nas dzisiaj zakończenie sezonu piłkarskiego więc impreza na sto fajerek Bo ja z piłkarskiej rodziny

I też chyba o to chodzi z brzuszkiem, bo jak się nie pomaluję to wyglądam jak dziewczątko.. Śmiała się znajoma która jest właścicielką sklepu w którym moja Mama kupuje ciuchy nie raz że na porodówke mam się pomalować bo pomyślą że gimnazjalistka przyjechała rodzić
Chętnie bym wpadła gdyby nie to, że u nas dzisiaj impreza ale "stołowo"- imieninowa.

Haha na porodówce to się przynajmniej szybko wyjaśni bo zobaczą pesel i datę urodzenia. Chociaż lekarz u którego byłam na gnatycznym stwierdził, ze młodziutka jestem, że ma córkę w moim wieku i że ona ani nie myśli o ciązy. Dobrze że to nie jest mój lekarz prowadzący, bo choć zrobił mi bardzo profesjonalnie to genetyczne i wszystko dokładnie tłumaczył to takie komentarze mógłby zachować dla siebie.
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 14:03   #4626
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz

Azealia te kilka lat temu nie były popularne.
Wszystko zależy od twardości materaca. Jeśli będzie średnio twardy to może nawet niezłe rozwiązanie. Jest niby hypoalergiczny, ale mowa tu o roztoczach, grzybach itd. To ważne, wiadomo. Tyle, że sam lateks też jest bardzo silnym alergenem a o tym nikt nie wspomina.

Na dodatek powiem, że moja Żaba nigdy nie zlała ani nie zwaliła się tak, żeby przedostało się to do prześcieradła, a gdzie tu do materaca. Mam tu na myśli wilgoć oczywiście.

A ze mnie znów wylazł jakiś skrzep stary .
Ciekawe czy to szanowny polip, przemęczenie czy skurcze sprzed 2 dni :/

Zaczyna mnie to stresować.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 14:04   #4627
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:

Bezczelny!
Nie lubię jak ludzie się tak gapią na brzuszek i w ogóle jak się człowiek tylko trochę odpicuje to już jakieś dziwne ciekawskie spojrzenia
Ja wtedy puszczam morderczy wzrok albo gapię się tak samo intensywnie i jest spokój.

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-30, 14:15   #4628
babku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Babku Też nie lubię włosów tu i ówdzie,dla mnie a raczej dla mojej skóry jedynie depilacja laserowa ale koszt
Uwielbiam mój wąsik
Haha ja też uwielbiam mój wąsik. Mojego męża bawi bardzo samo to określenie. Jak się wybieram do kosmetyczki, niekoniecznie na depilacje, to zawsze z wielkim ubawieniem pyta "na wąsik idziemy?"
Ja to w ogolę mam dziwny typ owłosienia. Na rękach i nogach raczej takie liche mam włosinki. Natomiast pachy, okolice bikini, to jakiś istny busz Denerwujące są też włoski na brzuchu, wąsik i co najbardziej mnie krępuję pojedyncze włoski na sutkach To jest chyba najgorsze, choć oczywiście szybko się ich pozbywam.
Matko mam nadzieje, że nikt znajomy tego nie czyta
Cytat:
Haha na porodówce to się przynajmniej szybko wyjaśni bo zobaczą pesel i datę urodzenia. Chociaż lekarz u którego byłam na gnatycznym stwierdził, ze młodziutka jestem, że ma córkę w moim wieku i że ona ani nie myśli o ciązy. Dobrze że to nie jest mój lekarz prowadzący, bo choć zrobił mi bardzo profesjonalnie to genetyczne i wszystko dokładnie tłumaczył to takie komentarze mógłby zachować dla siebie.
Lekarz przy pierwszej ciąży, a właściwie poronieniu mówi do mnie, że nie ma co się martwić i spieszyć, przecież jest pani taka młodziutka. Dopiero przy peselu się zamyślił W każdym razie kazał się starać już po pierwszej miesiączce
babku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 14:49   #4629
anka_85
Zakorzenienie

hello dziewczyny! pogoda dzisiaj w miare znosna u mnie, czuć lato i jestem zaskoczona, zapomniałam już jak to jest, gdy czuć słońce na skórze

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
masakra, wykładzina w łazience przed oczami mam ta pleśń pod nią i grzyby i inne paskudztwa które się tam gnieżdżą przy wilgoci, Nie jestem fanką sterylności ale bez przesady

wygląda fajnie ten wózek
No właśnie, a propo wozków... co jest istotne, na co warto zwrócić uwagę kupując wózek?

Nie mam zielonego pojęcia!
Podpowiedźcie mi, bo jestem zielona...

Generalnie o wózkach... jedyne co rzuca mi się w oczy, to relacja ceny i jakości + żywotność... tanie wózki to na jeden sezon (tak mi się wydaje patrzac na kółka, np. plastikowe czy ogólnie "calą konstrukcję" wózka na pierwszy rzut oka)to raczej u mnie odpada, bo czuje że lepiej zainwestować i mieć na dlużej coś lepszego, można coś na tym zaoszczędzić. Co musi mieć taki wózek żeby był dobry i na zimne dni i na cieple? kółka jakieś pompowane czy i inne bajery?
oświeccie mnie

Zdrowia dla małej, ale silnej kruszynki
Ani

anka_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 15:16   #4630
basiula19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Też się podepnę pod pytanie,wybór duży ale który wziąć
Myślałam o materacu kokos- gryka
my mamy gryka-pianka-kokos.....narazie synek na nim śpi a jak dzidzia sie urodzi to małemu skręcimy łóżko i trzeba bedzie jemu jakiś kupić....

Cytat:

Miałam to samo z Jagodą . Bardzo podoba mi się to imię ale nie wyobrażam sobie żeby ktoś miał do niej wołać Jadźka
Mama mi mówiła że jak będę od początku konsekwentna i nie pozwolę na to , to też nikt nie będzie tak do niej mówił .. NIe wydaje mi się żebym miała zawsze nad tym kontrolę ..

Ja tez kupiłam tylko że z Aventu . Nigdy nie wiadomo jak to z ta laktacja będzie faktycznie , i czasem warto mieć chociażby na jej rozkręcenie - u mnie też nie wiele kosztowało ..
Jadźka to na Jadwige sie woła......

ja też mam laktator z Aventu ręczny....bardzo mi sie przydał przy nawale pokarmu bo miałam cycki jak kamienie rozpalone aż i niunio nie mógł sobie złapać za sutka dopiero jak troszke odciągnełam to sutek sie zwiększył i malutki dokończył robote..........ale to było straszne aż mi sie płakać chciało myślałam, że mi cycki pękną................a i potem w domu sie przydał bo mały w nocy sie mi budził tylko raz potem nad ranem dopiero to musiałam czasami ściągać pokarm bo mi sie lało a klient spał w najlepsze....

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
Bo do dzieci powinna być instrukcja obsługi
hehehhehe to samo stwierdziła moja koleżanka jak przyjechała Mikołaja zobaczyć to sie pytała skąd ja to wszystko umie i skąd wiem, że on np chce jeść hehehheheh i stwierdziła, że w szpitalu powinni przy wypisie dawać instrukcje obsługi dziecka ehehheheh

dołaczam mojego męża do grona Waszych szanownych mężulów....mój wrócił o 1:45 z imprezy na szczęście nie musiałam jednak po niego jechać tylko kolega go odwiózł także spałam sobie nie czekając na niego.........teraz poszedł do pracy, a ja sama z synkiem i kopającym dzidziolem (teraz chyba śpi bo rano mnie skopał konkretnie hehe może sie śniadania domagał bo po śniadaniu sie uspokoiło ehehhe)

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 16:01   #4631
Trele_Morele
Zakorzenienie

Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III

Cytat:
No i właśnie wszystko kwestia gustu ja za zdrobnieniami nie przepadam a Ty lubisz
Dzis rozmawiałam z mama na ten temat , ona jest za imionami ktore ciezko zdrabniac .. Dlatego moja Majka nie przypadla jej wstepie do gustu , ale teraz juz przegryzła )
W sumie ze mna chyba jej sie udalo bo na imie dała mi Daria I nie pamietam zeby ktos mowil do mnie inaczej ( mama czasem mòwila Dadka )

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość
Tak wogóle to zjadłabym lody czekoladowe i truskawki
Ja kupilam gofry I juz nie moge sie doczekac kiedy obsmaruje je hektolitrami smietany I obsypie kilogramem truskawek ;D

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 16:01   #4632
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz

Trele Dara, Darula to nie?

Matko jaki dziwny Dzień :/

. Witaj Kochanie

Stary 2013-06-30, 16:12   #4633
Trele_Morele
Zakorzenienie

Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III

Wogole jestem z siebie dumna , zrobilam juz porzadek we wszystkich papierach , umylam lodowke , obiad sie gotuje , pranie pierze .. Przyszlam sama siebie ide walczyc dalej poki mam taka wene bo sama jestem w szoku ;O

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
Trele Dara, Darula to nie?

Matko jaki dziwny Dzień :/

No wlasnie nie moge sobie przypomniec zeby Kto kolwiek mowil do mnie inaczej niz Daria .. Moze dziadek czy babcia jak bylam mala mowili Darusia ale to naprawde bardzo dawno .. Za czasow szkoły napewno bylam dla wszystkich Daria

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-30, 16:16   #4634
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość
Babku masz jakieś typy imion dla chłopaka? ja będę miała syna ale jak na razie na nic z TŻ nie możemy się zdecydować

Dziewczyny jak na razie mamy remis z tytułami na nowy wątek
właśnie widze ale widze ze w głosowaniu biorą udział osoby nie z naszego wątku .. bedzie trzeba to odjąc czy bierzemy te głosy też pod uwagę?

WRÓCIŁAM. Ale jestem padnięta... w każdym bądź razie w PEPCO taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaakie wyprze że masakra... jestem co prawda przed wypłatą iwec nic nie kupiłam dla siebie, ale kupiłam dla siostrzenicy tżta bo obiecałam jej wie bluzeczki . Jedna kosztowała 9,99 a były sliczne i rózniaste... CO do dzieciowych rzeczy to body po 4,99 to chyba u nich standard bo dzisiaj też były, pajace od 7,99 i na prawde ładne ( miałam kupić ale akurat same rozmiary 68-74 z chłopięcych) takie spodenki z zakrytymi stópkami od 5,99 do 14,99 widziałam. NO ŚLICZNE. a dla Nas były bluzki na krótki, 3/4 , ramiączka, bokserki za 9,99 i na prawdę fajne po wypłacie tam wpadne i licze ze nadal bedą tam promocje

U nas pogoda do dup.y a dzisiaj koncert Maryli rodowicz i mąż chciał ze mną wyskoczyć ( mamy pierwsze miejsce w NAJMILSZYM MIEŚCIE W POLSCE :d DZISIAJ FINAŁ :d ) i nie wiem czy to wypali przy takiej pogodzie gdzie wygląda jakby zaraz miała rozpętać się burza...

a dzisiaj na obiad - schab z młodymi i fasolką
Wpadacie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg schab.jpg (26,4 KB, 17 załadowań)
Stary 2013-06-30, 16:43   #4635
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
właśnie widze ale widze ze w głosowaniu biorą udział osoby nie z naszego wątku .. bedzie trzeba to odjąc czy bierzemy te głosy też pod uwagę?

WRÓCIŁAM. Ale jestem padnięta... w każdym bądź razie w PEPCO taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaakie wyprze że masakra... jestem co prawda przed wypłatą iwec nic nie kupiłam dla siebie, ale kupiłam dla siostrzenicy tżta bo obiecałam jej wie bluzeczki . Jedna kosztowała 9,99 a były sliczne i rózniaste... CO do dzieciowych rzeczy to body po 4,99 to chyba u nich standard bo dzisiaj też były, pajace od 7,99 i na prawde ładne ( miałam kupić ale akurat same rozmiary 68-74 z chłopięcych) takie spodenki z zakrytymi stópkami od 5,99 do 14,99 widziałam. NO ŚLICZNE. a dla Nas były bluzki na krótki, 3/4 , ramiączka, bokserki za 9,99 i na prawdę fajne po wypłacie tam wpadne i licze ze nadal bedą tam promocje

U nas pogoda do dup.y a dzisiaj koncert Maryli rodowicz i mąż chciał ze mną wyskoczyć ( mamy pierwsze miejsce w NAJMILSZYM MIEŚCIE W POLSCE :d DZISIAJ FINAŁ :d ) i nie wiem czy to wypali przy takiej pogodzie gdzie wygląda jakby zaraz miała rozpętać się burza...

Wpadacie?
Bytom najmilszym miastem ? a co to miłego ?
Sory ale padlam ze smiechu .. Bo z pewnoscia jest w Polsce naście ładniejszych , milszych , przyjazniejszych miast niz Bytom czy np: Siemianowice

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-30, 16:52   #4636
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:

hehe no ja mam tak samo..wyglądam bardzo młodo dowód w sklepie to już normalka,nigdy mi to nie przeszkadzało, wręcz przeciwnie uważałam za atut.Ale któregoś razu znajomy mojego męża podszedł do niego (na samym początku naszego związku)z pytaniem :"a ty co się Jacku teraz za gimnazjalistki wziąłeś?" no to już jak ja się o tym dowiedziałam to od tamtego czasu zaczęłam się delikatnie malować , żeby dodać sobie pare latek
A u nas jak stanęło na Natalii od samego początku, tak też już zostanie

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:

Wpadacie?
Jestem po obiedzie...ale narobiłaś mi smaka!!
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 17:02   #4637
domii29
Zakorzenienie

Przeglądałam dzisiaj skarpetunie dla maleństwa i znalazłam coś takiego
Tylko że jak patrzę na te zdjęcia to mam wrażenie że to wszystko wygląda na takie wielkie a te skarpetki i buciki są takie maciupeńkie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0025.jpg (91,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0022.jpg (122,1 KB, 20 załadowań)
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 17:05   #4638
domii29
Zakorzenienie

Cytat:

Wpadacie?
Robiłam z teściową dzisiaj taki sam obiad więc nie rusza mnie to .
Dobrze wiedzieć że w pepco takie promocje, muszę się wybrać i zobaczyć czy u mnie też są
Stary 2013-06-30, 17:57   #4639
lineczka1989
Zakorzenienie

zobaczcie jakie mam zajęcie na dzisiejszy wieczór

worki nie są jeszcze posegregowane
na strychu mam jeszcze ze 4 kartony ale już takich od 3 miesiąca
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-06-30 17.52.05.jpg (136,1 KB, 16 załadowań)
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 17:59   #4640
domii29
Zakorzenienie

Cytat:

Ale będziesz przebierać
Pochwal się później co tam wygrzebałaś

Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2013-06-30 o 18:01
Stary 2013-06-30, 18:02   #4641
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Ale będziesz przebierać
Pochwal się później co tam wygrzebałaś
pokażę
muszę porozdzielać to co zostawię sobie i to co oddam bratowej TŻ a jeszcze w tym tygodniu kolejną porcję kuzynka mi dostarczy
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
Stary 2013-06-30, 18:06   #4642
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
pokażę
muszę porozdzielać to co zostawię sobie i to co oddam bratowej TŻ a jeszcze w tym tygodniu kolejną porcję kuzynka mi dostarczy
Zazdroszczę Ci tego przebierania tych maleńkich ciuszków
Ja przeglądnęłam już wszystkie ciuszki które leżały u TŻta na strychu i choć narzekałam że tyle tego jest i że ciężko dojść do ładu i składu to teraz okropnie mi tego brakuje, mogłabym przeglądać na okrągło
Z tego co mi wiadomo to kuzynka ma mi dać ciuszki po swoim dziecku więc jeszcze będę mieć okazje poprzebierać troszkę
Stary 2013-06-30, 18:06   #4643
Taszanta
Zakorzenienie

Cytat:
Dziwne bo w tych dwoch szpitalach ktore ja znam sale porodowe sa pojedyncze a pokoj po porodzie tez mozesz. Sobie zazyczyc pojedynczyv tyle ze ze znacznym wyprzedzeniem

Super, w Belgii sale po porodzie są podobno maksimum dwuosobowe chociaż 100 % pewności nie mam, a za jedynkę dopłata taka, że głowa boli

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
oj, też

też to slyszlalam od znajomej, która mieszka w Bournemouth - miała do wyboru 2 szpitale, w tym tylko w jednym przy porodzie miał być anestezjolog (dla niej to było ważne,bo ma jedną nerkę i ta obecność była konieczna) - trafila na sale z 8 babkami

później dopiero gdzies ja przenieśli...

!!!
No ciekawie musi być na takiej licznej sali, z dziecmi, osobami odwiedzającymi itp.

Ryba, coś mi się nie zatycowało, oczywiście jak byś wiedziała coś ciekawego o porodach w Belgii to daj znać

Taszanta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 18:14   #4644
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:

Aaaaa .. Ja tez chce w tym pogrzebac .. Raczej nic nie potrzebuje zeby nie bylo , ale pogrzebala bym bardzo chetnie

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-30, 18:17   #4645
lineczka1989
Zakorzenienie

to zapraszam na grzebanie w takim razie

myślę że dla każdej by starczyło

Nela 5/11/13
Stary 2013-06-30, 19:21   #4646
Trele_Morele
Zakorzenienie

Jaka tu cisza dziś .. Mi właśnie sie Tz poslizgnol przy fugowaniu I spadl z krawedzi wanny ;( ma 5cm krwiak nanpiszczelu I obity bok .. Glupia fuga mi sie zachcialo .. Nie Wiem Kto teraz to dokonczy

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-30, 19:30   #4647
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Jaka tu cisza dziś .. Mi właśnie sie Tz poslizgnol przy fugowaniu I spadl z krawedzi wanny ;( ma 5cm krwiak nanpiszczelu I obity bok .. Glupia fuga mi sie zachcialo .. Nie Wiem Kto teraz to dokonczy

Ojeej oby TŻ szybko wrócił do formy
Stary 2013-06-30, 19:35   #4648
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka
My już dawno po zakupach...nie byłam wszędzie gdzie bym chciała, bo małża coś chorobsko zaczęło rozkładać i wróciliśmy wcześniej Ale z pustymi rękami nie wróciłam
Dla małej kupiłam karuzelkę do łóżeczka z FP za pół ceny
W TkMaxx wzięłam kocyk i otulacz śliczne są, milusie i bardzo fajne jakościowo.
A dla siebie laktator ręczny z TT
Poza tym pare drobiazgów w domowym i przy okazji kolejnego storczyka

Cytat:
A ze mnie znów wylazł jakiś skrzep stary .
Ciekawe czy to szanowny polip, przemęczenie czy skurcze sprzed 2 dni :/

Zaczyna mnie to stresować.

kiedy masz wizytę??

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Przeglądałam dzisiaj skarpetunie dla maleństwa i znalazłam coś takiego
Tylko że jak patrzę na te zdjęcia to mam wrażenie że to wszystko wygląda na takie wielkie a te skarpetki i buciki są takie maciupeńkie
ale słodkie te malusie skarpetusie

Cytat:

:meleje: niezłe zapasy

Cytat:

Biedny

Sprawdzałam w necie i ten program Bounty to jest chyba tylko w UK
Stary 2013-06-30, 19:45   #4649
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Hejka
My już dawno po zakupach...nie byłam wszędzie gdzie bym chciała, bo małża coś chorobsko zaczęło rozkładać i wróciliśmy wcześniej Ale z pustymi rękami nie wróciłam
Dla małej kupiłam karuzelkę do łóżeczka z FP za pół ceny
W TkMaxx wzięłam kocyk i otulacz śliczne są, milusie i bardzo fajne jakościowo.
A dla siebie laktator ręczny z TT
Poza tym pare drobiazgów w domowym i przy okazji kolejnego storczyka

kiedy masz wizytę??

ale słodkie te malusie skarpetusie

:meleje: niezłe zapasy

Biedny

Sprawdzałam w necie i ten program Bounty to jest chyba tylko w UK
Jaka kupilas karuzelke? Tez wczoraj pgladalam w Tesco dwie z FP ale nie moglam sie zdecydowac ..

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-30, 19:48   #4650
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Paula we wtorek mam usg połówkowe z moim prof. I od razu wtedy będę chyba przypisana do jakiegoś państwowego lekarza w szpitalu. Mam nadzieje w każdym razie :/.

U nas karuzela się nie sprawdziła w ogóle.

. Witaj Kochanie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości