Panny Młode - Kielce cz. I - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-04, 08:20   #301
vioola
Przyczajenie

Dot.: Kielce

Gosiaczku1221 Będę w Ziółku na weselu 9 czerwca więc potem moge Ci zdać świeże relacje. Pozdrawiam!
vioola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 15:03   #302
Puchatek M.
Rozeznanie

My mamy Slub 2.8.2008, a mamy już zarezerwowany Sobków na wesele i poprawiny, skonczone nauki przedmalzenskie i dzis jedziemy rezerwowac DJ- a. Tort bedziemy miec z cukierni Pasternak, bo zrobia dokladnie taki jak chcemy. Bedziemy jechac biala 9,5 metrowa limuzyna.
Puchatek M. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 21:33   #303
Gosiaczek1211
Rozeznanie

GG do Gosiaczek1211

Cytat:
Napisane przez vioola Pokaż wiadomość
Gosiaczku1221 Będę w Ziółku na weselu 9 czerwca więc potem moge Ci zdać świeże relacje. Pozdrawiam!
W takim razie czekam na najświeższe relacje z Ziólka. Pozdrawiam serdecznie.
Gosiaczek1211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 12:13   #304
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Gosiaczku i Pat21 - dziękuję bardzo za namiary podane na PW
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 21:20   #305
DrGandzia
Zadomowienie

My z 2005/2006r. mieliśmy "przyjemność" spędzić sylwestra w ziółku i powiem szczerze , ze nie najlepiej wspominam ten pobyt. Bardzo nie podobała mi się obsługa, podobnie jak juz wcześniej któras z dziewczyn wspomniała panie kelnerki robiły łaskę, że musza obsługiwać gości. Poza tym jedzenie, które było u nas na stole lodówki nie widziało od swiąt, wędlina była "lekko podsuszona" podobnie jak i warzywka, którymi były przybrane sałatki.
Mam nadzieje, ze Ty sie nie rozczarujeszi bedzie wszystko ok.Życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia
Stary 2007-04-06, 11:44   #306
tiffi1
Rozeznanie

Życzę Wam wszystkim drogie wizażanki - kielczanki Wesołych Świąt, i udanych przygotowań do Najważniejszego Dnia w Życiu.
Pozdrawiam
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 18:10   #307
gazelcia
Raczkowanie

Ja się chyba zdecyduje odnośnie makijażu na Studio WIOSNA - chociaż nie jestem do końca pewna, ponieważ słyszałam o nim różne oponie. Mimo, że więcej było pochlebnych to jednak niepewność pozostaje - ciężki los

Czy któraś z Was korzystała z usług tego salonu - www.cococlub.pl - chodzi mi o makijaż??

Kogo jeszcze byście poleciły do wykonania makijażu??
gazelcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-04-06, 19:44   #308
magdusia8
Raczkowanie

[quote=gazelcia;4082427]Ja się chyba zdecyduje odnośnie makijażu na Studio WIOSNA - chociaż nie jestem do końca pewna, ponieważ słyszałam o nim różne oponie. Mimo, że więcej było pochlebnych to jednak niepewność pozostaje - ciężki los
Umów się do pani Moniki a będziesz zadowolona. Jest tam jeszcze jakas Ewa,a le do niej nie.
magdusia8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-07, 11:48   #309
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

gazelcia - daj potem znać u kogo wykonywałaś makijaż i jakimi kosmetykami i jak się trzymał na buźce
ja w sumie chyba też wolałabym,żeby ktoś mnie umalował, ale boję sie jak to wyjdzie wiadomo,że poszłabym na próbny maikijaż, ale jak on mi się nie spodoba to chyba sama sobie kupię kosmetyki i sama się umaluję
tylko..hm...może w sumie lepiej,żeby ktoś mnie malował w dniu ślubu, bo mi się mogą ręcę trząść

magdusia8
- jaką firmą wykonują makijaż w WIOŚNIE? jakąś jedną firmą czy kilkoma? i jaka jest cena?

a teraz czas na życzonka:

Niechaj Święta Wielkiej Nocy będą pełne Boskiej mocy, aby zdrówko dopisało i jajeczko smakowało.
Stary 2007-04-07, 12:20   #310
gazelcia
Raczkowanie

Kalex dam znać na pewno Udało mi się znaleźć nawet ich stronę, co prawda na razie większość jest w budowie www.wiosna.nawww.pl

Zastanawiam się również nad Atelier kosmetycznym RVB na ul. Słowackiego - tam będę robiła sobie tipsy. Nie orientujecie się jakie makijaże tam wykonują?? Bo w zasadzie mają ta przewagę nad Wiosną, że otwierają godzinę wcześniej - co dla mnie jest ważne

Radosnych Świąt Wielkanocnych, Smacznego Jaja, Mokrego Dyngusa i Wesołego Królika, co po stole bryka!
Stary 2007-04-10, 09:54   #311
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez gazelcia Pokaż wiadomość
Kalex dam znać na pewno Udało mi się znaleźć nawet ich stronę, co prawda na razie większość jest w budowie www.wiosna.nawww.pl

Zastanawiam się również nad Atelier kosmetycznym RVB na ul. Słowackiego - tam będę robiła sobie tipsy. Nie orientujecie się jakie makijaże tam wykonują?? Bo w zasadzie mają ta przewagę nad Wiosną, że otwierają godzinę wcześniej - co dla mnie jest ważne
w atelier robią bardzo ładne paznokcie (zwłaszcza pani Marta) sama robiłam je tam parę razy i byłam bardzooo zadowlona tylko...jest teraz jedno "ale"...te dziewczyny z salonu RVB, tj. p. Marta i p.Ewa, odchodzą razem z tego salonu i będą zakładać własne studio kosmetyczne nie wiem dokładnie kiedy odchodzą i kiedy otworzą własny zakład, ale masa stałych klientek na pewno za nimi pójdzie, bo są bardzo dobre.
Ja gdzieś w czeluściach swojej torebki mam chyba numery komórek do nich, więc jak je znajdę to mogę Ci przesłać te numery na PW, zwłaszcza jeśli bardzo Ci zależy, żeby te dziewczyny zrobiły Ci paznokcie.
O makijażach jakie wykonywały to nic nie wiem, ale myślę, że na pewno były ładne, bo dziewczyny widać, że miały doświadczenie.
Stary 2007-04-10, 13:44   #312
gazelcia
Raczkowanie

Kalex na paznokcie sie właśnie tam umówiłam no i w zasadzie wyszło tak, że makijaż też będę tam robiła, więc mam nadzieję, że będzie wszystko ok
Stary 2007-04-10, 15:54   #313
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

gazlecia - gdzieś w necie natknęłam się jakiś wątek, gdzie dziewczyny do makijażu ślubnego w Kielcach polecały:
salon "Wiosna" - i tu polecana była pani Monika lub pani Ewa
salon Kanebo przy perfumerii FOR YOU na Sienkiewicza ( z zanaczeniem,że tam jest drogo)
panią Wojnowską (podany był numer telefonu komórkowego, spisałam go, w razie czego mogę podać na PW)
salon YVES ROCHER (podane było, że cena za makijaż ślubny w tym salonie to 70-100 zł.)
Stary 2007-04-12, 15:20   #314
Rybulka
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode - Sierpień 2009 Kielce I Okolice:)

Skoro zacytowana tu została moja wypowiedź, to postanowiłam się odezwać mimo, że z Kielc nie jestem.
Jestem zaszokowana tym, jak niektóre z Was zaregowały na planowanie ślubu z dwuletnim wyprzedzeniem. Każdej z nas zależy na tym, żeby lokal na wesele był ładny, żeby był odpowiednio duży dla liczby gości itd. Jesteśmy z różnych miast i w każdym z nich inaczej pewnie szuka się sali. Niektóre z Was znalazły salę z rocznym wyprzedzeniem, inne z jeszcze mniejszym, czego serdecznie gratuluję. Ja już wiem, że gdybym szukała sali na rok przed weselem, chyba bym się załamała nerwowo, bo wątpię, czy znalazłabym coś naprawdę ładnego na którąś sobotę.
Dwa lata temu znajomi szukali sali z rocznym wyprzedzeniem i zdarzały się miesiące, w których sala była zajęta na każdy dzień tygodnia!
Poza tym nie spisuje się od razu umowy. Najpierw po prostu rezerwuje się datę. Chyba fajnie jest mieć komfort psychiczny, że sala zarezerwowana. Teraz można trochę odetchnąć, bo najważniejsze już zaklepane. Dalsze przygotowania za jakiś czas.
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-12, 17:11   #315
denegra
Przyczajenie

Smile Dot.: Panny Młode - Sierpień 2009 Kielce I Okolice:)

a my tez planujemy na srepien 2009.. jestem z krakowa i w sumie pytalismy juz co nie co i z terminami jescze nie jest tak zle.. i bardzo mnie cieszy to ze nie tylko ja juz planuje z takim wyprzedzeniem ten dzien.. Pozdrawiam

http://www.suwaczek.pl/cache/7345c085ff.png
denegra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-12, 19:17   #316
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Skoro zacytowana tu została moja wypowiedź, to postanowiłam się odezwać mimo, że z Kielc nie jestem.
Jestem zaszokowana tym, jak niektóre z Was zaregowały na planowanie ślubu z dwuletnim wyprzedzeniem. Każdej z nas zależy na tym, żeby lokal na wesele był ładny, żeby był odpowiednio duży dla liczby gości itd. Jesteśmy z różnych miast i w każdym z nich inaczej pewnie szuka się sali. Niektóre z Was znalazły salę z rocznym wyprzedzeniem, inne z jeszcze mniejszym, czego serdecznie gratuluję. Ja już wiem, że gdybym szukała sali na rok przed weselem, chyba bym się załamała nerwowo, bo wątpię, czy znalazłabym coś naprawdę ładnego na którąś sobotę.
Dwa lata temu znajomi szukali sali z rocznym wyprzedzeniem i zdarzały się miesiące, w których sala była zajęta na każdy dzień tygodnia!
Poza tym nie spisuje się od razu umowy. Najpierw po prostu rezerwuje się datę. Chyba fajnie jest mieć komfort psychiczny, że sala zarezerwowana. Teraz można trochę odetchnąć, bo najważniejsze już zaklepane. Dalsze przygotowania za jakiś czas.
Dzięki Rybulko mam nadzieję, że po tak dobitnym przedstawieniu faktów dziewczyny odpuszczą sobie słowa krytyki
Niestety nie wszystkie mamy szczęście mieszkać tam gdzie ONE, w Naszych przypadkach liczy się czas i planować jak widać trzeba z dwuletnim a nawet większym wyprzedzeniem.

Cytat:
Napisane przez denegra Pokaż wiadomość
a my tez planujemy na srepien 2009.. jestem z krakowa i w sumie pytalismy juz co nie co i z terminami jescze nie jest tak zle.. i bardzo mnie cieszy to ze nie tylko ja juz planuje z takim wyprzedzeniem ten dzien.. Pozdrawiam
Cześć Denegra więc obie w sierpniu wkroczymy w nowy etap życia co do rezerwacji sal to duże znaczenie ma to gdzie się mieszka, są miasta, gdzie trzeba rezerwować z dużym wyprzedzeniem, ale są i takie, gdzie pośpiech nie jest wskazany. My z TŻ-tem chcemy zaklepać jak narazie salę, żeby jak to określiła Rybulka mieć komfort psychiczny i spać spokojnie Pozdrówki
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-12, 21:23   #317
Rybulka
Zakorzenienie

Poprawka do mojego ostatniego wpisu- dziś wieczorem spisaliśmy umowę z właścicielką lokalu . To do komentarza jednej z Wizażystek, która napisała, że nikt z nami (pannami młodymi 2009) nie spisze umowy na dwa lata przed ślubem. My ją spisaliśmy na dwa lata i trzy miesiące przed ślubem.
Stary 2007-04-13, 15:49   #318
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

gratuluję podpisania umowy
to teraz możecie spać spokojnie, bo najważniejsze to zarezerować salę,która Wam się podoba
Stary 2007-04-14, 13:24   #319
Rybulka
Zakorzenienie

Kalex, dziękuję za gratulacje. Ja też myślę, że najważniejsze, to zarezerwować salę, która się nam podoba. Cieszę się, że nie będziemy musieli brać byle czego, jak pewnie by było, gdybym zaczęła planować wszystko za rok. Pozdrawiam
Stary 2007-04-17, 14:51   #320
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

wczoraj wybraliśmy dj-a na nasze wesele
facet jest niesamowity - to ten sam, który będzie grał u pat21 Miałan na Niego namiary od narzeczonego mojej fryzjerki i potem jeszcze pat napisała mi na PW kogo ma jako dj-a, patrzę o ta sama osoba
Stary 2007-04-17, 14:56   #321
Puchatek M.
Rozeznanie

Kalex u nas też będzie grał ten sam DJ Zarezerwowaliśmy Go 4 kwietnia
Stary 2007-04-17, 15:23   #322
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez Puchatek M. Pokaż wiadomość
Kalex u nas też będzie grał ten sam DJ Zarezerwowaliśmy Go 4 kwietnia
hahahaha no proszę
a my wczoraj
byliśmy u niego z moją mamą - bo moja mama nigdy takiego dj-a, który gra na weselach nie widziała i trochę spceptycznie do takiego pomysłu podchodziła, ale jak z nim porozmawiała i zobaczyła płytki z wesel,na których on grał to zmieniła od razu zdanie i jest nim zachwycona
Puchatek-a Wy kiedy macie ślub, bo nie pamietam?
EDIT:
już wiem kiedy macie teraz doczytałam
no własnie, on nam wczoraj mówił,że ma już terminy w sierpniu zarezerowane-czyli jednym z terminów jesteście WY
Stary 2007-04-17, 15:29   #323
Puchatek M.
Rozeznanie

Tak jeden termin w sierpniu jest nasz- dokładnie 2. Ale 9 sierpnia też ma juz zarezerwowany. Widać, że jest rozchwytywany. Strasznie nam się spodobało Jego podejście. Grał już w Sobkowie- tam mamy wesele. W jakim kościele bierzecie ślub ??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-17, 15:34   #324
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

my na razie u niego jesteśmy jedyni na czerwiec ale widziałam,że naprawdę jest rozchwytywany (zajęte w tym roku wszystkie soboty od kwietnia do konca pazdziernika i sylwester)i po prostu KOCHA to,co robi. Bardzo mi sie podobalo jak opowiadal nam o wszystkim-widać było pasję, zaanagażowanie i wkładanie całej duszy w oprawę muzyczna wesela-naprawdę cieszmy się,że na niego trafiliśmy

my będziemy brać ślub albo w mojej parafii- św.Józefa Robotnika albo (bo tez nad tym myślimy) weźmiemy ślub w Katedrze. w sumie fajnie byłoby wziąść ślub w Katedrze, bo wesele mamy w restauracji Bristol i ładnie byśmy z gośćmi razem przeszli z Katedry do Bristolu

a jutro wybieramy się do studia video-avi, a potem do ella-video pooglądać jak wykonują filmy i zdjęcia ze ślubu i z wesela
Stary 2007-04-17, 16:19   #325
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

WOW no prosze prosze. Fajnie ze znalazłam ten watek

Od 14.12.2008 Nasza Kochana Amelka jest z nami

Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 16:23   #326
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez Petitka4 Pokaż wiadomość
WOW no prosze prosze. Fajnie ze znalazłam ten watek
znów się spotykamy
Stary 2007-04-17, 16:27   #327
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Witaj Kalex No znowu. Odkrywam to forum caly czas. Najpierw Avon teraz slub
Ja biore slub w ostatnim tygodniu lipca tego roku. W sumie wszystko mam oprocz sukni Mam nadzieje ze zdarze. Jade wlasnie w poszukiwaniu jej do Jedrzejowa. Obeszlam salony w Kielcach ale nic ciekawego takiego co by mnie powaliło nie znalazłam. Moze tam sie uda. No i makijaż. Musze go zrobić profesjonalnie a nie sama w domu bo boje sie ze mi spłynie. Tylko nie chce maski.Musze znalezc cos dobrego. Poprzegladam sobie ten watek bo chyba byla o tym mowa. Pozdrawiam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-17, 16:34   #328
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

gratuluję
tak, pisalyśmy o tym, gdzie wykonuja dobre makijaże i gdzie warto do fryzjera się udać
a możesz mi napisać kogo masz jako kamerzystę i fotografa?
Stary 2007-04-17, 19:50   #329
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
gratuluję
tak, pisalyśmy o tym, gdzie wykonuja dobre makijaże i gdzie warto do fryzjera się udać
a możesz mi napisać kogo masz jako kamerzystę i fotografa?
Dziekuje
Mam tylko fotografa. To pan Krzysztof Zarzycki ze studia FOTOMAX na Głowackiego. Piekne zdjecia robi. Podoba mi sie ze robi retusz komputerowy. Wiem ze niektore dziwczyny stawiaja na naturalnosc ale w upalny dzien gdzie skora sie swieci i widac niedoskonalosci taki retusz jest super. Oczywiscie jesli chcecie bez retuszu rowniez bedzie. Zdjecia jeszcze raz podkresle wysmienite. I pan Krzysztof jest bardzo przemilym czlowiekiem

Stary 2007-04-17, 19:55   #330
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

mam zapisane w moim notatniku to studio FOTOMAX będziemy je rozważać pod kątem robienia tam zdjęć studyjnych
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości