|
|
#15961 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ebi Smolarek
|
|
|
|
#15962 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4156160]a nie możesz sama jechać?
podasz link do tego biura podróży?[/quote] raczej nie wyobrażam sobie podróżować na drugi koniec Europy w pojedynke ![]() tutaj jest strona: http://www.olympictravel.com.pl/ |
|
|
|
#15963 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Wow Mes wypas rysunek ![]() No Jacus jest moj, Lunka mi go dala ![]() Ktoras z was bedzie ogladac transimsje na zywo z wyboru euro? Sun wybierasz sie? http://pilkanozna.pl/pn.php?dzial=news&id=68112
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#15964 |
|
Zakorzenienie
|
wypijmy za pwodzenie w walce o Euro 2012
|
|
|
|
#15965 |
|
Konto usunięte
|
hej
![]() Pijemy za powodzenie w walce o Euro 2012! Mes - ale podobny na tym rysunku, o mama! Masz talent
|
|
|
|
#15966 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#15967 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
gdybym miała fundusze i była troche starsza to bym poleciała Cytat:
|
||
|
|
|
#15968 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie co? Dziś mi tak super chodzi internet, że grzechem byłoby to zmarnować. Dlatego, skoro nikogo tu nie ma, to zacznę monologować
![]() Dziś był taki pięęęęęęękny dzień!!! Słońce grzało niemiłosiernie, jak w lipcu (lipiec kojarzy mi się tylko z meczem BVB : Wisła, nie mogę się doczekaaać!!) a teraz zaszło za chmury Może to i lepiej, nie będzie mnie kusić, żeby iśc się opalać, bo mam jutro poprawdę z fizyki i muszę się pouczyć (co ja tu robię do cholery?!). Dobrze, że przynajmniej jest ciepło A od jutra ma się skopać pogoda Nigdy mi się tak nie zdażyło, no ale zawsze musi być ten pierwszy raz Kminicie Wy te zajawke? No a teraz muszę poprawiać. Ech...Ale mam ładny widok przez okno. Kilka wiśnowych drzew po prostu obsypanych białymi kwiatami. Śliczny widok, a ja tak kocham zapach kwitnących drzew, szczególnie wiśni, jabłoni i śliw, ooooh! ![]() Właśnie powiedziałą mi mama, że jeszcze ma spaść śnieg. Nie wierzę. Ale miałam nie mówić o pogodzie ![]() Kurczę, co by tu jeszcze napisać, żeby pobić Karolę w monologowaniu?? Hmmm.... "Także tego.....Taaakżeee teeeggooo...Ale że Dudka nie wzięli na Mundial..!!" Przypomniał mi się ten kabaret z księdzęm ![]() Dobra kończę monologa Nudzi mi się.AKASHAFAN!! ODEZWIJ SIĘ DO MNIEEE!!! |
|
|
|
#15969 |
|
Zakorzenienie
|
Sun a czemu nie mozesz? szkola? jak ja bym mieszkala w wiekszym miescie to bym sobie zrobila dzien wolny
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#15970 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4154814]
Magda Kadra na konsultację i mecze z Turcją:[/quote] Czemu nie sprawiedliwe? Ja się nim zaopiekuję, nie masz się co martwić [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4155016]Patyś http://www.gksbelchatow.com/upload/galeria/60/82_Pol-Lit(5).jpg http://www.gksbelchatow.com/upload/kadra1/8.gif ![]() edit: Natomiast co do teg gostka Gwiazdki to eliminowałam po kolei tych, którzy kompletnie nie są do niego podobni i zostali Ci: http://www.gksbelchatow.com/index.ph...kadra1&kid1=25 http://www.gksbelchatow.com/index.ph...kadra1&kid1=37 http://www.gksbelchatow.com/index.ph...kadra1&kid1=48 Może znajdziesz jakieś podobieństwo. A jak nie to przejrzyj wszystkich tu: http://www.gksbelchatow.com/index.php?page=kadra1 A może to po prostu jest jakaś przypadkowa osoba z ulicy, któej dali szalik i kazali udawać piłkarza? No, teraz są dwie opcje - albo to jest gostek z ulicy, albo to może być Bonin. Cytat:
Cytat:
Bo powoli zaczęłam na ten temat rozmawiać z tatą i jak na razie pomysł, że go zabiorę mu się podoba Cytat:
![]() Edit: Czy ten mój tajemniczy piłkarz, to nie jest ten tu drugi z prawej? http://galeria.korona-kielce.pl/temp/495127336_tmp.jpg No, nie, jeszcze tego mi brakowało - zobaczenia, jakie fajne chłopaki grają w Koronie Kielce Edit2: Tak, to jest Bonin!!! A tu jest jego ciekawe zdjęcie: http://www.fotorzepa.pl/prev/LT/0/9/006153590.jpg Czy ciuchy tego pana po prawej czegoś wam nie przypominają? Bo ja chyba skądś je znam
|
|||
|
|
|
#15971 |
|
Raczkowanie
|
Chciałaś i oto jestem
Co ode mnie chciałaś "askawtn", pisz nie krępuj się
|
|
|
|
#15972 |
|
Zakorzenienie
|
Magda ale masz fajnie
my o tej porze mamy matme :/ jakbysmy mieli wf to by sie zagadalo do facetki, a tak to lipa.ciuchy bvb ?
|
|
|
|
#15973 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#15974 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadlam
poznalalam po kolorach i logu
|
|
|
|
#15975 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale taka nikła, więc narazie nie robię sobie nadzieji bo to w zasadzie nie zależy ani od szkoły, ani ode mnie, tylko od pewnego kogoś ![]() no a tak w ogóle o któej to się zaczyna w P-ń? |
|
|
|
|
#15976 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu sztywniacko. 13 osób na wątku i wszyscy milczą
Ebi mógłby dać jakiś znak życia, bo nie mamy o czym gadać Ebi, heloł, żyjesz jeszcze?? Euzebiusz, masz udzielić jakiegoś wywiadu, bo cię zdradzę!!! |
|
|
|
#15977 |
|
Zakorzenienie
|
Jedz jedz
moze zobaczysz pilkarzy zdaj relacje :P
|
|
|
|
#15978 |
|
Konto usunięte
|
zobaczę
![]() http://sport.onet.pl/0,1248713,1520553,wiadomosc.html jestem za |
|
|
|
#15979 |
|
Zakorzenienie
|
ja zmykam.papa
|
|
|
|
#15980 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#15981 |
|
Konto usunięte
|
Paa
Laski, nie wiem czy były już te foty, ale fotek Ebiego nigdy dość Więc je wrzucam Nie są jakiejś najświeższe Większość już pewnie była (jak nie wszystkie).Najbardziej podoba mi się trzecie, jeszcze jej nie widziałam |
|
|
|
#15982 |
|
Konto usunięte
|
Part II
Wszystkie już były, ale jako, że jakoś cicho na wątku to wrzucam
|
|
|
|
#15983 |
|
Konto usunięte
|
Magda, Twój Bonin dzisiaj gra i to w pierwszym składzie
|
|
|
|
#15984 | ||
|
Zakorzenienie
|
na pewno nie odmówię
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4157415]w dzień meczu wsiadasz z rana w samolot, lecisz do Portugalii, wysiadasz, łazisz po mieście, wieczorem idziesz na mecz, po meczu wsiadasz w samolot i wracasz do Polski. gdybym miała fundusze i była troche starsza to bym poleciała Chciałabym, ale nie mogę hehe żeby to było takie proste, ale to niestety nie jest tak, że samoloty latają akurat tak jak Tobie pasuje a po drugie taki wyjazd w pojedynkę jest zupełnie pozbawiony całej tej otoczki i zabawy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4158414]Paa Laski, nie wiem czy były już te foty, ale fotek Ebiego nigdy dość Więc je wrzucam Nie są jakiejś najświeższe Większość już pewnie była (jak nie wszystkie).Najbardziej podoba mi się trzecie, jeszcze jej nie widziałam [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4158435]Part II Wszystkie już były, ale jako, że jakoś cicho na wątku to wrzucam [/quote]wszystkie fotki super
|
||
|
|
|
#15985 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czy widziałyście przed chwilą w Wiadomościach Włodzia Smolarka. Teścia znaczy się
![]() Jaki Ebi jest do niego podobny Nawet moja mama stwierdziła: "ale ten mały Smolarek do ojca podobny" ![]() Ten sam sposób mówienia, miny... Jakoś wczesniej tego nie zauważałam
|
|
|
|
#15986 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4158414]Paa
Laski, nie wiem czy były już te foty, ale fotek Ebiego nigdy dość Więc je wrzucam Nie są jakiejś najświeższe Większość już pewnie była (jak nie wszystkie).Najbardziej podoba mi się trzecie, jeszcze jej nie widziałam [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4158435]Part II Wszystkie już były, ale jako, że jakoś cicho na wątku to wrzucam [/quote]aj... fot męża nigdy dośc ![]() ![]() jakoś mnie one rozczuliły Cytat:
kurna a ja nie widziałam
|
|
|
|
|
#15987 |
|
Zadomowienie
|
hej
Sun fajne fotki, ja wszystkich nie widzialam jejku jaka jest ostatnio super pogoda, jak juz Aska pisala ma sie popsuc, ale mam nadzieje ze nie na dlugo bo jak wstaje a za oknem pochmurno albo jeszcze gorzej - jak pada, to mi sie wszystkiego odechciewa i jedyne na co mam ochote to spanie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa Jezu po co mi ta matura??????????? a jak jej nie zdam? albo zdam ale slabo i sie nie dostane na studia? raz to obciach a dwa co ja wtedy bede robic... kurcze moglam zaczac sie uczyc od poczatku roku szkolnego a nie... jedyna dobra rzecz, no moze dwie to takie ze po pierwsze mam 4miesiace wakacji (no ale co z tego jak nie zdam matury, wtedy to bede miala rok przerwy i co ja wtedy biedna bede robic) no a dwa ze juz nigdy wiecej nie bede chodzic do szkoly... to w sumie piekne bo mam juz jej dosyc.. chociaz troche szkoda tzn nie samej szkoly ale tego ze juz nie bede z tymi ludzmi, ze juz nie bedziemy razem robic sciag na histe czy wos... wiecie o co chodzi? mialam cos jeszcze napisac... mhmmm... kurcze no i nie wiem... ;/ .... aaaaa wiem kawal Wam mialam opowiedziec no wiec dzwoni jedna staruszka do drugiej i mowi "czesc! jak sie trzymasz?" na co druga odp "Trzymac to sie trzymam tylko puscic sie nie moge" he he he fajne nie? posmialy sie troche? wiem glupi dowcip no ale coz wiekszosc jest glupia... ooo albo jak taki ledwo trzymajacy sie na nogach staruszek idzie do agencji towarzyskiej i mowi ze chcialby zobaczyc katalog z paniami no wiec babka mu daje, on oglada patrzy i w koncu mowi pokazujac na zdjecia "to ja wybieram ta, ta i ta" babka taka zdziwiona pyta "ale 3??? da pan rade?" a staruszek mowi "bo ta i ta beda mnie wsadzac na ta" UWAGA smiejemy sie ha ha ha ha dobra koniec smiania sie... oki to juz chyba skoncze ten jakze inteligentny monolog dziekuje za uwage :ukłon:
|
|
#15988 |
|
Konto usunięte
|
patrzcie co znalazłam -> http://forum.nemzetisport.hu/viewtop...f3a307ad280e7b
Piszą tam coś o polskiej reprezentacji, o Wiśle. nawet nie wiem po jakiemu jedna fotka z ostatniego meczu jeszcze ![]() edit: Tri, zawsze można lecieć dzień wcześniej. I wracać dzień później. Tylko wtedy dochodzą koszty hotelu. A na stadionie i tak będą jacyś kibice. Więc nie widzę problemu. |
|
|
|
#15989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak nie zdasz to są jeszcze szkoły policealne ja do takiej chodzę mimo że maturę zdałam ale nie dostałam się na studia :/ przyjmowali od 72 a ja miałam 68pkt :/ no i zrobiłam ten błąd że składałam papiery tylko na jeden kierunek :/ i maturę też zdałam słabo i wcale obciachu nie było ale zdałam słabo nie ze względu że jestem głupia czy coś tylko nie miałam czasu się uczyć bo miałam trudną sytuacje w domu (choroba ojca) i ciągle siedziałam w szpitalu i się nim opiekowałam a potem jak umarł to miałam gigant depresję i wyszłam z niej dopiero jakiś tydzień przed maturą. a to już było trochę za późno na naukę i olałam ją. prace na ustny polak pisałam dopiero w środę popołudniu a zdawałam w czwartek w południe xD a można wiedzieć jaki masz temat na ustny polak? i nie stresuj się bo szczerze mówiąc nie ma czego się bać
|
|
|
|
|
#15990 |
|
Konto usunięte
|
http://sport.onet.pl/0,1248713,1520673,wiadomosc.html
Już po prezentacji
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

Masz talent 

A od jutra ma się skopać pogoda 

chociaż dalej mam nadzieję, że mówiąc "ten wyjazd" mieli na mysli ten bliższy, czyli kaukazki, bo przecież lot z przesiadkami, wizy pobytowe itp to dodatkowe koszta, a Portugalia będzie mimo wszystko tańsza 
kurcze moglam zaczac sie uczyc od poczatku roku szkolnego a nie... jedyna dobra rzecz, no moze dwie to takie ze po pierwsze mam 4miesiace wakacji (no ale co z tego jak nie zdam matury, wtedy to bede miala rok przerwy i co ja wtedy biedna bede robic) no a dwa ze juz nigdy wiecej nie bede chodzic do szkoly... to w sumie piekne bo mam juz jej dosyc.. chociaz troche szkoda tzn nie samej szkoly ale tego ze juz nie bede z tymi ludzmi, ze juz nie bedziemy razem robic sciag na histe czy wos... wiecie o co chodzi?